Sonumuz ne olur?

Merhaba.6 aylık ciddi düşündüğümüz bir beraberliğimiz vardı. Son 1 ay içerisinde benim aşırı kontrolcülüğüm başladı. Kız arkadaşımın arkadaşlarına, dışarı çıkmasına, içti sigaraya, yapmak istediği aktivitelere kadar karışır oldum, ama tabiki bu istemsiz bir şekilde onun iyiliği için. Ve kız dikkat etmeye başlamıştı. Ama ben yine ara ara fırsat bulunca bazı sorunları yine masaya getirip sorunlar yarattım. Birgün buluştuğumuzda artık bitirmek istediğini, çok yorulduğunu söyledi. 10 gün gibi bir sürede ara ara iletişim kurmakla beraber bu süreçte yine iyisiyle kötüsüyle beraber oturup daha çok birbirimizi kırıp devam ediyordu. Kendisine çiçek gönderdim , kabul etmez korkusu vardı. Çiçeğimi kabul etti ve çiçeği götüren çiçekçi kadın kızın çok mutlu olduğunu ve utandığını söylemişti. Bayram dolayısıyla da ailesinin yanına gidecekti. Bilet bulamadığı için, kendisine bazı arkadaşlık bağlarıyla bilet bulmuştum. Onu otogara ben götürmek istedim, kendini yorma ben seni arabayla alırım valizini taşırım demiştim. O da kabul etti. Onu o gün arabayla aldım ve Otogara götürmek yerine memleketine doğru yola çıktık, ilk başta atar yaptı, sonrasında kabul etti. Arabada istersen müzik açabilirsin dedim kabul etmedi aksine kulağına kulaklığını taktı müzik açtı cama doğru döndü dışarıyı seyrediyor , 50 km sonra bende arabadan kendi müziğimizi açtım ve kulaklığı çıkarıp dinledi , bana ara ara bakmaya başladı🙂 sonrasında kuzenimi aldım, kuzenim de onun ailesinin yaşadığı ilçe de memur , kendisine iznin varsa onu da alalım rahatsız olur musun dedim? O da kabul etti. Kuzenimi aldık beraber yola çıktık kuzenimde aşk müzikleri ağırlıklı müzikler açmaya başladı, elini tutmak istedim ilk başta istemiyor gibi davransa da sonrasında el ele gittik müzikler eşliğinde , kuzenim kahvaltı söylemek istedi hep beraber kahvaltı yaptık. Daha sonrasında onu evlerine yakın bir yere bırakmak için gittim. Evlerinin yakınına geldiğimiz de araba da sarıldık ve öptüm , sonrasında sen öpmeyecek misin? Dedim o da öptü beni. Ve o şekilde ayrıldık. Annesi zeytinyağı istemişti annesine götürmesi içinde zeytinyağı vermiştim , eve girer girmez annesinin çok beğendiğini ve bana çok teşekkür ettiğini yazdı, bende biraz görmezden geldim 2 saat sonra da eve ulaşıp ulaşamadığımı sordu. 8 gün sonra okullar açılacağı için biletini aldım ve otobüsle geldi. Onu karşıladım valizini beraber taşıdık. Daha sonrasında beraber kahve içtik. Dün de okulda sınav vardı. Okula gittim terasta oturuyordum. Yanıma geldi oturduk sonrasında diğer sınavına daha girdi. Sınavdan sonra beraber Markete alışverişe gittik markette ki aldıklarını ben ödedim. Sonrasında bana tatlı ve kahve söylemek istedi. Beraber oturduk ve konuştuğunuzda gözleri hala beni seviyor gibiydi , hala gözlerinde bana karşı sevgi vardı. Özür diledim tekrardan barışmak istedim , bana ben böyle iyiyim dedi. Ona ayrıldığımız da bile hiç yokluğumu hissettirmedim. Sizce ne yapmalıyım? Bu süreçte ona nasıl davranmalıyım? Veya iletişimi kesip ona yokluğumu yaşatmalı mıyım?
Sonumuz ne olur?