Bıktım artık 26ym hala bekarım kimseyle tanışamıyorum tanıştıklarımda hepsi sapik çıkıyor brklesintisi farklı oluyor tam anlamıyla ciddi yaklaşmalari için ne yapmam gerekiyor işimde günümde biriyim kendi halimde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım senin gibi kendi halinde, düzgün, kalbinde sevgi taşıyan bir kadının, bu kadar yanlış insanlarla karşılaşıp sonunda yorulması gerçekten çok can sıkıcı. Ama seninle aynı durumda olan o kadar çok kadın var ki. Ve hepsi şu soruyu soruyor:
Ben düzgün biriyim, neden düzgün biriyle denk gelemiyorum?
Ciddi Erkekleri Hayatına Çekmek İçin Yapabileceklerin:
1) Kendini Gizleme, Ama Herkese de Açılma
Dürüst, tatlı, kendi halinde biri olman çok kıymetli. Ama bazen fazla “güvenli” duran ya da çok nazik olan kadınlara erkekler yanlış yaklaşıyor. Güçlü duruşunu, sınırlarını belli eden bir halle dengele. Tatlısın ama saf değilsin. Kalbin güzel ama her kapıyı açmaz.
2) Net ve Açık Ol
Tanıştığında, daha en başında ne istediğini açıkça söyle. Ben ciddi bir ilişki düşüncesindeyim, gelişirse karşılıklı emek verilecek bir şeyin peşindeyim diyen bir kadın zaten sapık tipleri elemeye başlar. Çünkü onlar o cümleden sonra ya kaçacak delik arar, ya da karakterlerini belli eder.
3) Sosyal Alanlarını Gözden Geçir
Tanıştığın ortamlar seni yanlış kişilere yönlendiriyor olabilir. Sosyal medya, rastgele uygulamalar, hatta bazen arkadaş ortamları bile.
Daha olgun, hayatı yolunda erkeklerin olduğu alanlara yönel: Mesleki etkinlikler, kitap/kültür/kurs ortamları, gönüllülük işleri olabilir
Ciddi niyetli tanışma platformları (evlilik amaçlı olanlar)
4) Beklentiyle Umutsuzluğu Karıştırma
Beklemek başka, kendi değerini unutarak artık yeter biri olsun demek başka. Enerjin düşerse, senin ışığına gelmesi gereken adamlar da seni göremez. Ciddi adamlar da artık “doğru kadını bulmak çok zor” diye düşünürken, senin gibi biriyle karşılaştığında senin güçlü duruşunu görmek ister.
5) Kendini Daha Çok Göster, Ama Doğru Biçimde
Kendi halinde olman güzel ama eğer çok görünmezsen, doğru adamlar da sana ulaşamaz. Özgüvenli bir duruş, hafif bir tebessüm, göz teması, sohbeti samimi yürütmek bile fark yaratıır.
Unutma, Sen Eksik Değilsin
Bekar olmak bir eksiklik değil. 26 yaşındasın, hâlâ önünde uzun bir ömür ve güzel fırsatlar var. Bu yaş, hayal kurmak için değil; doğru insanla gerçek bir yuva kurmak için ideal bir zaman. Ve evet, o doğru insan var. Ama bazen onun senin kalbine gelmesi için önce senin, başka kalplerde yaşadığın kırıklardan tamamen çıkman gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOncelikle yorumlardaki sapıklari asla dinleme. Sen şu an doğru düşünüyorsun. Bir kadın sadece sevdiği, güvendiği erkekle birlikte olmalı.
Bence tanistigin erkeklerin seninle istemediğin diyaloglar kurmasına müsade etme, istemiyorum falan da deme, direk engelle öyle adamları.
İlk bulusmada vs fazla dekolteli giyinmemeye dikkat et. Bu senin tercihin evet ama abartirsan karşındaki bunu fırsat olarak görebilir, internetten tanisiyorum dedin acaba fotoğrafların fazla mi erotik onu da bir gözden gecirebilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılHayır aslında açık bir giyimim yok alkol sigara tuketimim yok mekan gezmelerim yok cinsel ilişki yaşamadım hiç anlamadım fizigimi beğeniyolar aslında anlam veremedim
- 1 yıl
Hmm ozaman birazdaha ciddi durmaya calis. çok masum cekingen durarsan yüz bulurlar. Korkut biraz karsindakini
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sizin yapmanız gereken, karakterinizi göstermek, niyetinizi belli etmek!
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif!
Yuva kurmak istiyorsanız ailenize söyleyin akrabalarınıza arkadaşlarınıza, aracı olsunlar, tanıştırsınlar!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Seven bir kisi var çevremde gençlerden 1 tane, diğerleri...
Seven yok ki!00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, demek ki o tarz düzgün insanlara denk gelmediniz yani bunun için daha çok ve daha farklı insanlarla etkileşim kurmaya devam etmelisiniz. Gerekirse sosyal medyadan da olur ama düzgün biri bulmanın zor olduğunu ve sabretmeniz gerektiğini aklınızdan hiç çıkarmayın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşk yolculuğunda ciddi bir ilişki aramak bazen biraz sabır ve strateji ister 🌟. İlk adım, etkileşimde bulunduğun ortamları değiştirmek olabilir. Mesela hobilerine uygun etkinliklere katılmak veya arkadaş çevrenden destek almak işe yarayabilir. İnsanlar seni işinde gücündesin diye zaten takdir ediyor, ama belki biraz enerjini karşı tarafa yansıtacak iletişim yolları bulmalısın 🫶.
Ayrıca, sınırlarını net bir şekilde belirtmek çok önemli. Tanışma safhalarında “ne istediğini” karşı tarafa açıkça ifade etmek, kafa karıştırıcı yaklaşımların önüne geçebilir. Belki şu an karşına doğru kişi çıkmamış ama aşk her an seni şaşırtabilir. Seni seven biri değerini kesinlikle bilecektir 💕. Şimdi söyle bakalım, bugüne kadar hiç tanıştığın ortamlarda seçimlerini değiştirip yeni yerler denedin mi? 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Erkeklerin sana ciddi davranması için önce kendine güvenmen gerekir. Ne istediğini açıkça bil ve bunu davranışlarınla göster. Herkese aynı ilgiyi verme, sadece seni gerçekten önemseyenlerle ilgilen. Kendi hayatını yaşa, mutlu ol ve kolay pes etme. Sınırlarını belli et, neyin doğru neyin yanlış olduğunu karşı tarafa hissettir. Böylece seni ciddiye alırlar ve gerçek ilgiyi görürsün.🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eğer burdaki erkeklerden söz ediyorsan burdan hiç bir erkek ciddi düşünmez ve ayrıca instagram da öyle bana göre böyle düşünüyorum
Daha çok karışlaştiğin ortamlarda düşün ilanı hoşuna giden bir beyfendi olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılTanışma aşamasında evlilik olmadan cinselliği düşünmediğini söylemelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol yeterli
00 Yorumla
1 yılİlk olarak, kendine güvenmek çok önemli. Kendi değerini bilmen ve kendini ön plana çıkarman, doğal olarak ciddi ilişkiler arayan insanların ilgisini çekebilir. Kendinle barışık olmak, özgüvenini yüksek tutmak, karşındaki kişiye de o güveni yansıtacaktır.
Ayrıca, kendini sosyal ortamlara sokmak da önemli. İşin ve gündelik hayatın dışında, daha fazla insanla tanışabileceğin fırsatlar yaratmalısın. Hangi hobiler veya ilgi alanların varsa, bunlarla ilgili gruplara katılabilir ya da etkinliklere gidebilirsin. Hem daha fazla insan tanıma şansın olur, hem de benzer ilgi alanlarına sahip biriyle tanışma ihtimalin artar.
Bir diğer nokta da, karşındaki kişilere açık ve net olmak. Eğer ciddi bir ilişki istiyorsan, bunu baştan söylemek ve ciddi niyetlerle tanıştığını belli etmek önemli. Eğer karşındaki kişi seni ciddi şekilde tanımak istiyorsa, zaten bunu hisseder ve buna göre yaklaşır. Ama eğer baştan beri sadece eğlenmek isteyen biriyle tanışırsan, ona da zaman kaybı olacağından bunun da farkında olman önemli.
Sadece fiziksel çekicilikten daha fazla, kişiliğin, değerlerin ve hayata bakış açının ön plana çıkmalı. Bu, doğru kişiyi bulmana yardımcı olur. Ve unutma, doğru kişi zaman alabilir ama gerçekten değerini bilen biri karşısına çıkacak.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce ne istediğini net bil ve bunu başta söyle.
rahat tavırlarına bak, ciddi yaklaşan biri zaten saygılı olur.
rahatsız edici biri olursa uzatma, mesafeni koy.
kendin gibi ol, sırf biri sevsin diye değişme.
sakin ve net duruş ciddi insanı çeker zaten.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ciddilikten kasıt nedir? Bir erkek Tabiki de hoşlandığı kadından cinsel bir beklenti içine girer ki yaşında 26. Sen sorunlusun iletişim sorunların var diye seninle tanışmak görüşmek isteyen her erkeği sapık diye etiketleme. Sapıklık, uç noktalarda cinsel isteklere sahip insana denir. Kendine bakmadan millete kılıf buluyorsun. Demiyorsun ki bende iletişim sorunu var. Karşındaki her erkek sapık.
04 Yorumla
Soran1 yıl😂😂komiksiniz ahlaksizligi zinayı normallestiticem diye kendinizi saçma sapan kalıp içine sokuyorsunuz ben evlenmedgm eşim olmamış birine kendi bedenimi neden sunayım? Hadi yaptım diyelim ya sonra ya nasıl olsa ben istediğimi aldım bunu skktrrrr ederm gitsn şu an hepsi ama hepsinin kafası bu şekilde geçen bana 10 15 kişiyle yatmış adam gelmiş bana diyor ki ben bakire temiz alıyorum e gitsin önceki yattığı kız arkadaşlarından birini alsın neden almıyor da temiz arıyor? Kimi kandırıyorsunuz siz ya biraz edebinize olsn her sevgili olduğun kişi ile cinsellik yasa ohooo ben şu an duruyorsam evleneceğim Adama saygımdan duruyorum evet sapıklar elalmein kızlarına sulanan erkekler sadıktır sürekli foto isteye sadıktır zorla temas isteyen kişi sadıktır bunların hepsini yaşadım ve istediklerini vermedim diye de bırakıldım
Soran1 yılSapıktir *
- 1 yıl
O zaman sen evlenmeden birisi ile haram işlemeyeceksen , ilişki, flört, sevgili ayakkabılında bırakacaksın. Bir insan eğer seninle flört aşamasında sevgili iken , cinsellik istiyorsa sapık değildir. Sapıklık başka bişey diyorum. 3 kitap bitirmemiş , saçı uzun aklı kısa. Hala vermedim ben namusluyum modunda. Burada evet çok aptl kadın gördüm, en aptlı sensin abicim. Bil istedim
- 1 yıl
Zorla temas isteyen erkek varsa etrafında, bu taciz ve istismara girer büyük suç zaten. Sen neyin kafasını yaşıyorsun abicim? Zorla temas isteyen birisi ile ilişki yaşamaya çalışmak seni aptlın dik alası yapar. Gidin azıcık kitap okuyun. Aklınız fikriniz oynaşta, vermedim diye namusluymuş. saygısından , hem erkekler beni beğensin isteyip , Hemde kocasına saklıyormuş. Sonra tüm erkekler sapık. Ama evlenip kocası gel altıma dese. En düzgünü o. Hssktir oradan. Maldarma.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılS. pıklıktan kastının ne olduğunu bilmiyorum ama cinsellik istemelerinden bahsediyorsan bu normal. Cinsellik normaldir ve bu zamanda pek çok kişi de bunu kabul ediyor. Ama bunu gösterme biçimi doğru değilse ona s. pıklık diyebiliriz veya sürekli tacizci bir dil kullanıp yaklaşmaya çalışıyorsa. Açıkçası "ben bakirim bakire kadın isterim'' diyen erkeklerin de güvenilir olduğuna ya da bakir olduğuna da inanmamak lazım. Bahsettiğin bu değilse o zaman belki istediğini yanlış yerde arıyor olabilirsin.
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kimseye kendini zorla sevdiremezsin ama güven verici ve doğal olman önemli. Ciddi ilişki isteyen insanlar genelde kendine güvenen, değerini bilen ve ne istediğini bilen kişilere daha yakın olur. Bunu hissettirebilirsen doğru kişiler seni daha rahat tanıyıp değerini anlayacaktır. Yapacağın en iyi şey önce kendini iyi tanıyıp, ne istediğini netleştirmek. Sabırlı ol doğru zaman geldiğinde doğru kişiyle tanışırsın.🙏🏻🦋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bekle.
Benimde öyleydi yıllarca neredeyse 3-4 sene hep karṣıma saçma sapan insanlar çıktı sonra birden düzgün biri ile tanıṣtım. Erkeklerin sapık hallerine alıṣtığım için bu erkek sapıklık göstermediği için garipsemiṣtim.
Yani sorun asla sende değil erkeklerde. Senin için olan erkek daha hala yok ortalıkta o yüzden sabr et.10 YorumlaBaştan net sınırını belirt. Ben macera peşinde koşacak yaşı geçtim, ciddi değilsen konuşmayalım de.
00 YorumlaNeden tercih edilmediğin çok belli cinsellik gibi doğal bir ihtiyaca sapıklık diyorsun böyleleri evlenmeden olmaz diyor evlenince de cinsel hayattan beklediğini bulamayınca hayal kırıklığı yaşayıp eşini aldatıyor
03 Yorumla
Soran1 yılşu an işteyim şu an yazamıyorum sonra laf sokarım
Soran1 yıl😃benim ne diyeceğimi bilmeden bu kanıya varman bile duyacakların işine gelmemesinden belli oluyor ha şunu diyebilirim kocam eşim olmamış birine kendi bedenimi sunmam yanlış bir şey ise senin bileceğin iş ha zorla zaten sahip olmaya çalışıyor ise ben buna sapıklık derim veya konuşma içinde tek derdi foto at foto at derse ben yine sapik derim hadi kardeşim işine bak
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Senlik bir durum yok maalesef. Dediğin gibi erkekler sorunlu.. Sapık erkeklere karşı farklı bir duruş sergilesen, seni seven - sevecek erkekler ise senin buz gibi bir kadın olduğunu düşünüp uzaklaşacaklar. İki ucu *oklu değnek!
00 Yorumla
1 yılBende diğer erkeklere göre pasif duruyorum kıza temas yakınlık samimiyet sıcak kanlılık kuramıyorum sohbet te edemiyorum
Negatifim zamanla böyle oldum hayatıma bir kızın gireceğine dair olumlu düşüncelerim yok kısaca umudum yok
00 YorumlaBu senin elinde işinde gücünde ve. Evlilik işini uzatmayacağım birini bul. Yok boyu yok posu yok parası olsun zengin olsun diyenler 26 değil 96 olsa gene erkekler tarafından ciddiye alınmaz
02 Yorumla
Soran1 yılŞimdi ben 175 boyundaym kalktıpta sırf evlenebilmek için 170 biri ile olamam o dengeyi tutturmam lazim
1 yılDaha ciddi olmalısın, bu konuda derinleşmelisin ki kimsenin o gözle sana bakmaya cesareti olmasın...
Kendine dâhi nefsani anlamda taviz vermeyen Hz. Ömer bizim için güzel bir örnektir kararlılık bağlamında derinleşmek isteyenler için...00 Yorumla
1 yılSınırlar belirle, her şeyi hemen yaşama, eğer özel şeyleri hemen yaşıyorsan cepte görürler bir süre sonra tamamen güvenip ciddiye bindirdikten sonra yaşa eğer yaşayacaksan.
00 Yorumla
1 yılsınırlarını net cizmelisin asla bu sınırların asılmasına ızın verme bır kere asanlada arana mesafe koy oldu bıttı gereksızler gıtmıs saf kalıtelıler kalmıs olur
00 Yorumla
1 yılTakıldığın ve erkekleri aradığın ortamı değiştirebilirsin Belli ki hep arızalı erkeklerin arasında geziyorsun
09 Yorumla
Soran1 yılErkek ortamim yok benim
- 1 yıl
Nereden buluyorlar seni o zaman
Soran1 yılSosyal medya
Soran1 yılÇünkü hep isteym bir yere çıkamıyorum nerden taniscam
- 1 yıl
Anladım ve üzüldüm... ne yazık ki günümüzde çoğu şey gibi ilişkilerde bozuldu artık herkes günlük zevklerin tadının peşinde O yüzden ciddi bir şey kovalayan insanlar yalnızlıkla boğuşuyor bir kadın olarak sana olan ilgi ve talebin Eminim çok fazladır aralarından seçerken senin kriterlerinden çok karşı tarafın kriterlerine bakmaya çalış bazen inan bana hiç beklemediğin kömür madenlerinde Elmas çıkabiliyor bazen
Soran1 yılBenim kriterim işinin gücünün olması yani normal olarak ha boyum 175 mesela kalkıp 170 olan bir erkeğe şans vermem biraz absürt olur
- 1 yıl
Ben sana hiç kriter'in olmasın demedim ama esnetebilirsin dedim çok gördüm boyu kısa biriyle evlenen kadını Önemli olan mutluluk mu boy mu şimdi senin şu yazdığın yorumdan bile senin yüzeysel bir insan olduğunu düşündüm direk mesela işi gücü olsun demişsin eminim orada da şöyle bir kriterim vardır aylık En az 80 90 100 bin lira kazanacak diye ama bu kafayla gidersen evde kalırsın Ben sana söyleyeyim
Soran1 yılHayır be öyle olsa asgari çalışana şans vermezdim 30 40 veyahut 50 e bunlarda bi zahmet olsn zaten geçim zor maddi olarak evlilikler ayakta duramıyor bi kere bunun yüzünden evde tatsızlık mi çıksın bi kadın olarak bunu düşünmem sart ay aşık oldum da gibi gibi ee nr yiyip ne içicen
- 1 yıl
Anladım pek kötü birine benzemiyorsun yine de bazı kriterleri esnetebilirsin Onun dışında aradığını bulursun diye düşünüyorum kalbin temiz olsun yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSiz düzgün yaklaşıyorsunuz da size yaklasan insan insan degil sapık adı üstünde kendini bişey zannediyo öyle davranınca
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşinde gücünde kendi halinde biri olmaya devam edeceksin. Bu işe yaramazsa öbür türlüsü zaten yaramaz.
10 Yorumla
1 yılEğer çok açık giyiniyorsan bundan vazgeçmekle başlayabilirsin. Erkeklerle çok laubali isen buna da son vermelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBu karşındakinin karakteri ile ilgili birazda. Kafanı bozandan uzak dur inşallah denk gelir gönlüne göre birileri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılSapık çıkıyor derken? Nabiyorlar mesela? Yan yana yürürken pandik mi atıyorlar
03 Yorumla
Soran1 yılYooo cinsel içerikle şeyler konuşuyorlar istiyolar
- 1 yıl
Sapık mı olunuyor o zaman😂
Soran1 yılEvet evlenmeden isteseler sapik oluyolar
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. sapık kriterinizi değiştirmelisiniz, daha başında bunu dediğiniz anda herkes sapık potansiyelinde , Biz sapık değiliz sistem bizi bu hale getiriyor
00 YorumlaBu konuda yapabileceğin hicbi sey yok bacım maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılSizde denk geliyor musunuz böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılBaştan kırmızı çizgilerini çekeceksin isteyen kabul edecek istemeyene yol vereceksin
02 Yorumla
Soran1 yılBaşta diyorum zaten aaa bende öyleyim der ayak beni kandırdılar çoğu
- 1 yıl
Yani insanları bu şekilde tanıyacaksın ya da birisinin referansı olması lazım ama bu devirde zor
Tavrını koy ve net ol, aralık kapı bırakma tatlım. ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bu devirde evlenen erkek ya canım ya da çok seviyor diğer türlü mantıksız.
00 Yorumla
1 yılSana oyle yaklasmalarinjn sebebi soyunda zina enerjisi olduğu icin olabilir.
00 Yorumla
1 yılBaştan belli edeceksin işine gelmeyen yol alacak. Gerisi şans.
00 Yorumla
1 yılCiddi bir ilişki istediğini belirtirsen konuşmalarınla doğru kişi doğru adımı atar zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılVakti gelmemiş vakti gelince olur Dua et hayırlısını iste
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılOo güzelmiş bulursun ama acele etme nasip bu biri bulunur elbet
00 Yorumla
1 yılOnun için senin yapabileceğin bişey yok. Bi formülü yok çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin çabanla olacak ilişkiden uzak dur. Doğru insan öyle ya da böyle hayatına girecek.
00 Yorumla
1 yılBende düzgün insan bulmak için artık napmaliyim ilgi göstermek değer verecek bencil olmayacak
00 YorumlaOna özellikleri anlatcan ciddi Olcan herşeyi bilmeli
00 YorumlaSapık da çıkarlar zaten. Bu devirde düzgün insan yok.
00 Yorumla
1 yılRabbim gönlüne göre versin nir ömür mutlu, mesut olacağın kişiyi. Vakti gelince Rabbim karşına çıkacaktır. Dertleşmek istersen dinlerim
02 Yorumla
Soran1 yılAmin teşekkür ederim inşallah öyle olur
- 1 yıl
Amin, rica ederim inşallah.
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdiki erkeklerin çoğu öyle bu seninle değil onlarla ilgili bir sıkıntı problem..
10 YorumlaNeden bir ciddiyet takıntısı içindesiniz bilmiyorum ama hayat bile o kdr ciiddye alınmayacak kdr kısa iken
20 YorumlaErkeğe göre değişir bunun seninle ilgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArada yaş farkı olmasaydı ciddi ciddi sana yürüyüp ailenle tanışmaya gelirdim 🤔🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi insan karşına çıkana kadar mesafeli yaklaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimde öyle hep cinsellik için yaklaşıyorlar zamana bırakmak gerek
00 Yorumla
1 yılKendinize çeki düzen verin, kırmızı çizgileriniz olsun ve Müslümansaniz İslam'ın emir ve yasaklarına dikkat edin , emin olun ki istediğinizin fazlasını Rabbim verir.
00 YorumlaBirde islami evlilik siteleri var ahahahah skdbrnrdnm çok komik evlenme kız otur evde noluyor sanki evlenince düzgün insan bulmak doğru fondöteni bulmaktan daha zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDediklerine dikkat etmelisin. Aslında sapık olmayıp sana öyle yaklaşan da vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece seçimlerini doğru yapman gerekiyor, bunun haricinde ekstra bir şey yapmana gerek yok.
00 YorumlaBende öyle birini arıyordum iyi denk geldik
00 YorumlaBöyle devam et.. sosyal ortamını genişlet arkadaş çevreni biraz değiştir
00 Yorumla
1 yılDüzgün erkek aramalisin
02 Yorumla
Soran1 yılBen farklı bir şey mi yapıyorum
- 1 yıl
Devam o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz geç kalmışsın gibi o yüzden evlilik için kendi yaşıtlarını ya da senden büyüklerini bul
04 Yorumla
Soran1 yılEvet azck geç gbi zaten bulmak zor bulana anlaşana evlenene kdr
Cevap sahibi1 yılSen yine böyle düşünme eğer gerçekten evlenmek istiyorsan ona göre yol izle yani kendi yaşıtların ya da büyüklerle konuş birazda kendimden biliyorum senin yaşındakiler pek evlilij için değiş başla şeylere odaklı olduğu için seninde evlilik düşünmediğini zannederler
Soran1 yıl30a kdr normal buluyorum 30 dahil
Cevap sahibi1 yılHerkesin bakış açısı farklı
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde kılık kıyafete, hal ve hareketlere bakıp ona göre yaklaşırlar
03 Yorumla
Soran1 yılAskm giyinism geniş ve kapalı resmi biraz yani
Cevap sahibi1 yılValla kendimde tecrübe ettim rahibe Teresa gibi olmadığın müddetçe ciddi yaklaşmıyorlar
Soran1 yılDekoltem yok mini giyinis yok şort yok crop yok ee
1 yılKriterlerini değiştir
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Begeni kriterlerini gözden geçir bir yerde yanlışın var demekki
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhayata ciddi ilişki yoktur o sahte bi şeydir manipüle ediliyorsun toplumdan
10 Yorumla
1 yılRe re re ra ra ra cimbom cimbom cok yasa de
00 YorumlaMesele sen değilsin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yıl26 çok genç bunları düşünmek için
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026