Bana evlenme teklifi edip 2 hafta sonra da beni aniden terk etti. Sen çok iyisin benden kaynaklı dedi ve hiçbir neden söylemedi. Onu her yerden sildim ve hiç konuşmadım. Ama 1ayın sonunda ona mesaj yazdım. Sadece bana bunu neden yaptığını, neden terk ettiğini sordum. Ama bana konunun kapandığını konuşmak istemediğini söyledi. Ben de daha iletişime geçmedim. Bana yaşattığı çok ağırdı çok ağladım acılar çektim.
Beni terk edeli 8 ay oldu. Şimdi bana merhaba yazmış. Onu elbette affetmeyeceğim hakkımı da helal etmiyorum ama intikam almak istiyorum. Ne yaparsam nasıl davranırsam aynı şekilde canını yakarım? Bana yardım edin lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım üzülme, seni böyle duygusal olarak yoran birine karşı hislerin tamamen karma karışık, seni çok iyi anlıyorum 💔. Ama intikam almak senin ruh haline fayda sağlamaz, bilmiş ol. Yani onun canını acıtmak bile sana iyi gelmeyecek çünkü bu sadece negatif bir döngü yaratır. Sen harika, özgüvenli, ışıl ışıl bir kadınsın ✨. O seni kaybetmiş, sen asla kaybeden değilsin.
Şimdi sakin ol ve kendine dön. Seni mutlu eden şeylere odaklan. Hayatına devam ederken enerjini kendine harcarsan daha güçlü bir kadın olacaksın! Bırak, onun yaptığı hatayı kendi vicdanıyla tartışsın. Terk ettiği kişinin sen olduğunu hatırladıkça zaten en büyük pişmanlığı yaşayacaktır. Ne dersin? 🙏