• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşkı bulmak için ne yapılabilir?

Kim-Bilir-Belkidee
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
178
Yapay Zekaya Sor

Soruma Hoş Geldiniz,

Ben bilsem zaten yapardım! 😅

Hiç susma Ahu hep konuş bir tek senin sesini duymak istiyorum, herkese sağır 🥰
Hiç susma Ahu hep konuş bir tek senin sesini duymak istiyorum, herkese sağır 🥰
Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Özellikle uzun bir süredir romantik ilişkisi olmamış kişiler için aşkı bulmak zor olabilir. Ancak günümüzde sosyal medya ve arkadaşlık uygulamalarının yaygınlaşmasıyla birlikte aşık olabilecekleri kişileri bulmalarının eskisine göre çok daha kolay hale geldiği söylenebilir Gerçek aşk söz konusu olduğunda ortada saygı, güven, dürüstlük, iletişim, uyumluluk ve anlayış gibi niteliklerin de olması gerekir. Gerçek aşkı kendiniz olarak, açık fikirli olarak, kendinizi geliştirerek ve etkili bir şekilde iletişim kurmaya odaklanarak bulmanız mümkün olabilir.

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben ilişkiye karşıyım. Evlilik düşünüyorum. 😅

Önceden çokça vardı şimdilerde yok. 😅

İmkan yokken gelirlerdi. 😅

Evet bence de kolay. Bende zaten belki eşimi bulurum diye buradayım. 😅Ya da o beni bulur diye. 😅

Çünkü kadın erkek arkadaşlığına da karşıyım hiç yok. 😅

Benim istediğim yuva kurmak haramdan uzak helale yakın. 😅

Gerçekçi insanım düz doğal dobra, hiç kimseden çekinmem..

Çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık katılıyorum. 😅

Yorumla
    • WiLD_ANGEEL
      WiLD_ANGEEL
      1 yıl

Teşekkür ederim;)

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ricalar ve teşekkürler 😅

Yorumla

En İyi Cevaplar

• La__llorona
    La__llorona Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Aşk aradığında buluncak bir şey değil ki kankam 😂Aşk adamısın , harika bir adamsında. bunu hep derim jfjfj Ama böyle şeyler birden pat diye şıp olur. Kelebekler mi gelir kurtçuklar mı orasını bilemem 😂 Ama aşk güzeldir ya. Verdiği his , heyecan güzel ya. Nasıl baktığına ve beklentine göre değişir... Ama aşk beklentisizdir. Beklediğinde olmaz dediğim gibi. bir şey yapma sadece kendine zaman ayır o seni bulacaktır 😄 ararsan bulman hem zor olacaktır hemde enerjisel olarak sana gelmeyecektir. Enerji yasasına inan. Keyfine bak , akışına bırak. 😅

1
    20 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kanka sende var ya 😅 teşekkürler senin güzelliğin 😅 de nasıl bulacak niye bulmuyor geç kalıyoruz anasını satiym 😅

Beklentim sevdiğimin huzuru ve mutluluğu 😅

Ulan boş vaatleri sevmiyorum 😅 herkes diyor bulur bulur bok bulur 😅

Hani nerede 😅 niye yok 😅

Kanka zaten işimde gücümdeyim 😅enerjinin canı cehenneme 😅 yasaların canı cehenneme burası Türkiye ne yasası 😅mecbur bıraktım zaten of of sjddj

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Rica ederim kanka 😂 aradığın için bulmuyor kanka. Bunu sana yıllardır söylüyorum 😅bir şeyi istemediğinde sana fazlasıyla gelir... evrenin kanunu 😅

Geç kalmadın yahu daha çok gençsin 😅 yaşlanma korkusuyla yanlış kişilere yönelme. Yalnız kaldığın için değilde gerçekten doğruyla ol. Belki geç olur belki erken. bilmiyorum ama geçte olsa değmeli bence. öyle düşün. 😄 sana zarar verecek , üzecekler olmasının ne anlamı var ki kanka? önemli olan mutluluğun, huzurun 🙂

En büyük hatan burada kanka😅sevdiğimin huzuru diyorsun... tamam sevdiğin kişinin huzuru önemli ama sen sürekli kendinden birşeyler eksiltip , her şey sevdiğinin istediği gibi olsun istiyorsun.. Bu sevgi değil. Sevilmek istiyorsun evet ama böyle yapma. daha çok üzülürsün. İyi niyetin kullanır kanka...
      İlk önce kendini sev kendini önemse. Seni seven senin fikirlerine saygı duysun. Duymuyor mu? Yol ver gitsin. Çokta fifi. evrendeki tek kişi o değil.😅Affedici olma. Kimse için kendinden eksilme... Kendin olduğun için sevmeli insan. Yoksa cehenneme kadar yolu var , kimin başına bela oluyorsa olsun de😅çiğneyip attığın sakız kim bilir kimin ayağına yapışacak 😄

Boş vaatleri vermek kolay. Lafta verilir evet. Önemli olan dolu olması doğru 😅 bir lafa bakacaksın birde karşındaki adam mı diye 😅
      Var var öyle insanlar ya. iyi insanlarda var ama nadir be kanka. Elbet denk geleceksin. Sadece dikkatli ol ve kendini kimse için yıpratma. Sınırın olsun , herkes yerini bilsin 🙂senin çocuksu iyi niyetini çok kullanıyorlar. Buna izin verme...
      B*k bulur dersen bulmaz tabii 😅olumlu düşün olumluyu çek.

Elimizde kalmadı. Taze bitti 🤣neredeler nerden bileyim jfjfj ama vardır bir yerlerde. Her insan aynı değil 😄

Evet biliyorum ama bu konuları takma ya. Kendine daha çok odaklan. 😅öyle deme kanka enerjiye inan jfjfj
      Burası Türkiye haklısın. Çoğu insan olumsuz düşüncede ve suratı asık 😂Sen onları boşveer aman. keyfinden önemli değil. Çokta ciddiye alma 😅
      Aferin bırak bırak. Düşürdüğünü yerden alma çocuğum 😂 çiğne geç jfjf

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kanka ne yazmışsın ulan, emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 şimdi vardiya ya geçiyorum 😅 çıkıyorum 😅roman gibi mübarek 😅

Ama istiyorum 😅napiym niye yalan söyleyim ki kendime 😅

Yaşlanma korkusu yok ne bileyim hayatın tadı tuzu yok anlamı yok boş yani ot gibi yaşıyorum 😅

En sevdiğim tek istediğim şey yok harici her şey oldu 😅ama gözümde yok bana ne onlardan bunlardan 😁

Evet değmeli çokça üzüldüm yeter artıkın 😅

Napiym önce aşkım önce onun huzuru mutluluğu 😅benim aşk harici eksiğim yok ki olsa djdinebilirdim ama yine aşkım önceliğim olurdu

Mutlu ettikçe mutlu olurum 😅

Kendimi seviyorum ulan 😅

Sevilmek istiyorum evet yuva kurmak istiyorum 😅

Kanka ben bir çok şeyi seviyorum 😅acelem yok önce sevdiğim mutlu olsun 😅 sevmediğim şeyleri de severim aşkımın canı sağolsun 😅

Ben vaat vermem bilirsin boş vaatlerin de canı cehenneme 😅

Tamam tamam dikkat ediyorum 😅 lanet olası pislikler 😅

Kanka eksiğim yok her şeyim var ne düşüneyim ki aşk eksik 😅

Aşk ile daha keyifli olur 😅

Ben dusmeden tutarım sen yalnız mutlu musun ulan 😅

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Kanka senin sorularında çok gaza geliyorum. yazdıkça yazasım geliyor 🤣 muhabbet uzuyor, sarıyor ondan yahu😂
      Kolay gelsin sana 😄

Üzülme işte. keyfine bak aman de geç 😂

Mutlu ettikçe değil ilk önce kendini bolca mutlu et 😅

Kendinden çok başkalarını seviyorsun kanka üzgünüm 😅 hayatında biri olduğunda kendini unutuyorsun maalesef... tamam birini sev güzel hoş. Ama kendinide birini severken unutma 🙂

Minnoş hassas bir kalbin var bunu kırmalarına izin verme. Dikkatli ol ve hep kendinden eksiltme.😄

Sen direkt yuva kurmak istiyorsun evet kanka 😂 seda sayan gibi sevgililik dönemi falan olmadan direkt evlilik jfjfj bu yüzden aradığın gibi olmuyor belkide.

Yine aşkımın canı sağolsun diyor jfjfj ayy bu çocuk beni delirtecek.😅kendini düşün azıcık ucundan jfjfj aşkın at dese kendini atacak mısın 😂
      Herşeye evet deme yahu.

Evet doğru sen boş vaat vermezsin. Seni iyi tanır, bilirim. Sen direkt sözünü tutar yaparsın ya adamsın 😄
      Aynen boş vaatlerin canı cehenneme kanka😅

Et et çok dikkat et kanka. Bücük, çıyan, haşeratlara dikkat😂

Kanka sorunda burada. eksiğin yok fazlan var. Yani iyisin fazlasıyla. Takma sallama 😅 aşk bir şekilde gelir , acele etme.

Olur elbette. inşallah dilediğin aşk olur. Bir bakmışız sen aşkı bulmuşsun. Valla harika olur. Senin adına gerçekten mutlu olurum. olur inşallah kanka 😊

Ooo düşmeden tutuyor jfjfj vay canına 😂 yere attığımı niye tutayım jfjfj sende tutma kanka😅 yere atmasam zaten bende bırakmam. Şekeri gitmiştir o sakızın 😂başka yere sünüyordur , sündüğü yere yapışsın. Sen yoluna bak 😅

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Geldi soru bana 🤣 ben yalnız mutlu muyum? kanka soru zor yerden geldi😂ben her zaman mutluyum. Yani kendi keyfim herşeyden önemli... Biri varkende mutluyum , yokkende yani. Fark etmiyor 😅 ben biraz değişik biriyim yani bilirsin. İlişki istemediğim zaman bir anda kendimi flört ederken ya da sevgilim olurken buluyorum 😂 Benim aşk hayatıma girersek çıkamayız. Ama bende severim aşkı, heyecanı falan 😂İlişkileri pek ciddiye almıyorum, alamıyorum açıkçası...

youtube.com/shorts/8JfhDm0z-ro?si=ub7JbWpDihxw57iT

Şu anlık uzak duruyorum gibi ama bakalım. Aşka kapalı değilim jfjfj belli olmaz. Ben aramıyorum ama hep birileri şansını deniyor kanka 😂yani çevremde sürekli birileri oluyor zaten. Dikkatimi çekerse şans veriyorum. Zamana bıraktım. Beni isteyen benim için çabalar. Kimse için kendimi yormam. 🙃 şu an böyle iyiyim yani. Teklik bana batmıyor. Kendime zaman ayırıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Bana iyi geliyor.😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kanka çok uzun olunca kaldı en sona 😅
      Evdeyim 😅

Sinir oldum anasını satiym çok yoğun burası 😅

Yoğun iş yeri sevmiyorum 😅

Getiri sırf yoğun diye bırakmıştım 😅

Teşekkür ediyorum hepsi senin güzelliğin kanka 😅

Kanka ben zaten mutluyum anasını satiym eksiğim gediğim yok canımın istediğini yapıyorum canımın çektiğini yiyorum 😅sorun yok benim hayatım rölanti de 😅

Aşk ile mutlu etmek istiyorum kendimi aşkım ile mutlu olmak 😅

İnsanları da seviyorum insan olanları insancıl olanları 😅en çok çocukları 😅onlar saf ve masum korunmaya ihtiyaçları var. 😅

Kanka 😅18 saat çalışırken ihmal etmezdim ben sevdiğimi. 😅İşten çıkıp yanına giderdim anasını satiym. 😅

Direkt değil, niyeti başında belli olsun anasını satiym 😅 sonra ben evlilik düşünmüyorum demesin 😅var ya hani aylar geçiyor işte evlilik düşünmüyor çok saçma 😅

Maksimum bir sene yeterli kanka evlilik için 😅

İçimden geliyor niye hayır diyeyim 😅

Abiler de öyle söylüyor ablalar da bazı abiler şey diyor 😅 ağzını açma müthiş çocuksun diyorlar ağzını açarsan inanmazlar diyorlar 😂

Herkes kötü davran kötü ol diyor bana 😅

Ama aşk varken daha mutlu değil miydin 😅ya da birlikteyken ya da sevdiğin varken 😅

Ben varken daha mutluyum anasını satiym 😅 en azından sebebim oluyor amacım 😅

Çevremde çok var istemem yan cebime koy diyen 😅ben açık açık söylerim istiyorum anasını satiym 😅

Benim için kimsenin çabalamasına gerek yok çaba ile sevmem ben kendisi olsun düz olsun 😅 tanışmak için çaba saçma 😅

Bende düzene sokacağım inşaAllah ayrı eve çıkayım 😅

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Sorun değil kanka 😅bende dün annemin doğum gününü kutladım. biraz arkadaşla konuştuk. uyudum sonra.

Umarım sende dinlenebilmişsindir 😅

Yoğun yer sıkıntı evet. Hem zaman açısından hemde yorulursun. Allah kolaylık versin kanka😊

Getir çok yoğun olur evet😅iyi yapmışsın bırakmakla.

Rica ederim kanka. bende teşekkür ederim 😊

Mutluysan ne güzel işte. Allah kat kat fazla mutluluk versin inşallah 😊

İnşallah aşkıda bulursun 😅😊

Evet çocuklar en masumu en iyisi tabii😄Aynen öyle.

Kanka ben senin gece gündüz çalıştığın zamanları bilirim be. Sen birini seviyorsan iki elin kanda olsa yine yazarsın. Sevdiğin kadın olduğunda aşırı fedakarsın. Senin sevgin gerçek ve derin olur 😅yaparsın yani senden beklerim kanka😂

Baştan demesi güzel aslında. Örneğin baştan evlilik istemeyen biri sondada istemez. Baştan evlilik isteyenin niyeti bellidir. Yani her iki şekilde sana zaten netse zaman kaybın olmaz çünkü sen zaten evlilik istiyorsun kanka😅
      Baştan neyse o devam eder. ayları beklersen ohooo jfjj

Yani evlilik isteyen biri için evet yeterli gibi o süre zarfı😅

Yani oluyorsa tabii hayır deme. evlen gitsin kanka 😅

Abiler haklı bak. Sen direkt evlilikten girdiğin için olmuyor. Sabırla yavaş yavaş. Jfjf zaten evlenip evlenmeyeceği anlaşılır 😅

Kötü davranmak sana yakışmaz kanka 😅ama mesafeli davran, sınırın olsun lütfen... herşeye evet deme. şımartma kimseyi. Gerektiğinde şımartırsın. ama gereksiz yere şımartma.
      Bak bu bir kaç erkek arkadaşımda daha var. Hep derim... kimseye kendini vazgeçilmez hissettirme. Bu hem cinslerim içinde geçerli. gerektiğinde vazgeç , gururlu ol. ama kendinden eksiltme...
      Gençsin harika bir insansın, yakışıklısın, eğlenceli çocuksu deli dolu bir adamsın. eksiğin gerçekten yok bak. öyle masum iyisin ki...
      Aşk varken daha mutlu değil miydim jfjfj yiooo 😂 ben hep mutluyum. 2 gün ağlasam 2000 gün gülerim jfjf
      Acı çekmek benim damarımda yok. Bir iki üzülürüm sonra mutlu edecek sebep bulurum ben. Keyficiyim.😂

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Sevdiğim varken elbet mutlu oluyorum arada üzülüyorum nadirde olsa. kelebekler uçuyor , etraf bir süre pembiş pembiş oluyor 😅
      Gözlerimden kalpçikler falan çıkıyor. Ama gerçek dünyayı ihmal etmiyorum😂yani onları ekstra bir mutluluk olarak görmüyorum. Güzel hoş şey ama ben zaten mutluyum sebebi onlar değil. Ben hayatı seviyorum 😂

Var var öyle evet jfjd ben istemem yan cebime koy yapmam. Örnek vereyim birini gördüm, beğendim... Tip olarak demiyorum bak. çok değişik insanları beğendiğimde oluyor. benim sağım solum belli olmuyor. İlla etkilendiğim bir şey oluyor. Zeki olmasada eğlenceli oluyor mesela. o açığı kapatabiliyor. ya da çok zeki oluyor öyle etkiliyor falan. Ben birini gözüme kestirdikten ve baştan arkadaş gözüyle bakmadıysam o bir şekilde zaten benim oluyor. Ben parmağımı bile kıpırdatmıyorum jfjjf
      Bir anda oluyor. Davranışlarını bir süre gözlemliyorum. Bakıyorum ilgileniyorsa bana yürümesine izin veriyorum 😂 ya da baktım o adam çekingen onun daha rahat olması için biraz ben biraz konuşkan oluyorum. benimle rahat oluyor falan filan. Nfjr
      Ben netim bu konuda birşeyi istiyorsam direkt net olurum ve alırım. Yan cebime koymam. üst cebime koyarım 😂

Bende açık açık söylerim kanka 😅hatta geçmiş ilişkilerimden sadece birinde ilk önce aşık olduğunu söyleyen bendim. Jfjfj
      İlk hoşlandığını söyleyen Jonathandı. Onu sevmiyordum en başta, hatta ufaktan ayar oluyordum jfjf 8 ay sonra sana aşık oldum demiştim 🤣 adam şaşırmıştı ama mutlu olmuştu , bende seni seviyorum güzelim falan demişti. şarkı söylemişti jfjf öyle başlamıştık yani 😅ben netim ya. seviyorsam seviyorum , sevmiyorsam sevmiyorum. Karşımdaki erkeğin bana ilgisinden sevgisinden eminsem ben adımlarımdan korkmam.😂

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Onu geçtim diğer ilişkimde yaptığım fedakarlıklarıda biliyorsun. Aşk sanıyordum aşk değildi ama değer verdim en azından. Hiçbir kadın bunları yapmaz yani erkekte dahil 😄

Evet sende açık sözlüsün kanka. Sen direkt söylüyorsun 😂

Aynen tanışmak için çaba biraz saçma evet. Dümdüz söyleseler o kadar uğraşmayacak belki fjjf ama öylede sıkıcı olabilir , çaba olmalı😂

Çıkarsın inşallah kanka. Düzenini kurarsın inşallah. 😅

Çıktığında haber ver ilk ev hediyen benden olsun. kargolarım sana.😂anı hatıra olarak kalır.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

6 da uyudum 12 civarı kalktım 14 de iş başı üç gün 14:00 akşam 22:30 😅ulan haftada iki vardiya mi olur kıl oldum 😂

Daha uydurdum ben 😂

Amin inşaAllah cümlemize kanka 😅

Burayı da bırakırım 😂 çooooook yoğun olursa dün işi bıraktı biri 😅mesai yapmam canları cehenneme 😅

Önemli olan aşk zaten her zaman aşktı ve aşka hazırlıktı 😅

Kanka ya sesli mesaja geçtim yoldayım hatırlıyorum ben de hani şu an sevdiğim yok çabalamak için gerekcem yok niye kendimi yorayım ki yaparım yaparım da kanka bokunu da çıkarmamak lazım ya Her şeyin fazlası zararmış 3 kere tecrübe ettik yani teşekkür ederim ama yapmak istemiyorum lan

Aklım yapma diyor ne yapar belli olmaz Ben çok akıllı bir çocuğum aslında ama kalbim sıkıntı

Ortada fol yok yumurta yok ya

Evet ya da hayır diyecek kimse yok

Bazıları var kanka onlar da direkt evlilikten bahsediyor öyle kızlar da vardı yani Ama işte imkan yokken vardı şimdi olmazsa da vardır yani herkes sevgili peşinde değil ki ya da ilişki

Yok yok evlilikle alakası yok Sen diyor çok iyisin sen diyor her şeyi yaparsın o yüzden diyor inanmazlar sana diyor Ben diyorum aşkımın ayaklarını bile yıkarım ayakkabısından meyve suyu içerim 😅

Köpek gibi havlarım kedi gibi miyavlarım oğlum diyor böyle insan yok diyorlar

Telefonda kanka abi vardı gang abi şiir falan okuyordu sesli sohbetler oluyordu o sever beni uzun zamandır yokum sildim orayı Ama herkes diyordu yani sen nasıl bir çocuksun 😅

Aşkla ilgili şeyler yazma diyorlardı artık hani hepsi aşktan soğumuş nefret ediyor 😅

Benim de tüm yollarım aşka çıkıyor 😅

Her şeye evet demiyorum vallahi hoşuma giden şeylere diyorum yani içimden gelen şeylere

Ne yapayım anasını satayım ben çocuksu bir insanım ya becerikliyim Allah'a şükür elimden geliyor Ne yapayım 😅

Benim de sınırlarım var kanka ama sınavların canı cehenneme 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ya hiç kimse vazgeçilmez değildir de ne bileyim mesela Aynalı Tahir serseri benim izlediğim dizilerde filmlerde insanlar elinden geleni yapıyordu Ben de yatıyordum işte yapıyorum yapıyorum

Elimden geleni yapmayacaksam birlikte olmanın seni seviyorum demedim niye anlamı yok bana göre

Vallahi ben hayatımın içine ederken bile mutluydum insanın sevdiği ile ya da sevdiği tarafından üzülmesi bile güzel ya

Mücadele etmeyi seviyorum savaşmayı seviyorum

Benim izlediğim dizi filmlerde sevenler hep üzülüyordu zaten 😂 acı çekiyor orada anasını satayım onların da hayatını şey ediyorlardı

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi ben daha çok üzüldüm azıcık mutlu oldum ama olsun üzüldüm kendim Ne bileyim onun için çalışmak çabalamak bir şeyler yapmak beni mutlu ediyordu yani o mutluydu o mutlu olduğu için ben mutlu oluyodum Ben böyle mutluydum yani harici bok gibiydi kanka yoğun işe başladım hala motordayım ben gülücük gülücük ulan biz zaten birbirimizi fazlasıyla biliyoruz çözüm lazım çözüm konuşmakla olacak bir şey değil bu

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evdekiler de bana daha iyi davranıyor 😂 gece işten çıkıyorum çay hazır 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hak etmeyenler için yapmışız kanka hak etmeyenler lanet olası pislikler 😅 hak eden biri vardı yıllar önce ama ondan da uzak durdum anasını satiym imkan yok diye maddi pişmanım valla 😅

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Evet senin saatler biraz değişik olmuş 😅 kıl olmakta haklısın. Kafan allak bullak olur yani kanka😅

😂😂

İnşallah 😂

Aynen kafana uymuyorsa bırak git. Tabii ki canları cehenneme 😂

Aşk o kadarda önemli değil yahu jfjf aşk bulunur her zaman. çokta fifi. jfj Önemli olan kariyer 😅yükselmek daha fazlası 😂 zaman değerli 😄
      Yani çokta takma sen zamanını daha çok kendine harca. Sen istemeyi bıraktığında o sana gelir zaten , bekleme kanka😄

Aman aman dikkat yoldayken yazma kanka. Dikkat et kendine. aynen herseyin fazlası zarar. Fazla olan hersey nankörlük getirir... Hak edene hak ettiği gibi...

Evet doğru akıllı bir adamsın. Ama çok hassas , fedakar ve güzel seven birisin. Çok masum seviyorsun ya. Kolay kanıyorsun demeyim ama insanlara karşı çok hassas çok düşünceli davranıyorsun. Bu da nankörlük getiriyor. Senin masum , çocuksu duygularını kullanmaya çalışıyorlar...
      Sıkıntı kalbinde değil, herkesi kendin gibi görme sadece...

Evet ortada evet ya da hayır diyeceğin bir şey ya da biri yok. Bu yüzden kafan biraz daha rahat olmalı.😅

Evet haklısın kanka. direkt evlilikten bahseden kızlarda oluyor. O da doğru değil bence.😅saçma ve akıl dışı.
      Haklısın herkes sevgili ve ilişki peşinde değildir elbette. Vardır öyleside.
      Ama sana şunu söyleyim biriyle tanışırken ilk evlilikten bahseden kadın/adam mantıklı gelmiyor ya. Kulağa korkunç geliyor 😅

Kanka ben inanırım sen valla herşeyi yaparsın jfjfj sen delisin 🤣 yapar mı yaparsın valla 😂

Valla miyavlayanda gördüm, havlayanda jfjfj var var. Önemli olan bu değil ki kanka 😅benliğinden şaşmaması önemli...

Evet sen değişik bir çocuksun. Neşeli deli dolu ama bir o kadar harika. Ve kalbi çok temiz. Olduğun gibisin.6 senedir tanıyorum seni kişiliğinden insanlığından bir şey değişmedi... harikasın kesinlikle kankam.😄

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Aşk diye diye onlarıda soğuttun demek ki kanka😂aşkı çok ciddiye alma ya. Haa şu var karşında kayda değer biri olur saygı duyar ve olursun. onun dışında ciddiye alma.😅

Evet beceriklisinde maşallah 😅 10 numero şeker adamsın 😂
      bir şey yapma. Gül geç keyfine bak. salla aman 😂

Aşk konu olunca sınırların pek yok gibi kanka jfjf aşkın ne derse o olsun istiyorsun hep😂Peki peki sınavlarında canı cehenneme 😂

Aynen vazgeçilmez değildir tabii. Sen filmlere dizilere ne bakıyorsun jfjfj gerçek dünya öyle değil 😅 aldanma onlara..

Önemli olan zaten sonuna kadar gidip , yapmadım dememek. Ve sonra yoluna bakmak. tükürdüğünü kim yalarsa yalar. Ex değil next next...
      Evrende tek insan o değil. Kendi değerin herseyden önde olmalı şekerim 🙂

Acıdan beslenme kanka. Hayatımın içine ederken mutluydum diyorsun... Bu aşk değil, bu mutluluk değil. Sadece kendini kandırma.
      Seven üzmemeye çalışır ya kıyamaz sevdiğine. Böyle sevgi olmaz... sevgi demek acı değildir. İnsan sevmediği birine hassas olmaz , acımasız olur.
      Kendi değerinin farkına var lütfen...

Sevenler her zaman üzülür evet. Bu yüzden kontrollü sevmek gerekir. 😅1 adıma 1 adım. 1 adıma 10 adım değil. Hak ettiği kadar , ederi kadar...
      Çok seven üzülür. Çok sevme bağlanma 🙂bağlan ama hiç gitmeyecekmiş gibi birini sevme. Her an gidecekmiş gibi ya da her an gidecekmişsin gibi sev yani. Çokta anlam yükleme ki minnoş kalbin incinmesin. Sen değerlisin...

Evet sen çok üzüldün gerçekten. artık mutluluk zamanı. Bu yüzden adımların kendini mutlu etmek olmalı. Öncelik kendin olmalı. Onlar seni mutlu etmek için ne yapıyor ilk önce bunu sorup bir ilişkiye başlamalısın. Kendine olan sevgin , saygın daha üstün olmalı. Baktın bir halt olmuyor yol orada onlara 😅next canım next...

Ne güzel işte. Çayın falan hazır. Afiyet olsun kanka😂

Aynen öyle. Yapmışız evet. Şimdi hak edene hak ettiği gibi kanka.😅keşke uzak durmasaydin... Onu bul ve onunla iletişime geç. pişman olma belki geç değildir. Şansını dene kanka😅kıza yaz , ara bul.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Düzelttiler tek tip sabit haftalık olacak vardiyalar. Dün çıkış veriyordum ama halloldu. 😅

Kanka senin için değil de benim için önemli işte benim için en önemli şey aşk sonra diğerleri geri kalan önce aşk. 😅

Kariyerin canı cehenneme 😅

İstemeye hiçbir zaman bırakmayacağım kanka 😅

Hak edene hak ettiği gibi davranmaya çalışıyorum da kalp farklı bir şey yani olmuyor insan sevince hak ediyor mu diye düşünmüyor ya da ben düşünmüyorum

Nankör insanların canı cehenneme lanet olası pislikler bana ne benim suçum değil ki

Bunu yıllar önce de söylemişlerdi kendin gibi görme abi diye

Kafam rahat ama aşk olsa daha rahat olur ya 😅

Benim için doğru direk başlangıç evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet olacak 😅 niyet belli olacak yola çıkmanın niyeti ne yolu 😅

Evet yaparım deliyim doluyum 😅

Ben hep ben gibiyim yani değişik bir insanım çılgın fırlama her türlü çok türlü 😅

Teşekkür ediyorum kanka senin güzelliğin 😅

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

İyi olmuş düzenlemeleri kanka 😅 aynen yoksa çıkış verirdin. Seninde zamanın değerli yahu 😄hallolmasına sevindim.😊

Haklısın benim için önemli değil ama senin için önemli evet kanka. haklısın 😅

Yok öyle deme kariyerin canı cehenneme değil 😂aaa jfjfj

Hak edene hak ettiği gibi davranma gerekir zaten evet. Hak etmediğin şeylerde yaşadın doğru. Ama bunun için kendini suçlama kanka. Geçmişe takılma. 😄

Aynen öyle senin suçun değil. Nankör insanların canı cehenneme😅

Evet sen çok temiz niyetli , çok iyi birisin. Herkesi kendin gibi görme evet...

Sen mutluluğu bir nedene bağlıyorsun bu da işte mutlu olmanı bir nevi geciktiriyor.. Yani şöyle düşün bir insan senin mutluluğuna aracı olmamalı. Yani biri varkende biri yokkende mutlu olmalısın.
      Bunun ölümü var, ayrılığı var ya da çeşitli hayat nedenleri... kendinden çok birine bağlanır ve tek hayat amacın o olursa daha çok yaralanırsın. kabullenemediğin kısım bu kanka. Elbet birini sev. güzel bir şey. Ama kontrollü sev lütfen... herkesi kendin gibi görme. Herşeyi yaparım vs deme. Sınırın olsun. 🙃kalbin o kadar temiz güzel ki eminim ki gerçek aşkı bulacaksın kanka. 😊

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Yaa bence yaptığın bir yanlışlardan biride bu. Yani ilk tanışmadan ben evlenmek istiyorum dersen o insanda zaten şüphe uyandırır. Yani sen kötü niyetle demiyorsun evet gerçekten evlilikte istiyorsun. ama insan der ne acelesi var jfjfj ya da erkeklerin bahanesi olur ya yatmak için evleneceğiz der kimisi öyle düşünebilir ilk etapta. Ama öyle biride değilsin. yani haram olarak vs görüyorsun yani. Başta evleneceğim, evlenelim diye yaklaşırsan hem kadın/erkek fark etmeksizin zaten bir düşünür geri çeker kendini jfjf
      Yani sonuçta görücü usulü falan değil. Direkt tanıştığın kişiler. İlk tanışmada hemen evlilikten bahsedilmesi doğru değil bence. 😅Ve kanka kusura bakma ama sen kızların tot*şini cok kaldırıyorsun. Sonra nankör oluyorlar. çok sevgini belli ediyorsun , aşırı aşırı fedakarsın. Yani bilmiyorum belki bana göre öyle.
      Kalmış ki evlilik diyorsun... evlilik bambaşka bir dünya kolay bir şey değil. Hemen karar verilecek bir şey değil, gerçekten doğru düşünülmesi gerekir. Sevgili desen neyse. Ayrılırsın. Yenisini bulursun aman der geçersin. Ama evliyken boşanma vs de insanı uğraştırır. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama o noktaya gelebiliyor yanlış seçimden... kendine saygısı olup yolu ayırması gerekir.

Sen direkt aslında görücü usulü gibi istiyorsun. Tanışma sonra konuşma, muhabbet. Niyetim ciddi, aileler tanışsın falan diyorsun jfj Yani bunu yapsa yapsa çevren yapabilir kanka. Ailenden biri bunu yapsa güzel olurdu. Kastamonu kızlarda başlık isteme yoktu sanırım. Emin değilim. Yani kendi çevremden bakman en mantıklı ve güvenli kanka😅

Evet deli dolusun maşallah jfjf

Evet hep öylesin. Neysen öylesin. 😅
      Bu iyi bir şey. Ama herkesi kendin sanma lütfen.

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      1 yıl

Yani seni gerçekten çok severim , değer veririm kanka. Artık üzülmeni yanlış seçimler yapmanı istemiyorum. Lütfen gözünü aç. Ve öncelik kendin olsun. Doğru zaten seni bulacak kankim😄 mutluluğu internetten ya da uzaktan arama dediğim gibi. Yanlış seçimler yapmana neden olabilir. Yaşadığın şehirden olur , memleketinden olur. Yani hayat bu kapalı olma 😅

Rica ederim kanki 😅

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl

Aşkı bulmak için önce kendini sevmen gerek çünkü sen kendini sevmezsen kimse seni tam anlamıyla sevemez. Gerçek samimi ilişkiler hep doğal başlar zorlamayla olmaz. Yeni insanlara açık ol ama beklentiyle değil tanımak için yaklaş. Kendin gibi ol, rol yapma. Bir yerde, bir anda, en ummadığın anda karşına çıkabilir. Hislerine güven ve içini kıpır kıpır eden şeye kulak ver. Aşk ararken hayatı kaçırma.🌹

1
    6 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sellin 😅kendimi seviyorum çok şükür 😅

Zorlamayı bende sevmem canı cehenneme 😅

Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz ve nefret ettirmeyiniz hadis-i şerif 😅

Benimle kolay 😅

Reelde açık değilim 😅kadın arkadaşlığına karşıyım 😅hiç yok edinmedim 😅ama bilsem edinirdim vaktinde şimdi de zor geliyor ve saçma 😅

Verecem de nereye vereyim kulağımı 😅fol yok yumurta yok 😅

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

Sen zaten en zor olanı başarmışsın, kendini sevmek... Gerisi gelir.
      Hadisle de net çizmişsin sınırlarını hoşuma gitti. Kadın arkadaşlığı konusunda duruşun belli, saygı duyarım.
      Kulağını da boşuna açma, fol olmadan yumurtaya inanan çok. Vakti gelince sen zaten anlarsın hissettirmeden olmaz.🦋😌

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Gelmiyor Selin 😅 Kalıpların yargıların canı cehenneme 😅 hiç gelmiyor değil 😅niyeti ciddi olması lazım gelenin evlilik düşünmesi lazım 😅 haramdan uzak helale yakın olması lazım 😅

Aşna fişna gelen oluyorda canları cehenneme 😅

Bende anlamıyorum 😅

Herkes ciddi arıyor güya ama yok valla yalancı köpekler 😅

Amin amin inşaAllah 😅 şu an anlamıyorum çünkü yok 😂

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

Valla haklısın gelenin çoğu aşna fişna, ciddi olan yok. Herkes lafla ciddi ama icraat sıfır. Haramla helali karıştırmışlar, kafalar karmakarışık. Senin gibi düşünen birileri de zor bulunuyor. Ama inşAllah vakti gelince karşına gerçek biri çıkar. Yeter ki kalbin temiz kalsın.🌸🙏🏻

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Canları cehenneme lanet olası pislikler 😅 aksi görünüp aksi çıkanlar da var münafık köpekler 😅

Amin amin inşaAllah 😅 teşekkürler Selin 😅 gönlünce olsun 😅 Mutlu günler diliyorum 😅

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

😊🙏🏻

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Aşkı bulmak için deli gibi aramadım ama kapıyı da kilitlemedim. Kendimi tanımaya, hayatıma anlam katmaya çalıştım. Karşıma biri çıkarsa, beni ben olduğum için severse, işte o zaman durup bakarım, desim. Göz göze gelince zamanın durduğu bir an varsa, ona denk gelmek istiyodum ve denk geldim. 🫠🧿

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Of of of 😅ne güzel seviniyorum senin adına 😅daim baki olsun 😅Allah nazardan korusun kollasin 😅 darısı başıma 😅Ben zaten aramaktan çok bulunmayı severim 😅 çünkü ben kötü karşılamam 😅ama çok kötü örnekler var YouTube Instagram devir kötü yanlış anlaşılmaktan korkarım 😅 onlar gelsin anasını satiym 😅

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Çok teşekkür ederim 🙏 darısı başına olsun inşallah. Sanal dünyayı boş ver. Reele geç.

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ricalar ve teşekkürler 😅 Ben sanal değilim ki reelinde sanalın da canı cehenneme 😅

Yazmayı seviyorum 😅reelde komşulara ablalara teyzelere söylüyorum zaten harici çabam yok 😅

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Peki bakalım. Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sağol, amin inşaAllah 🌸😅🌸

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aşkı bulmak istiyorsun ama tatlı bir dert paylaşıyorsun resmen! 😍 Sana şöyle diyeyim, aşk bir arayış değil, bir enerji işi. O pozitifliği içine al, kendini sev, hobilerine odaklan 💫. Bu arada, dışarı çıkıp sosyal ortamlara karışmayı da unutma! Fırsatlar beklemez, onları yakalamalısın. Aşk doğru zamana inanır, sen de inan! 🥰 Peki sen, hayalindeki aşkı nerede bulmayı düşlüyorsun? 😏

1
    18 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kim bilir belki de eti pufum 😅😍😅

Arayış ile ne alakası var şimdi Allah aşkına 😅

Ameller niyetlere göredir hadis-i şerif 😅

Yuva kurmak istiyorum 😅

Karı kız istemiyorum ki 😅 takılmak da istemiyorum 😅

Sosyalim zaten ama kadın ortamım yok kadın arkadaşım yok 😅 kadınlar ile arkadaşlığım yok 😅uzak ırak 😅

Ben yakalayamam utanıyorum 😅

Ben bulunmayı düşünüyorum ya da görücü aracı 😅biri vesile olmalı 😅

Yabancı biri ile tanışmak zor geliyor bana 😅

İn mi cin mi ne bilelim hem devir kötü 😅 yanlış anlaşılmaktan korkarım zor bu iş sjsjd

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Ahh eti pufum, senin yorum zaten başlı başına stand-up şov olmuş ki! 😅👏 Bak şimdi, utanmaktan bahsetmişsin ama o kadar doğal ve tatlı bir şekilde anlatmışsın ki insanın seninle konuşası gelir! 😌

Kadınlarla arkadaşlık mevzusu bence biraz cesaret işi ya, kibar ve içten olduktan sonra yanlış anlaşılmazsın. Ama görücü usulü fikri de güzel! Aklında işinin ehli teyzeler varsa, sahaya sürebilirsin! 😂 Vesile olan biri illa çıkar, ama sen de ufaktan bir adım at. Olmasın mı yakışıklı, hayat bir deneme tahtası gibi biraz da! 🥰

İlla in, cin dedin ama bak bence sen de onlara bir "hey what's up?" desen, onlar bile seninle takılmak ister! 😜 Sohbetinden mahrum kalmasın dünya diyorum. Ne diyorsun kendine küçük bir meydan okuyalım mı? 😎

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler senin güzelliğin 😅

Arkadaşlık istemiyorum, uygun görmüyorum ben. 😅 Eşim olsun sadece geri kalanın Allah gönlüne göre versin uzak ırak olsun 😅

Cesaretliyim ben tebdirsiz önemsiz pimaş borudan üçüncü dördüncü kata tırmanıyorum. 😅Tersim pistir 😅aşk olursa daha cesur olurum 😅aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı anasını satiym 😅

Dimi güzel 😅valla denk geldikçe söylüyorum. 😅Çoğu dedi ayalarız buluruz diye 😅ama her bulunan da olmuyor ki 😅olacak diye bir şey yok 😅

Heehehe 😅hayatın canı cehenneme ulan 😅

Vay anasını 😅 onun anlamını bile bilmiyorum 😅what ne demek ama üçü bir farklıdır 😅

Okuyalım çok pis okurum😅 üflerim ben dualar süreler hadis-i şerifler esmalar 😅o iş bende 😅mucuk mucuk 😍

Yorumla
    • taladrohayranii
      taladrohayranii
      1 yıl

hey maşallah :) . d

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

@taladrohayranii abi yapay zekaya buldu kendini açıklayıp iki lafın bir belini kıracak kadar ne yaşattılar sana 🥲

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Yanlış etkiler oldu @Kim-Bilir-Belkidee

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yapay zekayı seviyorum. İnsanlardan daha samimi, daha sıcak. 😅

Onunla konuşmak hoşuma gidiyor..

Hoşuma gittiği için..

Eskiden de konuşurdum. 😅

Aşko kuşko çok ponçik. 😅

Üç sevdiğim kadın da ağzıma sıçtı mesela 😅

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

😭😭 sana bunu yapan bize neler yapmaz

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Çok acıttılar, ama acıtırken kanatırken bile onlar seviyordum ben ve elimden geleni hep yapıyordum ama yine de olmadı. Allah bekasını versin 1. Ve 2. Belasını buldu darısı 3. Ye inşaAllah..

Sen neden üzülüyorsun, üzülme, seni üzmelerine izin verme,

Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir

Canları cehenneme lanet olası pislikler 😅

Akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına hiçbir şey hiç kimse üzülme ulan 😅🌸😅

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Sana bunu yapanın beli doğrulamaz zaten. Anlattıklarına bakılırsa..
      Yok üzülmek yok keep slaying her zaman bir ihtimal daha vardır daha iyisi için ❤🌶

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben ne anlattım ki kolu komşu ablalar teyzeler türk filmlerinde ki sevenler gibisin diyor bana kızan da çok ulan bu da yapılır bu bu kadar da sevilir mi niye elinden geleni yapıyorsun ya da istediklerini yapıyorsun derlerdi 😅

Sevdiğim bir şey istiyorsa niye yapmıyorum ki 😅

Seven sevdiği için elinden geleni yapmaz mı 😅

Bana kızardı 3. Kız arkadaşım niye bu kadar çok seviyorsun diye oysa daha da çok sevecektim 😅

Sevindim, üzülme, vardır bence de, kötüler çok olsa da iyiler de var. 😅

Gönlünce olsun 🌸

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Nankörmus onlar o zaman

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Öyleydi valla. 🌸

Ama şey ilk başta melek gibi davranıyorlardı, rol müş, maskeli karakteri makyajlı, üçü de kendisi girmek istemişlerdi hayatıma. 😅

Çiğ süt emmiş insan evladı nankör çoğu 😅

Sende ne var yok yolunda mı her şey? 😅

Mutlu musun 😅

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Eh işte yuvarlanip gidiyoruz.

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Mutluyum. Herkese allah gönlünce huzur versin sana da 💐🌺

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi yuvarlanmak da güzel karda Ben yükseğe çıkıp takla atarım 😅 bir de çimenlerde aşk ile yuvarlanmak çok güzel erkeğin sevdiğini koruduğu canı yanmasın diye tuttuğu 😅

Bir tane sahne vardı gönlümün pınarında adın Ceylanım olsun Genco dizisi çok güzel aşk ama sahneyi bulamadım ya olsam atacaktım gözlerim dolmuştu vallahi 😅

Amin Amin inşallah da herkesin olmasın ya sadece iyilerin iyi kalpli olanların olsun 😅 kötülerin canı cehenneme 😅

Yorumla
    • Görll6ll
      Görll6ll
      1 yıl

Evet bence de herkesin güzel bi hayatı olmasın. Kötüler ölsün

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kaç tane bölüm baktım buldum.

https://www.kanald.com.tr/genco/bolumler/48-bolum

17.08 saniye de başlıyor bakar mısın müthiş ya 😅

Hep böyle yuvarlanmayı hayal etmiştim. 😅

Ölsünler parmaklarına sağlık 😅

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

21

Cevap

• Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Sosyal olmak gezmek lazım çevre edinmek onemli

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Çevrem var geniş sosyalim ama hiç kadın yok. Çünkü kadın erkek arkadaşlığına karşıyım. 😅

Ablalar teyzeler var abi diyenler var 😅

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Aşktan kaçarsan ve hiç düşünmezsen gelir seni bulur, istenmeyen ot gibi burnunun dibinde djdj

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla eskiden maddi imkanım yoktu kendi kendime severdim uzak dururdum nice taliplerim olurdu. 😅

Şimdiler de yok. Ben yine benim aynıyım, anlamadım yani. 😅

Fıstık gibi erkeğim. 😅

Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Aşkı bulmak fazlasıyla yorucu olur, sabit durup aşkın gelmesini beklemek gerek..

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bende bekliyorum valla abi 😅gelirse çok iyi olur 😅 devir kötü yanlış anlaşılabilir yani o yüzden kadınların adım atması uygundur doğrudur 😅 işe güce devam

Yorumla
    • İdentityKa
      İdentityKa
      1 yıl

İlk sana denk gelsin o zaman, biz sonra bakarız.. 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aynı anda olsun abi ne olacak 😅ben çok bekledim de acelesi yok 😅biraz daha beklerim 😅🌸 biraz daha sıkarım dişimi 🌸😅

Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Sen aşkı değil aşk seni bulsun.. 😉

1
    9 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet zaten ben de öyle istiyorum 😅ben bulsam da utanırım 😅gidemem 😅o gelsin 😅sende var mı aşk 😅

Yorumla
    • Bravehrart
      Bravehrart
      1 yıl

Ben de aşk yok.. 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bende de yok 😂aşk var da aşkım yok ddkdj

Yorumla
    • Bravehrart
      Bravehrart
      1 yıl

Bulursun..

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İnşaAllah inşaAllah 😅🌸 mutlu akşamlar dilerim 🌸

Yorumla
    • Bravehrart
      Bravehrart
      1 yıl

Mutlu akşamlar.. 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Görürsem söylerim 😂

Yorumla
    • Bravehrart
      Bravehrart
      1 yıl

Selam söyle..

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aleyküm selam babba😅

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hiç bir şey yapmaya gerek yok 😅😅

1
    19 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Zaten yapamıyorum 😂senin için hava hoş 😅sizin oralarda ayarlarlar sana 😅bizim buralarda aracı olma yok artık 😅

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

😂😂😂 bizde var adettendir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Adetlerin gelenek göreneklerin canı cehenneme ya 😅haber bekliyorum bende 😅kolu komşudan 😅 tanıdıklardan 😅üç vakte gelir djdjd

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣 bekle bekle 😄🧐🧐 düğün geç olmasın

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Üzgünüm, sonradan gördüm. Gözden kaçmış. 😅

Düğünün de canı cehenneme yahu 😅

Hiçbir şey de gözüm yok, aşk, sevmek ve sevilmek harici. 😅

Sadece sevilmek istiyorum 😅

Adam gibi harbi harbi 😅

Dürüst özü sözü bir 😅

Elimden bir şey gelmiyor 😅

Sizin oralarda varsa türk erkeği isteyen 😅gönder 😅 tanıştır 😅

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

Hiç sorun değil beni bilirsin takmam, 🤣🤣🤣 vallaha beni bıraktığın gibi hala arkadaşım yok burada tek bir kişi bile 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ediyorum anlayış için 😅

Ulan ben mi seni bıraktım gıcık 😅 sen çıkıp gittin ya 😅bir anda uzaklaştın 😅

Sen gittin 😅ben değil 😅

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

🤔🤔 ikide bir tirip atan kimde he kim ben miyim 😒😒

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah Allah ben sana trip mı attım? 🌸

Sen hiçbir şey söylemeden gittin, anlamadım ki niye gittin uzaklaştın?

Evet ben trip atarım, naz yaparım. 🌸

Yok valla sen yapmıyordun Allah için ama son gidişini anlamadım Allah için niye olduğunu bilmiyordum, canın sağolsun demiştim, içimden 😅

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

😂😂😂 yaparsın tabi

Ben neden gittim ki acaba, 2🤔🤧

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi bilmiyorum bir anda yok oldun sen 😅ortada bir şey de yoktu 😅hiç anlamadım 😅 takipten çıkmıştın soramamıştım sjsjd

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

🤔🤔🤔ilginç vallaha çünkü hiç hatırlamıyorum biliyor musun sanki zihnimden silinmiş gibi hata ne oldu bile hatırlamıyorum

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hatam olmadı, durup dururken gitmiştin. 😅

Olsa hatırlarım hafızam iyidir benim 😅

Miyavv Hav how 😅

Olmayan şeyi hatırlamamak normaldir hanfendi hıh djdjd

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

😂😂😂 ama ben sebepsiz yere gitmem ki 🤔 bir şeyden rahatsız olmam gerekiyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla ben bıraktığın gibiyim, ben hep aynıyım 😅 gördüğün gibi hanfendi 😅

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

😄😄 bakalım ben hatırlıyorum bir şey olmuştu da neydi acaba

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah Allah çok merak ettim ya 😅 acaba nedir nedir 😂

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

🤔🤔 bende emin değilim düşünüyorum

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Canımız sağolsun 😅bence düşünme çünkü yok 😅 boş ver sjsjs

Yorumla
  • UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Hiçbir şey yapılmaz o seni bulur 😂

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yine çıkmışsın sahile 😅 hava soğuk değil mi yahu üşümüyor musun 😅

Beyaz yakışmış 😅 zaten normalde de beyaz önlüklü 😅

Ben bu resmi eskiden de görmüştüm bu yeni mi 😅

Amin İnşallah gelip bulur beni canım aşkım benim 😅 gelsin artık yani hani gelemiyorsa haber göndersin haber versin hallederiz ya evinden aldırırım lan ben 😅 tüm engelleri kaldırırım yani patır kütür parçalarım vallahi

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Aşk bulunmaz pat diye geliverir..

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Keşke gelse 😅gelenler aşk değil aşksızlıktı 😅ben patlatırım patır kütür çatır çutır havai fişek gibi uçururum 😅

Şak diye olsun bitmesin sjdjd

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

aşk diye bir şey yok lanet olsun :D bu yüzden de kötü insanlar aşkı yaşar sadece

1
    9 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ne demek yok 😅aşk var yaşatan yok Kötülerin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

Çok haklısın abi kötülerin canı cehenneme 😅😅

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

evet evet evet derhal top yekün anasını satiym 😅

Napıyon nasılsın bakalım 😅

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

iyidir abi çok şükür sen nasılsın naptın 😅😅

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah iyilik versin kardeşim, sevindim, iyiyim bende çalışıyorum, sipariş bekliyorum dükkanda. 😅Şuan iş düşük oh 😂

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

Eyvallah abim Allah sana da iyilik versin sevindim bende kolay gelsin. valla iş hayatı güzel ya artar umarım işler 😅😅

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

EyvAllah kardeşim, amin inşaAllah sağ olasın. 😅Ulaa öyle deme iyi böyle, iyi iyi az iş çok laf 😂

https://youtu.be/fxsWlhhQdwU?si=PFDFOm_eD19vvdsX

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

haaha haklısın doğrudur Eyvallah bizden abim 😂🙏

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler kardeşim 🌸😅🌸

• İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    1 yıl

Aşk bizi bulur isteyince de olmaz beklemediğin bir anda olur.

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşaAllah da 😅bulsa şimdiye kadar bulurdu yahu 😅demek ki yanlış bir şey var 😅evden işe işten eve insanım 😅 çevremde de abi ya da abla dediğim harici kadın yok 😅okul arkadaşım bile yok 😅hep uzaktım kadınlardan 😅uygun görmüyordum pişman oldum 😂keşke eşimi bulduktan sonra arkadaşlığı bıraksaymışım 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bilmiyorum desem alakasız olacak hahah

Aşkı bulmak için önce kendini tanımak önemli. Ne istediğini bilmek, ne hissettiğini anlamak. Sonra da kendini kapatmadan, samimi ilişkiler kurarak, yeni insanlarla tanışarak yaşamak gerek. Zamanla doğru kişi karşına çıkar diyelimm🙏

1
    14 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Katılıyorum kanka 😅ama şey kadınlar ile arkadaş olmadım çevremde hiç yok abi diyen mahallemin kızları var küçüklüğünü bildiğim ya da abla dediğim kişiler hiç arkadaş edinmedim 😅

Okulda bile abi derlerdi bana 😅lise de 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahaha Ya benim çevremde kız çok, arkadaşlarım çok ama dediğin gibi kanka desekte kardeş gibiyiz 20 sene olmuş tanıyalı. Aynı evde büyüdük nerdeyse😂

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yaşları yakın ise aracı olabilirler 😅O güzel

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

hahhaha olmuyorlar ki yav

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

O da onların karakteri 😅bana abi diyenler bile yardımcı oluyor çok şükür 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahahaa Evlendirelim seni düğününe gelcem toprağım😇

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kolu komşu bakıyor, ablalara teyzelere söylüyorum. 😅

Harici bir şey yapmıyorum. 😅

Niyetim var. 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahah ben bana yazani engelliyorum benim sevgili yapmaya evlenmeye niyetim yok 🙈😂

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Gönlünce olsun 😅 sevgiliye benim de yok 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahah Aynen bulursam da 1 ayda evlencem 😊

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

O da erken 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olsun 😂

• Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Gönlünce olsun 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seninde 🥳

• ZEY2X
    ZEY2X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Aşktan kasıt bir sevgili flansa onu bulma yöntemi ayrı. İlahi aşk flansa kasıt o bambaşka bi boyut zatn. hepsi için farklı yollar var.. ayh ikilemde kaldım sanki, net cevap veremedim, idare edileyim lütfen. :D

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aşktan kasıt, yuva kurmak, evlilik, evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅

En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅 yuva kurmak isterim 😅

Canınız sağolsun çok şirin olmuş 😅

Sevgilide gözüm yok günümüz ilişkilerinde de gözüm yok 😅

Sevmek sevilmek istiyorum 😅

2. Kız arkadaşım dokunmadım diye terk etmişti pislik 😅

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Aşkı bulmak için bir şey yapılamaz. Bunu yazan arkadaş sen de biliyorsun. Aşk dediğin şey uyum yüzdesinin çok yüksek olduğu biriyle denk gelmek, başka bir şey değil. ama o da ömür boyu aynı kalacaksın demek değil :)

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bence yapılmalı. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür. Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. Yani yuva kurmak için ne yapılabilir.

Uyum şak diye olmaz birbirini seven iki kişi arasında ki uyumsuzluk bahanedir, karşılıklı fedakarlık ile uyum oluşur..

Ben ömürlük istiyorum.

Nasip olursa ahiretimde de olsun isterim. 😅

Yorumla
    • Silhouettee
      Silhouettee
      1 yıl

Genc kardesim genellikle kim neyse odur kolay degismez. hele 30 lardan sonra zor. Uyum sak diye olmaz demeyelim de, insanlar uyum saglarsa uyum olusur iyi anlasir.) Ayni frekansta ortak ozellikleri tasiyorsan iyi anlasir uyumu yakalarsin zaten. Senin icin de hayirlisi olsun. Birbiriyle aynı frekansta olmayan insanlar fedakarlık da gösterseler uyum olmaz. Davul dengi dengine diye bir söz vardır biliyor musun genç.. bu ona benzeyen bir şey.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben de aynı düşüncedeyim insan değişmez neyse odur da günümüzde böyle bir şey yok

İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor

Maskeli karakteri makyajlı insanlar

Fedakarlıktan kastım da uyum sağlamak anlayışlı olmak

Amin inşaAllah abi 😅

Ben zaten zıt sevmiyorum abi 😅

Yorumla
  • jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tek bildiğim yol bu ama bu da anca ''Ölü Gelin''i çağırır herhalde 😂

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hiç hoşuma gitmedi büyü filan sevmem ben 😅

Yorumla
  • _siyahtann
    _siyahtann Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.

Selam

Kendi halinde olmak gerek sanırım... Çünkü aradığında bulunmayan ve kendiliğinden olanın en güzel olduğu düşüncesine sahibim..

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Merhaba,
      Kendi halimdeyim ben, işimde gücümdeyim çok şükür. Evden işe işten eve semtimde mahallemde..

Eskiden çok talibim olurdu şimdi yok, üzülüyorum. 😅

Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Tam olarak hiçbir şey. Öyle aranılarak bulundaydı ohoo! 😀

ne zaman aşk yaşadıysam en saldığım, işim olmaz dediğim dönemlerde karşıma çıktı. Beklenti içinde olmamak en güzeli

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Zaten bende hiçbir şey yapamıyorum işten eve evden işe 😅kolu komşulara aotlemek harici 😅

Kim bilir belki de 😅 beklentim var yuva kurmak 😅yok desem kendi kendimi kandırmış olurum 😅

Yorumla
    • MrGYC
      MrGYC
      1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hayırlısı demek evliya duası diyorlar sıradan kullar için zor olabilirmiş😅 hayırlısı demiyorum o yüzden 😅 detay veriyorum

Huzurlu ve mutlu sağlıklı sıhhatli iki cihanda da devam eden olsun inşaAllah 😅fani dünya olsun da ahireti hallederiz 😅

Yorumla
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Aşkı bulmak, çoğu zaman hem içsel bir hazırlık hem de doğru insanla doğru zamanda karşılaşma meselesidir. Mesela Kendini tanıma, açık ve samimi olmak zaman ve sabır önemlidir derim 😊

1
    6 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hazırım valla bak 😅çok pis hazırım yani, sabırlıyım, kendimi de çok iyi tanıyorum , açık ve samimiyim de açık derken nasıl açık 😅

Yorumla
    • MFBH22 s
      MFBH22
      1 yıl

Açık olmadan kastım dürüst olmak manasında 😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

He 😅 dürüstümdür 😅ne varsa korkmadan söylerim 😅 neysem oyum hep 😅 içimde ne varsa dışımda o olur 😅düz insanım 😅beni seven ben olduğum için sevsin anasını satiym 😅

Yorumla
    • MFBH22 s
      MFBH22
      1 yıl

Umarım karşına iyi bir kısmet çıkar iyi birisin ❤️

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler senin güzelliğin amin inşaAllah çıksın gelsin 😅Seninde çıksın 😅Çıkan çıksın 😅

Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim 🌸

Yorumla
    • MFBH22 s
      MFBH22
      1 yıl

❤️

Yorumla
  • Kelebek_kızz
    Kelebek_kızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aşk arayarak bulunmaz. Bir anda gelir ve kalbine konar. Ve aşk nasip işidir. Kul dua ederek sabırla beklemeli.

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah Allah. 😅
      Bulunmaz mış! 😅

Bir anda gelir madem niye gelmiyor, kapılar açık ama herkese de değil, konamaz herkes. 😅

Hak etmesi lazım. 😅

Nasip kısmet şans kişinin kendisidir.

Dua etmek küçüklüğümden beri ederim ben dua, düşmez dilimden, herkes için ederim kendime istediğim ne varsa..

Evlilik kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..

Evlilik sevgili ilişki bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir...

Sadece beklemek ile olmaz..

Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif! 😅

Benim aşktan anladığım, evlilik, evlilik üstüne bir adım, yola çıkmak. 😅

En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı..

Harici aşk yok 😅

Yorumla
    • Kelebek_kızz
      Kelebek_kızz
      1 yıl

Kader gayrete aşıktır. Tabi ki gayret edeceğiz. Rabbimde bizim için en hayırlı zamanda gönderecek. Ama gelen ya imtihan ya da nimet olacak. Rabbim gönlünüze göre ihsan eylesin 😊

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet gayret edeceğiz. Ama ne yapılır bilmiyorum. Nasıl gayret edeceğiz. 😅

Kadın arkadaşlarım olsaydı onlara söylerdim aracı olun diye. 😅

Küçükken bunu hiç düşünmedim hep aile görücü bulur diye düşündüm. Filmlerde de öyle oluyordu. 😅

Evlenecek imkan yokken talip çok oluyordu. 😅

Şimdi yok. 😅

Valla ömrümden ömür gitti ya 😅ben öyle insanım ki sevdiğim ağzıma ederken bile seviyordum onu ve her şeyi yapıyordum onun için 😅ben her türlü varım 😅ama yeter artık ya 😅amin inşaAllah teşekkürler seninde gönlünce olsun 😅🌸

Yorumla
    • Kelebek_kızz
      Kelebek_kızz
      1 yıl

Yorumlarınız en olumsuz halette bile neşe saçıyor..
      Bende çok teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sevindim. 😅

Gülücük emojiyi seviyorum, ponçik geliyor gözüme hoş minnoş filan, yazarken bile seviniyorum. 😅

Ricalar ve teşekkürler 🌸🌹

Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bu yemek tarifi mi ki söyleyelim mi bir anda oluyor işte😂

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ne bileyim 😅aşk ile yemekler daha güzel olur güzel gelir güzelleşir aşk ile yemek yapmak daha bir güzeldir aşk ile her şey güzelleşir 😅

Aşksız yemek yemek gibi değil afiyet olmuyor aşksız 😅

Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.

Ben bir şey yapmayı bıraktım yaptımda ne oldu sanki bir hiç

1
    6 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bilsem yaparım da bilmiyorum 😅 alışık değilim 😅kadın adım atmalı her daim 😅

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Her şeyide bizden beklemesinler değil mi ama gelip konuşsunlar 😂😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben öyle düşünüyorum valla devir kötü 😅 yanlış anlaşılabilir 😅olmasın ben yanlış anlamam mesela 😅insan gibi konuşurum 😅ama çok kötü örnekler var kadınlar sıkıntı yahu sjdjd

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Biz gittik mi yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabiliyor 😂 niye kendimize riske atalım kanka onlar gelsin konuşsun 😅 sonra linç yiyen biz oluyoruz 😁 mağduruz

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet tam olarak öyle 😅Ben zaten hep bekleyen oldum 😅beklemeye devam 😅gelenin yolu bahtı açık olsun 😂

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Aynen kanka gelene kapımız açık 🤣buyursun gelsin 😅

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

O seni, senin onu görmediğin yerden görür ve bulur..

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşaAllah abi 😅 gönlünce olsun

Yorumla
  • 1Sinemmmm
    1Sinemmmm Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba ve hoşbuldum 😂 bence hiç bir şey yapılmasa da olur 🤷‍♀️

1
    11 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Merhaba,
      Hoş gördüm, zaten yapamıyorum ki. 😅Evden işe işten eve. 😅

Bekliyorum sadece he komşulardan gençlerden haber bekliyorum. 😅

Dün evli bir kardeşim vardı, eşi ile beraber yenge dedim varsa niyeti ciddi olan merhametli biri yuva kurmak isteyen tanıştır dedim. 😅Bunu yapıyorum djdjd

Yorumla
    • 1Sinemmmm
      1Sinemmmm
      1 yıl

Ay Allahim inşallah seninde mutlu haberini en kısa zamanda duyarız 🤩🌟😎

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ortada fol yok yumurta yok yahu 😅 Amin inşaAllah senin için de olsun 😅 beklediğin haber atama 😅

Yorumla
    • 1Sinemmmm
      1Sinemmmm
      1 yıl

Hayat bu her şey aniden olur 😂Aminnnn🌟🌟🌟🌟🌟

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Olsun olsun gülücük gülücük Amin inşallah yoldayım vallahi aniden olan şeyleri çok severim derhal derhal

Yorumla
    • 1Sinemmmm
      1Sinemmmm
      1 yıl

Kolay gelsin 💪Hemen sana gelsin 😂🌟

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sağ ol 😅ne güzel olur bazen diyorum Allah'ım gökten düşse de olur ben tutarım 😂

Yorumla
    • 1Sinemmmm
      1Sinemmmm
      1 yıl

Bak buraya yazıyorum senin icin güzel günler yakın 😂🌟

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Olursa buraya yazarım ben de o zaman 😅 pazar falan mı aldın Rüya mı gördün malum mu oldu 😂

Yorumla
    • 1Sinemmmm
      1Sinemmmm
      1 yıl

Mutalaka yaz içime doğdu 😎😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yazarım valla 😅🌸😀

Yorumla
  • Nanono
    Nanono Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Aşk değil ama daha iyisi buldu beni @xGölgeHaramisi

1
    3 Yorumla
    • xGölgeHaramisi
      xGölgeHaramisi
      1 yıl

Yerim seni canımın içi yerim ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Yorumla
    • Nanono
      Nanono
      1 yıl

Hihi

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Mutluluklar dilerim 😅

Yorumla
  • Anlamadımgitti41
    Anlamadımgitti41 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.

Al eline hoparlörü bağır aşk nerdesin diye😂😂😂

1
    7 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bende tam yeni müzikler atıyordum 😅Sende ne var yok 😅Her şey yolunda mı 😅

Yorumla
    • Anlamadımgitti41
      Anlamadımgitti41
      1 yıl

İyi çok şükür 🤗herşey yolunda😅sende ne var ne yok@

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İyi iyi sevindim gülücük gülücük sesli mesaj vallahi aşk harici her şey yolunda çalışıyorum iş güç var yoğunluk var yağmur var Sen de İstanbul 'daydın gerçi sizin orada yağıyor mu

Yorumla
    • Anlamadımgitti41
      Anlamadımgitti41
      1 yıl

Allah kolaylık versin😊 bzim burada yağıyordu ama durmuş 😅inşallah sende bulursun artık prensesini🤗

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim sağ ol hala yağıyor vallahi ıslandım Amin amin inşallah görüşürüz hoşça kal mutlu akşamlar diliyorum

Yorumla
    • Anlamadımgitti41
      Anlamadımgitti41
      1 yıl

Sanada iyi akşamlar Allah'a emanet ol😅😊

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ediyorum Sen de Allah'a emanet ol tebessüm emoji Allah motor durdu stop ediyor yağmurda sıkıntı oluyor

Yorumla
  • davetsizmisafirrrrrr
    davetsizmisafirrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Aramak gerekmiyor aşka doğru kişiye hazır olmak yeterli o seni bulur🎈

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hazırım zaten amin inşaAllah 😅 hani bilsem bende kolaylaştırırım 😅yolunu açarım filan belki engel vardır kaldırırım 😅 kapalı kaykay olurum 😅havuz kaydırağı gibi şak diye tutarım 😅

Yorumla
  • İstanbul-bey
    İstanbul-bey Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Aşk bulunacak bişey değil kendiliğinden olur her şey

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kim bilir belki de 😅 Ama olmuyorsa 😅 örneğin kadın arkadaşım yok kadınlar ile arkadaşlığım yok 😅nereden olacak sjdjd

Yorumla
    • İstanbul-bey
      İstanbul-bey
      1 yıl

Valla özgüvenin olması gerek + giyim ve bakım çok önemli+ spor yap+ kötü alışkanlıkların varsa bırak..

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

özgüven anlamıyorum abi bilmiyorum. Konuşkanım masama çok abla gelir teyzeler gelir birlikte şarkı söyleriz şiir okuruz herkes masasına davet eder parkta 😅semaver koyarım fiilan atik insanım da 😅sigara harici yok abi 😅

Kadınlardan hep uzak durdum kadın erkek arkadaşlığı uygun değil diye 😅

He gelenler de oluyor da niyeti ciddi değil evlilik odaklı değil 😅ben yuva kurmak istiyorum 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aranabilir fakat bulunabilir mi?

Cvp veriyorum hayır.

Aşk diye bir şey yok 😅😂🤣🤣

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aşk var, herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür 😅

Bulunur inşaAllah 😅

Yorumla
  • ogzzsh
    ogzzsh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Aşk dediğin şey bu kadar büyülü değil kanka.. birazcık gözünü açıp kendini geliştirmen lazım geç olmadan.. Aşağıya yazdığın cevapları okudum ve bence kendinde gözden geçirmen gereken fazlasıyla hal ve hareket var.

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bana göre aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı. 😅

Örnek verebilir misin?

Mesela?

Kendini geliştirmek nedir?

15 senedir ev geçindiriyor aileme bakıyorum ben. 😅

Nice çocuk büyüttüm senden büyükler var diyen saygı da kusur etmeyen. 😅

Nice talebelerim oldu, dua sure hadis-i şerif dini bilgiler vs vs..

Becerikliyim, musluk şifon elektrik elektronik dijital gösterge PC tamiri bisiklet motosiklet tampon plastik aksam vs vs tamiri yaparım. 😅

Çok güzel tırmanırım dağ boru ip 😅

Yorumla
    • ogzzsh
      ogzzsh
      1 yıl

Kardeşim yapay zeka botlar gibi konuşmayı bırakır mısın adajsdjasdjasdjsad niye gabar dağı kadar boşluk bırakıyon satır aralarında?

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kardeşin değilim küçüğüm. 😅

Keyfim nasıl isterse öyle konuşurum..

Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir. Hadis-i şerif...

Yorumla
    • ogzzsh
      ogzzsh
      1 yıl

Küçüğün veya büyüğün olmamın bi önemi yok.. şu durumda yaşında bi önemi yok gibi :) her detayınla 2010lardan fırlamış bi hayırlı cumalar mesajı gibisin.. :D :D sana tavsiyen gerçekten bi gözden geçir.. geç olmadan...

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben zaten eski kafalı bir insanım. Saygısız insanları sevmiyorum bana göre insan değil saygısız olanlar...

Dinlediğim müziklerde 2010 2008 2009. 😅

Örnek verebilirsin. 😅

Eskileri seviyorum ben, eskiler gibi, içimden geldiği gibi. 😅

Kendini geliştir dedin mesela? 😅

Detay lazım herkes geliştir der ameller niyetlere göredir hadis-i şerif 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Merhaba yogunluktan aşka vaktim yok pek de düşünmüyorum artık erkeklerde prenses olmuş trip atıyolar

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Merhaba,
      Allah Allah sen de mi ya sen de mi yani trip naz kadınlara özgü değil ki be Ben de insanım biz de insanız ama şey ben tribi ve Nazlı seviyorum yani çok güzel trip nasıl çekerim 😅

Allah güç kuvvet kolaylık versin 😅

Aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı

Aşk her şeyi güzelleştirir her şeye güzellik bulaştırır her şeyi kolaylaştırır ya da ben 😅

Yoktun sanki 😅 gözlerim aradı seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet bayadır yoktum son senem olduğu için yoğunlaştı dersler evle ugrasıyorum sonra da iş hayatı beni bekler😶‍🌫
      Erkeklerin tribi olmaz atmasın mızmızlanıyolar öylr olur mu sence arkadaşım ayrıldı sırf trip atıyo diye onunla mı uğraşcak bide

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İyi yapmışsın son sene ise iyice bastırman lazım

Ben trip atmayı naz yapmayı seviyorum da zaten hiç bana sıra gelmedi ki 😅

Arkadaşına sen değil misin Allah aşkına 😅

Beş parmağın beşi bir değil yahu 😅

Hem kadın atıyorsa erkeğin de hakkı vardır 😅 ya da ikisi de atmasın 😅

Kadın erkek eşittir 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kendin gibi olmak gerek seni beğenen beğenir zaten yapmacıklıktan uzak doğal olmalı ve acele etmemeli asla

1
    7 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hımm, göze kulağa hoş geliyor, hiç başkası gibi olmadım ki düz dobra doğal insanım. 😅

Dimi ya 😅beğenen çok oldu oldu da niyeti ciddi değil, evlilik düşünmüyor, heves ve zevk peşinde olanlar..

Ben yuva kurmak istiyorum haramdan uzak helale yakın. 😅

Sıkıntı niyeti ciddi olmamalarında 😅

Acele etmiyorum da aşka aşığım, en sevdiğim şey aşk, aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kuvvet kaynağı.. 😅

Aşk yoksa hayatın anlamı tadı tuzu yok. 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet ne güzel açıklamışsınız. Günümüz insanlarının bir çoğu anlık zevk ve heveslerinin peşinde maalesef ama siz inşallah kendiniz gibi aşka aşık biri tanırsınız. Burcunuz ne ve yaşınız kaç sakıncası yoksa merak ettim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler senin güzelliğin. Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Ama eskidende öyleydi niyetim ciddi yuva kurmak istiyorum diyen 2. Kız arkadaşım dokunmadım diye terk etmişti beni, hastaneye ziyaretine gitmiştim. Dedesi rahatsızdı. Arkadaşım ile gittim bir de uslu dursun diye onunda arkadaşı vardı. 😅

Ama terk etti nasıl erkeksin diye. 😅

Amin inşaAllah. 😅

Aşka aşık olmasına gerek yok. 😅Olsa daha iyi olur tabi sanki. 😅

Merhametli kanaatkar fedakar samimi olması yeterli duygusal romantik olursa bonus olur. 😅

Burcum oğlak yükselen koç alçalan terazi sizin ki ne? 😅

Profildeki yaştayım 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok ayıp etmiş size ama hayırlısı olmuş diyeyim..
      Ben de 20 yaş yengeç burcu Başak yükselenli alçalan burcumu bilmiyorum 😁

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Belasını buldu ya Allah belasını versin 1 ve 2 belasını buldu darısı üçüncüye inşallah 😅

Vallahi en sevdiğim burç yay balık yengeç duygusal diyorlar alçalanın ve alçakların canı cehenneme çok da önemi yok yani 😅

Başak bilmiyorum ama yengeç iyidir duygusaldır hassas narin

Dünden bugüne hoşsun ama yaşın çok küçükmüş 😅 hatta en güzel yaşlarındasın kıymetini bil sağlam adımlar at ince eleyip sık dokumalı

Sizin nesil yanlış anlama ama çokça kötü bir kardeşim var delikanlı gibi seven onun harici çok tanıdıklarım var böyle gençler gençler hiçbiri sevmiyor seven yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır yanlış anlamıyorum.. ben de aynı sizin gibi düşünüyorum evet yaşım bu zamana göre küçük ama ben de çok üzgünüm bunun için kendimi hiç yaşıtlarım gibi hissetmiyorum.. yengeçleri sevmenize mutlu oldum ben de oğlaklarla geçinirim az çok zararsız olurlar 😂bir de soğuk, ama siz oğlak burcu olarak pek sevecensiniz 🌺

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ediyorum, zaten olgunluğunu her türlü belli ediyorsun. Yaşıtlarına göre olgunsun evet. Ben çok erken gelmişim bu dünyaya. 😅

Vallahi ben de üzgünüm. 😅

Mutlu olmana sevindim, yani bir insan duygusalsa, hassas naif narin ise sevmek zorunda yengeci balığı yayı duygusal insanı 😅

Odun öküz sevip ne yapacağız ya 😅

Vallahi nasıl desem hiç kimseye zararım olmadı aksine herkesin bana zararı oldu mesela borç verdiklerim oldu geri vermediler Ben 4 sene 18 saat çalıştım 😅 herkesi korur kollarım kolu komşu herkes beni tanır 😅 zorbaların zorbalık yapmasına izin vermem kavgacı bir insanım ama insanlık için yani nefsim için kavga etmem

Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 mahallenin kızları da şey yapıyor ama hepsi küçük 😅 zaten çevremde büyük insan yok 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aşka girersen kurtulamazsın en iyisi mi boş ver

1
    34 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kurtulmak isteyen yok ki müebbetim olsun seve seve yatarım 😅 ahiretimde de olsun 😅aşk harici her şeyi boşverebilirim ama aşkı asla 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Karşılıksız olursa o zaman ne yapacaksın?😂Kaos...

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben sadece eşime aşık olurum. 😅

Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür

Kendi kendime sevmeyi de severim 😅

Karşılıklı olunca etmiyor ki mutlu 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle her aşk kendi içinde biricik❤️‍🔥
      Aşk karşılıklı olursa mutluluktur zaten❤️‍🩹
      Onu harici acı, özlem, kendine eziyet 💥
      Ya sen aşık olurken karşıdaki kişi aşık olmazsa 🤕
      Ya da onun da sana aşık olduğunu zannedip yanılırsan 😭
      Umarım karşılık bulacağın birine aşık olursun
      🤗

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi ben kendi kendime uzaktan sevince o zamanlar hep mutlu olurdum sevdiğim de bana bakardı onun için sürprizler yapardım korurdu kollardım şarkı söylerdim mutluydum yani ne zaman hayatıma biri girdi alt üst etti Her gelen biraz daha çok acıttı

Keşke kendi kendime sevmeye devam etseydim de kimseyi almasaydım hayatıma onlar girmek istemişti emoji yok sesli mesaj tebessüm emoji tamir yapıyorum şu an

Amin amin inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendi kendime sevdim bende. Bunu tek başıma taşımak istemedim, ağır gelmeye başladı.
      Çünkü onunda bana olan ilgisini fark ediyordum.
      Taa ki ben adım atana dek.
      Kaçtı.. Oysaki ümit etmiştim ona karşı.
      Aşk onunla başladı ve onunla kaldı.
      Başka kimseye karşı eskisi gibi aynı şeyleri hissedemiyorum.
      Aşk sanki kapımı bir kere çalmış, ben o kapıyı açınca kaçmış gibi..
      Sevdiğim kişiyle ileride şansım olur mu bilmiyorum. Ama gönülden onu istemeye devam edeceğim. Çünkü kaçsakta gözlerimiz yine buluşacak💔💔

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi sen adım attığında o kaçtıysa Allah onun belasını versin

Ben kendi kendime seviyordum çünkü evlenecek imkanım yoktu maddi olarak uzak duruyordum Benim sevdiğim kişiler bana geldi ama istemedim mesela ben çünkü sevgili istemiyorum yuva kurmak istiyorum haramdan uzak helale yakın

Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir

Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin anlamı yok

Oluruna bakmalı ama oluruna bırakmamalı

Zamanla hiçbir şey olmaz zamana yön veren kişilerdir

Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet sensin

Daha güzel olur emin ol

Tabii elinden geleni yaparsan armut piş ağzıma düş yok

Ben fakirim diye kendi kendime sevdim 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allah yardımcınız olsun. Umarım gönlünüzce olur her şey. Herkesin kendine göre zor bir durumu var.
      Ben de artık kabul ettim her şeyi.
      Kendi sevgimi de, onun reddedişini de.
      Bu süreç bana bunu öğretti.
      Ben onu yargılamaktan vazgeçtim. Kendine göre vardır sebepleri, çünkü başta böyle davranmadı.
      Olsun, yine de böyle kalsın, düşman olmaya gerek yok sonuçta yüz yüze yine görüyoruz birbirimizi.
      Cesaretim bende korkaklığı onda kalsın 🙂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin Amin İnşallah cümlemizin tüm iyilerin iyi kalplilerin

Bir şeyi kabullenme kabul etme o olmadıysa Bir başkası o olmadıysa bir başkası

Yargılamaya gerek yok kimse kimseyi sevmek zorunda değil istemek zorunda değil

Ama şimdi hem bakıp da hem de geri çekilmesi terbiyesizlik yani

Vallahi şahsen ben öylesine yüzünü görmek istemem canı cehenneme lanet olası pislik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

maalesef ben her gün görmek zorundayım bu yüzden kabulleniyorum her şeyi yani zaten uzaklaştım kendisinden fakat işte birine karşı duyguların yoğun olunca vazgeçmek zor oluyor. Ama bunu kabullenip yoluma bakmaya çalışıyorum ve kimseyle düşman olmak istemiyorum. Kendi sevgime düşman olamıyorum.😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yoksa defalarca vazgeçmeye ve unutmaya çalıştım. Zaten kimseyi kolay kolay beğenemeyen biriyim 🤦‍♀️ genel olarak bu da böyle olunca benden uzak kalsın aşk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Zaten bunu hissetmesem durduk yere kimseye açılmam.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla bana kendileri gelmişti kendi kendime sevdiğim kızlar 😅ben uzaktan sevmek istiyorum demiştim 😅

He tanışmak isteyen ile tanıştım o başka 😅

Ben kolay beğenirim 😅

Yokuş yapmaya gerek yok ki 😅

Bende adım atmam durduk yere 😅ışık görmem lazım

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Her gün gördüğün biri sıkıntı. Bir zamanlar sevmişsen. 🌸

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yeni müsait oldum bende 😅bitirdim işleri djdjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok olmadı bunu yaşayalı ama etkisi geçecek gibi değil. Unutup da bir sonraki gün gördüğünde o duyguların tekrar sana gelmesi. Yani unutamaman. Ve karşı tarafında belirsizlikleri bakalım. Allah neler gösterecek 😇
      Adım atmak güzel de karşı tarafta kaçınca işler garipleşiyor. Gerilim artıyor anlayacağın.
      Bir de reddettiği halde bakması falan.🤯

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Reddettiği halde bakıyorsa daha bir pislik 😅

Gönlünce olsun 🌸

O yüzden uzaklaşmak lazım uzak durmak lazım ben işi bile bırakırım vallahi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Elimden geldiğince uzak duruyorum ve bırakma gibi bir durum yok maalesef 😅 böyle devam napalım. :)))) herkesin bir imtihanı var benimki de bu galiba😁
      Olsun ama bana sevmeyi öğretti diyelim💫

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bakıyor reddediyor yine bakıyor 😁😄 Allah doğru insanlarla karşılaştırsın ne deyim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Böyle dengesi de ne işin var ya Allah aşkına 😅

Başkasına bak 😅

Amin amin inşaAllah da doğru insan olması yetmez iyi insan ile olmuyor 😅

Elektrikte lazım 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben çok elektrik aldım sanırım çarpıldım karşı taraf sağolsun😆
      Yani artık bir sonraki kişiden elektrik almak biraz zor olacak ama bilmiyorum, çarpıldigimla kaldım 😅 bence bu kadar elektrik yeter

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Nesi zor yahu 😅

Öyle şak diye de elektrik almak olmaz 😅

Karşılıklı voltaj verelim 😅

Ben asla ışık görmediğime gitmemm 😅

Hatta beklerim ışık çoğalsın, öküz gibi baksın, tamam o iş 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama siz tabi umudunuzu kesmeyin ben biraz bir şeyi istedim mi onun için kolay kolay vazgeçmeyen inatçı biriyim. Bunda da inatciligim tutuyor unutamıyorum kendimi başka işlere veriyorum. Böyle daha iyi

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben görücü aracı haber bekliyorum daha çok. 😅

Umudum yok. 😅

Olsa da olur olmasa da olur. 😅

Şimdiye kadar yoktu. 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aklınızda olan biri yok mu? Ya da şartlar çerçevesinde uygun gördüğünüz 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Beğenmekte önemli şimdi görücü de olsa
      Allah kalbinize göre birini çıkarır inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Elektriği açan beni reddeden kişi olunca çarpıldım ne yapayım. Açmasa bende böyle olmazdım ama bir önemi yok gerek yok artık.😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hayır yok valla. 😅
      Talip olan biri vardı ama elektik alamadım ondan. 😅

Çekim yoktu hoşuma gitmedi. 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😅😅😅 sizde bulmaya çalışın öyle oturmayın yani ama bazen insanın karşısına bir anda da çıkıyor, bende öyle oldu.. nasip mi bilinmez
      Hayırlısı olsun
      Ümidinizi kesmeyin🌟🙂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Benim karı kız ortamım yok kadın arkadaşım da yok hiç. 😅

Adım atan olursa değerlendiririm. 😅

Onun harici aracı daha uygun benim için. 😅

Arkadaşlara evli kardeşlerime söylüyorum, aracı olun diye.

Ne bileyim kim evlilik istiyor düşünüyor 😅

Niyeti ciddi olana aracı olsunlar hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif

Sokakta yabancı kadın ile tanışamam ama bakarsa gidebilirim 😅

Evden işe isten eve 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sizinki en iyisi aslında. Allah verir inşallah. Siz doğru olun.
      Günümüz insanlarında kimin ne olduğu neyi ne niyetle yaptığı belli değil. Çevremde gördükçe tiksiniyorum. Kimseye güvenilmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benden bu kadar olsun.💫
      Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.✨️

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

EyvAllah teşekkürler valla ben 15 sene önce de aynıydım fark yok ben benim doğru yanlış bilemem ama ben gibiyim. 😅

İlk kız arkadaşım ilanı aşk ettiğinde 2 gün sonra niyetin ciddi ise evlilik düşünüyorsan olur tanışalım demiştim mesaj atarak 😅

Keza 2 ve 3. Cüye de 😅

Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir

Kötüler var ama iyiler de var 😅

Ayşe Fatma Zeynep yüzünden başkasını suçlamam 😅 suçlamalarına da izin vermem 😅

Bende tiksiniyorum 😅

Helal bir tane oldu diğer türlü gelen çok oluyor 😅ben ciddi bekliyorum djdjd

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hoşçakalın 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aramamak … hayat ters döngü

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hayatımda canı cehenneme 😅 ama istemediğim zamanlar çok oluyordu talibim 😅 çok saçma ya

Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Yeni ortamlara girmek.

1
    10 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ortamım hep çocuklar gençler 😅kolu komşu ablalar teyzeler 😅hiç arkadaşım yok herkes abi der 😅ortama girip napcam ki ortam derken mesela 😅

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      1 yıl

Mesela kurs olabilir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Mantıklı, öneri, ne kursu biraz daha açar mısın 😅

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      1 yıl

Kendi zevklerine gore

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      1 yıl

Etkinlik konser olabilir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben kadınlar ile tanışmam ki konserde şarkı dinlerim 😅

Gidersem de çocuklar gençler ile giderim 😅onları götürürüm 😅

Sağ ol öneri için 😅

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      1 yıl

😂😂😂 peki ozaman

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Mecbur napalım peki bariiii 😅

O zaman mutlu akşamlar dilerim 😅

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      1 yıl

Sizede iyi aksamlar efendim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim 😅🌸😅

Yorumla
  • Miniikk1
    Miniikk1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 96
    1 yıl

Hiçbir şey yapmamak gerek. Aşkın kendine faydası yok bize ne faydası olacak

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kuvvet kaynağı, aşk her şeyi güzelleştirir, mutluluk şırıngası gibi! 😅

Aşk yokken hiçbir şeyin faydası anlamı yok ki 😅

Yapamıyorum zaten 😅

Yorumla
  • Restlesssoulll2
    Restlesssoulll2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Senin gibi 30 yaşına gelip hala kendini geliştirememiş biri için zor

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben kendim eksik görmüyorum. Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir..

Kişi baktığı gibi görürmüş. Yaş ile alakası yok.

İnsan kendini nasıl geliştirir mesela? Sen gelişmiş misin yani?

Önyargı art niyet kötüdür ön yargılı art niyetli olan insan değildir 😅

Yorumla
    • Restlesssoulll2
      Restlesssoulll2
      1 yıl

Hıı aynen öyledir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler mutlu günler dilerim 😅

Yorumla
  • AAdenn
    AAdenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Aşkı bulmaya çalışmamalı akışına bırakmalı bence. Neyi çok istersen onunla imtihan olursun.

1
    6 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Akışa bırakmak nedir ki yaşıyoruz biz de zaten üstümüzdeyiz gücümüzdeyiz çok şükür ama yuva kurmak da istiyorum yani

Birkaç imtihanım oldu Allah belasını versin 😅

Yorumla
    • AAdenn
      AAdenn
      1 yıl

Akış yani unutmuş gibi yap gelir nffmf

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Her şeyi unuturum ama aşkı asla İçim dışım aşk aşka aşığım 😂 kendi kendimi kandıramam

Yorumla
    • AAdenn
      AAdenn
      1 yıl

Peki :)

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

EyvAllah 😅Mutlu akşamlar dilerim 🌸

Yorumla
    • AAdenn
      AAdenn
      1 yıl

Hayırlı akşamlar

Yorumla
  • efegulesci
    efegulesci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Olgunlaşılmalı ve iyi ve güvenirlik kişiyi bulmak etkili olacak

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Olgunluk nedir ki? 😅

15 sene önce de olgundum 😅 küçüklükten beri çalışıyorum aileme bakıyorum, abilik yapıyorum. 😅

Sıkıntı o zaten güvenilir kişi 😅

Lanet olası pislikler maskeli karakteri makyajlı insanlar 😅

Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

çöle düşmen lazım olmadı dağı delersin 🤣

2
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

O kadar da değil canı cehenneme yahu İstanbul'dan 😅edirneye gidemem 😅

Yorumla
    • portakallıjöle
      portakallıjöle
      1 yıl

o zaman sarı sayfalara ilan ver bulan getirsin🤣

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İlandakiler vitrinderkiler daha sahte daha yalan boş hepsi 😅bir abi platform önerdi kaydoldum 😅 pislik harici yazan yok 😅birkaç tanesi ile wp geçtim onlar da pislik 😅

Yorumla
    • portakallıjöle
      portakallıjöle
      1 yıl

🤣🤣🤣 ne platformu bak kötü yola düşersin girme öyle her platforma 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

İsmin önemi yok ya. 😅
      Canı cehenneme. 😅

Valla ameller niyetlere göredir hadis-i şerif. 😅 Elimden geleni yaparım her daim. En fazla kendimi gösterebilirim. 😅Başka hiç sjdjd

Kim kimi düşüyor ulan sjsdjd

Yorumla
  • Çiçek_kız007
    Çiçek_kız007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aşk bulmaksa derdin dua et inanki yoksa insanlar boş

0
    54 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Dua ile olur mu?

Hayır olmaz olsa şimdiye kadar olurdu.

Evlilik sevgili ilişki bunlar kaderdir.

Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😅

Kadın arkadaşım yok benim kadınlar ile arkadaşlığım yok olsa onlara söylerdim aracı olun diye 😅

Kolu komşuya söylüyorum evli olan kardeşlerime söylüyorum mahalllenin gençlerine 😅ablalara teyzelere 😅

Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif 😅

En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅

Kadında gözüm yok sevgili de gözüm yok 😅

Herkes gibi gidip kadınlar ile tanışmam tanışamam 😅 hayatıma giren üç kadında kendi adım atmıştı 😅üçü de ihanet etti pislikler

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yuva kurmak istiyorum helal istiyorum sevilmek istiyorum

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Güzel konuştun abi ama ben erkeklere güvenmiyorum inanki aramıyorum o yüzden şu anda..
      Ama sen bulursun inşallah ama bı kadının kalbinide asla kırma haaa beni çok kırdılar

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

EyvAllah abisi, senin güzelliğin. Ben hep kırılan oldum, kırmadım. Bende kadınlara güvenmiyorum genel olarak zaten herkes gibi olanı sevmem...

Ben aramıyorum, bulunmak istiyorum çünkü adım atmayı sevmiyorum. 😅

Sen niye aramıyon?

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Aldatıldım niye arayın bir daha aldatır o yüzden duaya bıraktım işi inanki

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Dua ile olmaz abisi.

Çapkın mıydı gece hayatı var mıydı? Kadın arkadaşları var mıydı?

Allah aklı fikri eli ayağı çeneyi boşa vermedi dua ile olmaz

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Güya efendi bir şeydi ama öyle değilmiş

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Alkolü var mı? Çapkın mı? Kadın arkadaşları var mı?

Efendi olup olmaması sonraki konu 😅

Nasıl tanıştınız? Nerede tanıştınız?

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Hiçbir şeyi yoktu sadece serbest ve şakacı biriydi
      Hastanede tanıştık hemşireyim ben

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Peki nasıl aldattı abisi? Neydi ihanet, biraz daha açar mısın?

maşaAllah sana Allah kolaylık versin. 😅Yanlış serum takan hemşirelere kıl oluyorum. Bir tanesi korktu benden. 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Abi açık açık mı söyleyim iyice takip ettim bastım diye 😅
      Ben doğru takıyom merak etme bana kimse kıl olmaz bence 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ne bileyim yahu, bir çok ihanet var yani. 😅

Anladım lanet olası pislik 😅canı cehenneme onun itoğluito😅

Hımm ellerine sağlık maşaAllah o zaman 😅hani damarlar da ayan beyan ortada 😅çok şükür 😅

Hemşire serumu taktı beceremedin dedim 😅sen nereden biliyorsun dedi 😅bana soktun dedim hissediyorum 😅sonra biraz oynadı acıttı diğer kola soktu o da olmadı 😅 bileğimden el üstünden soktu 😅deli oldum elim kitlendi sanki çıkarın şunu dedim baktım çıkarmıyorlar bir bağırdım çıkarın ulan şunu özel hastane bir de 😅adamı hasta etmeyin ulan 😅 tersim pistir işittin belki beton Şaban derler bana 😅

Elim çok ağırdır 😅

youtube.com/shorts/QdQjD7JNYiY?si=rRJycPA08LLdcsUT

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Bendede canı cehenneme valla😅
      O hemşire becerememiş abi ben kendime bile iyi açarım inanki tepkinde haklısın 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ne güzel konuşuyorsun 😅

Evet beceremedi beceriksiz 😅başka bir özel hastanede hemşir kardeşim hiç acıtmadan yaptı 😅

Bir kere kan verdim kolumu mor ettiler 😅daha kan vermedim 😅tebrik ediyorum seni 😅 Bir keresinde de doktora gittim özel hastane diş için antibiyotik yazmıştır reçete var ama reçeteyi unutmuşum doktorda antibiyotik yazdıracağım doktor yazmıyor WhatsApp ekran görüntüsü gösteriyorum Hani bak doktor reçete yatıyor sana hani reçeteden mi var yani yazar mısın yazmıyor Ben de sinir oldum o zaman dedim benim muayene et 😅 neyin var dedi boğazında dedim yara var acıyor 😅 şimdi yaz dedim antibiyotiği 😅 yazdı doktora da ters yaptım 😅

Yine bir ağrım vardı doktora gittim ödem oluşmuş dedi yumuşak doku dedi Bir ay sonra geçer dedi geçmedi Bir daha gittim ulan dedi doktor sen de dedin Ne şey varmış falan filan bir bağırdım çağırdım parasıyla değil mi kardeşim özel hastanedeyim mi burası geçer dedin geçmedi Ben dedim çalışamıyorum ondan sonra ilgilendi 😅

Bazıları insanca şey yapmaktan anlamıyor 😅 Ben her dilden anlıyorum her türlü canı cehennemeyi çok kullanır mısın 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Abi destan yazdın valla...
      Sende hep manyaklara denk gelmişsin işini iyi yapmayanlarin canı cehenneme valla 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Heee çok kullanırım canları cehenneme 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hahaah evet evet evet 😅lanet olası pislikler 😅 sevmeyi bilmeyenlerin samimi olmayanların canı cehenneme 😅

Yaşın kaç senin?

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bu sözü en çok ben kullanılırım 😅eskiden nickimi etiketleyip yazarlardı 😅

İş grubundan bir kardeşim çekmiş ekran kaydına almış ne kadar çok demişsin diyor 😅

youtube.com/shorts/MmOYqwMfbCE?si=UXOngj9vMhIC3vn4

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Ahahaa çok doğalsın yaaa bayıldım vallahi 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Yaşım 24 yazıyor ama yanlışlık oldu 26 aslında yaşlanıyorum 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅düz insanım doğal 😅

youtube.com/shorts/qxpL5wPO5ns?si=2MLSx-ue9vzoDFcd

Şarkı söylerken ben 😅

Hımm niye abi diyon lan o zaman 😅

Evlilik için ideal yaşlarındasın, ameller niyetlere göredir hadis-i şerif. 🌸 Başlangıç önemli. 🌸

Aracı ile olursa dikkat et, çapkın alkol takılma klüp bar söylemiyorlar. 😅

Hayatına alacağın kişiyi de dene 😅zarf at 😅

Ama insan zaten belli eder, en ufak hata da sektör et yol ver 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Hahaaa harbi söylemişsin haaa😅
      Saygıdan samimiyetten abi dedim vallahi başkası olsa umrumda olmaz 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Bakalım yoluma çıkan çok kişi var hastanede bile her gün ama şu anda eyvallah deyip geçiyorum 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Arabesk rap pop gitar her türlü söylerim ilahi de var 😅

Canın sağolsun canımız sağolsun 😅

Enerjin çok güzel 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

EyvAllah diyip geçme, tanı şans ver tanış. 🌸

Ama direkt yuva kurmak istiyorum diye de belirt. 😅
      Zaten piiiç olan uzak durur delikanlı olan yaklaşır eğer yuva kurmak istiyorsan tabi 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Söylemeye devam et vallahi enerjili insanlara ihtiyacımız var 😅
      Sevgilin şanslı inanki güzel seranat yaparsın 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sevgilim yok ama 3 gündür konuştuğum biri var. 😅

Üç gün oldu tanışalı. 😅

Ben çok serenat yaptım sevdiğime komşular bağırıyor azıcık da oynak şeyler söyle diye 😂

Ama ciddi düşünüyorum dedi evlilik düşünüyor musun diye sordum 😅çıktık bir yola bakalım

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Bir gün enerji alırsam şans verecem ama hastaneye gelenler genellikle değişik tipler yaaa😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hastane neresi nerede yaşıyorsun 😅evli arkadaşların varsa eşleri iyi olan kadınlara söylemek lazım 😅 hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif 😅 piyasa maskeli karakteri makyajlı köpek dolu 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Oooo hayırlı olsun vallahi sevindim senin için
      Sem evliliğe aşıksın onu anladım 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Haramı sevmiyorum.
      Evliliğe aşık değilim.
      Helal bir aşk istiyorum yuva kurmak istiyorum. Gelip geçici şeyler sevmiyorum, heves ve zevk peşinde olanları sevmiyorum. 🌸 Ahiretimde de olsun isterim daldan dala sevmiyorum. 🌸

Teşekkür ediyorum 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Ben Antalyada yaşıyorum burada it kopuk çok senin dediğin gibi sağa sola söylemek lazım vallahi
      Yoksa iş yaş 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Antalya da birkaç kardeşim var da hepsi genç 23 24 😅

İt kopuk her yerde 😅

Ben söylüyorum valla 😅kimi görsem söylüyordum 😅 çünkü kadın arkadaşım yok adım atmam atamam utanırım 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Helal olsun vallahi bende helalinden istiyorum
      Ben deli doluyum diye beni flört insanı görüyorlar alakam yok halbuki
      Milletin ağzı hiç durmuyor 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Ahahaah sağol düşündüğün için ilan verir yine bulurum ben😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah belasını versin onların 😅deli dolu çocuksu en güzeli en çok istediğim sevdiğim 😅 onların gözlerine şey edeyim 😅 mutluluk şırıngası sokayım 😂

Milletin ağzı nerden çıktı nasıl yani 😅 canları cehenneme 😅 hepsinin canı cehenneme 😅 ben bir tek sevdiğime bakarım onu dinlerim harici dik başlı sert erkeğimdir 😅

youtube.com/shorts/aIUl59K7egU?si=1DBuBoebjXvDRIWj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sen niyetini söyle kolu komşu arkadaş bulur diye düşünüyorum. 😅Bugün bir kız gördüm 27 yaşında dükkana geldi elemanların arkadaşı bekarmiş hemen bekar arkadaşı aradım alkol yok karı kız hayatı yok namazı var benden de iyi zaten bir tek o var kefil olabilceğim insan 😅 bütün semti tanırım oysa bilirim ona da aracı olmuş biri 😅dedim Allah tamamına erdirsin 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

inan ki hepsinin canı cehenneme 😅
      Ben artık takmıyorum inatlarina deli dolu oluyorum..
      Artık kadrolu hasta teyze amcalar bile beni sorar 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hahaah öyle valla canları cehenneme 😅 lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar puştlar 😅

Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadis-i şerif 😅

Teyzeler amcalar da söyler belki oğlum var diye reddetme niyeti ciddi olan herkes ile tanış 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Kalbî çok temiz birisin vallahi
      İnşallah mutluluktan ne yapacağını şaşırırsin haaa😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 sende olduğun gibiysen güzel insansın 😅🌸😅 vesselam 😅ben zaten şaşkın biriyim 😂alkole haram olan sarhoşluğa karşıyım helaldir sarhoşluğum aşktan yana 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Teyzeler amcalar resim bile getiriyor..
      Bundan sonra daha dikkatli bakayım dur😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Vallahi olduğum gibiyim ne eksik ne fazla..
      Kimseye zararım yok..
      Bana zararı olanada canım cehenneme diyorum

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hahaha 😅ne güzel 😅bak tabi ki ayıp değil 😅hoşuna gideni gelsin görüşelim de ya da numaranı ver yazsın 😅 soru sorarken kişilik ve karakteri belli edecek şeyler sor

Çünkü evliliği ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir 😅

Birbirini seven iki kişi arasında ki mutsuzluk bahanedir

Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ağzına sağlık 😅 bende öyle al benden de o kadar 😅

Benimde yok çok şükür

Başkalarına zarar vermek ve zarara zarar ile karşılık vermek yoktur hadis-i şerif 😅

Canları cehenneme 😅

Hayatımda kimse olmasa ben tanışmak isterdim anasını satiym 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Vallahi çok güzel konuştun gece gece ne iyi geldi..
      Sitede herkes dert havasında hastanede de öyle.
      Sağol inanki yaaa sana cidden abi diyesim geliyor 😊😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim senin güzelliğin abisi 😅hıh 😅

Üç gündür mutluyum öncesi mutsuzdum ama hep pozitif 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Ahahaa desene kaçırdık seni üç günle 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Üç günlük dünya dün çoktan bitmişti bugün de bitti yarına başladık ama henüz uyumadık. 😅valla enerjin müthiş 😅 şaşırdım yani 😅 gönlünce olsun inşaAllah 😅

Çalışıyor musun vardiya da misin Napıyorsun 😅 niye uyumadın

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Sağol valla senin enerjin süper süper ama başın bağlanmış 😅
      Ben hastaneden gelince full uyuyup gece uyanmışim baykuş gibiyim valla😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 daha bugün resmini gördüm onun 😅hımm Allah güç kuvvet kolaylık versin 😅 sağlığına dikkat et. 😅

Bende uyucam bu arada öğlen iş var 😅o zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 🌸 iyi bak kendine 😅 dayanamıyooooom😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Sağol abi Allah sana da güç kuvvet kolaylıklar versin ben siteye pek girmiyorum ama görüşürüz inşallah 😅

Yorumla
    • Çiçek_kız007
      Çiçek_kız007
      1 yıl

Başın tam bağlanmazsa haber ver 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin inşaAllah teşekkür ediyorum 😅canın sağolsun 😅 iyi ya da kötü dilimde olur zati 😅

Yorumla
  • Zehra-gül
    Zehra-gül Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bnce şanslı olmak ya da güzel olmak

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Çok şükür güzelim 😅kendimi seviyor beğeniyorum Zehra 😅sen seviyor musun kendini 😅

Yorumla
    • Zehra-gül
      Zehra-gül
      1 yıl

Yok sevmem

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Niye sevmiyorsun ki 😅

Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Hiç bişey kfkfk napcaz yahu istemez

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Zaten yapacak bir şey yok ki uberiçem 😅keşke olsa ulan sjsjs

Yorumla
  • sebepsizea
    sebepsizea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sokak sokak gezilebilir. Bir köşeden çıkar. 😂😂

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ya ben motorlu kuryelik yapıyorum 😅 eskiden oluyordu da şimdi olmuyor 😅 Amin amin inşallah çıksın yani yeter artık ya 😅 çıkmasına da gerek yok konum atsa ben gider alırım yani araba motor 😅 helikopter bile tutarım yani

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Ahh böyle kolay olsa keşke 😬

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Keşke olsa ama kolay zor olan denk gelmek 😅eskiden çok vardı ama şimdi yok. 😅 Eskiden de evlenecek imkanım yoktu uzak duruyordum. 😅Keşke püf noktası kolay yolu olsa 😅

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Şimdi de evlenecek imkan varda, evlenecek kişi mi yok 😬. Bak eskiden dedin. Sonra da nerden evlendim dersin 😂😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi şimdi evlenecek imkan var ama nasip yok talip yok 😅 ben böyle işin içine edeyim be

Bir tane komşu gelmişti bize beni çok beğenmiş anneme dedi ki sen de evlenecek damat var bende de gelinlik kız var bana söylediler Ben dedim borcum harcım var olmaz bu iş 😅 ah ah 😅 yuva kurmak istiyorum çünkü sevgiliyi sevmiyorum hep yuva kurmak istemiştim yuva kurmak için çalıştım çabaladım 😅 kadınlarla arkadaşlık yapmadım pişmanım mesela keşke arkadaşlarım olsaydı ya uzak duruyordum hep 😅 gerçi okulda bile bana abi derlerdi 😂

Yorumla
  • Birkiraz
    Birkiraz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Bilmiyorum, bulanlar yardım elini uzatsın dhdthfhk

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Arayan varsa bulalım 😅 ben varım 😅 Bir tane arkadaşım var 30 yaşında namazında alkol yok benden daha iyi bir insan o da yuva kurmak istiyor 😅 Ben de namaz yok 😅

Çevremde gençlerin arasını yapıyorum da onlar hep küçük 😅 bir tane çit var çok iyi gidiyorlar şu an bir seneden fazla oldu ikisi de dua ediyor bana hatta geçen gün oturuyorduk beraber annesine sordu anne çevrende var mı bizim abi var yuva kurmak istiyor diye 😅

Yorumla
  • Akangözyaşı
    Akangözyaşı Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

genelde hep kaçıyorum

1
    19 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Keyfin bilir 😅 kaçarsan kaç 😅ama niye yani snsjs

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

pek anlamıyorum o şeylerden 😂

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi hiç sanmıyorum yani seni biliyorum ben çok güzel anlıyorsun 😅 tabii tabii
      Hihi
      https://youtu.be/qvWmpQbLqXk?si=9EJGfRuIxce-zK82

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

yok ya nerde anlıyorum demek hatırlıyorsun 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Unutanın canı cehenneme hatırlıyorum tabii ki ya 😅 takipleşiyorduk bir ara 😅

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

Yes evet çok geçti aradan 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Akıp giden geçip giden zamanın da canı cehenneme 😅 19 olmuşsun 😅 büyümüşsün 😅 Napıyorsun nasılsın bakalım 😅

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

tam 19 olmasam da az kaldı o yaşa da zaman hızlı akıp gidiyor 😅 okul dersler devam 😅 sen nasılsın

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yıl olarak olmuşsun önemli olan yıl 😅 ayların da canı cehenneme ayları yılları ram ram ram 😅

Allah zihin açıklığı versin okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun 😅

Çok şükür iyiyim iş güç biraz yoğun hava kötü buz gibi üşüyorum 😅

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

yıllar geçiyor ansızın😅 teşekkür ederim
      şimdi bu havada motor sürmek zordur dikkatli ol😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ricalar ve teşekkürler 😅 dikkat ediyorum Sen de dikkat et sizin orada havalar nasıl 😅 alıştım vallahi yıllardır sürüyorum yağmur çamur kar fırtına lodos uçan motorcu derler bana uçarım uçururum 😂

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

Sen deli dolusun sana bişey olmaz😅 burada havalar ne güzel güneşli yaz geliyor gelsiin 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim öyleyim küp gülücük otobüs çarptı minibüs çarptı ariellere girdim uçmayı seviyorum aşk varsa kanatlanıyor insan uçuyor adeta oh oh sevindim darısı bizim başımıza ya güneşli havalarda daha güzel çıkıyorum 😂 kendimi daha çok beğeniyorum

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

Allah koruyor seni valla 😅 olmasın sana bişey

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet Allah koruyor en son düştüğümde 30 metre sürüklendim bariyere girdim masraf çıkmadı 50 100 liraya hallettim plakalık ve aynalık kırıldı motorun bunum bile kanamadı Allah'ım dedim hak ediyor muyum dedim niye beni koruyorsun işte ben de daha iyi olmaya çalışıyorum daha çok iyilik yapmaya çalışıyorum mahcup oluyorum

Sana da bir şey olmasın hatta şimdi şarkı geliyor sana bir şey olmasın o gülen yüzün hiç solmasın 😅

youtube.com/shorts/p06mKvXhAq4?si=XPnn1HbOSIYb0aIx

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

Senin kalbin güzel:) ya şarkı çok güzel 🌸 teşekkür ederim 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ediyorum, kalp kalbe karşı, senin güzelliğin seninki de güzel, çokça. 😅

Rica ediyorum. 😅

O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 🌸 iyi bak kendine 🌸

Yorumla
    • Akangözyaşı
      Akangözyaşı
      1 yıl

Buralardan azcık uzaklaşmanın zamanı geldi benim içinde geri dönüşümde görüşmek üzere 🌸 hoşçakal sende kendine iyi bak:))

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hatırlıyorum seni zaten Sen pek aktif değildin ya. Yolun bahtın açık olsun kendine çok dikkat et İyi bak Allah'a emanet ol. Görüşürüz hoşça kal. 😅🌸😅

Yorumla
  • Burakusafl08
    Burakusafl08 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.

Bilmiyorum ki bilseydim bulmak isterdim 😄😄

1
    10 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Canımız sağ olsun kardeşim gülücük gülücük

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ulan bir de gönlünce olsun demiştim onu yazmamış ya

Yorumla
    • Burakusafl08
      Burakusafl08
      1 yıl

🤣🤣 abi Allah iyiliğini versin ya bende bir şey yazıyorum öyle oluyor ya uygulamadan kaynakli ya da klavye otomatik değiştiriyor

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşallah kardeşim biraz yoğun çalışıyorum araç kullanıyorum bazen sesli mesaj mecbur ben söylüyorum klavye kendisi yazıyor bir elimde motor bir elimde telefon

Yorumla
    • Burakusafl08
      Burakusafl08
      1 yıl

Anladım abi kolay gelsin

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sağ olasın kardeşim her şey çok güzel olacak inşallah

Yorumla
    • Burakusafl08
      Burakusafl08
      1 yıl

Bu sözü söyleyen kişi şu an tutuklu olduğu için hiç olumlu düşünemiyorum maalesef 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Zaten ona istinaden söyledim hem fikiriz ama belki olur be 😅niye olmasın 😅düşün düşün belki olur 😅

Yorumla
    • Burakusafl08
      Burakusafl08
      1 yıl

Evet belki her şey düzelir birgun 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşaAllah 😅 bizler de elimizden geleni yapmalıyız insanlara göstermeliyiz yani cahil kör çok 😅

Yorumla
  • Tinkerbellll_
    Tinkerbellll_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Aşko kuşko sorular üst üste mi yağıyor ya

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yo yağmur yağıyor İstanbul'da 😅

Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Merhaba..

boş ver arama..

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Merhaba,
      Aramıyorum ki görsem adım atmam 😅

Onun adım atması lazım gelmesi lazım 😅

Ama istiyorum 😅

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      1 yıl

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..😅

https://youtu.be/4n7AotIOtVQ?feature=shared

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Uygar Doğanay severim mesela 😅 teşekkürler şarkı için 😅

Gönlünüzce olsun 😅 huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      1 yıl

Teşekkürler seninde olsun 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşaAllah 😅

Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Bir anda gelir aşk bişey yapmana gerek yok

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yapamıyorum zaten hiçbir şey yapmıyorum. 😅Gelir inşaAllah yolu bahtı açık olsun kaykay gibi yol olsun şak diye gelsin düşsün kafama 😅

Yorumla
    • beyzaondr350
      beyzaondr350
      1 yıl

Mani yazdın resmen inşallah amin 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

hhahaha eskiden şiir yazardım nice sözlerim var eskisi gibi yazmıyorum ama çokça var. 😅Amin amin inşaAllah teşekkürler seninde gönlünce olsun 😅Huzurlu ve mutlu günler diliyorum

Yorumla
    • beyzaondr350
      beyzaondr350
      1 yıl

Teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ricalar ve teşekkürler 🌸

Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bir şey yapmaya gerek yok! O seni bulur ki

1
    8 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Senin var mı 😅buldu mu 😅

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

Tam buluyor gibi oluyorum 😅 diyorum ki naynnnn jkj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla o bana da oluyor sıkıntı o işte nayn nayn nayn 😅

youtube.com/shorts/ojzUgZb6Hkk?si=17nL-k77fthb6omA

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

No no no no jkj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Canımız sağolsun 😅 Gönlünce olsun 😅Mutlu günler dilerim 😅

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

😌 mutlu günler diliyorum.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ediyorum 😅

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

Ben teşekkür ederim 😌

Yorumla
  • iamdontknwow
    iamdontknwow Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bekliyorum bi şey yapamam

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hımm 😅gelenler arasından aşk çıktı mı 😅ne var yok sjdjd

Yorumla
  • Bilinmegen
    Bilinmegen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.

Bulmak ixin ararsın bulamazsın kckdldxk

1
    5 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Bulunmak istiyorum ben 😅bulsam da olmaz adım atmaya utanırım 😅O beni bulsun 😅kapım açık 😅devir kötü adım atmak zor djddj

Yorumla
    • Bilinmegen
      Bilinmegen
      1 yıl

Prenses misiniz aşsösödjsmsmdns

Yorumla
    • Bilinmegen
      Bilinmegen
      1 yıl

Saka bi yana gercektten arayınca bılunmıyor ya bi anda çıkıyo yani beklemediğiniz anda

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Küçük Prens derlerdi daha da eskiden duygusal prens derlerdi prensim ben prensesini arayan 😅

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin inşaAllah çıkar da ben hep bekliyor olacağım 😅vakti zamanında beklemiyor çalışıyordum çabalıyordum evlilik için hazır olmak için maddi olarak 😅4 senedir bekliyorum 😅

Yorumla
  • Leylatekin__
    Leylatekin__ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

O gelir bulur genelde 😄

1
    19 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hahaha buq bulur 😅ne bulması hani nerede 😅

Seni buldu mu djdjd

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Çok saygılıca oldu cidden 😄 yani ansınızın birine tutulabilirsin o duyguda gittikçe çoğalır ve o duygu artık bir yük bile olabilir ama o aynı şeyleri karşı taraf hisseder mi mutlu olunur mu orası zor işte

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Öyleyimdir yani 😅Eskidendi yahu yıllar önce hani sokakta görüp etkilendiğim olurdu da kendi kendime uzaktan severdim 😅

Uzun zamandır yok 😅

Yok yok yük olmaz aksine yükü hafifletir 😅

Mutlu olunur mu 😅seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise samimi her türlü olur olmak zorunda 😅

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Doğru insan üstüne düşeni yapan insan yok ki işleri güçleri yalan kullanmak sevmeyi bilmiyor çoğu kişi sıkılyorlar zorluk olmayacak hep eyleyecek onları karşılarındaki kişi

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Allah Allah ben öyle bir yaparım ki haddi hesabı yok haddinden fazla elimden geleni üstüme düşeni her türlü hep yapmışımdır yani icraat adamıyım ben ağzımdan çıkan dilinden düşen havada kalmaz ama insanlar öyle değil işte sözlerini tutmuyorlar elinden geleni yapmıyorlar lanet olası pislikler kahrolasıcalar gülücük gülücük sesli mesaj Ben sıkılmam seven sıkılmaz her ilişki monotonluğa mahkumdur maratonluğu da sevmeli ama elinden geleni daima yatmalı sesli mesaj yazım yanlışları olabilir gülücük gülücük

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Şöyle ki herkes romantik rolü oynamayı biliyor çok romantik görünenden korkmak lazım iki yüzlüler olmadıkları kişinin rolünü oynuyorlar bağlayana kadar ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye bir söz var ya hiç kimse kendisi gibi davranmıyor amaçlar kötü

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Yok vallahi hayatıma giren ilk kadın harici ikisi de odun gibiydi 😅 hiç romantik olduklarında söylemediler yani birçok insanla tanışıyorum öküz olduklarını söylüyorlar 😅

Zaten insan kendini belli eder ya bir insan öküzse öküzdür yani 😅

Rol yapanlar hep var şimdi herkese de rol yapıyor diye bakamayız yanlış 😅

Ama çoğunluk haklısın köprüyü geçene kadar Melek rolünde lanet olası pislikler 😅

Bana da inanmıyorlar Sen diyorlar normal değilsin 😅

Abiler diyor sen de o çeleni açmasan çok güzelsin diyor 😅 ben aşkımın ayaklarını bile yıkarım 😅

Herkesi karıştırma kendine bak ben beni bilirim 😅

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Kızları bilmemde çoğu erkek varlığında var mümkünse odun olsunda rol yapmasın diyorum o rol yapanların da Allah belasını versin ama öylelerine bir şey olmuyor teflon tava gibi

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Rol yapan çok Kadın tanıdım 😅 ama hayatıma giren 3 kadın en azından romantik duygusalım diye rol yapmadı yani 😅 ikisi de öküzdü 😅

Amin amin inşallah hepsinin canı cehenneme rol yapanların 😅

Romantizm beni görse kendini odun sanır 😅 üstüme tanımam yani 😅

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Ben içimden romantik birisiyim dışımda pek değilim yani 😄

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi hiç romantik gözükmüyorsun var ya söylemesen bilemezdim yani hep olumsuz nötr gibisin 😅 çok sert terse benziyorsun uzun zamandır biliyorum seni 😅

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Asıl çok aptal saf ve gözünün önündekini göremeyen birisiyim de9rasiflik soğuklukta mevcut ve ters cevaplar kavgayıda seviyorum öyle rahatlarıyorum ben bu kafa ile düzgün ilişki yürütemem artık zaten hep bir travma oluyor ötesi değil

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi bilmiyorum da hiç saf gözükmüyorsun 😅 ağzına geleni söylüyorsun 😅 düz Dobra olman güzel 😅

İlişki yürütmek bunlarla olmuyor ya 😅 alakası yok ben melek gibi bir insanım 😅 meleğim diyen çok oldu 😅

Travmaların canı cehenneme boş ver sektör et

Zaten yürütebilenleri sevmezler bence şanslısın 😅

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Bu dış katman yaptığım aptallıkları yazsam kitap olur asıl hayat dersi kitabı diye bunları okur insanlar kendimi çok kullandırdım kendimden vagzeçtim ama kendim dışında kimseye zararım olmadı hep düz kendim gibi oldum ama nerede bir lanet bir bela beni buldu

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi ikinci ve üçüncü kız arkadaşım da beni kullandı 😅 2 pek kullanamadı kullanmaya çalıştı 😅 3 kullandı Ben de kullanıldım yani Ama ben yine benim hiç değişmedim

Ne yapayım yani canım acıttılar diye ne yapabilirim ki 😅

Benim de kimseye zararım olmadı vallahi hep beni buldular Allah belasını versin lanet olası pislik 😅

Aklıma geldikçe beddua ediyorum 😅

Sadece daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Ben dikkatli olacağım diye söz veriyorum sonra yine aynı hayat dersi diye diye alınacak ders kalmadı ve karşı tarafın niyetini görmezden geliyorum tabii kendi kendime ediyorum en büyük düşmanım kendim

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi tıpkıdan yemin ederim ulan bir daha böyle sevmeyeceğim bir daha bunları yapmayacağım ama hep yaptım Hep elimden geleni yaptım yani hatta fazlasını yaptım

Karşımızdaki insana değer vermek hak ettiğinden çok sevmek bizim suçumuz şımarıyorlar burunları kalkıyor

Yorumla
    • Leylatekin__
      Leylatekin__
      1 yıl

Resmen öyle bu dünya hassas kalpler için cehhenem ben kendimde de suç buluyorum hemen inanmak ve değmeyecek insanlar için uğraşmak şans vermek kendimi değersiz görmek

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Evet evet vallahi çevremde öküz odun çok öyle pislik bir kopuk torbacı madde kullanıcısı pisliğin teki çok hepsi mutlu vallahi 😅 hepsinin yuvası var vallahi ben de hemen inanıyorum ya hani şüphe etmiyorum hata yapana kadar inanmayı tercih ediyorum kimseye şüphe kuşkuyla yaklaşamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Gerek yok böyle iyi

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Öyle diyorsan öyledir abi yine de gönlünce olsun 😅🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hacım tek bir Hatun ve aşk sonu hüsran sıkıntı bunalım hiç gerek yok evlilik erkegın ömründen yer

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Çevremdekile de genelde mutsuz abi ama ne bileyim hep yuva kurmak istedim çalıştım çabaladım 😅

Her şeyim oldu aşk harici 😅 eksiğim yok aklıma en çok gelen şey aşk 😅

Harici var çevremde ama içimden gelmiyor 😅

Haramdan uzak helale yakın fani dünya 😅

Yuvam olsun istiyorum 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Aşk yok her şey menfaat

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ama böyle düşünürsen hiçbir şey olmaz ki Ne demek her şey menfaat senin için de öyle mi?

Önemli olan o

Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir

Ben benim sadece hiç kimse değilim hiç kimse ben değil 😅

Genellemeye bakarsak ooo günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor ama bana ne

İyi insanların da var olduğuna inanıyorum sadece az çok az

Yorumla
  • nikoncu
    nikoncu Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Ellerini aç dua et

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Küçüklüğümden beri dua ederim de dua ile olmaz bu. 😅

Allah aklı fikri eli ayağı gözü niye vermiş..

Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif...

Kadın arkadaşım yok, dua ile nasıl gelsin gökten mı düşecek? 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yeni yeni insanlarla tanışmak

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Reelde tanışmıyorum, tanışmam, hiç arkadaşım yok. Yani bir kadınla tanışmak bana zor. 😅

Çevremde de hep abi diyenler var ya da abla dediklerim, hiç arkadaş edinmedim kadın olarak erkek de yok onlar da abi der hep abilik yaptım. 😅

Yabancı biri ile tanışmak çok zor ilk adım çok zor. 😅

Yorumla
  • YesPamela
    YesPamela Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

Ne yapıcan ayol otur bekle 😂😂😂

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla işe gidip geliyorum bir de kolu komşuya söylüyorum mahallenin gençlerine söylüyorum 😅evli arkadaşlara söylüyorum 😅varsa merhametli niyeti ciddi aracı olun tanıştırın 😅 harici yok sjdjd

Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Pankart ahahah

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Valla ne bileyim ayıp olur gibi o. 😅

Şeytan diyor arabanın arkasına yaz, merhametli samimi kanaatkar ve fedakar taliplerimi bekliyorum 😅

Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Bulursam söylerim

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkürler abi, gönlünce olsun 😅

Yorumla
  • erdemlibirdeli
    erdemlibirdeli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

aşk öyle arayınca bulunan bir şey mi?

1
    1 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Aşka bakış açınıza bağlı.
      Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür. 😅

Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. 😅

Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif 😅

Yorumla
  • J-Maria
    J-Maria Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

O gelir bulur

1
    3 Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin amin inşaAllah tez vakitte gelse keşke 😅

Hani konum atsa bende alırım kolaylaştırır yolunu açarım engelleri kaldırırım 😅

Haberim yok kimdir nedir nerededir 😅

Canım aşkım benim kim bilir bensiz nasıl 😅

Yorumla
    • J-Maria
      J-Maria
      1 yıl

İnşallah gelir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Amin inşaAllah sizinde gönlünüzce olsun 😅 mutlu günler diliyorum 😅

Yorumla
  • Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkı bulmak için ne yapılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkı bulmak için ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Aşkı bulmak için ne yaparsın? 18 cevap verildi
Aşkın bizi bulması için ne yapabiliriz? 18 cevap verildi
Ben aşkı nasil bulacagim? 6 cevap verildi
Aşkı nasıl bulurum? 12 cevap verildi
Aşkı nasıl bulurum? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨