Çoğu zaman mesajı karşı taraftan bekliyorum ama bazen şekil A'da görüldüğü gibi bekle bekle ses yok, böyle durumlarda siz laf olsun diye mesaj atar mısınız? Atarsanız ne dersiniz mesela, en ilginç mesajınız neydi

Çoğu zaman mesajı karşı taraftan bekliyorum ama bazen şekil A'da görüldüğü gibi bekle bekle ses yok, böyle durumlarda siz laf olsun diye mesaj atar mısınız? Atarsanız ne dersiniz mesela, en ilginç mesajınız neydi

En son ben yazdıysam yazana kadar yazmam. Belki de konuşmak istemiyordur diye düşünürüm. Üstüne gitmem ama böyle uzun süre yazmazsa da tamamen silerim. Yazsa bile yanıt vermem.
ben de hic sevmem yaa, bir mesaj atip ona donus gec yapildi mi takiliyorum cok, takintim o galiba haha
Hoş bir şey değil elbette ama insanların işi çıkabiliyor. Sağlam bir mazereti varsa affedilebilir 😅
beni o mazerete kesinlikle ikna etmeli, yoksa yakar gecerim haha
Cevap
17Cevap
yazmam kimseye
Hayır atmam, numarasını siler engellerim, başka biri mi yok sanki dünyada
Her zaman öyleyse sarmaz bir kere iki kere affederim sonrası sepetlerim her zaman olmaz
Geçen sorudaki resmin güzeldi
Konuşmak isteyen birine yazarım ama hani istemiyor ve heyecanı yoksa bana karşı yazmam benimde bir karakterim var
tabiki zorla da konusturmak olmaz katiliyorum
Biz yazdık ta ne oldu cvp vermedin, bekle öyle işte sende 😅😅
Zor bir sınav herkes kendini ağırdan satma peşinden koşturma deneme peşinde kim galip gelecek acaba
Taktik falan sevmem ben ya varsındır ya da yoksundur
Yaşıyor musun yazarım 😎
haha o cok klasik ama
Olsun 🤭
Seni bekleten hayat bize neler yapar
haha oyle deme
Yazıcak hissediyorum iyi geceler 😊
Gururuma yenik düşerim muhtemelen
knk memelerin gorunuyor
Yazar mısın sen
yazarım illaki o yazsın diye beklemem
Aynen belki bir şey oldu beli olmaz