Eski halimi hatırlarım kızların ezik dediği bir tiptim sonradan elim yüzüm düzeldi kızlardan ilgi gören birine dönüşünce şerefsiz oldum yaşım 24 bir sürü kızı kandırdım ağlattım aldattım üzdüm aşığım seviyom diye roller kestim burdan bile önüme gelen kıza yavşadım onların haberi bile yoktu bu siteden kızlarla aldatıldıklarından. bazı kızlara ondan hoşlanıyorum imajı verdim mesela gözlerine uzun uzun gülümseyerek baktım karşı taraf da benden adım atmamı bekledi ama atmadım daha çok örnekler verebilirim ama bu kadar yeterli... Ben hıncımı aldım arkadaşlar kızlardan. Eğer sizi üzen kızlar olduysa tipinize maddi durumunuza yatırım yapın o zaman işler değişiyor kendileri geliyor zaten size av olmaya bir koyun gibi... O kadar çapkınım ki güzel bir kız görsem daha güzelini görünce anında diğerini unutup aklım yeni gördüğüm kız da kalıyor. Efendi falan sakın olmayın ben oldum ağzıma zıçtılar geçmişde.
Kızlara karşı şerefsiz olmak bana müthiş bir haz veriyor normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
Tip iyi olunca her baktığım kız ciddiye alıyor aq benden mi hoşlanıyor acaba diye sjsjsjsj
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi de erkeklerin geneli böyle zaten, anlattıkların çoğu sıradan erkeklerin yaptığı şeyler.. ama kötü bir haberim var çoğu kız siz onları kullandığınızı sanarken aslında onlar zaten gerçeği biliyordur, sadece oyunu kuralına göre oynamayı tercih etmişlerdir. Hayatta hiç mutlu olamayacaksın, acıdım doğrusu, yazık…
Niye mutlu olamıyım ki sebep? Hani sizin şu hoşlanıyor bakıyor sürekli ama adım atmıyor dediğiniz erkekler varya onlar sizi trollüyor aslında onu bende çok yaptım kızlar hep onlardan hoşlandığımı sandılar
Ee güzel bir şey bu sansalar da gerçeği öğrenmemişler, ne güzel mutlu etmişsin, aferin böyle çalış kızlarıma 💯
Bence birinin senden hoşlandığı sanıp da eğer o senden hoşlanmadıysa bu çok kötü bir duygu olur zannetmek olarak kalır sadece
Mutlu olmak için kızlara şereflice mi davranmak gerekiyor?
Mutlu olmak için şerefli olmak gerekiyor, yapan, eden şu dünyadan yaşattığını yaşamadan gitmez bunu bilirim
Beni kimse seviyormuş gibi kandıramaz çünkü sevilmek umrumda değil zaten
Umrumda olsa bana ilgi duyan hoşlanan kızlara hemen aşık olurdum
Kızlar ayrıca şerefli erkek sevmez
“Sevgiyle güzelleşmeyen insandan kork Mathilda. Onları hiç bir şey mutlu edemez“
Bana en başta kötü davranmasalar bende bozulmazdım şu sitede bile önüme gelen kızla konuşuyom sadece sana iltifat ediyom senin kalitene sadece benim gibi kaliteli biri yakışır falan diyom inandırıcı şekilde iltifat edince inanıyorlar zaten
Mış gibi yapıyorlaaar
Mış gibi yapmaktansa bekar yaşasınlar yoksa erkeklerin genelinin amacı benim gibi aynı herşeyimiz çapkınlık hovardalık yalan dolan
Biliyorlar cınım biliyorlaaar, siz de kullanılıyor olabilir misiniz acaba, şimdi ki kızlarımız bi harika çünkü
Harika mı ne konuda mesela
Kızlara acıma kanka vur gönder yoksa onlar seni harcar
Gözüm geç de olsa açıldı zaten
Ya av olucan ya avcı knk hayat böyle
Ben olamıyorum bir türlü ya ne yapmam lazım acaba?
Tip ve para lazım hocam
En az biri olmak zorunda mutlaka
Tip var aslında ama efendi biriyim işte
Tipin varsa niye efendi oluyon ak
İşte nasıl efendilikten çıkacağım
Ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım?
Güler yüzlü ol göz teması kur bunu sürekli yapınca zaten direk ayy bu çocuk benden hoşlanıyor diye düşünüyorlar hoşlanmasan da rol kes işte hoşlanıyor imajı ver sevgili olunca zaten çoğu kız yakınlaşmayı seviyor birşeyler yaşadıktan sonra fazla uzatmaz ayrılırsın
Yapıyorum da bir işe yaramıyor ki nerde var ipsiz sapsız onları tercih ediyorlar
Sürekli aynı ortamda bulunduğun bir kız üzerinde dene bunu hep güleryüzlü ol bol bol göz teması kur düşer zamanla illa ki eğer tipin varsa ve kız beğenirse seni