Yeni hayat felsefemiz hayırlı uğurlu olsun. 🤣

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni hayat felsefemiz hayırlı uğurlu olsun. 🤣

Sevgili diyince ne anlicaginiz sevgililer hayatının bı parçası olur sonuçta hayatına bı kişiyi daha alıyorsun onunla duygu dusunclulerini paylasiyorsun zmaani geliyo dert ortagin oluyor onunla sevinir onunla üzülürsün o sağ tarafin olur sen sol taraf olursun 2 cins tek beden olur birbirinizi tamamlarsiniz hı hürmet saygı ve sevgi duyulur şimdiler sevgili işte aferdesij nasıl atsam sağ sola işte eve nasıl kullansam açığını ararsin o varken onu yedek diyip başkasına yazarsin afedersiniz ama ben kendimi bu gruba katmayip dıştan 3. Şahıs olarak diyorum şimdi nesil ne sevgiyi ve sevilmeyi nede aşk layık değil adam veya kadın seviyorum diye haltlari yiyor sonra ben seviyordum sevmek bu değil sizin şimdi sevginiz çocuk oyuncağı her şey öyle oldu dürüst olun herkes tamam sevmiştir sevebilir ama başkasını sevdiğinden daha iyi görünce dierek ona gidiyorsunuz elinizdeki sevgiyi ve gerçek aşkın kiymetini bilmiyorsunuz sonrada sevgilim beni bıraktı aldattı artık bana yazmıyor.
maalesef ki durum bu herkes herkesi menfaati için kullanıyor artık durumlar böyle ya da hep o bana ilgili olsun ben ilgi gostermiyim sürekli bana diye birsey yok arkadaşlar sana yapilmasini istemediğin şeyleri başkasına yapmicaksin sonra ciddi ilişki istiyorum zaten kendinize karşı cidddi ve düzgün değilsiniz başkasina nasıl olucaksinız
Sevgililer, insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan bağlılık, sevgi ve ait olma duygusunu yaşamak için vardır. Hayat yolculuğunda bir yoldaş edinmek, hem güzel anları paylaşmak hem de zorluklara birlikte göğüs germek içindir. Sevgi ilişkisi, bireyin kendini ifade etmesini, anlaşılmasını ve duygusal olarak beslenmesini sağlar. Sevgili dediğin kişi, sadece romantik bir partner değil; bazen en yakın arkadaş, sırdaş, destekçi ve ilham kaynağı da olur. Birlikte geçirilen zaman, iki insanın birbirini tanıdığı, büyüdüğü, değiştiği ve geliştiği bir süreçtir, aynı zamanda sevgililik, bireyin sınırlarını tanımasına, fedakarlık yapmasına, empati kurmasına ve karşılıklı güven inşa etmesine olanak tanır. Bazen de en saf haliyle, bir gülümsemeye, bir dokunuşa, ya da bir bakışa sığan bir huzur hissidir. Sevgililer, sadece iki kişinin değil, iki ruhun birbirine dokunduğu bir bağın ifadesi. Anlayacağın, sevgililik, insanın kendini daha derin tanıdığı, sevildiği kadar sevebildiğini de öğrendiği özel bir birlikteliktir.
Sevgili mutlu olmak içindir tabi ki de insan bir kalp arar sevecek sevilecek ömür boyu güvenecek.. bunu buldukları zaman da zaten sevgili olur sonra da evlenirler aile kurarlar. ama bu zamanda çok zor maalesef böyle şeyler
Hayal onlar
Maalesef
Teşekkür ederim 😊
daha kendisine bile saygısı olmayıp, ilgi budalalığından kriz geçiren kadınlarla flörtleşmek yerine asil ruhunda yüzmemizi sağlayan, bizi tek eşliliğe zorlayan kişinin ta kendisidir, iyi ki var
Haha, olay direkt bu GIF’te özetiyle verilmiş gibi! Sevgililer, hayatımıza renk katmak, bizi neşelendirmek ve güzel anılar biriktirmek için var bence! 🌈 Tabii bazen dert ortağı, bazen de sinir harbimizin kaynağı olabilirler. Ama sonuçta, aşksız bir dünya düşünemiyorum. Senin hayat felsefeni de merak ettim şimdi! Ne düşünüyorsun bu konuda? 😊
Cevap
47Cevap
Herkes kendini tatmin etmek için sevgili olur. Artık o insan neye tatmin olacaksa, onu ister karşı taraftan. Aşk işleri alma verme dünyasıdır.
Kimisi gönlünü eğlendirmek için kimisi ömür boyu beraber aynı yastığa baş koymak için
Mutlu edip , mutlu olmak içindir
Trip çekmek için varlar gadası
Kendini tanımak için, paylaşmak için, öğrenmek için, yoldaşlık için, birlikte yaratmak için, güven için, huzur için, heyecan için, destek olmak için, anlam katmak için, sadakat için, tutku için, ilham almak için, birlikte büyümek için, anı biriktirmek için, zorlukları aşmak için, mutluluğu paylaşmak için, sessizliği bile sevebilmek için, kaybolduğunda yön bulmak için, kalbine dokunmak için, gerçekten anlaşılmak için, güzel bir dostluk için, sıcacık bir gülüş için, el ele yürümek için, hayatı güzelleştirmek için.
Sevgili deyince; geçici olarak sahiplendiğin ama sana ait olmayan birisi demek oluyor.
İhtiyacın olduğunda kullandığın kişi...
Yani Yara bandı...
Sahiplenmek, hayatını ona adamak, evlilikle taçlandırmak başka bir şey...
Sevgili kelimesi Kadına söylenen bir hakaret bence. Aşağılamak gibi geliyor.
Sevdiğim der Er Kişi...
Sevgili sana yol 👣 olmak için bazense, içindeki ışığı keşfetmen yönünde sana cesaret veren bir güç olarak varlar. Sevince insan yaşamaya da başlarmış. Eğlenmek konusuna gelince. Bence sevdiğin insanla eğlenirsin, sevmediğin insan ise ilgin dışında kalır. Sevgili sana ruhunu gösteren ayna gibidir. 🎆
Sevgililer, genellikle hayatı daha anlamlı, güzel ve renkli kılmak için vardır. İki insanın birbirini sevdikleri, anlayış gösterdikleri, destek oldukları ve birlikte büyüdükleri bir ilişkiyi simgeler. Sevgililik, yalnızca romantik bir bağ değil, aynı zamanda dostluk, güven, ortak paylaşımlar ve birlikte geçirilen zamanın da bir birleşimidir.
Sevgili, arkadaş, aile, dost... her birinin hayatımızdaki yeri farklı. Ama sevgilinin yeri apayrı. Ailene anlatamadıklarını ona anlatırsın, kimseye göstermediğin kırıkları ona gösterirsin. Eğer birbirinizin yaralarını saramıyorsanız, güvenemiyorsanız, zaten sevgili değilsiniz.
Şu işe yarıyor; insanın içinde nasıl bir sevgi barındırdığını farkettiriyor. birine ne kadar değer verebiliyorsun, ne kadar sevebiliyorsun, sevdiğin için neler yapıyorsun, kendinde bunları görmeni sağlıyor. Kişinin aslında nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarıyor sevgili. nelere tahammül edebilir, nelerden özveride bulunabilir, neler feda edebilir, ne kadar sabırlı, nelere tahammül edebilir, bunu ortaya çıkarıyor bir nevi.
Sinir, stresi alır diye biliyorum. Fakat bende ayrı bir sinir stres yapıyor. Huzur vereni yok mu bunun🤣
Hep huzur da sıkar 🤣
Bu yok demek oluyor 🤣
Az huzur çok dert🤣
Sevgi ihtiyacını karşılamak için aslında boş iş ciddiyeti yok ama eğlenceli de
Aynen🤣
Sevgili herşeyimi çekinmeden paylaştığım, zaman geçirmekten hoşlandığım, yanında tüm sıkıntılarımı unuttuğum, ona dair şeylerle mutluluktan havalara uçtuğum değerlimdir. :) kitap alıntısı gibi mi oldu ne? XD
Ben de bilmiyorum.😂😂Güven duygusunu yok etmek için sanırsam.
Tuttum bunu🤣
😂
Yanaklarını mıncırıp , boyun kilidi atmak için.
Çok güzel oluyor 😂
Evet öyle o da var 🙃
Sevgiliye göre degişir bu bence bazısı dert tasa için bazısı iyi ve kötü gün için😂
Hahah kötü gün sevgilisi nerde ki
Varsada oda bize rast gelmez genel olarak yazdım linç yemiyim şimdi lüzumsuz birinden diye😂
Hahaha🤣🤣
Çok sivri dil burada iyi değil kız gülme valla en sonu kovacaklar beni ha hay🤭😂
Kocamaz kimse herkes kendi kapısının önünü Süpürsün🤣
Ayyy harika yorumdu bu cuk yerine oturdu😂😂😂
her şey olabilir
Hooop sıradaki.. 😂
Anında değişim 🤣 iade seçeneği olsa
Sevgili sıkıntı yaratıyorsa değişme vakti gelmiştir 🤪
Hahaha töreler böyle diyo ama dinleyen kim🤣
Herkes değiştiriyor biz yerimizde sayıyoruz djshs
Hahhaha aynen öyle cidden🤦🤣
Piüüüh rezilliğimize 😁
Yüzsüz yürek 🙃
🫠🙂
Çok yönlü bir durum ama tek bir gerçek söylemem gerekirse yalan bile olsa hüzne tabi yalandan buruk şekilde mutlu olmak için
Sevgili kötü gün dostu iyi gün arkadaşı sığınağın sirdasin yol arkadasin köprüden önce son çıkışın en guven duyduğun insandir
Yalnızlığın ne kadar değerli olduğunu anlamak için.
🤣🤣👏
Birbirine destek olmak sevmek sevilmek içindir
En umutsuz animizda yolumuzu aydinlatana bize destek olan köstek olmayan canli varliktir
Hayatın stresini biraz olsun dindirmek içindir yoldaş diyelim
”Üstümdeki nasıl olmuş?” Sorusuna cevap vermek için.
Millet oyuncak yaptı artık bu işi sevgili vefa demek bee yaa
Yeni nesil seks için kullanıyor daha çok kizida erkegide
O ayaklarla sevismek fırsat verilirse birliktelik uyarsada evlilik olur
Yalana gerek yok. Bence bu devirde birçok kişi için bedava cinsellik yaşayabilmek içindir.
Sevmek için hehehe
Birbirinin başının etini yemek için herhalde
Mutlaka o farz🤣
O da sünneti 🤣
Evet 🤣
Teveccühünüz😌
Kimi için yarım kalan yanını tamamlamaktır
Kimi için sadece seks
Kimi için sadece cüzdanın içindekilerdir
Neden garipsiyorsun dhshs
Neyii
Yalnızlıktan sıkılanlar için ideal çözüm, mesela benim gibi 😒🤕
Sevgililer, yalnızken rahatça yapamadığın kavgaları süsleyerek yaşamak içindir🤷
Zamanımı geçirmek için
Sevmek sevilmek gezmek film izlemek piknik yapmak
Galiba ömrümüzden yemek içinler
Yalnız olmamak uğruna yanında tutulan şahıslardır
bende daha cevap bulamadim
Sevmek içindir.
Sevmek sevilmek
Doğru tespit 😅
Kadınların hediye beklenti günü
Sevgi için mutluluk için
Sözde her şeyi paylaşmak içindir...
Vakit geçirmek için xjdjd
Sevgililer günü içindir.
Boşluğu tamamlaması için..
Moral bozmak sinirlendirmek
Yalnızlık kıymetini anlamak için😂
Zevk vermek için dibine kadar
Aşkı öldürmek içindir
Aşkı öldürmek içindir
Birbirine mutluluk vermek içindir
Karşılıklı tavla oynamak için 😂😂😂
Sevgili bizim hayatımızın bir parçasıdır..
Yanlizligin kıymetini bilmek içindir 😃
Bilmiyorum 🤣
Bilememek daha iyi gibi, 🤣
Bence de 🤣
her şey için iyi gün kötü gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?