3 yıllık bir ilişkim var ve babasıyla çiftçilik yapıyor ama polis olacak meslek olur olmaz Allah'ın izniyle evlenmeyi düşünüyoruz ve altın konusu açıldı ben ona "bence erkekten belli bir miktar istenmemeli maddi durumun ne kadarına yetiyorsa o kadar olmalı" dedim
"ya da diyelim ki biz düğünü eşyaları hallettik altın için bütcen 100 150 bin kaldı diyelim o zaman o kadar almalısın ve senin bütcen diyelim ki 200 bin ben gidipte senden 500 lük altın isteyemem" dedim o da bana "Ailen ne kadar isterse" dedi benim ailemde öyle düşünüyor.
Bigün bu konuyu açtım "Herkes güzelini ister ama yapacak olan onlar biz değiliz maddi durumları ne kadarına yeterse o kadar yaparlar" dediler ve düğünden sonrası içinde konuştuk ve dedim ki "Diyelim benim 10 bileziğim var sen de bir şey için istedin o zaman 5 bana 5 sana ya da 6 bana 4 sana kalacak şekilde olabilir" dedim " Hatta borcumuz varsa bileziklerde dahi ödeyebiliriz" dedim size sorum şu benim gibi düşünen insanlara hep canım olma kıymetin bilinmez böyle deniyor haklılar mı banamı saçma geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer