Sorun Bende Mi Onlarda Mı?

Öncelikle kendimi sorguladığım bir dönemdeyim, önerilerinize ihtiyacım var. 23 yaşındayım daha önce hiç 1 sene ve üstü uzun ilişkim olmadı ve eskiden mesela hoslandigim bir kızla konuşurken 1 ay flört gibi hani tanisma aşaması sonra çıkmaya basliyoduk. İlişki içinde tartışma vs durumalri oluyosa da 4. aylarda falan oluyodu. Ama zamanla kızlarla konuşurken artık daha 3. haftadan veya bazen 3. günden tartışmaya basliyorum. Bana anlattıklarından sonra eğer flört gibi konusuyorsak içimden direkt söylüyorum rahatsız olduğum şeyleri ama istemiyorum bunu yapmak. Sonra kız hayır vs bizden olmaz anlasamayiz dediğinde de içim daralıyor sanki 5 yıllıkmisiz gibi. Yaşadığım hiçbir durumu istemiyorum ama sanki öyle gibi yaşıyorum. Aşık misim gibi sanki 3-4 günde kapılıp gidiyorum kıza oda benden hoslaniyo mesela hemen görüşmek istiyorum bisiler hemen olsun istiyorum ve sürekli tartışıyoruz kızlar fark etmiyor. Sonunda karşı tarafinda hataları yok mu tabii ki var ama ben kendi açımdan bir cikmazdayim napıcam cidden yardım edin. Yani sanki hemen sevgili olmamız gerekiyor gibi hissedip hemen tartışmaya bisileri konuşmaya başlamamız lazım gibi hissedip uzun döneme salamıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.

Sorun Bende Mi Onlarda Mı?