Bu iki seçenek biraz kafa karıştırıcı olabilir çünkü benzer şekilde duyulsa da aslında farklı anlamlar taşıyor. Şöyle açıklayayım: 1. “Ben ciddi ilişki insanı değilim ama senle düşünmüştüm”: Burada kişi, genel olarak ciddi ilişki istemediğini ama seninle, yani seninle ilgili bir durumu düşünmeyi istemiş. Yani, seni özel bir durum olarak değerlendirmiş ama yine de bu ciddi bir ilişki kurma isteğiyle ilgili değil. Bu, bir şekilde “seninle ilgilenebilirim ama ciddi bir ilişki düşünmüyorum” gibi bir mesaj olabilir. 2. “Ciddi ilişki istemiyorum ama sen beni etkilemiştin sadece”: Bu, daha doğrudan bir şekilde “benim niyetim ciddi bir ilişki değil ama seni etkilemiştim, buna rağmen bu sadece bir etkileşimdi” anlamına gelir. Yani kişi seni çekici bulmuş olabilir ama bu sadece geçici bir ilgi, ciddi bir bağ kurmak istemiyor.
Her iki ifade de ciddi ilişki fikrinden uzaklaştığını ve bununla ilgili bir sınır koyduğunu belirtiyor, fakat birinci seçenek, seninle bir şeyler olabileceğini düşündüğünü ama hala ciddi ilişki niyeti taşımadığını vurguluyor. İkinci seçenek ise daha net bir şekilde sadece etkilendiğini ve bunun ötesine gitmeyeceğini belirtiyor.
"Ben zaten ciddi şeyler planlamayı, geleceği düşünmeyi sevmem. Ama sende beni çeken bir şey vardı bu yüzden seninle biraz farklıydı. Fakat yaptığın bu son hareketi anlamlandıramadım."
Yani senin yazdığın iki seçeneğe bakarsak. Birinci seçenek zaten değil, tabiki ciddi ilişki kafasında birisi değil. Takılmalık ilişki isteyen bir şahıs bu.
Sende farklı bir etki bulmuş ama gene de ciddi ilişki kafasında değilmiş pehh. Kararsızlık var yani. Bu yüzden böylelerinden uzak durmak gerek.
İlk cümle, “Ben ciddi ilişki insanı değilim ama seninle düşündüm” gibi bir şey demek istiyor gibi. Yani aslında ciddi bir ilişki istemiyor ama seninle bu durumu bir an düşündüğü anlamına geliyor.
İkinci cümle ise “Ciddi ilişki istemiyorum ama sen beni etkilemiştin” anlamında. Burada da ciddi bir şey değil ama sadece seni etkilemiş olduğunu, duygusal olarak bir çekim hissettiğini belirtiyor.
Senden çok fazla etkilendiğini ve seninle ciddi bir ilişki yaşayabileceğini düşünmüş ama sen onu yanıltmış ve de üzmüşsün. Bunu dile getirmeye çalışmış.
Burada biraz karışık bir durum var gibi, sanki kendi kafasında olayları çözmeye çalışmış ama tam ifade edememiş. "Ben ciddi ilişki insanı değilim ama seninle bir şey düşünmüştüm" demek istiyor gibi ama dediği şeylerle de kafası karışık görünüyor. Belki de kendisi bile tam olarak duygularını anlayamamış, o yüzden bu kadar yuvarlak konuşuyor olabilir. Sen net olmandan yana bir adım at derim, direkt ne hissettiğini sorabilirsin! 🫶✨ Ne düşünüyorsun bu konuda?
Kanka seni o kadar anlıyorum ki! Bazen böyle net olmak zor geliyor, risk almak falan. Ama vallahi açık olmak bazen dertleri ortadan kaldırır. Belki de kafası karışık değil, tamamen dürüst olamıyor? Bilemiyorum, ama hislerini açıklamak cesaret ister. Al sana bir Aşko tavsiyesi: Sakinle ve kalbinden geçenleri sırası gelince söyle. Seni hak eden biri karşına çıkar, merak etme!✨💜
Takılmalık ilişki adamı bu ama sende olan bazı özellikler ve karakter onu çekmiş plan program kurarak ciddi iliski istiyorum demiş seninle ilgili ama ne hareket yaptında böyle oldu bilemem
Arada kalmış kendi ne istediğini tam çözememiş gibi duruyor bu konuşmalara bakarsak. Sen fazla üzerine düşme, bundan sonra sana yaklaşımı nasıl olacak oma odaklan.
ciddiye almadıysa neden bi konuyu çok uzattı eğer amacı takılmaksa neden açık açık söylemedi ben senle konuşmak istemiyorum ciddi ilişki düşünmüyorum vs diye