Yaşımız daha çok genç bu yüzden çok şey beklemiyorum ondan henüz ama korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu zamanda en büyük kusur FAKİRLİK...
Adamın Namuslu, edebli, güvenilir, merhametli, vicdanlı, sadâkâtli olması.
Sigara içmemesi, sosyal olmaması, kahveye gitmemesi, evcimen olması, içki kumar olmaması önemli değil.
FAKİR ise bunların hiç bir önemi yok.
İsterse namazın da niyazında hatta evliya da olsa hiç bir önemi yok. Para yoksa bir anlamı yok... PARA bazı insanlar için her kapıyı açar.
Sanki bir çok insan Saraylarda, köşklerde, villalarda, apartmanlarda yaşıyorda...
Evliliğin daha ne olduğunu almayanlar var. San ki evlenince insanlar Zengin oluyor, konforlu bir yaşam yaşıyor, dert hastalık tasa kaygı yok. Kaynana elti dırdırı yok. Köpük partileri, kokteyller, özel geceler yaşayacağı bir Hayat sunulacağı sanan arkadaşlar var.
Evlilik bu değil. Bir geçmişinize bakın bir de yaşadığınız zamana ve yere bakın.
Hayat birlikte kazanılır, birlikte inşaa edilir kurulur. Emek olmadan bir şeyleri hak edecebileceğinizi mi zannediyorsunuz. Yâhû neden ama neden sıfırdan başlamak size bu kadar zor geliyor.
Ben bir Babayım. Kızım ve Oğlum var tek başıma bakıyorum. Onlara bakmaktan zerre kadar gocunmuyorum. Onların düzeni mutluluğu için evliliği bile göz ardı ediyorum. Belki yanlış bir insanı seçerim diye.
Bir evin Yetimi de Öksüzü de Bababalardır. Bunu bir çok Kadın çocuklar anlamıyor.
ADAM Yemez, yedirir... Giymez, giydirir... İçmez, içirir. 365 gün Eşşşek gibi çalışır gocunmaz. Hafta sonu dahi çalışır ama yine kimse mennun olmaz. Adam nefes almaz ama yine de memnun edemez. Kimse bunu görmez. Çünkü görmek isteyen yok... Mecbursun bakacaksın diyen hâlen nankörler var maalesef...
Adam kendini, ömrünü yıpratır harcar ama yine de gocunmaz. Ben neden çalışıyorum diye düşünmez. Para kazanıp Aileme bakmak zorundayım demekten yüksünmez.
Ama bazı Kadınların ve çoğunluğun düşüncesi de şu. Çalış Kocana muhtaç olma.
O kadar bu mantıkla düşünen issanlardan nefret ediyorum ki. Bu Nankörlüktür. Zaten böyle düşünenler yalnızlığa mahkûm. Diğer Eş, Eşek gibi çalışırken ve çalışmaktan gocunmazken diğerinin bu kafa da düşünmesi Evliliğin Ruhunu bozuyor.
Kadına çalışma diyen yok. Ama bu mantar ite de düşünenlere saygım yok. O zaman Evlenmeyin kardeşim. Zaten böyle bir Evlilik yürümez. Devremülk gibi gibi evlilik yürümez.
İsteyen istediği ile evlenir. Elbette göz göre göre evlen demiyorum ama Yanlış düşündüğünüz taraflar var.
Sana demiyorum ama bana birisi gelse ve dese ki; evin varsa, araban varsa, maddi durumun varsa evlenirim dese kusura bakma derim kardeşim. Yolun bahtın açık olsun derim...
Birisi diye bilir bana; Zengin birini bulsan evlenirsin ama... Evet herkes Evlenmek ister doğru. Evet bana Zengin bir aile talip oldu. Annesi çok rica etti ama kendi çizgimde olmadığı için o insanları reddettim.
Her şey para değil ve Para sizi her zaman mutlu etmez.
Ben Kapıcı bir Ailenin evladıyım ve o evde doğdum. Bugün her şey im var çok şükür. Ama ben o fakirliği, açlığı iliklerime kadar da yaşadım ve unutmadım. Ama çok ta mutluydum. Paramız yoktu ama mutluyduk.
Para yokken emek harcamadan Mutlu olmayı beklemek hazırcılıktır.
Para varken zaten sorun yok. Ama Para yokken sorun oluyorsa kendinizi sorgulayın. Evlilik bu her zaman paranız olmayabilir. Para yokken sevginiz, mutluluğunuz azalıyorsa yine kendinizi kontrol edin...
Bu yazdıklarım sana dair değil ama genele...
Herkes Şapkasını çıkarıp bir önüne koysun...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Mal mülk para bunlar yalan, fani dünya? Kime kalmış ki? 😅
Önemli olan, çalışıp çabalaması, sorumluluk sahibi olması ve şahsım adına iyi bir insan olması...84 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsun abi çoğu insan tam tersini söylüyor da
- 1 yıl
Öyle diyorum kardeşim. Çoğunluğun canı cehenneme toplumun canı cehenneme abisi...
Nice zengin eşi olan parası olan var ama mutsuz. Ev seni mutlu etmez araba seni mutlu etmez. Eşyalar da mutlu etmez..
Hepsi araç, gereç eşin sana kötü davrandıktan sonra ne yapacaksın parayı pulu 😅benim param var arabam var motorum var ama napayım ben onları 😅paraya sarılıp dans edemem 😅elinden tutup gezemem 😅
Evliliği ilişkiyi, iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
Birbirini seven iki kişi arasında ki mutsuzluk bahanedir 😅
Eniştem var iki tane zengin değil abim de zengin değil 😅
10 tane yeğen var 😅
Bu devirde bulunmaz nimet sadakatttir iyi bir kalptir merhametli bir kalp - 1 yıl
Evet dünya kimseye kalmıyor ama dünyada herkes aynı şartlarda yaşamıyor rahat yaşamakta bir tercih meselesi
- 1 yıl
Evet tercih meselesi, olabilir, para ile mutlu olanda çok, kişilik ve karakter meselesi 😅
Ben olmam😅
Olmuyorum. 😅
Gönlünüzce olsun 🌸
Nasıl bi fakir olduğuna bağlı. Mesela fakirliğinden memnunsa, değiştirmek gibi bir çabası yoksa evlenilmez. Çabası olmamasını da düzene sövmesinden, tembel olmasından falan anlarsın zaten. Tembelliği de açmayayım. Bir işte dikiş tutturamayanla olmaz mesela. Aşkından ölsen de olmaz. Gelecek vadetmiyor. Bugün iki güzel söz hoşuna gider ama evlenince, çocuğun olunca öyle olmaz. Çocukların bile isyan eder böyle biriyle evlendiğin için.
Çalışkansa, sana evlendiğinizde güzel bir hayat yaşatmak gibi bir çabası varsa, parasını boşa harcamadan birikim- yatırım yapıyorsa, şu an fakir olsa bile ilerde durumu düzelir. Bu adam marangoz da olabilir, inşaat işçisi de. Hiç önemli değil ne iş yaptığı. Yatırım yapıp durumunu iyileştirmesi zekasına ve evlendiği kişiye de bağlı olabilir bu arada.
26 Yorumla
Soran1 yılSon kısmı benimkine uyuyor devam mı etmeliyim yani abla
Soran1 yılÇalışıyor çabalıyor para biriktiriyor işte yeter mi
Soran1 yılSağol ❤️
Bence fakir olmazsa o kadar da önemli değil çünkü nice zengin insan var fakat gurursuz aldatıyor mutsuz bir evliliğe sebep oluyor fakat fakir olan bir insanla çalışıp çabaladığı takdirde evini mutlu etmesini biliyor en azından nasıl geçinebileceğini nasıl sevginin Baki kalabileceğini gayet iyi biliyor fakat ben şöyle söyleyeyim Ben fakir bir adamla evlendim ve şu anda aylık geliri 50 bine dayanıyor işsiz de evlendiğimde ve birçok şeyimiz yoktu fakat iyi bir iş bulduktan sonra her şeyi yerine koydu ve düzeltti ve mutlu olmamıza sebep veren de baktığınızda para olmadığını anladık yeri geldiğinde kuru ekmek yediğimiz zamanlar biz de bize ne kadar mutluluk verdiğini daha iyi anladık
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yani madı durumu iyi ise neden olmasın üst düzey olsun demiyorum iyi olsun yeterli
033 Yorumla- 1 yıl
fakir birinin maddi durumu nasıl iyi olabilir :D
- 1 yıl
Sen kocam bana baksın diye mi evleniyosun az ye de kendine hamal tut bu zamanda o işler değişti. Kimse kimsenin nazını çekmiyor. En fakir dediğin zaten evi arabası yoktur. Asgarî ücretle çalışıyordur. O da n eksik n fazla oka yetiyordur.
- 1 yıl
Ne zaman evleniyorsun
- 1 yıl
Sevgilini oyalama
- 1 yıl
Neden yok ve niye sürekli adımı etiketliyorsun
- 1 yıl
Neden öyle bir karar aldın? yok mu hiç karşına çıkan biri o kadar insanın arasında?
- 1 yıl
İyi De senin tanıdığın olur ama mesela sen tanırsın diyelim benle tanıştın sohbet ettin bir sene iki sene konuştuk görüştük. yok mu dicekler
- 1 yıl
Garip ciddeen neden istemezsin neim eksik
- 1 yıl
Neden zaman kaybı olsun. Eğer ciddi olacaksak ve bir yuva için bir oluyorsak. Olacağından değil merak ediyorum yani,
- 1 yıl
şu an ben şahsen 1 sene içinde evlenirim birini bulsam düzgün Şahsen seninle öyle olsa maks 1 sene sürer hemen istemeye geliriz ahahha
- 1 yıl
@sultankalavun adam kadının sorumlulugunu üstlenmicekse niye evleniyo? aksam yemek var mı diye sormasını biliyosunuz ama e*kek
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde iyi de adam tek çalışıp kadın çalışmıyorsa normal değil mi sorması k*dın
- 1 yıl
@sultankalavun konu o değil sen dedin ki adam seni baksın diye mi evleniyosun yemeği yapar yersiniz ama kadının sorumlulugu adamda sizin tabirinizle adam bakıyor gayette. Kadın calısır calısmaz orası ayrı ama eril bi bireyin kadına kol kanat germesi kadae normal bi durum yok sizin gibi prensesler cogaldı iyice
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde ne alakası var benim dediğimden bunu mu çıkardın. Ben niye erkekten her şeyi isterken kendin bir şey vermiyorsun manasında dedim. Erkeğin evi olsun arabası olsun şusu olsun kadın ne veriyor bir tas yemek mi? Yemeği ben kendim de yapabiliyorum ben her şeyi verdikten sonra yemek eksik kalsın
- 1 yıl
@sultankalavun kadın erkeğin ömürlük arkadası cocuklarının taşıyıcısı ve evin kalbidir. Ev araba gecici evet ama gerekli seyler haksız mıyım? Kadınlar sevince sayısız fedakarlıklar yapar ayrıca bi kadın tarafından sevilmedin sanırım bundan bi habersin. Ev ve arabayı geç cocuklarının kölesi olurlar
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde yani diyorsun ki kadın evin arabanın çocuğun kölesi olur ama kocasının sadece arkadaşı? :D kalsın istemem
- 1 yıl
@sultankalavun hayır eşi, destekçisi olur zorlukta arkasında durur dayanak olur. Seven bi kadının yapmayacagı şey yok emin olun
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde o zaman kelime seçimlerine dikkat et. Seven erkek dağları deler emin ol. Kimse karım çalışsin ben yatayım demiyor. Ben burada karım yatsın yemek yapsın ben çalışırım dedim diye linç yedim ey gidi..
- 1 yıl
@sultankalavun aa öyle miii afedersiniizz ama ilk yazdıgınız paragraf yanlış anlaşılmaya acık
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde sen yanlış anlamışsın işte, sinirlisin belli ki biraz agresiflik sezdim sende azıcık sakin ol rahatla bir otur gel çay içelim bendensin
- 1 yıl
@sultankalavun ahahahah teşekkür ederim cok kibarsınız 🙏🏻🌸
- 1 yıl
@guzelgozlerinnerde ne demek ♥️♥️♥️
- 1 yıl
@sultankalavun ❤️🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınız
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKonu para değil, gönlü zengin olsun ve sana kıymet verenle evlenmek. Saygılı olanla, sesini yükseltmeyen , değerli hisssettiren ve güzel bir gelecek için ÇABALAYAN.. herkes ev araba vs sahibi olucak diye bir şey yok. Kirada olup, nekadar kaliteli ve nezih hayat yaşayan çiftler var
22 Yorumla
Soran1 yılAçık ara en güzel cevabı sen vermişsin teşekkür ederim
- 1 yıl
Tecrübe ile sabit. Sevgiler , esen kal 💐
Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Hiç alakasi yok insanlarin doguştan bir kaderidir bu kimisi zengin bir ailenin bir çocugu olarak dünyaya gelir kimiside gariban ekmek parasi için çalişip didinir Ama bunlarin hiçbir önemi yok evlilikde çok önemli olan bir husus saygı, sevgi, sadakat, deger, kıymet, hoşgörü, anlayış, alçak gönüllülük, vs evlilik bunlarla zenginleşir ozaman ne olur biliyormusun bu evde hergün dügün var demektir gir oyna çik oyna Eş adayiniz zengin olsaydi duyarsiz bencil kaba küfürbaz hanzonun biri olsaydi o zamanda derdiniz ki sanada paranada bilmem ne Maddiyat içerisinde sevgi yoksunlugu çekerdiniz ve derdiniz ki paran olmasaydida beni biraz sevseydin ilgini eksik etmeseydin bunlar çok önemli hususlar kadin olsun erkek olsun para ile hayatini bir harita gibi çizmeyecek sevgi herşeydir çünkü para ile sevgi ölçülemez Saygilarimla Titiz...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeninle konuşmak isterdim ama çocuk fakir olabir seni seviyorsa gerçekten evlen onunla test et seviyorsa içkisi kumarı madde kulanmiyorsa evlen bunlar yoksa zaten çalıştığını eve getirir rizkindan korkma mutlu ol ama aç kal seni seven olsun önemli olan bu seni severse zaten o seni ne aç nede açıkta bırakır gerçek seyitorsa gider böbreğini satar seni gene ne aç bırakır nede açıkta yok diyorsan da çocuğun gururu ile oynama ben ne fakir insanlar gördüm o insanlara kız vermediler fakir diye gün geldi amdamlar zengin milyoner öldür ne zenginler gordum bir günde yerle eksan oldular fetöden önce adamlar makam mevki para pul herseykeri vardı şimdi 0 bile değiller bir coğu adam subay şimdi garson adam öğretmen rezil gibi yaşıyor o yüzden Allah güven
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılben fakirlik nedir bildiğim ve deneyimli olduğum için evlenebilirim çünkü bana yabancı bi ortam değil ancak benim gibi olmayıp, fakrlik nedir hiç bilmemiş, geçim sıkıntısı çekmemiş biri asla fakir birinin sunacağı hayata tahammül edemez. kısaca göreceli bir durum.
21 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki? Mesleğin var mı şimdiler de?
Eğer seviyorsan evlenilir diye düşünüyorum. Hani paralı erkek ister ya hemcinslerim. Ben o fikirde değilim. Yetmiyorsa beraber çalışırız geçinir gideriz. Para gelip geçicidir. Bir iflas etmesine bakar. Ama kalp güzelliği, sevgi, saygı bunlar kalıcı. Evleneceğiniz kişinin gönül zenginliğine bakın.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlilik için zenginlik fakirlik kriter olmamalı çalışıyor sa işi varsa evi bakabilecek durumda ise evlilik olabilir yani
12 Yorumla
Soran1 yılTamam sağol
1 yılÖnemli bir karar fakirlik zenginlik gelip geçici bir kavram önemli olan onun nasıl olmak istemesidir mesela neler yapıyor senin için çabalıyormu birşeyler sahibi olmayı deniyormu yoksa olduğu durumdan memnunmu böyle geldim böyle giderim kafasındamı bunlara dikkat et mal mülk gelip geçici önemli olan seni gerçekten seviyormu seven insan sevdiği için herşeyi yapar inşallah mutlu olursunuz 🤍🙏
00 YorumlaZengin biriyle evlenmek mi daha mantıklı sizce yoksa size değer verecek önemseyecek biri mi paranın içinde karnı aç insanlar var eşin çok zengin olabilir sana istediğin i yapmana olanak verebilir araba mücevher vs vs ama sevgi saygı yoksa katlanabilecekmisin herkes ayrı bir sosyal hayat yaşıyor mesela kaldırabilecekmisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÖf ya evlenmek için aşık olmak gerek. Aşıksan parasına puluna bakmazsın. Ha evlenin ama çocuk yapmayın. Maddi durum düzelince.. bazıları daha kendilerine ekmek alacak para bulamazken aman çocuk rızkıyla gelir kafasıyla seri üretim yapıyo te allam ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Fakirde neden fakir çalıştığı yetmiyosa baş üstüne ama tembel ve hicbisi yapmıyorsa ondan bı halt olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılHayır. Dünyaya bir kere geliyorsun neden sefalet çekeceksin. Mutluluk da sağlık da parayla oluyor.
30 Yorumla çok fakir değil normal bir durumu olmalı bence çünkü ilerde çocukların olucak onlarida düşünmemiz gerekiyor ama tabiki mutlu huzurlu sevgi dolu bir eşse bütün mal mülk para hepsi kurban olsun ona bir kuru ekmek yemeyede razıyım yeterli sadık olsun sevgi dolu olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılS*KS yapmayan bir kadınla evlenilir mi?
Sonuçta evlenince erkekten evi geçindirmesi bekleniyorsa, kadından da seksüel olarak aktif olması bekleniyor.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılFakir değil de bir sabit işi olsun bir de, ev ve araba olursa tamam bende destek veririm para konusunda kocamaaa 🔥😻
25 Yorumla- 1 yıl
o dediğin fakir olmuyor slk aq :D öyle fakiri nerde gördün sen
- 1 yıl
@sultankalavun mny#k ben ne yazdım fakir değil diye * gözler de sorun mu var 😅
- 1 yıl
Sakatsin fakir sorusu sormuş kız sen hala evli arabalı peşindesin senin neyin var da bir şeyli istiyorsun
- 1 yıl
m*mem var fiziğim var güzelliğim var minnoş boyum varrrr 🍭💅🏻
- 1 yıl
Memen varsa olur. Ben talibim. Benim hepsi var
Gizli Üye(36-45)1 yılAçukçası ben birisi ile tanışsam
orada yazlığım var, burada villam var demezdim...
Asgari ücretliyim, evim kira derdim.
Eğer zorluklara benimle katlanmaya niyeti varsa o zaman villanın başına geçer hanım olur.
Bizde böyledir...
00 Yorumla
1 yılya evlenilir insan degilmi oda verende onallah alanda ayağın gudumu varsa herşeyin yoksa olur yoksa hiçbir şeyin olmaz yoksa yeteki insan olsun ve aklı olsun bir maaslada adam olnlar görüyorum tanıdığım kişilerden her şey gönlünce olsun
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yaani anlasiyorsam yuva kuracak kadar imkanı varsa bana değer veriyorsa bi şekilde düzelir sonradan.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvi yoksa evlenme derim ben. Tabi başka şeyler de önemli ama ömür boyu kira ile gecinilmez. Evi olmayan erkekle evlenen bazı insanlar keşke evlenmeseydim zengin adamla evlenseydim diye pişman olduklarını duydum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
1 yılZengin olması ya da varlıklı olması hep öyle olacak demek değil bir deprem olur ya da işleri ters gider iflas edebilir. Önemli olan çalışkan olması ve size değer vermesi. Para içinde yüzsün size karşı kaba ve anlayışsız olsun ne anlamı var.
10 Yorumla Hem fakir hem slak ve Mantıksızsa evlenilmez sırf bu yüzden 6 yıllık ilişkimi bitirdim benim baba evimde herşeyimiz varken ben bile bir gün egolanmadım ama onun annesi ablası hiçbirşeyleri yokken gözleri çok yüksekte ve egoluydular layıklarını bulmaları için ayrıldım
13 Yorumla
Soran1 yılÇocuğun annesi ve ablası ne alaka onu anlamadım
Soran1 yılNe yaptılar sana
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sorduğuna göre sende de yok. E o halde beklentiye gerek de yok. Dengi dengine ilişki, beraber çalışıp beraber kazanın. Yeter ki huzur ve aşk olsun.
24 Yorumla
Soran1 yılBen fakir değilim kardeşim
Soran1 yılBilip bilmeden konuşmayın
Soran1 yılZengin değilim fakir değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılPotansiyeli varsa evlenilir niye evlenilmesin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şimdi bir atasözü vardır.
Güvenme güzelliğine, bir sivilce yeter,
Güvenme zenginliğine, bir kıvılcım yeter.
Yani birini güzelliği veya maddiyatı var diye seçiyorsan, Rızk ve mülk Allahındır. Her an her şey olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMaddiyat gelecekte çok büyük sıkıntılara sebep olabiliyor. biliyorsunuz ekonomik anlamda zayıflık insanları birbirlerine düşürebilir. Evet her şey para değil ama para olmadan da hiçbir şey olmuyor :)
01 Yorumla- 1 yıl
Tabii sizin maddi durumunuz iyi mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBir insan neden fakirdir önce bunu öğrenin
Ben söyleyeyim kafasi calismadiği icin
Cevremdeki erkek kadin bütün fakirlerle muhabbeti kesecegim az kaldi
Sen diyorsun ki evlenilir mi diye
Evlenilmez net00 Yorumla Suanki durumumdan daha asagda yasayacagm biriyle olmaz
10 Yorumla
1 yılHer zaman fakir kalacağı anlamına gelmez bu. Şartlar uygun hale gelene kadar beklenilebilir ayrıca. Fakirlikten ne kastettiğine de bağlı. Beklentilerin neler? Delicesine eğlenceli ve dolu bir hayat yaşayamazsın belki fakat başını sokacak bir evin varsa, karnın doyuyorsa ve borç içinde değilsen sorun yok bence, evlenilir gayet.
00 Yorumla
1 yılPara önemliyse 70 yaşında zengin kocada bulursun ama gerçek evliliğin tanımı bu değil evlilik dediğin şey çıkarlar doğrultusunda değil sevda doğrultusunda olmalı ama önemli olan bir başka kısımda çabalayıp çabalamadığı eğer gerçekten biryere gelmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsa hiç düşünme bile o adamın durumu ileride düzelir ama yan gelip yatıyosa sadece aşkta karın doyurmaz burada önemli olan konu sen gelecek görüyor musun
00 YorumlaErkeğin geleceğinize bakılır kadının geçmişine. Mevcut yönetimi iktidar hepimizi fakir fasfakir yaptı zaten ülkece fakirleştik. Geleceği ümit vadediyorsa evlenirsin.
00 Yorumla
1 yılParasız adam degilde çalışmayan adamla olmaz
53 Yorumla- 1 yıl
Bravo
- 1 yıl
Kraliçem
Soran1 yılYa çalışırsa ama az kazanırsa o iş nasıl olacak acaba
1 yılSevilirse sorumluluk sahibiyse evlenilir ama aşk yoksulluğun yükünü hafifletmez her zaman. Bazıları da bu gerçeklikten ziyade hayalperestliğini konuşturmuş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şahsım adına evlenmezdim.. alıştığım standardın üstü olur altı mutsuz eder beni… gerçekçi olmak gerekirse aklıma kalbime sinmeli… geleceği çocuğu birçok şeyi düşünmek lazım artısı fazla olmalı…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl
O sirada kendisi bir ömür sigortalayacak enayi arar
00 Yorumla
1 yılAkıllı kadın kocasını dünyanın en fakir insaniyken en zengin insanı eder, fakir kadın ise kocası dünyanın en zengini olsa bile en fakiri yapabilir.
Her başarılı erkeğin ardında güçlü bir kadın vardır, mesele senin o güçlü kadın olabilmendedir. Erkek görüntüdür, evlilik bir canlıya benzer, bedeni erkek , ruhu kadındır.
00 Yorumla
1 yılulan beceri yok karakter yok para yok bu erkekler ne halta yarıyor
17 Yorumla
Soran1 yılAynen sevsin yeter desek bile tepemize çıkıyorlar bu sefer
Soran1 yılErkeklerden hayır gelmiyor be
- 1 yıl
öyle valla ya
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Bu kafa yapisiyla sizi kimse sevmez zaten
- 1 yıl
seven çok kudurmaya devam et erkek
Soran1 yıl@mrSparoww26 Sevenim var çok şükür sen sevilmiyorsun diye herkesi aynı sanma abi
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Parasını değil sevgisini ölç seviyorsa paraya bakma ama para da hayattaki en önemli şeylerden işte :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenilir tabii, prenses misin, kraliyet ailesinde mi büyüdün. İkiniz de muhtemelen aynısınız bi de fakir adam diye belirtmişsin
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFakir calmasini bilmediği için fakirdir!
-sir ulkesini ziken dünya lideri
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüzenli işi varsa olabilir sorumsuzsa çalışmak istemiyorsa hiç olmaz
20 Yorumla
1 yılfakir değil tembel biriyle evlenmeyin arada fark var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılFakir dediğin adam eğer kendisini evlilik için yeterli görmeyecek kadar fakirse senin ne düşündüğünün bir önemi yok.
00 Yorumla Fakir ama gururlu olmasını tercih etmen iyi bir şey. Zengin birisi olursa hayatında zaten %100 aldatılırsın haberin olsun.
00 Yorumla
1 yılEvlenme, benim durum iyi, herkese yardım ediyorum diye de anlaşamıyoruz, fakir adamla sen hiçbir şey yapamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamsa hiç kaçırma fakir makir adam olan zaten yarı aç olsan bile mutlu ve fit olmana sebep olur. Adam değilse bütün dünyanın malını mülkünü ayaklarının altına serse mutsuz edince hiç bir anlamı kalmıyor.
Not: Fakir değilim 😎😎
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@seresi Mutluluk hareket ettiriyor. Hareket kilo almaya engel 😅😂🤣😂🤣🤣
Orta veya üst standartlarda yaşamaya alışmış birisi fakir birisiyle evlenemez. Varlığa herkes alışır ama yokluğa alışmak zordur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBen evlendim sevince göze batmıyor
35 Yorumla- 1 yıl
İş mi yapmam gerekiyor hayırdır evlendik ya en büyük işi yapıyorum yıllardır
Soran1 yılBir kadının en büyük işi evi kocası ve çocuklarıdır buda dünyanın en zor işidir net
Soran1 yılPeki hiç zorluk çekiyor musunuz nankörlük yapıyor mu sana em büyük korkum bu benim
- 1 yıl
İğneden iplikten geçiyorsun o kesin de sabırlı olgun davranırsan adamda anlayışlı ise devam ediyor devamli zıtlaşan evlilik çabuk biter herkes aynı değil nankör olanıda var olmayanıda seçeceğin adam merhametli olmasına dikkat et sözleri sert olmamalı sakın öyle birini tercih etme
Soran1 yılÖyle de erkeklerin çoğu iyi rol yapıyor kimin ne olduğu bazen evlilikte belli oluyor
1 yılKarakterli, insani değerleri yerinde ve düzgün biri olduktan sonra neden evlenmeyesiniz ki..
10 Yorumla
1 yılYa fakir zengin bilmem de geçinmeniz gerekiyor temel ihtiyaç ya hani sen veya o mantıklı düşünüp bir yola girin para önmli değil ama geçimde şart
10 YorumlaFakir diye kimse yok artık aklını kullanmayan korkak var
10 YorumlaFakir biri ile evlenilir ama calısmayan biri ile evlenilmez
40 Yorumla
1 yılZengin olup da adam olamayandan çok ne var karakterli ise çalışır helal para kazanır her şey para değil 🤗
20 Yorumla
1 yılYuva kuracak kadar imkanı varsa neden olmasın sonra bir iş bulur çalışır tabi tembel biriyse çalışmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılVfbgbbg ehehe burdakiler zırvalamış yorumları bir dahakinde okimicam gghghb
00 Yorumla
1 yılKesinlikle evlenilmez sonu kötü biten bir evlilik olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBir insanın maddi gücü , gösterebildiği kadar mıdır?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBu zihniyetten vazgeçin ilerde daha iyi yerlere gelecek belki ne biliyorsun yargılıyorsun
00 Yorumla Sen zengin misin kuru gtünden başka neyin var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKarşıt cins ev ve araba ister şimdi onsuz olur mu hiç bir mehir isterler üstüne. 😃
00 Yorumla - Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem