‘ben de buradayım’ demenin acıklı versiyonu. Yazık sana 🙃

‘ben de buradayım’ demenin acıklı versiyonu. Yazık sana 🙃

Geçmişi karıştırıp laf sokmak…
Çoğu zaman, sessiz sessiz içten içe patlayan bir dikkat çekme çabasıdır.
“Beni fark et, beni anla, içim dolu ama direkt söyleyemiyorum” demenin pasif agresif yoludur.
Açık açık konuşmak yerine, laf sokarak acısını servis eder.
Unutamamıştır ama bunu “unuttum” süsüyle paketler.
Bir yandan da üstünlük kurma isteği vardır: “Bak, ben her şeyi hatırlıyorum. Sen öyle kolay unutup geçemezsin” demek ister.
Yani hem sitem var, hem ego… Hem kırgınlık var, hem dikkat arzusu.
Ama net bir şey var: Gerçekten huzurlu olan biri geçmişi didiklemez.
O yüzden laf sokmalar genelde “beni hâlâ umursuyor musun?”un başka bir versiyonudur.
Sana da biri son zamanlarda imalı imalı laflar mı çakıyor yoksa? Kokusu geldi buralara kadar…
Merhaba,
Geçmişi karıştırıp ortaya dökmek, "lütfen bana da sövün" dercesine bir söylenim. Bu tarz insanların cahil olduğunu düşünüyorum.
Neyse,
teşekkürler. 🥳
Hsjdjdiwksksisi teşekkür ederim bekliyorum bu arada
İlginç bir bakış açısı. Kimine rahat batıyor arıza çıkarası geliyor, belki ilgi istiyor ama 'ilgi' anlayışı kavga etmek, geçmişi arkasında bırakabilen biri değil çünkü obsesifliği var veya henüz doğru şekilde aşılmamış kaçınılan bir olay var ortada. Farklı sebepleri olabilir. Dikkat çekme çabası olması da muhtemel.
Öyle insanları umursamıyorum. Benim hatırlayamadığım geçmişi dönüp dolaşıp hatırlasın zamanı varsa. Aman😴
Cevap
16Cevap
Olabilir, böyle ucuz numaralarla uğraşmıyorum. Uğraşanlar var ama..
Yok değildir kızgınlık olabilir
dikkat çekme çabasıdır tabi ki de.. hiç takmam ben
Duruma göre değişir ama sinirliyse sinirini yatıştırıp keyiflenmek içinde yapılabilir ama bana sorsan ne gerek var yapmayı geç bunu anlatmaya bile üşendim
Yanlız ayrıldıktan sonra erkek yaparsa bunu kesinlikle dikkat çekmek çünkü kadınlar ota şeye zaten giydirdikleri için onlarda dikkat çekme olmuyor o niyetlede değil zaten çünkü kendiliğinden öyleler
Laf sokma oyunu sanal saklambaç olarak düşünüyorum. Ebeleme babında. Eğer gerçekten eleştiriye açık olsak laf sokma oyununa düşmeyiz. Diye düşünüyorum.
Evet geçmiş geçmişte kalmalı insan değisir duygular şartlar her şey değişir eskileri ısıtıp ısıtıp önüne getirmeye gerek yok tabii gerçekten aynı hatalara devam edilmiyorsa
Takıntılı bir tavır olsa gerek. Haksızlığa isyan da olabilir. Esasen bazen doğru vakite dek sabırla susmak en doğrusu olacaktır..
Geçmiş geçmişte kalır benim için bittiği gün tarih olur hiç öyle laf sokmalı göndermelerle uğraşacak kadar boş vaktim yok
Her zaman değil.. Bazen iç taşması sonucu olur bunlar birikmişliğin dış yansıması
Kedi uzanamadığı ete her zaman murdar der çiçek 😇🌸
Evet öyle bir kusur bulamayınca laf sokarak üste çıkarlar
Dikkat çekme çabası olduğunu sanmıyorum. Karın ağrısı için ağrı kesici arıyordur.
Valla hiç çekemem yanılıpta denemesin bile çok fena kaşırım
Her zaman değil.. Bazen iç taşması sonucu olur bunlar..
Geçmişteki her halt sonrası laf soksak ne sokmasak ne 😂
Onun mutluluğu istememek olabilir şekil a ben çok değer verdim değersiz oldum
Ne oldu, çok şifreli bi soru bu...
Küçük dusurmw cabasi
Bir nevi ilgi beklemek bu
Laf sokmak olabilir, trip atma sezonu olabilir
Geçmişte ne olduğuna da bağlı..
Eziklik Sadece
Küçük düşürme cabasi
Olabilir
maalesef bazıları için öyle
Aynen