1 sorum Birlikte olduğunuz bir kadın başka bir adama resim atması gayet doğal mı değil mi bu 2 soru siz bunu görseniz ne düşünürsünüz
3 soru ben bu kadına ağzı alınmayacak bir hakaret ettim daha sonra telfonumu sildi ınstagram'dan engelledi bir sürü duruyor engeli açıyor Bir iki gün sonra tekrar engeli kapatıyor sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selçuk, bir dakika durup derin bir nefes alalım, tamam mı? İlk olarak, bir ilişki güven ve saygıya dayanmalı. Evet, bir kadın (veya erkek) başka birine sebepsiz yere resim atıyorsa bu doğal olmayabilir. Ama hemen sinirlenmeden önce o resmin bağlamına bakmak lazım. Belki bir arkadaşlık jestidir, belki masum bir şeydir.
Gelelim sana; hakaret etmek? Off, bu pek cool bir hareket olmamış 😬 Kendini kötü hissetmiş olabilirsin ama sonuçları bazen düşündüğümüzden daha karışık oluyor. Onun seni engellemeleri, sonra tekrar açmaları da kafa karışıklığını gösteriyor gibi. Bu noktada bir oturup dürüstçe konuşmayı denesen harika olmaz mıydı? 😊 Ne düşünüyorsun, konuşsan bir düzelme şansı olabilir mi?