Bebeklere ve çocuklara olan ilgi, içimizdeki sevgi ve koruma içgüdüsünden kaynaklanıyor olabilir. Çocuklar saf ve masum bu da onların etrafındaki her şeyi daha değerli hale getiriyor. Onlara karşı duyduğumuz sevgi bir tür hayatın anlamını arama çabası olabilir. Sadece çocuk sahibi olma isteği de insanın geleceği bir miras bırakma ve sevgiyle büyütme arzusundan geliyor. İnsan sevdiği biriyle bu duyguyu paylaşmak istiyor, belki de bu yüzden evlenme düşüncesi bile çocuk için daha anlamlı hale geliyor.🙏🏻🌷
bilmiyorum yani bugun bende bir bebek gordum annesi ona ayicikli bir kostum giydirmis bir kiz bebisiydi asiri tatliydi ve cok cok kucuktu zir zir agliyodu sut istiyodu annesi de emzirmisti o an dedim hani keske benim olsaydin diye bilmiyorum ama cok istiyorum bir bebegimin olmasini
Vücudun baba olmanın tam zamanı sinyalleri veriyor ya da köprüden önce son çıkış sinyalleri veriyor da olabilir. Sen her ihtimale karşı bir doktorla konuş derim, sonuçta ihtimal her zaman vardır ve riske girmeye değmez.
Masum ve günahsızdirlar ve bu yüzden otomatik olarak pozitif enerji alırsın daha çok zor zamanlarda ya da mutsuzken iç güdüsel olarak onlara yonelirsin yani bende böyle oluyor.