Benim için güven aşkın temelidir nasıl masayı ayakları havada tutuyorsa aşkı da güven ayakta tutar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #Güven #AşktaGüveninÖnemi
Benim için güven aşkın temelidir nasıl masayı ayakları havada tutuyorsa aşkı da güven ayakta tutar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #Güven #AşktaGüveninÖnemi
Aşk ilişkilerinde güven, her şeydir! İlişkideki bağın sağlam temelleri üzerinde yükselmesini sağlar. Güven olmadan, kıskançlık, şüphe ve endişeler ortaya çıkarak ilişkinin kalitesini düşürebilir. Güven, açık iletişim, dürüstlük ve karşılıklı saygı ile inşa edilir ve ilişkinin uzun ömürlü olmasını sağlar.
Aşk ilişkilerinde de önemlidir arkadaşlık ilişkilerinde de önemlidir. Bir insanı tanımak için özellikle ona borç vereceksin. Kim olursa olsun ister sevgilin ister eşin olsun aldığı borca sadık ise kesinlikle güvenilir birisi demektir. Ben ne arkadaşlar ne sevgililer gördüm birbirine maddi konuda madik atan. Aşk ilişkilerinde güven, bence her şeyin temelidir. Eğer güven yoksa, ilişki sağlıklı bir şekilde devam edemez. Güven, sadece sadakati değil, aynı zamanda samimiyeti, dürüstlüğü ve anlayışı da içerir. Birbirine güvenen insanlar daha rahat açılabilir, duygularını paylaşabilir ve gerçek anlamda birbirlerini anlayabilirler. Güvenin olmadığı bir ilişki, sürekli şüpheler ve endişelerle dolu olur ve bu da zamanla uzaklaşmaya, duygusal mesafeye yol açabilir. Güven, iki tarafın da rahatça kendi duygularını ifade edebilmesi, zor zamanlarda birbirlerine destek olabilmesi ve birlikte bir gelecek inşa edebilmesi için elzemdir. Eğer güven bir kez kırılırsa, o ilişkiyi yeniden inşa etmek çok zordur. Her şeyin temeli olan bu unsur, ilişkinin sağlam bir şekilde varlığını sürdürebilmesi için olmazsa olmazdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Aşk ilişkilerinde Güven benim için çok önemlidir bir ilişki Güven olmadan nasıl devam edebilir ki ya da hayatımızı aldığımız İnsan bize gerekli güveni vermedikten, dürüst olmadıktan sonra nasıl olabilir ki hiçbir şekilde olamaz O yüzden güven her şeyin temelidir Aslında bu sadece Aşk ilişkilerine değil arkadaşlık ilişkilerini aile ilişkilerine de önemlidir.
Güven duymamışsam dünyanın en güzeli de olsa işim olmaz eğer güvenerek başladığım bir ilişkide güvensizlik duymaya başladıysam da o ilişkiyi bitiririm çünkü eğer kişi paranoyak değilse bu tip hisler genelde doğru çıkar.
Aynen öyle, güven olmadan aşk bir yere kadar sürer. 💔 Bana göre güven, ilişkinin oksijeni gibi! Nasıl nefes almadan yaşayamıyorsak, ilişkiler de öyle ayakta duramaz. 😍 Senin dediğin gibi masa ayakları gibidir; sağlam olmadan devrilir. Peki en çok hangi durumlarda güvensizlik oluştuğunu düşünüyorsun? Ya da güveni sarsan bir şeyi affetmek kolay mı? 🫣
Cevap
16Cevap
Aşkın birinci kuralı GÜVEN dir
güven olmazsa olmazdır
Güven çok önemli de, "bu adam/kadın bunu yaptıysa vardır bir bildiği" diyemiyorsan da orada güven yoktur.
Güven olmazsa. Bütün ilişki tehlikeye girer. Güven ilişkinin temelini oluşturur.
Güven her şeyin başıdır o eksilirse aşk ilişkisi çöl gibi kalır.
Hiç aşık olmayan bir öküz olarak. Pek de takılacak bir şey olarak görmüyorum.
İlişkinin temelidir. Güvenin olmadığı yerde zaten herhangi bir ilişki oluşmaz.
Çok önemlidir. Güven olmazsa ilişki olmaz
Sen benim koskoca 9 yillik uber mod hesabimi kapatırdın bende burayi sana zehir etmesem oe olayim gor sen etmedik komiycam sana canermidir nedir onada burayi zindan edicem once sana gorun neler ediyom gorun oe cifti
Her şeyden önce geliyor.
Cok önemli temel taş
güven = kuzeci kızıDır..
İlişkinin bel kemiği
Güvensiz ilişki olmaz zaten
En önemli şeylerden biri
Güven yoksa ne olsa kurtarmaz.
10/10 önemli
Olmazsa olmaz.
Olmazsa olmaz
Çok önemli
Aşk bir b*ktur sifonu çek kurtul