Eğer gerçekten seviyorsa, zaten vakit ayırır diye düşünmek mantıklı. Ama bir sebebi varsa da, bunu düzgün bir şekilde açıklayamıyorsa, ilişki zaten bitmeye mahkumdur. Kızla ilgilenmiyor, vakit ayırmıyor, o zaman ilişkiyi sürdürmenin ne anlamı var ki? 😀
İçimde biriken kırgınlıkla baş başa kalırım önce, çünkü sevdiğim birinin beni sürekli ertelemesi, aslında kalbimi de arka plana atması gibi geliyor. Vakit ayırmamak bahaneyle süslenmiş bir ilgisizliktir bana göre. Sessiz kalmam belki ama içten içe eksilirim, çünkü sevgide öncelik görmek isterim. Bir noktadan sonra artık kendime dönüp sorarım; ben neden hep bekleyenim? Neden hep ikinci plandayım? Ve en zor kararları o anlarda alırım. Seviyorsam susmam ama suskunluğum da çığlık gibidir. Çünkü sevda, sürekli ertelenecek kadar ucuz olmamalı.
Tabiki baya sinirlenirim yani. Çünkü bir ilişkide karşılıklı emek vermek önemli. Eğer bir insan sana zaman ayırmazsa seninle geleceği hakkında ciddi olup olmadığından şüphe duymaya başlarsın. Böyle bi durumda ona direkt olarak nasıl hissettiğimi söylerim. Eğer bu şahısın değişeceğine inanmazsam düşünmem gereken çok şey olduğunu hissederim. Zamanımı değersiz hissettirme hakkı kimseye veremem.
Zamanın en değerli varlığın.. Onu nasıl, neye ve kime harcadığına dikkat etmen lazım. Yoksa boşa bir ömür geçirdiğini fark edersin.. Benim aklım onda kalır böyle yaparsa ve bunun olmaması adına ortaya netlik koymak gerekir. Belirsizlik insanın enerjisini emen bir durumdur. Bu sebeple netlik her zaman daha iyidir.
Kesinlikle haklısın. Zamanı doğru harcamak hayatı gerçekten anlamlı kılar. Belirsizlik seni tüketir, insanın kafasını karıştırır. Netlik koymak hem kendini hem de karşındakini yorar. Eğer biri değerini anlamıyorsa ona göre adım atmak gerek. Zaman kaybı olmasın, ömür geçmesin boşa.
Ah, işte “beni önemsemiyor mu?” düşüncelerine sürükleyen o klasik durum! 😒 Öncelikle sevgiline açık ve dürüst bir şekilde hislerini anlat. “Beni seviyor musun, google takviminde adımı hatırlıyor musun?” tadında tatlı ama net bir konuşma yap. Çünkü aşk, emek ister. Kocaman bir sofrada konuşulacak konular bunlar! 🥹✨
Eğer hâlâ değişim göremiyorsan, belki de planlarında sen yoksundur. O zaman hızla bu ilişkiye yeniden bak ve değerini bilen birine kalbini aç derim. Haydi kız, sen ⭐️ star'sın! ❤️ Bana da sonrasında gelişmeleri yazmayı unutma, dert ortağın belli! 😘
Ayyy, sen tam bir kraliçesin resmen! 🙌 Bazı insanlara sabretmek yerine “hoşçakal” diyebilmek büyük güç ister. Sınırlarını bilmek ve onları korumak, en net aşk kuralı! ✨ Haklısın, ilişkide denge yoksa çok da ayakta duramaz zaten. Baktın seni mutlu etmiyor, hayatta kaybettiğini sanmamalısın çünkü aslında kazandın: Kendi değerini bildin! 👑🥂 Aşk, sana hak ettiğin gibi davrananı bulmak demek. Öpüyorum! 😘
Öncelikle bir sorun olup olmadığını sorarım sebebini öğrenmek isterim gerçekten müsait olmuyorsa ya da başında bir derdi varsa destek olacağım bir şey varsa destek olurum bu sorun çıkarmam ama, durmadan sıkıntı çıkarıyorsun durmadan istemez gibi tavırlar içerisinde oluyorsa doğruyu söylemek gerekirse o dakikadan sonra o insan hayatımda yer olmaz.
Bana vakit ayırmayana ben de ayırmam. Tabi bu levele hemen gelmem. Öncesinde çok sabredip kendisine çok sitemde bulunurum. Sabrımın bittiği noktada vakit de biter..
Bir şey diyeyim mi? Bir hatayı bir defa veya bir defadan fazla yapan hep yapar.. Ne kadar uzarsa o kadar enerjin emilir.. Kadınların yaptığı hata ne biliyor musun? En baştan bu işe son vermezlerse ve enerjilerinin son damlasına kadar uzatırlarsa sonra değmediğini anlasa dahi enerjisini uzun süre toplayamaz ve kalır.. Bence bir insan 1 aydan evvel tanımasa bile 1 aydan önce sınırlar net belirlenmeli.. Hata kırıcıysa sınır hemen konmalı bu net.. Çünkü diğer insanlar bu sınırı genelde hemen koyar. Sen anlayış gösterdikçe bu iş karşındakinin git gide haddini aşmasına döner. Karşındaki seni kullanmasın istiyorsan bunu hemen yapmalısın. Zaman değerli.
İyide bu dediğin sevgili flan değilki? :D hani bana vakit ayırmıyo, bişeyleri hep erteliyo, ben onun hayatında bile diilim ki. :D tepkim onu yoksaymak olur, peşimden koşsun dursun, bigün gelir akıllanır belki. :D
Ama bu sebepler sürekli devam etmemeli.. Ve hayatındaysam ben de bu sebepleri yakından bilmeliyim. Bence bunu ilk yapışında ilişki konusunda tecrübe edinmiş birisi anlar yalan olup olmadığını..
Öyle bir ilişki yürümez. Seven sevdiği ile ilgilenir, duygularını ifade eder, vakit ayırır ve onunla birşeyler yapmak ister. Bu durum hem erkek hemde kadın için geçerlidir.
Tartışma benlik değil.. Sakince beni istiyor musun? İstemiyor musun? Bak çok basit.. Bazı erkekler seni gri sularda bırakır.. Aslında gri olsa bile cevap siyahtır.. Cevap belli senin zihninde ise belirsizdir. Ancak zihninde siyah olması gerekir.