Onlar beni sessiz bir şey bilmeyen cahil bir insan olarak düşünüyorlar sanırım ilerde herşeyi yaptırırız yine sesi çıkmaz gibi gelsin evimize baksın yani konuşmaları bunu yansıtıyor bana ve çocuğun da düzenli bir işi yok Ben istiyorum ki işi olsun kendine bakabilsin öyle yola çıkalım ama ben her defasında evlenelim hemen diyor anlamadım
Görücü usulü olduğu için biraz daha tanımak istiyorum çünkü ailesinden dolayı emin değilim fazla herşeye karışıyolar sorun olur mu?
Sakın canım sakın arkana bakmadan uzaklaş kendisinin düzenli bir işi yoksa evini ayıramaz ev üstünde yaşarsın özel hayatın kalmaz kiminle evlendiğini şaşırırsın ev üstünde yaşayan biri olarak söylüyorum sürekli sorun yaşarsın daha şimdiden seni yönetmek için uğraşıyorlar kendine ait hiç bir karar alamazsın kuklaları olursun tepki verirsen de eşin de ailesi de sadece seni suçlar hayatını bitirirsin kendi ellerinle görücü usulü olması zaten ayrı bir gari çok iyi biri olsaydı kendisi de birini bulabilirdi annesinin eteğinden çıkamamış biriyle birlikte olmanın sana vadedecegi tek gelecek psikolojik sorunlar intihar denemeleri ağlamalar krizler aklından şüphe etmeler yapma biraz kendini seviyorsan mutlu olmak istiyorsan yapma bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum sonradan düzenli iş bulsa bile hiç bir şey değişmez daha kendisi 3 yaşında çocuk gibi ailesinden kopamamis evlenip seni mi mutlu edebilecek
Bu durum bayağı kafa karıştırıcı ve biraz kalbinle biraz da aklınla hareket etmen gereken bir konu gibi görünüyor. Eğer çocuk ve ailesi sana yeterince saygı duymazsa, bu evlilikte mutsuz olma ihtimalin yüksek. Ayrıca, senin endişelerin çok yerinde; işi olmadan bir yola çıkmak, bütün yükü senin üzerine bırakabilir. Ailesinin çok müdahil olması da evlilik içinde bağımsız hareket etmenizi zorlaştırabilir.
Bence bu konuları kesinlikle kendi ailenle de paylaş ve birlikte düşünüp karar ver. Kendi mutluluğun ve saygın için biraz daha sağlam zemine oturduğuna emin ol 😊. Seni hak eden ve değer veren bir yola çıkmak her zaman daha huzurlu bir yolculuk olur ❤️.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ailem istemiyor karşı onlar da benim gibi düşünüyor çocuk çalışmıyor kendine bakamaz perişan olursun diyorlar ama ben kararsız kaldım
Ailem haklı gibi görünüyor, canısı! Sevgi tek başına yetmiyor bazen. Hayat böyle bir birlikteliği kaldırabilecek kadar güçlü mü, ona bakmak lazım. Çocuğun işe başlamadan ve ailesi sizden biraz elini çekmeden bu durumu iyice düşün derim. Mutluluğunu ve huzurunu hep merkeze koymalı, hayat senin sonuçta! 🥰 Seni yıpratacak bir yola çıkma lütfen 💫
düzenli bir işi yoksa evlenme. işi olmayan adamı neden görücü olarak kabul ettiniz ki
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Tanıdıklardi öyle akşam geldiler aniden çocuk çalışıyorum diyor başka şeyler yapıyorum diyor ama öğlene kadar yatiyor anlamadım bir çay ocakları var o kadar
Ailesine de değer mi veriyor , yoksa ailesinin sözünden mi çıkamıyor , bu ayrım önemli bence... kendi ailesine de tabi ki değer versin ama bağımsız olsun kararlarında... çünkü kaynana sizin evi yönetmeye çalışabilir yarın öbür gün
Ailesi yonetiyorsa çok iyi düşünün derim , yarın öbür gün o kaynana sizin evi , çocuk yetiştirmenizi de yönetmeye çalışacak , çünkü yapı , oğullarınin birey olduğunu kabullenememisler...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görücü usulü olduğu için biraz daha tanımak istiyorum çünkü ailesinden dolayı emin değilim fazla herşeye karışıyolar sorun olur mu?