Aşk İlişkileri Sevgiliniz için miyavlar mısınız 😂😽? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aslan parçasınıda miyavlattık çok şükür 😂😂😂😂 Bizim toksiklik seviyesi dnmdmdd Sevgiliniz için miyavlar mısınız 😂😽? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. hayır tabi ki de yapmam 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Miyav mı? Uğruna kedi olurum ama keyfimi bozarsa aslan kesilirim 😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Güzel güzel 😂 Yorumla derenkilic 1 yıl Gerçektende böyle çocukça hareketler mi yaparsınız ya.. Yorumla Soran 1 yıl @derenkilic evet jsmdkemöe Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. aslan gibi adam ne hale gelmiş Aşkın gözü kör olsun shshshshs 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1.90 çocuğu miyavlattım aşk böyle bişiyyy fjgjfgfgh Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beni Yaradanımın yolundan çıkaracak eylemler haricinde o istese onun için elimden gelen her şeyi yapardım. 🙂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Helal be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçek sevgide karşılık aranmaz. Çıkar beklenmez. Bir kere miyavlayacakmışım. Çok mu? 🙂 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok daha neler, ne ben yaparım ne de böyle bişey isterim soğur insan ya😏 0 0 Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır adamlığa yakışmaz miyavlayanda sevgilisine eşine vurduruyordur 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Evet değiyorsa miyavlarım 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşko onlar miyavlıcak AşkıÖldürmek 1 yıl Bende daha iyi durur kıyamam o yapmasın 🤣🤣
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Havlarım miyavlarım kişnerim ne isterse yaparım gerçketen sevmem lazım ama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Helal lan yusufi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Onun oğlanlık seviyesi bence senlik birley yok 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alakaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Miyavlatmaya çalışmakta miyavlatmakta pekte aklı selim hareketler değil diye düşünüyorum eline ne geçiyor bide Yorumla Soran 1 yıl Aklı selim değiliz zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kabul etmekte başarı iyi geceler Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Allahım nasip etme 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl HHansnenmemdöelwoelem kahkaha attım Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Top erkek miyavlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bakalım ne zaman miyavlayacaksın Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Hiç bir zaman Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Hav hav diye gezenler var ne miyavi 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aaa Yorumla aslanyy 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Beyzaaskl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl miyavlatmak bir başarı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kfmfmfmmd Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kimse kimsenin hayvanı olmasın 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Zaten kedi gibiyim miyavlarım ne olacak 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. ben böyle adamı sevemezdim) 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla niyazlarsa jet hızıyla soğurum. 🥸 0 1 Yorumla Liliann_ 1 yıl Miyavlarsa * 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Biz de zamanında miyavlattık gördük sonra. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aman aman 🧿 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Evet 😁🐈 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
derenkilic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Çok saçma 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yanyanayken olur 😅 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Miiyav 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hayır tabi ki de yapmam
Havlamak ne ya, o kadar düşmedim şükür. jsjd
Miyav mı? Uğruna kedi olurum ama keyfimi bozarsa aslan kesilirim 😂
Güzel güzel 😂
Gerçektende böyle çocukça hareketler mi yaparsınız ya..
@derenkilic evet jsmdkemöe
aslan gibi adam ne hale gelmiş
Aşkın gözü kör olsun shshshshs
1.90 çocuğu miyavlattım aşk böyle bişiyyy fjgjfgfgh
Beni Yaradanımın yolundan çıkaracak eylemler haricinde o istese onun için elimden gelen her şeyi yapardım. 🙂
Helal be
Gerçek sevgide karşılık aranmaz. Çıkar beklenmez. Bir kere miyavlayacakmışım. Çok mu? 🙂
Yok daha neler, ne ben yaparım ne de böyle bişey isterim soğur insan ya😏
Hayır adamlığa yakışmaz miyavlayanda sevgilisine eşine vurduruyordur
Evet değiyorsa miyavlarım 🤣
Aşko onlar miyavlıcak
Bende daha iyi durur kıyamam o yapmasın 🤣🤣
Havlarım miyavlarım kişnerim ne isterse yaparım gerçketen sevmem lazım ama
Helal lan yusufi
Onun oğlanlık seviyesi bence senlik birley yok
Ne alakaa
Miyavlatmaya çalışmakta miyavlatmakta pekte aklı selim hareketler değil diye düşünüyorum eline ne geçiyor bide
Aklı selim değiliz zaten
Kabul etmekte başarı iyi geceler
Allahım nasip etme 😂
HHansnenmemdöelwoelem kahkaha attım
Top erkek miyavlar
Bakalım ne zaman miyavlayacaksın
Hiç bir zaman
Hav hav diye gezenler var ne miyavi 😂
Aaa
😂😂😂
miyavlatmak bir başarı
Kfmfmfmmd
Sevgilim yok olmadı da hiç
Erkekliğin yüz karası eleman
Kimse kimsenin hayvanı olmasın
Zaten kedi gibiyim miyavlarım ne olacak
ben böyle adamı sevemezdim)
Valla niyazlarsa jet hızıyla soğurum. 🥸
Miyavlarsa * 😃
Biz de zamanında miyavlattık gördük sonra.
Aman aman 🧿
Miyavlarim:))
Evet 😁🐈
Hayır
ebesini bile miyavlatirimm ahaha
Çok saçma
Yanyanayken olur 😅
Hayır
havlarım
Miiyav