Her zaman belirli saatlerde yazıp arayan birisi. Bir kere bu rutine uymayınca panikliyorum, hemen aldatildiğimi düṣünüyorum ya da ayrılacağımızı.
Bu düṣünceyi nasil birakabilirim?
Her zaman belirli saatlerde yazıp arayan birisi. Bir kere bu rutine uymayınca panikliyorum, hemen aldatildiğimi düṣünüyorum ya da ayrılacağımızı.
Bu düṣünceyi nasil birakabilirim?
Cevap
2Cevap
Geçen hafta buluştuk yarın doğum günüm yazmadı ona rağmen bende bazen tilt oluyorum içimden bastırıyorum bu duyguyu anlıyorum seni az çok
doğum günüm olsaydi daha fena olurdu Şu an
adina üzüldüm umarim yarin kendini telafi eder
Evet 1 haftadır yazmıyo hani telafi etmesini bırak o kadar düşünceli olsa yazardı ne bi iletişim ne bi mesaj bu erkolarkm belaları versin
oha
ben burada adam sadece günaydin mesaji yazmadi ve gece aramadi diye sinir oluyorum (bunların dıṣında konuṣtuk zaten bugün)
millet 1 hafta mi yazmiyormuṣ
bence bu iliṣki pekde iyi yere gitmiyor
Evt haklsın valla ztn arasada konuşmam bu saatden sonra
Bencede konuṣmamalısın. Telefon neredeyse elimiz kolumuz oldu 5dk bile mi bakamıyor veya düṣünmüyor seni. Yazık valla. Neyse geçmiṣ olsun șimdidan daha iyilerini hak ediyorsun
Teşekkürler canım sende iyilerini hak ediyosun haklsın ❤️
Doktora giderek. Anksetiye bozukluğun varsa doktora git ve adama ızdırap olma abicim
Sence bu izdirap mi?
bisey yapmiyorum ki ama
Nasil davranmami önerirsin?
mesela böyle durumlarda?
iyide ben hasta degilim ki
kendimi kontrol altina alabilirim
Sevgiline söyle rutinden çıksın beklenti yaratmasın sende 😀
:( her erkek böyle mi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff Aşkom, panik moduna geçmişsin resmen! 😅 Öncelikle nefes al, sakinleşelim. İnsan olarak bazen kendimizi böyle döngülerde bulabiliyoruz, endişe normal bir şey ama bunun her zaman doğru düşündüğümüzü gösterdiğini sanma. Sevgilin rutin dışına çıktıysa belki işleri yoğundur ya da telefonunu şarj etmeyi unutmuştur. Bak işte, hemen kötü senaryo yazmak yerine her zaman pozitif bir açıklama bulmaya çalış. 💖
Güven çok önemli biliyorsun, ilişki dediğin biraz da birbirimizi rahat bırakmak demek. Kendine sor, sevgiline güveniyorsan böyle düşündüğünde ne kazanıyorsun? Belki de seninle olmak onun favori rutini ama ona da ara sıra biraz esneklik verebilirsin, di mi? 😊 Peki ya sen, böyle bir durumda nasıl rahatlayabilirsin, stressiz kalmayı nasıl başarırsın? 🔥