Ne hissediyordur?

Daha yeni tanıştık internetten kendisi Türk değil ama Türkçe biliyor biraz ve Türkçe konuşuyoruz ilk ben yazdım ve bir gün sonra dönüş yaptı ve bende yazmaya devam ettim o gün (saat gece 12) saat 3e kadar konuştuk baya da anlaştık gibiydi sonra ertesi gün yine ben bu saatlerde mesaj attım cevap verdi hemen ve yine 3 saat konuştuk bi ara cevap vermeyi bıraktı sonra bende yattığını düşünüp bende yatmaya gittim sabah kalktığımda mesajını gördüm ve cevap yazdım 2 saat sonra cevap verdi ama konuşmaya devam etmedik o günün gecesinde de konuşmadık ama bugün yine yazmayı düşünüyorum sizce duyguları nedir yani kızlar daha iyi anlarlar aslında ben bir şey beklemiyorum kızdan ama kızın instagram hesabını istedim bana özel fotoğraflarım var dedi veremeyeceğini söyledi ve şu emojiyi attı 🥲😔 bende sorun değil dedim ama araştırdım ve buldum hesabını ama istek atmadım yani o bilmiyor kızın profil fotoğrafını gördüm ve beğendim yalan yok 😅 ve genelde de ikimizde emoji kullanıyoruz yani bilmiyorum bana karşı ne düşünüyordur sizce o saatte o kadar konuşuyoruz sonuçta...
Ne hissediyordur?