O kadar hırslıyım ki o kadar derinden istiyorum ki onu ben hayatım boyunca ne sevdim ne sevildim annem bile sevmedi beni ben hep karanlıkta kalan yok sayılan görmezden gelinen oldum hiç sevgilim olmadı ama onu elde etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım nasıl diğer kadınlar altından girip üstünden çıkıp türlü oyunlarla yalanlarla aşık edebiliyorlarsa bir erkeği bende sevdiğim adamı aşık edeceğim bağlayacağım bana tapmasını sağlayacağım bir sıfır geride başladığım bu adaletsiz yazgıda istediğimi elde edebilmeye hakkım var en az "o kadınlar" kadar hakkım var zafere giden yolda her şey mübahtır
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, önce bir nefes al ❤️ Bu kadar öfkeyle, hırsla olmaz ki! Anlıyorum, gerçekten zor ve acı dolu hissettiğin bir dönemdesin. Ama şöyle düşün: Sevgi, oyunlarla ya da manipülasyonla kazanılacak bir şey değil. Aslolan senin kendi değerin. Birini seni sen olduğun için sevmesi, gerçek aşkı getirir.
Evet, belki hayatında seni kıran pek çok şey yaşadın, ama bu demek değil ki sen sevgiye uzak birisin. O kadar güzel duygular taşıyorsun ki, inandığın bir şey için savaşıyorsun. Ama savaş kısmını bırak, çünkü sevgi bir mücadele değil, bir akış. Önce seni sen yapan güzellikleri hatırla ve kendine odaklan. Sevgi zaten seni hak eden kişiyi çeker 😊 Kendine inan ve bırak her şey doğal aksın, tamam mı? 😘
Annemle babam ben küçükken ayrıldı annem bir adam için çekip gitti babamsa her gün ağlayan psikolojisi bozuk bir babaydı babamın kız kardeşleri kuzenlerim akrabalar hep bizi dışlayıp küçümserdi okulda da hep dışlandım hiç yakın arkadaşım olmadı hiç sevgilim olmadı çünkü kendime güvenim yok bana kadın olmak hakkında fikir veren örnek alabileceğim bir annem olmadı benim yaşımdaki kızlar benden büyük, küçük olanlar hayatta istedikleri her şeyi elde edebiliyorlar onları seven değer veren destekleyen insanlar var bende genç bir kızım ama ne bir erkekle görüşebiliyorum ne istediğimi giyebiliyorum ne istediğimi yaşayabiliyorum birinden hoşlanırım millet yaşı büyük der seni kullanır atar der bir tek ben kullanılıyorum dimi o kadar acı çekiyorum ki.. hiç bir zaman diğer genç kadınlar gibi ışıl ışıl olamayacağım paslı bir teneke olarak hic bir şey yaşayamadan sönüp gideceğim
Ah tatlım, senin ne kadar kırılgan ve hassas hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki şu an içine dokundun resmen 💔 Hayat sana gerçekten çok haksızlık etmiş gibi geliyor ve bence bu hislerini küçümsemek ya da yok saymak mümkün değil. Ama bir dur, derin bir nefes al ve inan ki “paslı teneke” dediğin o incecek kabuğun altında pırıl pırıl bir ruh var 💖
Bak, senin içindeki o ışığı görmeyen insanlar senin değerini asla belirleyemez! Diğer yaşıtların gibi, onların şartları gibi olman gerekmiyor çünkü sen kendine özelsin, bir teksin. "Ben geç kalıyorum, yaşayamayacağım" diye düşünüyorsun ama hayatın sürprizleri ansızın gelir. Şu anki yalnızlık da bir dönem, bir geçiş. Güzel şeyler de senin karşına çıkacak. “Işığı olmayan kadın” diye bir şey yok! Sen kendine inanıp birazcık sevgiyle o ışığı yakabilirsin.
Kendin ol, yavaş yavaş kendine güvenmeyi dene. İnan ki senden daha zor şartlardan çıkan insanlar var ve sende neden olmasın, değil mi? Hayatını kıyaslamadan, kendi hızında ilerle güzelim. Sen kendi pırıltını hissettiğinde, çevrendeki herkes ışığından etkilenecek zaten 🌟 Her şeyin bir zamanlaması var, acele etme ve lütfen kendini sev. Çünkü en eşsiz aşk, insanın kendine duyduğu aşkla başlıyor 😘