Hiç sevgilim olmadı ama şu an 34 yaşında bir adamla flört ediyorum arkadaş gibi ama kahve içeriz sinemaya gideriz falan dedi ben adamdan çok hoşlanıyorum ilişkimiz olsun istiyorum sizce ne yapmalıyım yol gösterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBuradaki erkeklerin hepsi sana ya diğer kadınları kötüleyecekler , bunlar çoğunlukla yaşı ileri ve gözü açılmış kadınlar olacak, ya da bu ilişkiyi masumlaştırıp normalleştirecekler.
abla tavsiyesi, ister kullan ister kullanma: o yaşlardaki erkek tabi ki senin gibi toy, kötü deyimle gözü açılmamış, genç diri bir kadınla birlikte olmak ister. Ama seksüel olarak çekim duyar. Seni bir şekilde kandıracak, hatta belki yüzük de takacak evleneceksiniz. İlk başta bebek gibi sana bakacak , sonra yaşına uygun davranmaların bile gözüne batacak. Seni , asıl önem verdiği insanların yanına ya sokmayacak ya da her seferinde bahane bulacak. Erkek ortamlarında da hava atacak genç kızı düşürdüm diye.
burada sana diyecekler ki, 30 dan sonraki yaşlardaki kadınlar seni kıskanıyor. Hayır, bu klasik bir erkek taktiğidir bunu bil. 30dan sonraki kadınlar erkeklerin küçük beyinleri ile yaptıkları hinliklere kanmaz bu yüzden bu kadar düşmanlar.
Ben 27 yaşında evlendim , benden 2 yaş büyüktü. Max 5 yaş diyorum senin yaş grubun için. 30dan sonra bak keyfine, gönlün kimi isterse. 20ler gerçekten en saf yaşlar, kendini kullanılmış hissetme. Çünkü karşında yılların deneyimi olan birisi var , manipüle etmesi çok olası.
11 Yorumla- 1 yıl
Bireh.. kötü tecrübeler ama haklısın.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkından çok aradaki kuşak farkı çok önemli. İlk etapta tatmin ediyor olabilir ama aynı pencereden bakmayıp, aynı duyguyu hissetmiyorsan uyuşmak imkansız gibi. Aradaki yaş farkı kaç? Ben şahsen benden +7 üzeri biriyle yürütemem, olgun biri değilim anlaşamazdım
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kişiden kişiye değişebilecek bir durum. 10 yaş 14 yaş da olsa çoğunlukla ilişkilerde çok da sorun olmuyor ama daha fazlası için bir şey diyemem. Bu arada yaşın 20'lerde ise 34 yaşındaki adama çoğunlukla çocuksu geliyor olman çok büyük ihtimal onun seni taşıyor olması gerekir. Ornek 24 sun o 34. 10 yıl sonra 34 olunca o 44 olur ki bu rakamlar anormal değil. Sadece sen ondan çok küçüksen şu anlık çocuksu durumların sıkıntı yaratabilir, yaratmayabilir de Bu sana bağlı. verdiğim rakam örneklerini ben de yaşadım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.)
05 Yorumla- 1 yıl
Sen bakma bu yasi sorun gösterip atıp tutanlara. Gelsin bir kıvanç tatlıtuğ vs gibisi, bak o 24 yaşındaki kız nasıl sevgili olmak istiyor. Bıraksınlar bu işleri :)
- 1 yıl
Pedo.
- 1 yıl
@güneşveyaprak pedo dediginiz nedir?
- 1 yıl
@güneşveyaprak 24-25 yaş ile 34 yaş olursa sorun sadece olgunluk farkı olur diyorum. 20 yaş 34 olursa 20 kucuk bir yaş olur. Anladiniz umarim. Benim esimle aramda 14 yas var.
- 1 yıl
@güneşveyaprak şimdi gördüm yaşınız 19'muş. 19 çok küçük bir Yaş 34 ile Kesin ve net olarak olmaz. 24 25 olsaydınız olur en azından derdim. Kimileri 3-5-7 yaşı sorun ediyor ama ben yukarda verdiğim örneklere göre aradaki 14 yaş farkına kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Bu gerekli açıklamayı yapayım da birileri hemen Vay efendim böyle dedi diye kendi kendine eleştirmeye başlamasın :) benim. eşimle aramda 14 yaş, eski bir sevgilimle de 10 yaş vardı. Olduğu için devam ettik birtakım sebeplerden dolayı ayrılmıştık bunun gibi başka sevgilim de oldu ama 19-20 yaşında kimseyle de çıkmadım yaşım 30 ken :)
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar bunu yapmana delirir çünkü kısmetlerini kapıyon kızım... Adam orada durur hiç umurlarında olmaz domuz kız cinsinin... Onlardan genç bir kız sevince yediremez domuz gibi anırmaya başlarlar. Kıskançlıkta ve sorumsuzlukta top noktayı oynarlar ama gene de her durumda kendileri haklıdır. Bakma kıskanç domuz hemcinsine nasıl hissediyorsan öyle yap.
02 Yorumla
Soran1 yılNiye kıskansınlar kıskanacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılKaç tane 30 lu yaşlar da sap kadın var bir görsen... Hepsi de bu 34 lük abilerin gelip evlilik teklifi yapmasını bekliyor ama erkeğin 10-15 yaş küçük kadınlarla evlenebiliceğini de bilirler ve bunu çok ayıplar aşırı tepki gösterir onaylamazlar. Onların pazarından gittiği için.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz tabi ki de..
00 Yorumla
1 yılKaç yaşında olduğun çok önemli sanırım küçüksün yani 10 yaş kadar ilerisi için pek bir şey olmuyo jenerasyon farkı çok hissediliyor bide karşı tarafın tahammül seviyesi önemli sen ona çok çocuksu gelebilirsin oda sana çok yetişkin iyi dusunmeni tavsiye ederim hoslanti aşk gibi şeyler geçici önemli olan saygı sevgi
10 Yorumla
1 yılÇok büyük hata ablacım. Ben 5 yaş büyük diye bile istemiyorum karşımdaki insanı 15 yaş nedir? Baban yaşında desek yeri. Gençsin, güzelsin. Daha gideceğin festivaller var senin. Saçlarını rengarenk boyatacaksın. 34 yaşındaki bi adama göre hayal gücün daha geniş olduğu için uçsuz bucaksız hayaller kuracaksın. Senin gibi hayata yaşamaya istekli birini bul. Ne yapacaksın 34 yaşında yaşlı adamı. Pe. d. fili midir nedir ya.
02 Yorumla
Soran1 yılAblacım bir bakıma doğru söylüyorsun ama ben hep kendimden büyük insanlara ilgi duydum ve jer 34 yaşındaki adam aynı değil ilk defa kalbim çarptı tamam belki yanlış ama sadece hissettiklerimi söylüyorum
- 1 yıl
Tabiki senin hayatın ama benden bir tavsiye kendinden bu kadar büyük adamların bulunduğu ortamlarda bulunmamaya özen göster veya sosyal medyadan ekleme. 26 yaşındayım ne çevremde ne iş ortamımda hiç 34 yaşında adam yok. Kendinden büyüklerden hoşlanıyor olabilirsin ama olsun olsun hadi taş çatlasın 7-8 yaş olsun. Ama 15 in hiçbir yönden oluru yok benim gözümde. Kendin için en doğru kararı vermeye çalış lütfen. Sen de yanlış olduğunu biliyorsun. Tamamen doğru olduğunu düşünsen zaten en başta bu durum kafanı karıştırmazdı ve burada sormazdın. Bak tanımıyorum bile seni ama sadece bir büyüğün olarak böyle bir hata yapmanı istemem. Kendine çok çok dikkat et olur mu 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiniz olur "kullan-at" ilişkisi. Ona okeysen bize sorma, yok adamakıllı ilişki diyosan adam olsa zaten senin yaşında birine bakmazdı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞaka mısınız ya 19 yaşımdayım yazmışsın daha çok heyecanlanırsin insan dengine bakar. Biraz kendinize gelin sonra da gelip burada aglıyorsunuz birde hiç sevgilim olmadı yazmış daha bebesin çünkü ne bekliyorsun🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. çık çocukla. yası 34 ise faal aktif yaş işte ne olcak. bilmiyorum senin yaşın kac ama.
05 Yorumla
Soran1 yıl19 um ben
- 1 yıl
hoslanıyorum dedin. kapıyı actın. isteklisin. oyle anladım. flörtleşiyormussun. ilişki istiyormussun ama yas farkını elbetteki değerlendirmişsin. 15 yas. bu karar senin yok yas farkı sorun dersin elersin. yoo kafalarımız uyuyor dersin devam edersin. bu karar kişisel. senin kararın. dogru kişi ise bence denenir yani. niye olmasın. ama takıntılı isen yas büyük vs diye onu da anlarım. dediğim gibi senin kararın.
ben bu konularda acık fikirliyimdir. bana sorarsan yerinde olsam sans veririm. tabi ideal seneryo o kadar üst yas farkı değil ama. 10 yas ok dicemde. kimi kız buna takılıyor. aman beni kullanır aman büyük adam aklı baska amaclarındadır vs olur. ben yerinde olsam korkmam. denerim baktım beklentimi karsılıyor devam. yoksa byby. beklentim ne bi de o var. fingirdeşmek takılmak mı. evlilik mi. baska bişeymi. ona göre bakarım.
Soran1 yılSanki kendi yaşıtım olunca beni kullanma amacı olmayacak sanki kendimle yaşıt birini bulsam çok iyi anlaşacağım ben onunla evlenmek istiyorum ama 34 yaşındaki bir adam benimle evlenir mi bana aşık olur mu bilmiyorum ama hoş saygılı iyi kalpli birini bulduğumu düşünüyorum ne olacak bilmiyorum cnsellik konusunda elime erkek eli bile değmedi onunla olur mu olursa nasıl olur bilmiyorum ve korkuyorum
- 1 yıl
yani dogru dedin. ama bi kız psikolojisi olur ya öyle. toplumda. ekrekler kızı kullancak faydalancak özellikle yaşı buyuk olan erkek genc kızla. o yokmus sende. ama cogunda oluyor. insanların beyninde ne var bilemeyiz. degerlendir bakalım. 34 yasındaki abimiz de ne düşünüyor sor. olmaz olmaz değil yani. seks anlamında ne demek istediğini anlamadım. evlenirsin bi sorununuz yoksa seksersiniz yani ne olcak:D
Soran1 yılYaparım tabi kocamla niye yapmayayım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYani ben yas farkina cok abes olmadigi muddetce bakmiyorum ama gercekler de var, ileriye donuk bir iliski icin dusundurucu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl34 yaşına bir erkek tam olgunluğun zirvesi sen kaç yaşındasın bilmiyorum fakat eğer 23 ila 24 yaşındaysan olur. 24 yaşından küçüksen o adamın beslenme ve dinlenmeye dikkat edip ömür boyu kendine iyi bakması gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl38 im ben profildeki de benim bak bakalım dayı mıyım sence onyargı ile hareket ederseniz olmaz ama kalkıp 20 lik kızla da takılmam o da ayrı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılAdamla yakışıyorsanız kimseyi umursama ama ideal 10 yaş max olması iyi olurdu
05 Yorumla
Soran1 yılBence yakışıyoruz ama millet ön yargılı
- 1 yıl
Eğer gerçekten ruh ikizin olduğunu düşünüyorsan auranız çekiminiz varsa devam et burdakiler maceracı bırak okuma en iyi eşleri bile ayırdılar burada.
Soran1 yılÇekim var gibi
- 1 yıl
Elini tuttuğunda hafifliyormusun birde ona bak
Soran1 yılElini tutmadım daha
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin yasinda birine bakan 34yasindaki adam sapiktir. Insallah haberlere cikmazsin birgun. Aklini basina topla derim
09 Yorumla
Soran1 yılNiye sapıkmiş size göre herkes sapık öfff
Cevap sahibi1 yılDevam et bu kafayla. Bana ne bize ne. Seni dusunupte soyluyoruz
Soran1 yılHerkesmi sapık ya hangi erkek istemez bu devirde genç kızı genç olduğun için değil benden hoşlandığı icin istiyor belki
Cevap sahibi1 yılEvet 34yasinda 19yasinda kiza bakan her erkek potansiyel sapiktir ve hersey beklenir ondan!! Her erkek genc kiz ister ne ya. Sen esya falanmisin isteniliyorsun? Ve ayrica unutma genclik gecicidir. O insan en iyi halde seninle evlense bile sen 40lara gelince gozun kayicaktir artik genc erkeklere. şu an sen 26 27yas ustu olsaydin o senden 15yas buyuk olsaydi ayni seyi soylemezdim ama sen 19yasindasin cocuksun daha
Soran1 yılUmurumda değil herkes kadar benimde sevmeye ve sevilmeye hakkım var diğer kadınlar gibi istediğini elde edebilen gururu okşanan bir kadın olmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılNe halin varsa gor
Soran1 yılSanane
Soran1 yılBaşıma ne gelecekse benim Başıma gelir sanane
Cevap sahibi1 yılDogru.
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki kişinin yaşı değil cevheri büyükse; sıkı tut bırakma.
00 Yorumla
1 yılHiç sevgilin olmadıysa o adam sana ağır gelir. Daha bir kendi yaşıtını bul.
00 Yorumla
1 yıl34 yaşında bir birey olarak bende sana soruyorum sen kaç yaşındasın ona göre cevap verecem.
01 Yorumla- 1 yıl
Yorumlara baktım da kardeşim 19 yaşındaymışsın ve 34 yaşında bir bireyle sevgili olmak istiyorsun. Bu iki yaş arasında çok ciddi bir fark var. 15 yaş farkını ileri zamanlarda çok iyi hissedebilirsin. Şimdi ergenlik zamanların ve kendinden yaşça büyüklerden hoşlanma durumları çok normal bende senin yaşındayken öyleydim. Bu kadar yaş farkına rağmen sana bu umudu veren adamı sorgulamak gerekir. Sana bir abi nasihati verecek olursam bu ilişkiye son ver. Arada ki yaş farkın maksimum 8 olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Tecrübenin tadına varırsın bence geri durma...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kaç yaşındasın? Benim de olgunlar ilgimi cekiyor
12 Yorumla
Soran1 yıl19.
Cevap sahibi1 yılYaaa ben de aynı 19... kendim gibi biri denk geldi ilk kez, acaba gizliden çıksam dertleşme şansımız olur mu, sen de istersen tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılbende kaçmayı düşünüyorum ailem kabul etmiyor sevgilimi
12 Yorumla
Soran1 yılKac yaşında
Cevap sahibi1 yılo 19 ben 18
Gizli Üye(25-29)1 yılsen küçüksün adam tabiki seni havada kapar. hem ilk buluşmada sinema nedir? amacı belli
04 Yorumla
Soran1 yılİlk buluşmada sinemaya gideriz demedi yaşadığım yerde sinema var isfersen sonra gideriz dedi
Cevap sahibi1 yılyav ha şimdi ha sonra sen çok safsın cidden. kendi yaşıtların varken yaşı büyük adamı ne yapasın kardeşim iğrenç
Soran1 yılBelki onunla daha iyi anlaşacağım
Cevap sahibi1 yıloffff tamam canım kendi hayatın sonuçta bari bedavaya kendini kullandırtma.
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
1 yıl19 yaşında isen ergenlik heveslerine aldanıyorsun. adam bulmuş saf kızı kullanır atar
00 Yorumla
1 yılKendi yaşatın birisini bulman daha uygun olur.
00 Yorumla
1 yılBu kadar bağlanma bence aynı olayı bazı kızlarda rastladım uzulur pişman olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran1 yılOn dokuz
34 yaşındaki dayıyla olmaz
017 Yorumla
Soran1 yılDayı değil taş gibi adam.
Soran1 yılHiç te bile
Soran1 yılNiye ağlayayım belki evlenicez
Soran1 yılNe ahahhaa
Soran1 yılBir tek onu canım çekiyor Şu an
Soran1 yılNapıyım istiyorum
Soran1 yılAşk sanmıyorum ki
1 yılYaşın kaç senin
Adam evli mi016 Yorumla
Soran1 yılAdam hiç evlenmemiş. 19 um🤭
- 1 yıl
Desene adam çıtır bebeği bulmuş
Evli de olsa seni ayartır o 😀
Soran1 yılEvli falan değil
- 1 yıl
O adam seni bırakmaz. Senin de zaten hoşuna gidiyor ilgisi sevgisi
Soran1 yılEvet gidiyor tabi ilk defa bir erkekle svsmek istedim
- 1 yıl
Adam bulmuş seni bol bol seks yaparsınız artık.
Soran1 yılElime erkek eli değmedi daha korkuyorum
- 1 yıl
Onunla ufak ufak alışır yaparsın
Soran1 yılSonrası ne olacak peki
- 1 yıl
Sonrası ona bağlı. Belki seninle takılıp ayrılacak belki evlenmek isteyecek
Soran1 yılBen psikolojik olarak nasıl etkilenicem acaba
- 1 yıl
Bir şey olmaz yaa yeter ki adam seninle takılıp ayrılmasın
Soran1 yılZevkli olur mu yani bana dokunduğunda zevk alır mıyım
- 1 yıl
Ooo çıldırırsın olgun adam işini bilir
Soran1 yılNeler yapar mesela
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıl19 yasindaymissin yahu siz deli misiniz
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek her zaman artıdır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. önce evli olup olmadığını öğren
04 Yorumla
Soran1 yılHiç evlenmemiş
Soran1 yılKonuştuk bu cumartesi pazar olabilir diye
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin yaş 18-24 arası ise şayet, fark çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılE senin yaş kaç ki?
02 Yorumla
Soran1 yıl19b. en
Cevap sahibi1 yılYaş farkı fazlaymış be koç
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin yaş kaç kş
04 Yorumla
Soran1 yıl19 benn
Soran1 yılUmurumda değil
1 yılSen kac yaşındasın o önemli
01 Yorumla
Soran1 yıl19 yaşındayım
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Senin yaş kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl19 yaşındayım
Soran1 yılNesi yaşlı taş gibi
senın yas kac?
07 Yorumla
Soran1 yıl19🤭
Soran1 yılNiye niye adam taş gibi istese ne hatunlar bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılolabılır sorun olmazkıı
00 Yorumla
1 yılKeyif almaya bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSen kaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran1 yıl19 yaşındayım ben
- 1 yıl
Bilmiyorum ablası sen bilirsin de karşı taraf büyük yani sana göre
1 yılİlişkiye başla ve gör
00 Yorumla
1 yılTabi efendim
00 Yorumla
1 yılaçık ve cesur ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok yaşlı
01 Yorumla
Soran1 yılHayir ya
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak dur
016 Yorumla
Soran1 yılNiye iyi biri o
Cevap sahibi1 yılİyi değil ben diyim sana ben de öyleydim duzeldim
Soran1 yılGayet kibar centilmen ve cnsellik konusu acmadı hiç
Cevap sahibi1 yılBak ben de 35 yaşındayım şu anda spor yapıyorum gayet de yakışıklıyım sizin senin yaşındaki kızlarla çok takıldım bekaretini aldım sırf siz tipe bakıyorsunuz Bir de olgun diye sonra olan size oluyor kendine gel konuşmayı kes bırak seninle ciddi olmayacak çocuğu yaşasın onun ailesi seni Bir kere istemez sen kabul etse ailesi yüzüne tükürür çocuğun yaşına kadar kızla mı evleneceksin diye
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın da şu an anlayabiliyorum o karşındaki kişi yakışıklı olgun diye her şeye evet diyorsun ama o seninle bir açıldı mı ilk dudağından öptü mü pırpır olacaksın sen kendin atlayacaksın kucağına bekaretin gidecek seni belki satacak bile hiç bilemezsin uzak dur anlatabiliyor muyum seninle bu yaşta bunu yapıyorsa zaten adam değil o
Soran1 yılO zaman sende adam değilsin ayrıca ben her seye evet demiyorum karakteri güzel bir kere
Soran1 yılÇocuğu yaşında değilim
Cevap sahibi1 yılBen sana olanı söyledim seninle ilk buluşma olmazsa ikinci buluşma 3 buluşma cinsellik yaşamak isteyecek sen kabul etmezsen sana yol verecek bu kadar basit
Soran1 yılBen bu adamı ya kendime bağlarsam ne olacak
Cevap sahibi1 yılNeyse kendi bildiğini yap
Soran1 yılSen çok duzgun birisin sanki
Soran1 yılBir sey sorucam
Soran1 yılNe is yapıyorsun sen
Cevap sahibi1 yılMemurum
Soran1 yılPolis ya da askersin kesinnn
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzel degilse nasıl tanıştınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkışına bırak gitsin
00 Yorumla