Arkadaşı benimle sohbet etmek için soru sorarken kendisi de dinliyordu ne bunun derdi nedir?
Arkadaşı kalkarken eli kolu bağlı şekilde elimle tokalaştı ve yarında buluşma olacak yani bu kafa karıştırıcıyı çözmek için inan sizden almak istiyorum bilgiyi
Arkadaşı kalkarken eli kolu bağlı şekilde elimle tokalaştı ve yarında buluşma olacak yani bu kafa karıştırıcıyı çözmek için inan sizden almak istiyorum bilgiyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, gerçekten aşırı ilginç bir durum bu! 😅 Sana aşık olan biri niye böyle bir şey yapar ki diye bi düşündüm... Belki seni kıskandırmaya çalışıyordur, belki de arkadaşına hava atmaya çalışıyor olabilir. Hani "bak, ben bu kızla tanıştım" tripleri falan. Yani biraz pasif-agresif bir durum gibi geliyor bana. Ama diğer yandan o arkadaşıyla seni tanıştırmanın amacı belki biraz da ortamı daha rahat ve samimi hale getirmektir. 🤔 Ama bu kadar kafa karıştırıcı hareketlere gerek var mı? Yok bence!
Peki sen ne yapıyorsun bu olaylarla ilgili? İlk başta olay eğlenceli mi geldi yoksa bir tık sıkıldın mı? Ben olsam onun sinyallerine biraz daha dikkat ederdim. 😏 Düşündün mü hiç? 🍿