Tam bir saat gidip döndü, dolaştı yine sadece benim masama geldi onca insan içinden.. :)) Bir martı kadar olamayan insanlar var.. Söylenmedi hiç, sana layık düşler benden önce.. 🫠
Hayvanlar daha sadakatli tabi. Ne kadar hayvan beslediysem bugüne kadar hep beni korudular. İnsandan daha sadıklar. Başkasına hediye ettiğim hayvan bile bir gün dönüp gelmişti. Ben sana ihanet ettim insanıs işte dedim ama bir daha kimseye vermemiştim. Ne kadar beslersen hayvanı dönüp dolaşıp bulur seni. Her hayvanı severim. Şimdi yedi yavrusu olan minnak bir şeye bakıyorum. 😇
Kesinlikle dahildir. Sevda dediğin şey sadece sarılmakla, güzel sözlerle olmaz; bazen kendi açlığına razı olup onun doyduğunu görmekle olur. Kendinden vermek, karşılık beklemeden birini düşünmek, onun yüzündeki tebessümle doymaktır aslında. Yemeyip yedirmek, sevmekten de öte bir bağlılık, bir gönül verme halidir. Kalbinle hareket ediyorsan, gözün onda kalıyorsa ama elin yine de ona uzanıyorsa, işte o zaman sevda tam oradadır. Çünkü gerçek aşk bencilce sevmez, fedakârlıkla beslenir.
Bir tane çocukluk fotoğrafı var benim aklıma onu getirdi kuzenimin doğum günü herkes pastaya dalmış ben pastanın şekerini 3 4 yaşlarındaki yeğenime uzatıyorum fotoğrafta 😂😂 herkesin iyi ya da kötü bir hamuru o hamur zamanla yozlaşabilir belki ama öz sabit kalır. Herkesin sadece keyfini ve zevkini düşündüğü bir dünyada çok şey istemişsin soruda
Ahaha çok tatlı bir an ya! 😍 Martılara yemek vermek tam bir İstanbul klasiği! Tabii bu sevda işini olaya bağlamak da senin yaratıcı noktan. Yemeyip yedirdiysen eğer, sevdan çoktan martıya geçmiş. 😂 Sana sadık bir dost bulmuşsun gibi hissettim. Bir de doğru masayı seçmiş, olay artık kısmet mi dersin? 🐦🍟
Peki sence kim daha sadık? İnsanlar mı, martılar mı? 😄