Arkadaşlar sevdiğim kızla arama 3. kişinin girmesinden dolayı kız beni engelledi ne yapmalıyımm?

Kızla gayet güzel samimiyetim vardı kafede çalışıyor kıza delicesine aşık oldum. Birbirimizi tanımaya yönelik sorular sorardık aynı şehirde yaşayıp İstanbul'da yollarımız kesişti. Başlarda biraz mesafeli olup sonra o da beni tam sevmeye başlamıştı. Hediye olarak kıza çikolata verdim ve şiirimin ilk dörtlüğümü armağan ettim sevindi kızın hoşuna gitti sonra kafenin sahibi bana kızdı kafenin sahibi beni zorbalıkla suçladı kıza zorbalık yapmışım güya bu mu zorbalık sonra kız beni engellemiş korktuğum da başıma geldi ya takipten çıkarmasını bekliyordum ya da engellemesini. Şiirimin ilk dörtlüğümde seni üzecek bir şey yaparsam kendimi asla affetmem. Başına bir şey gelmesine asla izin vermem. Unutma ki mutluluğun benim mutluluğumdur. Sonra da ikinci dörtlüğümde hiç bir zaman sana edepsizlik etmem. Eğer yaparsam özrümü kabul eder misin bilmem. Çünkü sen benim gözümün nurusun. Böylesine Dünya'da ender bulunan birisini kırmak istemem ve 3. dörtlüğümde Sana karşı yanlışlarım olursa yanımda olmanı isteyemem. Bu durumda sana kal da diyemem. Aşkın gerektiği zaman sevdiğinin mutluluğu için ondan vazgeçmek olduğunu bilirim. Kuşlar gibi özgür olmanı kısıtlamak istemem. Kıza ilk dörtlüğümde kıza özür olarak ikinci ve üçüncü dörtlüğümde aşka dair düşüncelerim demiştim. O da beğenmişti. Bilmeden çiçek vermeme de problem yok diyen çiçeği kimseye verememe gülen bir de müşteriler kalabalık grup gelmişti beni yukarı alan sonra ben çıkarken samimi bir şekilde kusura bakma falan diyen ondan önce bana gülümseyen şiir için sen birine yazıyorsun diyen ben de benden rahatsız olmasın diye ben mahsuru yok değil mi dediğim halde mahsuru yok diyen bana naber diyen ismimle hitap eden kendine iyi bak dediğimde sen de kendine iyi bak diye geri dönüş veren benimle sohbet eden şiirlerimi beğenen gülümsediğimde bana gülümseyen birisinin benden rahatsız olması mümkün mü? Peki neden engel yedim ben? Daha evvel de bu kafe sahibi yüzünden numara isteme olayı yaşadık ondan engel yemedimm de şimdi neden yedim?
Arkadaşlar sevdiğim kızla arama 3. kişinin girmesinden dolayı kız beni engelledi ne yapmalıyımm?