Aldatıldım :) ?

Bir senedir konuştuğum biri meğerse 2 senelik ilişkisi içerisinde beni bulunduruyormuş ikimizi yürütüyormuş anlayacağın ama yara bandı olan benim çocuğa beni kuzeni olarak tanıtmış beni de çocuğa kuzeni olarak tanıtmış ama haberimiz yok en sonunda olaylar patlayınca suçlu ben oldum bana beddualar etti çocuğun peşinden koştu benim duygularımı önemsemedi onu kaybetmemek için benden yardım bile istiyor yani gerçekleri söylediğim zaman hayatımı zaten mahvettin daha ne yapmaya çalışıyorsun diyor çocuk bana bir şans daha verecekti sus artık diyor hiç benim duygularım önemli değil burada tabi yemedim yedirdim içmedim içirdim ilgi desen para desen anne baba sevgisi desen her şeyimi feda etmiştim oysaki ama suçlu ben oldum gene arayıp konuştuğum zaman sokak sokak çocuğu arıyorum dedi bana seni hiç sevmedim falan filan öyle bir koydu ki keşke iki senelik çocuğun yerinde olsam bir senem daha gitseydi de en azından beni sevseydi peşimden sürüklemesini bilirdim ama şu an beni engelledi çocuğa yalvarıyor sanki aldatılan taraf tek oymuş gibi anlayacağınız bir senem çöpe gitti ve yüzsüz gibi hakaretler yedim yeminler edip duruyordu inandım manipüle etti beni hep şu son zamanlarda zaten bir şeyler patladı şüpheler oluştu ben de en yakın kız arkadaşından öğrendim her şeyi ondan öncesine kadar her şey çok iyi gidiyordu hep son paramla ben aç kalıp ona yediriyordum böyle bir vefasızlık beklemezdim karşılığı bu olmamalı şimdi hem benden hem o çocuktan hem de en yakın kız arkadaşından oldu ama suçlu ben oldum insanın biraz yüzü olur seni sevmedim hiç falan derken bugün de başkasının yerine utandık dün hiç yatmadım sabahleyin olayları patlatmak için hala uykusuzum bir gram bir şey yememişim ve kim bilir kaçıncı paket...

Aldatıldım :) ?