Çünküüüü aşk çok basitleştirilmiş, insanların birbirine tahammülü kalmadı. Sence günümüz ilişkileri neden uzun sürmüyor?

Çünküüüü aşk çok basitleştirilmiş, insanların birbirine tahammülü kalmadı. Sence günümüz ilişkileri neden uzun sürmüyor?

Çünkü herkes harika, mükemmel, dört dörtlük.
K şsel gelişim kitapları insanın kendini tanımasından çok nasıl zengin olurum, kimi örnek almalıyım, nasıl ünlü olurum modunda, öz farkındalık nedir bilen yok, kimse ne istediğini bilmeden sadece iç güdüsel olarak hareket ediyor, bir çok insan kendini keşfetmediği için karşındaki insanın sempatisini kazanacak şekilde hareket ediyor ve bu doğallık değil yapmacıkıktır, kalıcı değildir. Bu sebeplerle ilişkilerin büyük bir çoğunluğu saman alevi gibidir.
her şey bı menfaat üzerine herkes kendi çıkarını düşünüyor gönül eylendirmenin derdindeler bı 5-10 gunluk heves adına aşk demisler sevgi yarım kaldığında seni tamamlayan bı duygudur bence böyle karaktersiz ve yüzsüz kişilerin aşk ihtiyaci yok haketmiyorlar ve insanlar hep birbirlerine özeniyorlar o yapıyorsa ben neden yapmıyor kendilerini hep kiyasamalayi çok severler bu durumda da ne sadakat güven neşe mutluluk kalmıyor en çok sebebide sosyal medya cahilliği halbuki bir şey sahip olamamış kariyer anlamında kendini bir şey sanan cahil insanlar çok bizimde cahil insanlarımız Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Burcunuz ne emre bey
Merak mı ettin
Evet
Bana aslan diyorlar sanirim
Aslan hmm
Ben onlara pek anlamiyorum
Aslan ne oluyo
Aslan oluyor
Hadi canım ciddimisin bilmiyordum😂
Anlamına ne diyorlar onu sorarım
Bakim
Aslan erkeği, kendini hep gözler önünde görmek ister, egosu yüksek ve karizmatiktir, girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Kıskançtır, sevdiğine sahip çıkar ama gösterişe de bayılır, sana hediye alırken bile kral gibi hissettirmeyi sever. Sadık ve koruyucu olabilir ama övgüye düşkünlüğü ve gururu yüzünden zaman zaman seni gölgede bırakabilir. İnatçıdır, bir şey kafasına koyarsa her ne olursa olsun ondan sapmaz. Ama dikkat et, ona fazla bağlanma; kendi ışığını yak, onun parıltısında kaybolma!
Halla halla 5 maddeden sadece 1 doğru
Bilmiyorum 🤷🏻♀️
Senin burcun ne boğa mi
Nerden biliyorsun
Allah aşkına doğrumu bildim
Yemin ederim doğru
İnanmam vallahi bak dedim bu kızda boğa benziyo dedim öyle hissettim tahmin ettim
Boğaya mı benziyorum
Benim bildiğim boğa sadık ve güvenilir oluyor diye biliyorum öyle duymuştum iyi niyetli
Doğru doğru
Ne varki fenerin şampiyon olcagi tarihide bileydim
Ah be doğduğumdan beridir görmedim fenerin şampiyonluğunu reva mı bu bana
2015 de oldu ya pardon sen o zman kücüktün Barbie bebekle oynuyordun
Ayıcığım vardı barbie bebeğim yoktu djdjdjdjd
😂😂 buyukmuydu ayıcık
Yok yani ortaydı
He aklında bir şey kalmasın o burç meselesi hakikaten tahmin ettim birazda hislerime olan guvencim diyim 😅😁
Helal olsun ne diyim skdkkd
Eyyyvalllaah
Hani yanlış bir şey aklına gelmesin diye dedim belki düşünmüş olabilirsin insanogluyuz sonuçta insan tedirgin olabiliyor nerden bildi gibisinden felan
Yok yok belki bir yerde görmüşsündür diye pek öyle düşünmedim
Yok görmedim senin hakkında sade e boğa burcu olman okula gitmedin bunu biliyorum hanfendi. Daha ismini bilmiyorum onu nerden bilcsm😅
Denk gelmişsindir sorularda belki
Sanmiyorum öyle pek dikkat etmem ya
Senin gamzende var heralde
Ay keşke olsa ama gamze değil öyle küçük bir çizgi gibi bişey
He onu farkettim
Hıhım
Benim 2 tane var yanaklarimda
Ne kadar güzel
İstersen sana veriyim ikisinide
Çok isterim
Sanada günaydın keşke doğcağın gün söyleseydim annene yanaklarına bastirsaydi yanakların olurdu vallahi yakışırdı bak
Günaydın, keşke gerçekten çok isterdim
Mayıs ta mi dogdun
Evet sende sanırım temmuzda
He ya sen 20 merdiven dayamissin
19a şu an 18im djjdjdjddk
Yaşlandin ha 1 yaş daha
He ya bastonum nerde
😋😂😂
Sen baston istediysen biz ölmüşüzdür demektir
Kdkdkdkdkd yok be
13 Mayıs mi peki
Yanlışş
25 mi
Hayır
😂 vay be ülee tüm hayattaki şansımı dün burçunu bilmekte kullandım sanırım
Skskskkdkdkdkd senin 24 Temmuz mu
Oha artık
Doğru mu be
Hayır 25
Yemin ederim 25 dicektim 24 dedim
Hadi ordan 😂😂😂
Valla be
Şaka yaptım be
Senin kaçı
Dkksksksk
1 Mayıs
İşçi bayramı
Aynen öyle
Sen etiket mi attın
Evet.
Anlaşıldı sende fenerlisin
Evettt
İyi iyi aferin doğru yoldasın sevindim
Tuttuğum takımla ne alakası var
Sabirlisin işte sabır herşeyin anahtarıdır
Yaani öyle
Sabırli değilmisin sabırsızmısın?
Konuyu göre değişiyor
😂 anladım bı sabırsızlık seziyorum
Birazzzzcık kdkdkd
85 yorum mu oha kdkdkd
Hee profiline göz gezdirdim hakikaten paylaşımların çok iyi dikkat çektiğim konular aile ya da yaşam hakkında
Teşekkür ederimmm
Ooo hanfendi istek atmiş
Peki senin nasıl bı görüşün var bu konularda
Tabi dkdkdkd görüşüm net yani daha bir sürü bence yaparım bu aile aşk konuları ile ilgili
Valla hayır demem düsüncelerimo paylaşırım he silersen bilemem
Niye sileyim
Blm belki begenmessin 😂
Olsun yani beğenmesem bile saygı duyarım
Helal olsun 😁 teşekkür ederim hanfendi
Rica ederim ☺️
O değilde 100 yorum olmuş nerde ise site adminleri görüp bizi siteden kovmasalar 😂
Kovabilirler kdkdkd
😂 sohebet. Yerine dönmüş burası
Aynen öyle kdkdkdk
İsmin ne gerçekten hanfendi merak ettim
İsmimi burada söyleyemem
Özelden yaz o zaman
Tahmin ettiğim isimlerden mi
Sen yaz ben neden yazayım aaa
Soruyu yazan benim senin cevaplaman doğru değil mi hanfendi
Doğru mu
Günümüz ilişkileri bence sabırsızlıktan, yüzeysellikten ve emek vermeyi unutmuş olmaktan uzun sürmüyor. Herkes hemen her şey olsun istiyor, ama kimse fırtınada kalmak istemiyor. En ufak bir sorunda kapılar kapanıyor, yerine yenisi aranıyor. İnsanlar artık tüketmeye alıştı, sevmeye değil. Güven kurmak, bağlılık göstermek, birini gerçekten anlamaya çalışmak yerine, hazır olana yöneliyoruz. Sevgiye emek gerek, zaman gerek, ama biz o zamanı harcamaktan çekinir olduk. Çünkü çoğu, sevmeyi değil sahip olmayı seviyor. İşte bu yüzden de ilk sarsıntıda her şey yıkılıp gidiyor.
Saçlarını neden griye boyadın ki yaşlı gözteriyor.
Çünkü herkes herkesle fan fin fon
Aynen öyle
Ben de seninle aynı fikirdeyim sesizlerinsesi! Günümüzde insanlar manyak bir hızla yaşıyor sanki, ilişkiler de bundan nasibini alıyor. Hepimiz en küçük sorunda “Amaaan, ne uğraşıcam ya!” modundayız. Halbuki bu tatlı yaşlı çift gibi bir ilişkiyi beslemek emek ve sabır istiyor. Şimdi sorayım: Sence bu “tahammülsüzlük” meselesini nasıl aşabiliriz? Belki de biraz durup nefes almak yeterlidir, ne dersin? ❤️✨
Cevap
25Cevap
Merhaba,
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor, normaldir! 😅
Herkesin bir yedeği alternatifi var kimse kimsenin içini görmüyor anlamakla bile vakit kaybetmiyor kolay olanı elde edip bir diğerine geçiyorlar
Menfaat üzerine kurulu olduğundan.
aşk olmadığı için
Her çiçekten bal almak ve her arıya çiçek olmak gibi şahane yeni özellikler eklendi insanlara..
armudun sapı üzümün çöpü diye bahaneler arayarak ne sevgi ne değer hak getire sal çayıra kim kimi tutarsa modu aktif edildi o nedenle en uzun ilişki yatak odasından banyo kadar kısaldı anlıcan
Beklentiler çok sıradan farklılık yok herkes sadakat güven istiyor ama isteyen yapmıyor... herkes ciddi istiyor ama kimse büyümüyor herkes evlilik istiyor ama kimse bağlanmak istemiyor ee nasıl olucak
Aşkın kalpten değil de cinsellikten geldiğini düşündükleri için :)
Ne kadar doğru
Maalesef ki...
Çoğu kişinin yaşadığı şey ilişki bile değil. Olmayan bir şeyin devamı da mümkün olmuyor elbette.
Alternatifleri çoğalmış o olmazsa şu olur kafasındalar. Ve çoğu gönül eğlendirme peşinde, kalpten sevip bağlanmadıkları için..
Sevgi var ama saygı yok güven yok… Ve tartışmadan sakin değil çoğu birbirleri kırıyorlar yanlış… oyizdem uzun sürmüyor
Çünkü doyumsuzluk , fazla rahatlık her isteğine sosyal medya ile ulaabilme imkanı bunlar diye düşünüyorum
Onların yaşadıkları ilişki değil ki, cinsellik üzerine Evcilik oyunu.
Vur geç olduğu için erkekler biriyle bişey yaşamayı ego gibi bişey sanıyorlar havalı gibi a
İletişimsizlik anlayışsızlık ilk başta bunlar diğer nedenleri geçmiyorum bile..
Her sorunda çözüm yerine bitirdikleri için çabalamak zor geldiği için aman o olmazsa başkası olur diyip herkesi seçenek gördükleri için uzun sürmüyor ilişkiler değer veren kalmamıs.
Alternatif çok
O kadaaar çok sebep var ki... Hangi birini sayayım?
Her hızlı yaşanıp bitiyor. Bir de dediğin gibi tahammülsüzlük var. Bu yüzden genelde ilişkiler uzun ömürlü olmuyor.
İnsanlar her şeyi çocuk oyuncağı sanıyor da ondan
Aynen öyle
Gereksiz ego tek sebep bu ego çatışması biri alttan alınca diğeri doğal olarak şişiyor maalesef
İnsanlar mutlu değil umutsuz ve heyecanını yitirmiş
Menfaat ilişkileri çünkü
Kalpten değiller
Senin söylediğin
Anlamaktan ziyade yargıladıkları için.
Menfaat üzerine kurulu hep ondan.
İnsanların amaçları farklı artık
sürekli sevgili değiştiriyorlar
Güvensizlik diye düşünüyorum
Hızlı tüketilir oldu her şey
Güven yok sadakat yok
Sadece s.. x öncelikli birde para çünkü