Aşk İlişkileri Sürekli çok sıcak değil mi diyor? neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşım yanımda hep bunu diyor kışın bile soğuk havada Güncellemeler1 yıl Sevilmek istiyoruz denk geldiğimiz tiplere bak ya Sürekli çok sıcak değil mi diyor? neden? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,İçine ateş böceği kaçmış olabilir! 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. sapıktır ondan 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Vücut ısısı yüksek sanırım arkadaşın kanı hızlı akıyor olabilir 😂😂 ben de sıcağı hiç sevmiyorum ya hep sıcak geliyor art niyetli yaklaşma çocuğa 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanı fazla kaynamış arkadaşın belli ki biraz kan bağışı yapsın söyle 2 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Seni soymak istiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendi soyunmak istiyor bence Yorumla Darkknightforever 1 yıl Öyle olsa çıkarır Yorumla
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Senş soymak için yapıyor ya ne giyon yanında 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Onun bahsettiği hava durumu o degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
İçine ateş böceği kaçmış olabilir! 😅
sapıktır ondan
Vücut ısısı yüksek sanırım arkadaşın kanı hızlı akıyor olabilir 😂😂 ben de sıcağı hiç sevmiyorum ya hep sıcak geliyor art niyetli yaklaşma çocuğa 😂
Kanı fazla kaynamış arkadaşın belli ki biraz kan bağışı yapsın söyle
O biraz da mesaj göndermeye çalışıyor belli ki :D
Seni soymak istiyor
Kendi soyunmak istiyor bence
Öyle olsa çıkarır
Senş soymak için yapıyor ya ne giyon yanında
Onun bahsettiği hava durumu o degil
Ayı demek ki.