Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Sadece arkadaşça bir muhabbetse fotoğraf istemek saçma zaten.
Ama bir flört uygulamasından tanışılmışsa mesela, yani karşındakiyle ilgileneceksen iki tarafta biribirinin fotoğrafını görmek isteyebilir.
Muhabbetin şekline ve gelişimine bağlı yani.
02 Yorumla
Soran1 yılArasın görüntülü yüz görse yeter. resim atılmak zorunda değil detaylı görmek isterse buluşmaya çağırıp yemek ısmarlasın öyle keyfi olmaz bu işler
En İyi Cevaplar
1 yılErkekler böyleler maalesef. Adam olan, isteğini güzel bir şekilde dile getirir. Türkçe'yi yeni öğrenen biri gibi kısa cümleler kurup mağara adamı gibi "unga bunga foto at" demez. Sizler kadın milleti olarak adam aramalısınız ki, erkekler de "bize iş yok, kadınlar adamlara bakıyor" diyip adam olma yolunda ilerlesinler.
Sırf boyu uzun veya yakışıklı diye sabıkalı mağara adamlarına yanaşıyorsunuz. maalesef ki şiddet dolu tv haberlerinde veya sosyal medyada sitem ederken buluyoruz kadınları. Kriteriniz her zaman önce adam bulmak olsun, boymuş tipmiş adamlar arasından seçersiniz zaten. İyi günler efendim.85 Yorumla
Soran1 yılGerçekten ancak bu kadar net anlatılabilirdi. ama nadir senin gibi düşünececeli adamlar oluyor, ayrıca tipi iyi olmayan ve bu şekilde davranan çok erkek var mesela. niyet biz kadınların önceliğidir, ikinci planda tipe bakarız her zaman , o yüzden kolay anlıyoruz art niyetli olanları.
- 1 yıl
İltifat için teşekkür ederim. Katılıyorum, zihinsel olgunluk çok önemli
- 1 yıl
Eic için teşekkürler 🌹
Soran1 yılYorumun için teşk 😍❤️
- 1 yıl
Rica ederimmm
Sana sadece cinsellik için bakan erkek bunu ister. Erkeğe limitsiz kredi kartı gözüyle bakan kadın da, arabası, malı, mülkü gibi kavramları görmek ister.
Param için yaklaşan kadın benden uzak dursun. Ben, iletişimimize, anlaşabilmeme, kültür birikimine, bilgiyi sevip sevmediğine, kendisine bir şey katmadığına bakarım.03 Yorumla
Soran1 yılKadın sana herşeyiyle gelir mesela güvenirse saygı sadakat güven varken, sen kızın harcağı parayı hesaplıyorsan bence bu durumda sen hatalısın. Kadınlardan istekleriniz bitmiyor, bi de küstahlık yapanlara uyuz oluyorum. senin yanında olması bile yeter değer bilmezsen tek kalırsın. öyleyse sen ona değer vermiyorsun çünkü mantıken erkek arkadaşların bile cebine bakıyodur, maddiyat istek değil ihtiyaçtır saçma bi bakış açısı bence.
Soran1 yıl😘😘❤️
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de erkeklerin her şeyini merak ediyorum. Benim için seks önemli. Boy önemli. 180 boyundaki kısa adam mutlu eder mi kaslı mı omuzları geniş mı ben de merak ediyorum. Hatta ilişki ilerler ise pi. pisini de soruyorum. Kaç kişiyi sırf pi. piden eledim. Boydan eledim. Omuzdan kibarcik kemiklerinden eledim. Seks önemli. Cazibe önemli. Bunlar yoksa neden tanımadığım birine şans vereyim? Yani bunlar fizik kısmı. Daha eğitim, kültür sigara cart curt bunlara gelmedim bile. Mesela dişi çürük, ağzı kokan erkeklere tahammül bile edemem. İnce dudak erkekleri ıyyy hayatta opemem.
212 Yorumla- 1 yıl
Cv bırakalım siz ararsınız
Soran1 yılPara da önemli tabi bi yerde
Cevap sahibi1 yılBir yerde değil her yerde 😀
- 1 yıl
Oha sen sevgili yaptığım insanı görsen kaçıp gidersin o zaman
- 1 yıl
Of ben ne saf sevgiyle seven insanmisim
- 1 yıl
@beeeenberen sen normal olansın takılma bunlara seni de bozarlar
- 1 yıl
Seks önemli de tavuk döner siparişi gibi olmuş sizinki 😂 tabi herkes kendi dengini ister ama Cennet Mahallesi karakteri gibiyseniz de Burak Özçivit gibi birini beklemeyin
Cevap sahibi1 yılBurak ozcivit mı iyyyk hiç beğenmem
- 1 yıl
@beeeenberen madem kaçıp gider neden sevgili oldun çocukla
- 1 yıl
😂 oda güzelmiş 🙂
- 1 yıl
ilgi çekici, kriterler hemen hemem belli, gizli kısımlrı da netleştirirseniz tam olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık oldukları için
22 Yorumla
Soran1 yılAynen canım kesinlikle bu yüzden istiyorlar, açık sözlülüğünü tebrik ederim gerçekten❤️
Soran1 yılGözlerin de çok güzelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. He şöyle bak bunu deyin dürüstçe canımızı yiyin ya ne o öyle erkekler şöyle kızlar böyle sürekli eleştir eleştir nereye kadar net olmak her zaman daha fazla anlaşılmanızı sağlar teşekkür ederim böyle bir soru sorduğun için haklısın öyleleri var doğru söylüyorsun sanırım biraz fizik hastası olanlar onu istiyorlar benimde size bi sorum olacak hayta diğer arkadaşlarda cevaplayabilir peki siz kızlar nedwn kötü erkek bulmak için yırtınıyorsunuz iyi erkeğe bi şans dahi vermiyorsunuz mesajlara ya geç cevap ya hiç cevap ya da kısa kısa cevaplar veriyorsunuz naz yapayım diyemi düşünüyorsunuz veya uzun süre sonra yazarsam erkeği daha çok bağlarım diye mi düşünüyorsunuz
18 Yorumla- 1 yıl
Her kız ayni mi çıktı sana abi
- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
Keşke
Soran1 yılBiz güvenirsek cevaplara da erken cevap veririz önceliğimiz erkeğin niyetine bakarız sonra da güvenliğe birisi acele olursa hiç olmaz bu işler bu konuda beni desteklediğin için teşekkür ederim
Soran1 yıl❤️
Bu dünyaya geldim belki yarın belki bir saat sonra gidicem ama asla bir kızdan kadından böyle bişey istemedim istemicem.. Ne lan o mk bakim sana foto at , boydan at.. yaxak at kürek at. Mk Allah size sabır versin ve öyle diyenler öyle dediklerinde kendilere karşı taraftan nasıl iğrenç gorundukerine dair bir fikirleri olur inşallah
34 Yorumla- 1 yıl
Sirf bu yuzden böyle fotograf olayindan ayrildigim sevgilim oldu gerçekten asiri tilt oldugum bi durum sevmiyorum ikidebir boydan foto atsana bi foto at bakim bu ne valla insan soguyor
- 1 yıl
@Karadutyapragii size böyle bir şekilde talepte bulunanlara yemin ediyorum ben olsam bir kez tehammül ederim.. eğer ederseniz siz malsinizdir. Ve dediğim gibi herşeyden önce kendilerinin öyle bişey istediklerinde nasıl gorundukerine dair bir fikirleri olsa zaten yapmazlar.. tilt milt bilmiyorum ama yemin ediyorum kız olsam ananın axini iSte annenden der koyar geçerim. iğrenç.
Soran1 yılkeşke herkes senin gibi düşünse
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Çok haklı bir serzenişte bulunmuşsunuz aslında. Maalesef biz bu cinsellik yaklaşım olayında çıtayı Allahu ekber dağına kadar çıkardık. Hele bu site sitelikten çıktı Serengeti Savanası gibi olsu kim av kim avcı belli değil
26 Yorumla
Soran1 yılBence en mantıklı yorum yapan sizsiniz en azından dürüstsünüz yorumlarda sapık zihniyet yine toplanmış bile Türkiye’de ki abaza oranı başka hiç bi ülkede yok bence, düzgün sohbet eden çok az gerçekten tam yakındığım şeye dikkat çekmişsiniz, bi de güven konusuna gelirsek te en son olaylardan sonra kimin ne olduğunu asla anlayamayız, bence her kadın çok dikkat etmeli dışarısı manyak insanlar kaynıyor.
- 1 yıl
Ben ne görüyorsam onu söylüyorum maalesef burdaki durumlarda iç açıcı değil. Bu ülkede kadın olmak zordu ama artık insana güvenmek de zorlaştı. Bu yorumları yapanların hepsi içimizde geziyor maalesef kiminle iki kelam edeceğini bile kestiremez oldu insanlar. Sizi gayet iyi anlayabiliyorum
Soran1 yılSenin gibi düşünceli olanlarda varmış nadir de olsa bize denk gelmiyor işte senin gibi anlayışlı akıllı adamlar.
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılİnşallah
Erkek işte, sjsj isleri güçleri fizik gt meme, istisnalar hariç. En irrite olduğum şey bakim sana foto at dert gele yüzüne istesem, atarim zaten.
14 Yorumla
Soran1 yılAtma çok merak ederse buluşmaya çağırır zaten yüzünü görse yeter vücut asla istenilmez zaten art niyetlerinden istiyorlar atılmaz eğer düzgün akıllı yakışıklıysa yüz atılır belki
Soran1 yılHelal olsun canım ne demek 😂❤️
1 yılo kadar ergence ve sacma bir laf ki, bakim sana ne be kac kere rastladim su lafa, direk engelle gec ciddiye bile alinmazlar
21 Yorumla
Soran1 yılAynen direkt engel hak ettikleri o canım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBoydan atınca fiziğini görecek. Kilolu mu, zayıf mı, kıvrımlı mı, boyun kısa mı, uzun mu, özelleikle kilo boy uyumu nasıl... Yüzüne bakınca belli olmaz bu. Eeee her erkek de fiziğe önem verir...
Aslında sapıklık değildir, merakını gidermek ya da umutlanmaya değer mi görmek 😃03 Yorumla
Soran1 yılBunu diyenler erkekler zaten çok çirkin olur puahahah
- 1 yıl
Ne alaka ya 😃
- 1 yıl
Yüzü harika görünüyor diyelim. orada da zaten hep filtre ve makyaj. ...
Sen konuştuğun kişiyi merak etmez misin? 😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. erkekler bi kere görseldirler. sadece yüze bakıp karar vermezler bayanlarda fiziğe bakarlar. kızlarda boy aynasında yanıma yakısyormu boyu uzunmuya bakar. arabası var mı ya bakar işi maddiyatı vs. ha buna kızarsın belki ya ben kızım niye fiziğimle on planda olcam. ama boyle hayat. acı gercek. sorunun cevabı bence bu.
yaşlı dayılar sulanma vs bunlar hoş kelimeler değil. yol yordam bilmeyeni de elbet olcaktır tabi kalp kırmamak onemli.
03 Yorumla
Soran1 yılSen benim vücudumu hak ediyor musun? bana ne verebilirsin? madem ki her şey karşılıklı bizi asla hak ettiğinizi düşünmüyorum. Çok ciddi olan yemeğe çıkarır bi yol çizer iyi kötü. Böyle art niyetli yaklaşımları anlıyoruz sizin ne peşinde olduğunuz belli fotoğraf isteyenin zaten niyeti ciddi değildir asla.
Soran1 yılGenelleme yapmayın bu arada çok erkekten yorum geldi benim gibi düşünen birçok erkek oldu sapık diyorlar çoğu kabul etti bu durumu siz neden çarpıtıyorsunuz konuyu anlamadım 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılAşırı haklısın mide bulandırıcı erkek türleri bunu isteyen hepsini ayrıca bırakıyoruz sohbeti iletişimi görüşmeyi her şeyi de onlardan çok var zaten bize sağlam aklı başında yüze bakan lazım gerisi teneke zaten
11 Yorumla
Soran1 yılAynen sapık çok var biz engel atar geçeriz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOnların boydan at dediği normal ev halin değil öyle dekolte filan
11 Yorumla
Soran1 yılSapıklar çünkü o yüzden art niyetliler
1 yılSaçmalık isterken utanmıyorlar sanırım hdwfsadf
11 Yorumla
Soran1 yılAynen bence de utansınlar
1 yılSen de akabinde cok hos bir sey diyebilirsin ama moderatörler kaldırırlar 👉🏻👈🏻yoksa yazardım.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen ya yazıp yazıp siliyorum senin gibi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne diyeceğimi bilemedim. Ben hiç böyle konuşmam çünkü. Çok ayıp etmiş.
110 Yorumla
Soran1 yılAynen ayıp bişey böyle şeyler ciddi olan buluşur yemek ısmarlar yüz yüze konuşur
Soran1 yılAynen sözel olarak değil icraat çok etkili olur
Soran1 yılKahvenin etkisi neymiş ki 😂
Soran1 yılAynen mantıklı bişeler ısmarlasa gelinir en azından kayıp olmaz nezaket gereği doğru ikincide kahve olmaz başka taktik olabilir
Soran1 yılAynen mantıklı 🤩
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılRahatsızlık vermek uzaklaştırmak soğutmak amacıyla
12 Yorumla
Soran1 yılEngellerim defolsun gitsin ya
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılo tarz erkekler moda oldu. ve sizin tarfta da genelde işin raconunu bilen kadınlar azaldı.
15 Yorumla
Soran1 yılBen o erkeklerin ta yani.. bişeyinde şeyini çıkartmasınlar cidden kızlar olarak muzdarip olduğumuz konulardan birisi
- 1 yıl
Yapcak bişey yok. iki tarafın da düzgünü darbe yiycek artık
Soran1 yılDarbeyi atmazsam karşı taraf yer zaten çoğu kız gibi gay ne üzülcem.
Soran1 yılErkek mi kalmış sanki
- 1 yıl
Kalanları da siz.. kttiniz. vampir gibi, ortaya çıkamaz olduk
Ozaman kendini bilen değer veren değer görüğün sevmeyi bilen insanlar tanımaya çalış
14 Yorumla
Soran1 yılÇalış ne demek alnında yazmıyor sonuçta tanıyıp karar veriyoruz
- 1 yıl
Tabı kı öyle. çalıştan kastım tanımak aslında ön yargılı olma ınsanı tanıdıkca ıyı dusunerek ıyo kötuyu karar verebılıyoruz. bazen sevınce akıl bastan gıdıyor bazen kendı yapamadıgmızı arkadas aıle anlayabılıyor kulak vermek lazım. her şey gönlünce olsun canını sıkma elbet bırgun dogru ınsanı bulacagız
Soran1 yılAynen kesinlikle ben zaten çok tereddüt ederim niyet belli olmaz çünkü hiç insanlar değişir sonuçta dikkat etmek lazım
1 yılHâlâ tam gelişmeyen erkek lafları eğer görmek istiyorsa arar böyle şeylere başvurmaz
114 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın art niyet ararım bende senin gibi düşünüyorum
- 1 yıl
Bende art niyet ararım
Soran1 yılAynı düşüncelerimiz 😀🤩
- 1 yıl
Yesss🥳💞
- 1 yıl
TM Inst ver ariyim
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
TM aramiyim tanışalım
- 1 yıl
Hayır.
Soran1 yılAşırı komik Muhammet kesin yaşlı
- 1 yıl
Yaşlı mı 24 yaşındayım la maloş
50 yaşındaki kadın gelmiş yaşlı diyor bana 🤣🤣
Soran1 yılHer kıza yazmışsın hangisi döner diye ahahahhh oda iyi 🥲😂😂😂
- 1 yıl
Yok be abla hangisi döner diye değil
Dönen çok oldu
Ben hangisi verir diye yazıyorum
Soran1 yılBuraya yazdığına göre büyük yokluktasın 😂😂😂
- 1 yıl
Evet ya Hiç sorma 🤐🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılDirek bir erkekle sohbet kesme sebebim ben çok foto isteyen boydan foto isteyen erkekleri sevmem kız arkadaşıma bile atmam sevmiyorum abi sürekli foto çekinmeyi
12 Yorumla
Soran1 yılZaten resmimizle herşeyi yapabilirler atma çok art niyetliler
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılFiziksel olarak seksepalite var mı yok mu onu görmek amaçları.
11 Yorumla
Soran1 yılDefolup gitsinler art niyetli erkekler işte
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü çeşit çok 100 kişi atıyor sen atmıyorsun onun rahatlığı var. Keşke her kız senin gibi olsa.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen ben farkındayım çok kız atıyor bu yüzden çok şımartıyorlar kimse atmasın bence niyetleri açık çoğunun
1 yılBir de emrivaki poz istiyolar boydan diyerek. Kim kendini sürekli boydan çeker ki. Ya gezersin ya düğüne müğüne gidersin. Yani benim selfie fotolarım bile az. Ayda yılda bi çekilirim foto. Biri için o an foto hiç çekilemem..
11 Yorumla
Soran1 yılAlıp dayılara falan para karşılığı atıp kazanç yapıyorlarmış çok dikkat etmek lazım
1 yılBoydan isteme amaçları onun için idalmisin veya onun istediğini karşılayabilirmisin ilk tanışmada bı erkek boydan isterse anlayınki sizi kullanmak istiyo
25 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle buluşmadan da istenmez sonrada
- 1 yıl
Böyle istekler zaten onun karakterliğini birinci sıraya çıkartır
Soran1 yılAynen önce niyete bakarız biz
- 1 yıl
İnsan artık ilişkiye girerken bile aldatma korkusu yaşıyo
- 1 yıl
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen ( t. ak. p_@t )
Şimdiden teşekkürler 😎👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılNe için fotoğraf istendiğine göre değişir. Karşıdaki kişiyle daha önce yüzyüze görüşülmemişse boyunu, fiziki yapısını merak etmek gayet doğaldır ve bunu belirtip istemekte bence sorun yok ama farklı niyetle yapılıyorsa o başka tabi
02 Yorumla
Soran1 yılFizik istemenin başka ne niyeti olabilir atmak zorunda değiliz zaten biz sizi beğenmediysek olmaz sanki siz dört dörtlüsünüz çok zenginsiniz de bizim hatlarımızı eleştiriyorsunuz dönüpte kendine bakamadan isteyen engellenir
- 1 yıl
Önce okuduğunu anla sonra gel tekrar yorum yap. Ama şu zekayla da dört dörtlük birisini bulman zor gözüküyor. Bu yaşa gelmiş birisinin çok basit cümleleri dahi anlayamaması inanılmaz ironik.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılİş olsun işsizler gereksizler
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle işsizler zaten hayatta atmam
Bunun temel nedeni erkekler sonuç odaklı kadınlar ise süreç odaklı olduğu için biz erkekler konuşmaya başladığımızda soru işaretleri oluşmaya başlıyor bile ve kafasında kurduğu hayali gerçeğe dökmek istiyor o yüzden aceleci davranıyor tabi bunun dozu anlık Libido seviyesine bağlı herşeyin bir adabı var dikkat etmek gerekir
09 Yorumla
Soran1 yılBunun adı libido değil sapkınlıktır öncelikle bunu bil. bunu libido diyerek normalleştiremezsin. Çoğu kız tarafından küfür alıp engelleniyorsunuz, hala aklınız başınıza gelmemiş burdan da ekmek çıkmaz sana tartışacağım seviyede biri değilsin bb
- 1 yıl
Ben sana erkeklerin iç dünyasını anlatıyorum ister inan ister inanma ego güzel bir şey ama içini doldurmak gerekiyor biraz boş geldin bana herşeyden önce yargısal hareket ediyorsun verdiğin diğer cevaplara bakarsan zaten feminen bir halin var. Gereksiz özgüven özgüven değildir çok üzerler seni dikkat et
Soran1 yılTamam kadın düşmanı sus burada gayet objektif bi yorum yapman gerekirken kadınları aşılıyorsun beter ol defol
Soran1 yılYüzümü bile karşıklı atarım çok merak ediyorsa buluşup yemek ısmarlar asla vücut atılmaz sen baya kudurdun ağlıyorsun yorumlara bak ta adam olanların yorumlarını oku beynini çalıştır biraz
Soran1 yılVala sarışın 1,90 uzun boylu renkli gözlü zengin değilsen resim istemeye hakkın yok yalvarma bana
Soran1 yılSenin suratından iyi şeylerim var bilmem anlatabildim mi😂😛
Gizli Üye(30-35)1 yılŞişko mu zayıf mi diye sonra kızlar uzun erkek istiyor ee sende manken istiyorsun 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılAynen tabiki parayada bakarım tipe de canım değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendimizi kandırmayalim 1.30 luk kız dünya guzeli olsa da düşündürür haksizsin diyen durustum diyen cevaplasin
07 Yorumla
Soran1 yılHayır kurumu değiliz biz çok bizi istiyorsa paraya kıyar yemek falan kahve ısmarlar
- 1 yıl
kotu birsey demedim aslinda yanlis mi yazdim yorumu;)
Soran1 yılO senin sorunun sen de özgüven yok ozmn
- 1 yıl
bence cevaplar karisti ozguven nerden cikti;)
- 1 yıl
ben onu kizlardan boy resmi isteyen erkeklere soyledim
Soran1 yılTamam sorun yok benimkine yazdın sandım bende 👍
- 1 yıl
ahh ahh tamam dikkat edeyim ben de deminden beri tum yazdiklarima tek tek baktim ya nerden gelmis konusma buraya diye;)
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılŞimdiye kadar hiç kızdan fotoğraf istemedim sosyal hesabında var zaten ama onlarına ayırt etmek bazen zor oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılben böyle yazanları engelliyorum çoğu kız da engelliyor
- 1 yıl
Nasıl yazanları
Soran1 yılAnladınız zaten siz okuduğunuzu
- 1 yıl
Onu anladım farlı bir şey söyledin diye düşündüm onu sordum engelleyebilirsiniz ben sormadığım için benlik sorun yok
1 yılSizin ne olduğunuz bilelim diye de ondan karsimiza pen1s1, olan bir bayan çıkarsa ne olucak diye bizde korkuyoruz
03 Yorumla
Soran1 yılburada hata erkeklerde zaten çoğunuz travestisiniz düzgün erkek kalmamış iğrenc düşünce hiç atmam benim problemim değil bu
- 1 yıl
Bizi de sen ilgilendirmiyor sın kardeş travesti sensin asıl genelleme yapma
Soran1 yılYaptım bile zoruna gitmesin hikayeyi kısa tut
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılVücudu görmek için. Göğüsler ve şeftaliyi görünce hoşumuza gidiyor popoyu da tahmin ediyoruz aşağı yukarı
021 Yorumla
Soran1 yılTamam tecavüzcü Coşkun rolleri devam sen böyle ekmek çıkmaz size
- 1 yıl
Kendini ekmek yerine koyduğuna göre fiyatın var belli ki
Soran1 yılBen büyük bir nimetim ama değerimi bilene boş yapma dayı bak işine
- 1 yıl
Senin neden nimet kaç kişi ellemistir belki seni. Nimet olman için, hiç eklenmemiş eline erkek eli değmemesi lazım
Soran1 yılSenin o zihniyetin pis olduğu için beynin algılamaz ne igrenc sapkın insanlar var ya
Soran1 yılSen sanki Kıvanç tatlıtuğsun isteklere bak bunun karşılığı sen ne vereceksin peki
- 1 yıl
Sevgimi, ilgimi, şefkat, her konuda sohbet. Film müzik ne olursa. Onu değerli bir kız haline getirecem. Hayatında en önemli kişi o olacsk. Senin aklın sadece sekse çalışıyor çünkü sana seks dışında kimse bakmamış belli ki
Soran1 yılburada sapıkça yorum sensin şikayet edicem yorumunu böyle rahat kullanamazsın kaybol burdan çükünü tutup yorum yazma ağzımı açtırma defol
- 1 yıl
Sen sorunlusun. Kuduruk ne cuku ne anlatıyorsun sen
Soran1 yılbel altı yorum yazmış bi de evli barklı adama bak sen midem kalktı senin suratını gördüğüm de bi yaprama benzemiyorsun haberin olsun
- 1 yıl
La ben evli değilim ama sen sorunlusun. Ben erkeklerin hafızasını anlattım sana. Senin anlama sorunun var. Ya da bana tutuldub
Soran1 yılbaşlarım senin gibi sıfatın hafızasına boş yapma
- 1 yıl
Saniyesinde de cevap veriyorsun deli bir dersin var yaz özelden burayı meşgul etme. Sıkıntılısin. Abazalik da var sende kuduruk
Soran1 yılYorumları oku çok akıllı adamlar var burada bana zırlama başlatma belani
- 1 yıl
Sen sorunlusun kafayı bana takmışsin sana yüz vermiyorum diye.. vermem çünkü benim delilerle işim olmaz.
Soran1 yılHele arkama benziyor surata bak şuna bak
- 1 yıl
Kız senin daha profilin yok. Önce sen kendine bak benim gibi bir snaa yazıyor diye şükür et el başına üstüne koy
Soran1 yılİy senden iyileriyle takılıyorum ağlama kaybol
- 1 yıl
Sen kaybol sen zaten anca takılırsin ilerisi olmaz
Soran1 yılSarışın değilsin 1,90 değilsin sporcu vücudun yok zengin değilsin zayıfsın yüzün bişeye benzemiyor senin konuşmaya hakkın yok izin alacaksın benden
- 1 yıl
190 im bu arada ayrıca da demek ki fiyatın var :D zengin adam seni satın alabilir anlaşılan bu lafı dediğine göre artık çözdük olayı
1 yılBilgimiz var da bizi de görmek yükseltiyor ama tabiki karşı tarafı rahatsız edecek şekilde istemek pek de iyi olmayan sorunlar ortaya çıkarabilir
03 Yorumla
Soran1 yılNiyet anlaşılır yani benim yazdığım şekilde bi vasfı yok çok ta ısrarcı olursa engellemek iyi seçenek. Türkiye de son darbe genç kızı elleriyle cani kadın düşmanları çoğaldı bu yüzden en ufak hareket bile onun habercisi olabilir.
- 1 yıl
Tabiki engellemek iyi bir seçenek güvenmiyorsan en doğrusu
Soran1 yılAynen en mantıklısı engellemek
Anlık halini merak ediyorlar gerçekten de güzel misin diye çünkü evde her zaman makyajlı olmuyoruz
19 Yorumla
Soran1 yılAtınca asla kıymetin bilinmiyor benim sevgilim dahi istemez bi kere atsam bi daha istemiyor zaten çok istemek art niyetli geliyor bana da
Soran1 yılSevgili tamam da flörte atılmaz asla
Soran1 yılBen attığım da kıymetim bilinmiyor ama atmayınca daha çok kıymetli oluyosun bence zor olmak daha iyi bazen
Soran1 yılSoğursa soğusun sürekli istemek te art niyet bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAmaçları belli. Genelleme yapmak istemem ama çoğu erkeğin düşüncesi aynı.
14 Yorumla
Soran1 yılResim atsan dayılara atıp para dileniyorlar her türlü pisliği yaparlar erkek aklı sonuçta dikkat edin
Soran1 yılÇoğu aynı art niyetli olduklarını düşünüyorum bende sizin gibi
- 1 yıl
Bu yüzden iletişime geçmemek en güzeli
Soran1 yılAynen kesinlikle doğru
Çoğunda beyin yerine önündeki çalışıyor ondan istiyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılZaten ss alıp her türlü pisliği yapabilirler
Az önceki ilk saygı olarak sana bkumu bile vermem demişsin engellemişsin benim cocugum var 5 yasında senden daha akıllı sen bi kilsız a*ındakileri büyütde boncuk dağıt millete ergen... bence
01 Yorumla
Soran1 yılÇocuğun olduğu halde üstüne vazife olmayan konulara yorum yapma bence ya sabır evliler daha çok bu konulara hakim şaka gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakmayalım mı. Yani görmek isteriz , bu da kabahat olmasın
05 Yorumla
Soran1 yılKabahattır önce yemek ısmarla sonra iste
Soran1 yılPeki sen kızın resmini hak edecek ne yapıyorsun? Ne verebilirsin karşılığında? Fiziğin ortalama boyunda 1,90 mı , sarışın renkli gözlü müsün ne bu özgüven pardon da yani noluyoruz?
Soran1 yılAynen öyle yoksa isteyemezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBunlar çok lüzumsuz, gereksiz sözler gerçekten...
02 Yorumla
Soran1 yılAynen erkekler çok lüzumsuz sözler kullanıyor
- 1 yıl
Yani öyle yapan arkadaşlar var maalesef ki haklısınız. Ne istediğini bilen olgun birisi böyle şeyler ne söylemeli ne de istemeli. Kadın da olsa erkek de olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSulanan erkek iticidir zaten.. akisinda yasanmali hersey.
02 Yorumla
Soran1 yılÖnce bizim gönlümüzü almayı başarın da sonra bakarsınız resime falan
- 1 yıl
Anlamadım ki niye sizin gönlünüzü alıyoruz şimdi :)
Gizli Üye(30-35)1 yılSen hayat istiyorsun o sadece bedenini
Boşalıp rahatlasın görüşmeyi bile istemez
Anlıktır erkeğin ilgiside sevgiside, bedenini doyur yeter, gerisi terane05 Yorumla
Soran1 yılolgun olmayan erkeği anlatmışsın bunları biz anlarız zaten merak etme sen
Cevap sahibi1 yıl😊
İnan bana güzel insan, 7 den yetmişe hepimiz aynıyoz.
Soran1 yılİşsizler konuşmasını sen mi üstlendin üzerine bi doktor öğretmen değilsin tabi
Cevap sahibi1 yılNe alaka 🤷♂️
Soran1 yılKanka hayır kurumu değiliz çok bizi istiyorsa çağırıp yemek ısmarlar daha ciddi olur erkekleri memnun etme gibi bi derdimiz yok yaşın 14 falan heralde anlamıyorsun okudugunu
Boydan at diyenle sohbeti keserim ben de
11 Yorumla
Soran1 yılEngelle direkt art niyetli hepsi
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Onu bende Bilmiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılSormayın ozmn
Engel loading ergenlerle uğraşamam
11 Yorumla
Soran1 yılAynen ya bezdirdiler bizi
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılboyna foto istiyolar çok sıkıcı gercekten
13 Yorumla
Soran1 yılBok istesinler engel at direkt
- 1 yıl
insan yerine koyup açıklama yapmadan pat diye engellicen bunlari
Soran1 yılAynen öyle hepsi tarak kafalı beyinleri yok
1 yılFiziğini görmek için ama saçma yani
11 Yorumla
Soran1 yılSapkınlık vücudunun resmiyle hersey yapar aklın almaz hele ki bi de yüzünde varsa o resimde yandın ki ne yandın
1 yılAnlık ister genelde
12 Yorumla
Soran1 yılAman sanki kendileri bi baltaya sap olabiliyorlarda
- 1 yıl
Evett
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın kişiden kişiye değişir tâbi
12 Yorumla
Soran1 yılNiyet belli engel atma sebebidir bu
- 1 yıl
Ver engeli geç ozaman buradan tanışırsin merak eder atılır normal ama dediğin gibiyse haklısın
Gizli Üye(18-24)1 yılBen seviyorum ya böyle şeyleri ne bilim tatlı geliyor şahsen
14 Yorumla
Soran1 yılArka planınıne kadar art niyetli olduklarını bilmediğin için tatlı geliyordur. O resimleri dayılara atıp para dilenirler.
Cevap sahibi1 yılYani şöyle flörtüme atmam bunu ama sevgilime atarım hani aradan zaman geçmişe ve o kişiyi artık tanıyorsam yüzüm dışında atarım
Soran1 yılEn mantıklısı
Gizli Üye(36-45)1 yılMihrabı görmek için... popo bacak iyi değilse zaman kaybetmeden uzatalım diye
14 Yorumla
Soran1 yılSen de bi acun Ilıcak değilsin verecek hicbişeyin yok anca hayallerdesin sen.
Cevap sahibi1 yılacun ılıcak mı :D:D:D ekrem imaro dur o :D:D senin gibi boydan hiçbirşeyi olmayanlara verecek hiçbirşeyim yok zaten :D:D
Soran1 yılTamam anladık dolandirıcısın hadi bay
Cevap sahibi1 yılevet seni döndürdüm dolandırdım cevabı yazdırdım hadi byee :D:D:D:
Kendilernden soğutmak icn
12 Yorumla
Soran1 yılÇoğu art niyetli tatlım resimlerimizle milletten para bile dilenirler, güven olmaz erkeklere
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Merak etme diyelim
13 Yorumla
Soran1 yılMerak etmeyin bizde maaşınızı merak ediyoruz gösterin Ozaman
Soran1 yılMaaşlar sayılsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılValla bunları savunduğum yok da (hiç de böyle şeyler demem) sen de boş yapmışsın ne alaka
02 Yorumla
Soran1 yılne alaka mı konumuz sapıklar sen boş yapma asıl sus
- 1 yıl
Bu kadar maddi odaklı olduğunu belli etme ahahah
Gizli Üye(30-35)1 yılTam tersi kızlar da boydan fotoğraf istiyor benden. Görücü usulü olmasına rağmen sjsj
02 Yorumla
Soran1 yılKızın istemesinde bi sakınca yoktur erkeğin ki yanlış anlaşılır erkek art niyetlidir
Cevap sahibi1 yılBen istemem öyle zaten bize uygun değil öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yüzü güzelse bir fiziğini de merak eder insan?
Çünkü hiçbirimiz patates çuvalı ile yanyana gelmek istemeyiz.
03 Yorumla
Soran1 yılFizik merak edilmez yanlış anlaşılır asla sapıklara resim atılmaz çok beklersin
Soran1 yılHayır kurumu değilim merak ediyorsa buluşma ayarlar yemek falan ısmarlar çok ta umrumda yani ne istediği
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha sonra kızla ters düşünce ifşalamak için
11 Yorumla
Soran1 yılAynen kızlar yapıyorlar gerçekten çok var böyle olan dikkatli olalım
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Israr etmemk lazim
12 Yorumla
Soran1 yılAynen isteme şekli de niyet de çok önemli
Anlık fotoğraf bize özel atıldığı için daha değerli oluyor gözümüzde
02 Yorumla
Soran1 yılSen de bana özel para yolla Ozaman keyfi resim istenilmez
Soran1 yıl500 tl karşılığı yüzümü atarım sadece ancak öyle özel olurum
Kendinden büyükmüsün diyilmisin Emin olmak icin 😄😄😄😄😄
02 Yorumla
Soran1 yılSenn önce aynada tipine bak sonra yorum yap
Ya merak ediyordur profilinde hiçbişeyin yoktur ya da harbi abazadır gelen geçenden istiyordur
08 Yorumla
Soran1 yılİsteme şekli bile belli eder emir veren varsa ya çocuktur ya da Abaza bence
Soran1 yılKız atmak zorunda değil içinden geliyorsa güvense kendi atar çok ısrar etmek te fayda olmaz demek ki ısınmamışızdır
Soran1 yılKesinlikle karşılıklı güven lazım kıza tek yüklenilmemeli
Soran1 yılErkeklerde efendi dursun başka türlü hemen soğutuyoruz
1 yılNiyeti kötüdür
11 Yorumla
Soran1 yılNiyet belli pislikler
1 yılbu soruyu beyinleriyle sormuyorlar ki
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın art niyet
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?