Yalnız ben sigara içmiyorum ve içen ortamda durmuyorum birde sigara koymuşsun oraya yarın bir gün evine komşu olarak gelsen sigara içemezsin yanimda :D
Dişlerim benim için çok önemli bir unsur 🤩🤩🤩 onları asla ihmal etmem! Göz altı torbalarını için henüz yok ama ! Nivea kırışık karşıtı serum gece ve gündüz kremi kullanıyorum gratisten alıyorum
İşlerin en hayırlısı orta olanıdır buyuruyor efendimiz a. s Fazla olan hersey zararlı bazen evlada anne babaya bile öyleyse başkaları icinbirqz daha düşünerek hareket etmek gerekiyor artık sanki
İnsanlar çoğu zaman her şeyi bilerek yapar. Bilerek üzer, bilerek yalan söyler, bilerek kırar, incitir, görmezden gelir. İstemeden olan o kadar azdır ki. Bir şey istemeden olmuşsa insan zaten onu hisseder. Bu yüzden hatalar masumdur, bile isteye yapılanlarsa saf kötülük.
İnsan sadece mekândan hicret etmez. Zihnen ve kalben de hicret eder, uzaklaşır, arayışa düşer. Bir düşünce, inanç, ideoloji ya da bir his seni saplantı ve umutsuzluk batağına çekiyorsa hicret et. Tebdili mekân gibi tebdili fikirde de ferahlık vardır.
Samimi bir kalple Allah'a güvenen bir kimsenin, emelinin neticeye ulaşmama ihtimâli yok. Çünkü bu başlamak değil önde başlamaktır; Rabbden peşinen yardım almaktır. Fakat kişinin hangi yolla nereye ulaşacağı, Allah'ın tasarrufundadır.
En İyi Cevaplar