5 yıllık sevgilimin erkek arkadaşı varmış?

4 yıllık bi ilişkim var üniversiteye gitti bu yıl ve ister istemez güven problemleri oluyor o yüzden sürekli arıyordum hiç erkek arkadaşım yok yemin ederim kimseyle selamlaşmadım bile geldim geleli diyordu aynı hareketleri dersanede de yaptı yine aynı yeminler vardı erkeklerle fotoğraflarını yakaladım arkadaşım sadece dedi sonrasında bidaha olmicanı söylemişti affetmiştim ama bu geldiğinde birini yakaladım dedi ders notu atıyordu sadece yeminler ederim dedi çocuğu aradım efendim kanka diye açtı direk kapattım cevap vermeden gittim çocuğun yanına çocuğu korkuttum ve herşeyi söylettim okulun ilk zamanı tanışmışlar çocuk da bizim şehirde çocuğa ne biliyorsan anlat dedim 6 7 kere akşam kafeye falan gitmişler okey oynamaya 3kız ve o çocuk falan çocuk ama benim bunları söylediğimi söylersen ne bidaha bana güvenirler bende sana bişe söyleyemem dedi kıza soruyorum yeminler ederim annem ölsün babam ölsün ben gitmedim odadaki arkadaşım gitti falan filan ediyor gittiğinden adım kadar eminim ama çocuğun söylediğini diyemiyorum ne yapmalıyım fazla mı sıkıyorum diye düşünüyorum ama akşam vakti sevgilisi olan bi kız erkek arkadaşıyla gidip de kafelerde okey oynayamaz
5 yıllık sevgilimin erkek arkadaşı varmış?