selaam.🌸 gunun sorusu bu olmali kesinlikleee. bence cilve sevgiliye ait olmasi gerekiyo yoksa sevgili olunca bı tadi tuzu olmuyoo. benim cilvem sevgilime aiittirr!! we aare cleaannn 😌😌💖🤝🏻🌸

selaam.🌸 gunun sorusu bu olmali kesinlikleee. bence cilve sevgiliye ait olmasi gerekiyo yoksa sevgili olunca bı tadi tuzu olmuyoo. benim cilvem sevgilime aiittirr!! we aare cleaannn 😌😌💖🤝🏻🌸
Sevgiliye cilve yapılmaz, illa cilve yapılacaksa eşe yapılır ikincisi flört bu gün var yarın olup olmayacağı belli değil. Her önüne gelene cilve yapanlar bende mide bulantısı yapıyor. 😒😏😒😏
Hele hele flört adı altında 3~5 kişi ile konuşanları yakalayıp hiç kimsenin olmadığı küçük adalara tek başına bırakmak istiyorum.
Yok hayır. Böcekleri yiyen bitkiler yesin öyle kişileri.
Saçlarına tatlı sakız yapıştırıp böcek yiyen bitkilere atalim o zaman onları 👍
Acıları dahada artsın 😅🤣😂🤣🤣
Ya bişi dicem ben seni bi yerden hatırlıyorum çok ciddiyim baya konuştuk hatta seninle ama çok uzun zaman oldu şu an konuşmuyoruz.. Kızlar soruyor sitesinde tanışmadık ama nerede konuştuk nasıl tanıştık hatırlamıyorum tek hatırladığım isminin dilara olduğu ve resimdekinin de sen olduğu
Deniz
Cevap
31Cevap
Merhaba,
İkisine de olur bence! 😅
Çokta önemi yok gibi! 😅
Flörtü sevgiliyi çıkaranların canı cehenneme! 😅
Ooo ooo ne terimler var hepsini burada görüyorum 😅acaba ne diyorlar diyorum 😅
Sevgililik normal evet ama mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok 😅
Sende yeni nesilsin 😅
Bak o olabilir işte gülücük gülücük araç kullanıyorum anlamını bilmemen de güzelmiş iyi bir şey yani O zaman hepsini canı cehenneme
Hahaah 😅 yolculuk bitti sanırım 😅her şey yolunda mı nasılsın 😅
Vışş😅hem yolunda hem kötüsün ne iş 😅
Bende yorgunum 6 da uyudum 12 de uyandım 😅az önce iş görüşmesinde bir sürü imza attim 😅
Şimdi de arabanın arkasına park etmişler çıkamıyorum 😅 önüm duvar deli oldum numarası da yok 😅
Düşündüğün şeye bak 😂olsa koymazdım herhalde 😅 hareketli cadde ama neyseki buldum sahibini yemek yiyormuş restoranda 😅afiyet olsun beklerim dedim 😅 kapısını açtım açıktı önü boş olsa ileriye itecektim 😂ama dolu sjsjs
Ah ah 😅 maceraların yalnız tadı çıkmıyor 😅ama uğraşıyoruz işte 😅
Tek başıma araba vurdurdum ben 😅önce ittim sonra peşinden koştum içine girdim 😅fren debriyaj vin vınn çalıştırdım arabayı 😅uzun yolda araba bozuldu tamir ettim 😅bir anda fırtına çıktı patır kütür yağmur göz gözü görmüyor 😅neye uğradığımı şaşırdım 😅
Ya şimdi mahalleye geldim otopark kapısı açılmıyor 😅 bir tekme attım motor şeyi kırıldı 😂 kapıyı kıracaktım da insanlar vardı 😂
İkisine de yapılır yapılmazsa sevmem ben 😂
ikisine de yapabilir
Sevgiliye yapmak iyi olur gadası
herkese ağırbaşlı davranıp sadece sevgiline cilve yaparsın diğer türlü sarmıyor
Herkesle cilveleşenecekse sevgili ve kocalar ne güne duruyor
Sana katılıyorum yazmak istediğimi yazmışsın bana yazacak bijsey kalmamış 🥳🫠🌸
🥳🌸
Bence sevgiliye yapılmalı. Florte cilve yapıyorsan duygusal olmasa da fiziksel birleşme için seviyor taklidi yaparlar...
TC kızına cilve yap demişler o.. surmuş cilvenin kralını gavur kadınları yapıyo
Bence o şekilde ayırmadan şöyle olmalı. Yeri ve zamanı geldiğinde , içinden geldiğinde , o hissi hissettiğinde yapılmalı. Özel olmalı...
Sevgilim olmadı ama değer verdiklerine cilve yapmayı çok seviyom sjjajsjs
Cilve her daim olmalı zaten içten gelir durduramazsın ki ☺️
Cilve sevdiğin ve sevildiğini insana yapılmalı. Çok erken yapılınca tadı anlamı olmuyor
Sevgiliye yapılır...
Benim hiç sevgilim olmadı aşık oldum ama flört etmeden evlendik
İlişkide cilve asla bırakılmamalı bence
Ben flört falan bilmem sevgili sevgilidir
Sevgiliye eşe yapılır
Herkese yapılır
Sevgiliye yapılır
Flört e yapki sevgili olsun
Flört ne ya 🙄
Farketmez 😂
Cilveyi erkekler yapmaz.
Onlar erkek değildir