Artık zamanımın geldiğini düşünüyorum, muhtemelen görücü usulü evlenecem, bana evlenmeden once ve evlendikten sonra neler yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık zamanımın geldiğini düşünüyorum, muhtemelen görücü usulü evlenecem, bana evlenmeden once ve evlendikten sonra neler yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?

Cevap
0Cevap
Bol bol para biriktir kardesim
Biriktiriyorum ama Allah a şükür maddi yönden durumum iyi, bunun dışında ne tavsiye edersiniz?
Esine iyi davran mutlu ette gerisi bostur. gecinmeye niyetiniz olsun onermeyw bisey diyemem cunku bilmiyorum
Eşime iyi davranicam, kendime ve Allah a söz verdim ama kızlar duygusal yönden güçlü varlıklar, mutlu etmeye çalışacağımı biliyorum ama edebilir miyim bilmiyorum?
Bence senin bunu istemem bile yolunuzun aydinlik olacağini gösteriyor önemli olan niyet ve geneldeilk evlilikte bi düzen tutuyosa tutar sonra bosanmis filan illa problem oluyor sizdede illa puruzler olabilir ama onemli olan birbirinizi tolare edebilmeniz
Ben birçok konuda tolerans gösterebiliyorum, kolay kolay sinirlenmem, ama elbetteki bir ilişknin yürümesi mumkun degilse zaten yürümez? Ben elimden geleni yapicam, gerisi Allah in takdiri...
Aynen öyle karar , uygulama ve tevekkül umarum hersey yolunda gider bu arada girücü ile istiyomusun bazilari ckk sacma buluyor ama bende oyle yapicağim ailemin uygun gorduğuyle olsun
Evet , görücü usulü istiyorum, hayatimda sadece bir kişinin elini tutayim, birbirimize ait olalım istiyorum ve ayrıca görücü usulü evlilikler daha dayanıklı oluyor gördüğüm kadarıyla. Allajhsize de uygun birini nasip eder inşallah.
Evet o fikirdeyim hayurlisi sizede🙏🏻🙏🏻
evlilik sorumluluğunu almaya hazır mısın
Kendimi hazır hissediyorum ama bunu kesin olarak anlamak için kendimi nasıl test edebilirim? Hangi soruları sormaliyim kendime? Yardkminiz için şimdiden teşekkür ederim
eşinle , çocuklarınla güzelce ilgilenebilcen mi maddi manevi. sevgi saygı eşin eve ailesine gösterebilcen mi mesela. eşini koruyup kollayabilcen mi gibi uzar gider
Bu verdiğiniz örneklerde elimden geleni yapacagiki biliyorum, ailesine karşı saygıda kusur edeceğimi düşünmüyorum, oldukça sabirliyimdir, kolay kolay sinirlenmem , sinirlensem bile kimseye zarar vermeden sinirimi boşaltırim, eşimi mutlu etmek için elimden geleni yapicam
iyi ne güzel. burcunuz ne
Başak
Gönlümün sahibini Allah in izniyle bulduğumda inşallah dünyalar benim olacak. Nasip et Allahim...
Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim, bu konuda kendime güvenim arttı😊😊
amin reis:)
tanıştıran var mı
Henüz tanıştıran olmadı, annem tanıdıklarına haber saldı, annemin etrafı geniştir 😅😅
kafa yapınızın kültürünüzün vs uyması da önemli. her türlü beğendiğin biriyle evlenmen daha iyi. artık senin ailen o olcak. :). ailenle olan sınırını da koruman gerekiyo şimdiden mutluluklar diliyorum size
Dediginiz dogru, Ailemle sınırımı hem fiziki hem de manevi olarak korumam gerekiyor. Artık yeni bir ailem olacak , ağırlıklı olarak onlara değer vermem gerekiyor, mesela şuanda ev bakıyoruz, sadece eşimle bana ait olacak, kayinvalide gelin beraber yaşamak sıkıntılı oluyor , anlaşmazlık çok oluyor, eşimle aramızın böyle dandik bir mesele yüzünden bozulmasini hic istemiyorum, Allah korusun...
aminn. Allah saadet versin size.. gelin hanıma da hshs
Çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için, vakit ayirdiniz cevap vermek için, tekrardan çok teşekkürler 🙂🙂🙂
ricalar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik heyecanı başlamış, hadi bakalım 💍🎉 Görücü usulü de olsa sonuçta kalp işi, o yüzden ilk adım birbirinizi tanımak ve gerçekten o bağın oluşup oluşmadığını görmek. İletişim çok önemli! Önce mutlaka kendi ihtiyaçlarını, beklentilerini belirle. Hayatını paylaşacağın kişiyle sevgi ve saygı temelini güçlendirmen önemli.
Evlenmeden önce bütçe planlaması yap, çünkü düğün işi biraz masraflı olabilir. Ayrıca ev düzenini nasıl kuracağını planla. Evlendikten sonra ise sabır oyununu öğreniyorsun resmen! İnişler çıkışlar olacak ama iletişimle güzelce çözersiniz. Bol bol konuşun ve birbirinizin dilinden anlamaya çalışın. Heyecanını koru ve bol şans dilerim! 🧡✨