Fikirlerinizi merak ediyorum :)?

Merhaba size danısmak istediğim bir konu var uzak mesafe yasadıgım sevdigim bir cocuk vardı araya korona vs girince sorunlar da yaşıyorduk oda benden ayrıldı ben onu çok fazla seviyordum aradan 2 ay gecmedi kendi okulundan bir kızla konusmaya basladı ondan hoşlandı benden ise nefret ediyordu hala oyle kac yıl gecerse gecsin nefret eder diye dusunuyorum sebebi ise bana hep nefretle yaklastı ama ben hep ona iyiyle yaklaştım guclu durdum bana ne kadar kotuluk yaparsa yapsın guclu durman ayrı zoruna giderdi

O hoslandıgı kızla 2 3 yıl çıktı bundan 1 bucuk yıl once de ayrıldılar sebebide kızı çok fazla kıskanıp darlıyormuş giyim vs. Kızda bunalmış ayrılmışlar kız intikam almak için en yakın arkadaşıyla çıkmış hatta dövdürtmeye bile çalışmış ben ise onu gozumden bile sakınmazdım bunu bilirdi ama yine de istemezdi sevmedi beni olsun

şu an da işte iletişimleri vs. Yok tamamen bitirmişler biz zaten seneler önce bitirmistik konusmayız konusamayız sevmiyor beni cunku
Bide hani bildigim gordugum kadarıyla Şu an cok kotu durumda hani içini bilemem ama en azından gecen yıl baya bi sorun yaşamış işte tipi falan yoktu zaten tamamen gitmiş keko olmuş kadınlara küfretmeyen cocuk küfür etmeye başlamış vs. Pislik biri olmuş bildiğiniz
Neyse işte

Geçenlerde tiktokda exleri herkes stalklıyordur yargılamayın stalkladım iste bi araba almış kucuk birsey ikinci el plaka benim oturdugum şehir iste ( o farklı şehirde yaşıyor ama benim yaşadığım şehirden araba almış ) tiktokda paylasıp duruyor arabayı kendimi onları gorunce garip hissettim ayrıyeten oturdugum şehirden bi kaç kız eklemiş

Normalde 5 yıl onceki seyler ama cok zor seyler yasadım o zamanlardan gelmiş bende açtığı travmalar ve aslında hayatıma da ondan sonra giren kişilerde oldu gerçekden sevdiğim kişilerdi de şu an bi ilişkim de yok ama bilmiyorum kendimi garip hissettim eski zamanlar geldi aklıma ne yapıcagımı bilemedim buraya yazdım
Fikirlerinizi merak ediyorum :)?