Aşk İlişkileri Kedime fazla mama vermekten obez olucak konunun kediyle alakası yok anladınız mı? Çokbiliyyyyon Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevmeyin kızlar, fazla sevmeyin fazla sevgi aşık usandırır Güncellemeler1 yıl ☺️☺️ Kedime fazla mama vermekten obez olucak konunun kediyle alakası yok anladınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Adeliina Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hak edeni severim de sahiplenirim de. Hak etmeyen de bir köşeden mutluluğumu izler 😌👉🏻👈🏻 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. anladım evet 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Psikoloji de ilişkilerden bahsedilir ve tanım ve bakış açısı. Hayvanlar benzetilir ilişkiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kıymet bilmeyene mama verilmez. Bu bir cinsiyet değil, karakter meselesidir. Yine de Yaradanım gönlüne göre versin. 0 2 Yorumla Çokbiliyyyyon 1 yıl Bundan sonra erkekler benden uzak dursun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu da bir tercih meselesi. Ön yargını ve bunun sana yaşattığı acıyı anlayabiliyorum. Yaradanım, gerçek sevgiyi tadıp hakikatı görebilmeni nasip etsin. Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Kendin kediye benziosun sıkılıp bırakmışlsr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hak edeni severim de sahiplenirim de. Hak etmeyen de bir köşeden mutluluğumu izler 😌👉🏻👈🏻
anladım evet
Psikoloji de ilişkilerden bahsedilir ve tanım ve bakış açısı. Hayvanlar benzetilir ilişkiler
Kıymet bilmeyene mama verilmez. Bu bir cinsiyet değil, karakter meselesidir. Yine de Yaradanım gönlüne göre versin.
Bundan sonra erkekler benden uzak dursun
Bu da bir tercih meselesi. Ön yargını ve bunun sana yaşattığı acıyı anlayabiliyorum. Yaradanım, gerçek sevgiyi tadıp hakikatı görebilmeni nasip etsin.
Kendin kediye benziosun sıkılıp bırakmışlsr
Naptın da böyle acı çektin
Verne