Siz yaşasaydınız bu durumu tepkiniz ne olurdu?

Şimdi bir konu yazacağım. Bana 17 yaşın da görücü geldi ve bu kişinin durumu çok iyiydi ben istemedim ama evlenmeyi o sıralar hatta anneme de söyledim istemiyorum diye benim daha iyi bir hayat yaşayacağımı söyleyerek ikna etti. Ailem baskıcı bir aile değil asla ama annem o sıra üstüm de bir şekil de otorite kurmuştu. Ve ikna etmişti beni. Ben bir türlü sevemedim bu kişiyi hep uzak duruyordum. Mesafeli davranırdım. Isınmıyordum bir türlü. Sevdiğim falan da yoktu yani sevgilim bile olmamıştı. Zaman geçti bana nikah yapmak istediğini söyledi ben de kabul etmedim tabiiki ve bana önden nikahımızın olacağını ben ne zaman istersem o zaman düğünümüzün olabileceğini söyledi. Bu kişinin ailesi vs beni ikna etmeye çalıştı ben ikna oldum bir şekil de. Neyse yaptık falan ama sevgili hayatı yaşadık bu süre de ve anlaşamayıp resmi olarak boşandık. Ve ben bu olayı yaşadığım için ister istemez anneme karşı nefret durumu yaşıyorum. Onu affedemiyorum. Evet ben çok da küçük değildim o zamanlar ama çok da büyük değildim. Böyle işler için. şu an yaşım büyüdü ve düşününce hâlâ anlam veremiyorum. Hiç geçmeyecek bir kırgınlık var içimde.
Siz yaşasaydınız bu durumu tepkiniz ne olurdu?