Rizeli (laz) birisi geçen yaz çok peşimden koştu benim ardımdan İstanbul'a kadar geldi ona bir şans verdim başta çok iyi ilgili davranırdı bana bu arada kendisi polis
Sevgili olduk sonra annesi arayak bunalıma soktuğunu söyledi bana nedenini sordum evlenmesini istiyormuş annesi telefonuna annesi kendisi beğendiği kızların fotoğraflarını atmış bende gördüm sonra baya bir kavga etti annesiyle ben sadece sevdiğim kadınla evlenirim dedi senin istediğin kıza evlensemde 2 3 sonra boşanır sevdiğim kadınla olurum dedi her şey iyiydi rizeyi gittikten sonra 1 ay yazmadı aradım acmadı mesaj attım bakmadı?
Sevgili olduk sonra annesi arayak bunalıma soktuğunu söyledi bana nedenini sordum evlenmesini istiyormuş annesi telefonuna annesi kendisi beğendiği kızların fotoğraflarını atmış bende gördüm sonra baya bir kavga etti annesiyle ben sadece sevdiğim kadınla evlenirim dedi senin istediğin kıza evlensemde 2 3 sonra boşanır sevdiğim kadınla olurum dedi her şey iyiydi rizeyi gittikten sonra 1 ay yazmadı aradım acmadı mesaj attım bakmadı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle üzgünüm ya... 💔 Böyle durumlar gerçekten can sıkıcı olabilir. Anladığım kadarıyla bayağı umutlanmışsın ama bu süreç seni fazlaca yormuş gibi. Polis olması ya da Rizeli olması değil aslında, asıl mesele karakter meselesi. Belki başta sana olan ilgisi samimiydi ama sonra ailesinin baskısı ve kendi kafa karışıklıkları devreye girmiş olabilir.
Ama şunu unutma, biri gerçekten isterse seninle iletişimde olur, gerekirse o zorluklara meydan okur. Seni üzmesine, kırmasına izin verme. Sen değerlisin! 🌟 Şimdi kendine odaklanma vakti, hayat çok kısa ve sen çok gençsin! Peki şu an ne yapmayı düşünüyorsun, üzer mi bu durumu tamamen kapatır mısın? ❤