- Aşk İlişkileri konusunda 263,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl"Kızlar reddedilince neden çirkinleşiyor?" gibi genellemeler yapmak doğru değildir. Her bireyin tepkisi farklıdır ve bu tür durumlar cinsiyetten bağımsız olarak yaşanabilir. Ancak reddedilme durumunda ortaya çıkabilecek bazı yaygın tepkiler ve bunların olası nedenleri şunlardır: Reddedilmenin Olası Duygusal Etkileri: Hayal Kırıklığı ve Üzüntü:Reddedilme, kişinin beklentilerinin boşa çıkması anlamına gelir ve bu da hayal kırıklığı ve üzüntüye yol açabilir. Bu duygular, kişinin geçici olarak daha negatif bir ruh haline bürünmesine neden olabilir. Öfke ve Kırgınlık:Bazı durumlarda, reddedilme öfke ve kırgınlık duygularını tetikleyebilir. Kişi, reddeden kişiye veya duruma karşı olumsuz duygular besleyebilir. Özsaygı ve Özgüven Zedelenmesi:Reddedilme, kişinin özsaygısını ve özgüvenini zedeleyebilir. Kişi, kendini değersiz veya yetersiz hissedebilir. Savunma Mekanizmaları:Reddedilme ile başa çıkmak için bazı kişiler savunma mekanizmaları geliştirebilir. Bu mekanizmalar, kişinin reddedilmenin acısını hafifletmeye çalışırken olumsuz davranışlar sergilemesine neden olabilir. "Çirkinleşme" Olarak Algılanan Davranışların Olası Nedenleri: Duygusal Acıyla Başa Çıkma:Reddedilmenin yarattığı duygusal acıyla başa çıkmak için bazı kişiler olumsuz davranışlar sergileyebilir. Bu davranışlar, kişinin kendini koruma veya acısını dışa vurma şekli olabilir. İntikam veya Misilleme İsteği:Bazı durumlarda, reddedilen kişi intikam veya misilleme duygularıyla hareket edebilir.
Bu, kişinin reddeden kişiye zarar verme veya onu pişman etme isteğinden kaynaklanabilir.22 Yorumla
Soran1 yılEline sağlık jdjjd
- 1 yıl
sdfsdf
En İyi Cevaplar
1 yılAslında, insanların bir duruma verdiği tepki, kişisel duygusal tecrübeleri ve yaşadıkları anın etkisiyle değişebilir. Kızların ya da erkeklerin reddedilince "çirkinleşmesi" ya da davranışlarının değişmesi, genellikle o an yaşadıkları duygusal yoğunluktan kaynaklanır. Reddedilmek, özellikle duygusal olarak yatırım yapılan bir durumda, kalp kırıklığı, hayal kırıklığı veya öfke yaratabilir. Bu duygular, bazen daha sert, savunmacı veya alaycı bir tutum sergilemeye neden olabilir. Ancak bu, "çirkinleşmek" değil, daha çok duygusal savunma mekanizmalarının bir sonucudur. Reddedilmenin ardından, bazı kişiler duygusal olarak daha kapalı hale gelebilir ya da kendilerini savunmaya almak için daha soğuk bir tutum sergileyebilir. Bu, içsel bir tepki ya da başa çıkma yöntemi olabilir, ama genellikle dışarıdan bakıldığında çirkinlik olarak algılanabilir. Bununla birlikte, herkes farklı tepki verir. Bazı insanlar reddedildiklerinde olgun bir şekilde durumu kabullenip sakin kalırken, bazıları daha farklı tepkiler gösterebilir. Kişinin kendisini nasıl ifade ettiğine bağlı olarak bu tutumlar değişir. Aslında reddedilmek, çoğu zaman kişisel bir durumdur ve başkalarına karşı olumsuz bir tutum sergilemek, o kişinin duygusal zorluğuyla ilgili bir yansıma olabilir.
20 Yorumla
Çünkü o an yaşanan şey bir aşk yarası değil sadece, gurur yarası. Bunu da genelde erkekler yapıyor 😜
31 Yorumla
Soran1 yıl:P
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç de bile. Köşeme çekilip izliyorum sadece.
13 Yorumla
Soran1 yılSen farklısın kanka
- 1 yıl
😃 hiç mütevazı olamicam. Evet öyleyimdir
Soran1 yılHaha öylesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılAhaha bir yaşıma daha girdim :D kızlar bu durumlarda çirkefleşiyor mu 🥹
27 Yorumla
Soran1 yılÇook hemde 😂
- 1 yıl
İlginç yeni nesil gümbür gümbür sjdjs
Soran1 yılHahahha Z kuşağı fenaaa jsjsj
- 1 yıl
Biraz Y kuşağını örnek alın
Soran1 yılBen Y kuşağıyım şükür
- 1 yıl
Aaa :D ahaha pardon
Soran1 yılHahahha 😄😄🌸
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her kız aynı değil sndj
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu aslında herkes için geçerli olabilen bir durum ama genellikle şöyle bir psikoloji devreye giriyor reddedilmek, özellikle beklenmedikse, kişinin egosunu zedeleyebiliyor. Bu zedelenmiş ego, bazı insanlarda kendini savunma mekanizması olarak karşı tarafı değersizleştirme davranışıyla dışa vurabiliyor. Örneğin: “Zaten tipin de yoktu.” “Kendini bir şey mi sandın?” “Senin gibisi çok.” Bunlar aslında kişinin “Ben reddedilecek biri değilim!” savunmasına girmesiyle ilgili. Bu davranışa sadece kızlar değil, erkekler de başvurabiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYani bizim ülkemizde önüne gelene yazan, karşısındakini elde edebilmek için o kişiye olduğundan çok daha farklıymış gibi hissettiren, inandıran erkek kitlesi çok fazla olduğundan bir kadının doğal olarak çok fazla talibi oluyor ve egosu da yüksek olabiliyor tabi bu her kadın için geçerli değil. Ama egosu yüksek olan kadın, bir erkek tarafından reddedildiğinde egosu inciniyor ve bunun sonucunda ya karşıdakinde problem bulmaya çalışarak çirkinleşebiliyor ya da doğrudan hal ve hareketleriyle.
Genelde erkeklerin çirkefleştiği algısı var ama oransal olarak düşünsek kadınlarda bu daha fazladır. Erkeklerin çoğu talip olan kişi statüsünde olduğundan tabiki reddedilme sayısı daha fazla ve bu reddedilenler arasında çirkefleşenler de olabilir ama buna şöyle bakmak gerek 100 reddedilen erkekten 10'u çirkefleşiyorsa 10 reddedilen kadından en az 5'i çirkefleşiyordur.
10 Yorumla O kadar alışmışlar ki kabul görmeye ya da bu beklenti içerisinde olmaya red yiyince onurları kırılıyor. Bu da özgüven, özsaygı eksikliğidir. Egolu oluşları.
22 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum 🎈
Kişiliksiz ve karakteri oturmamis nerde ne yapması gerektiğini bilmeyen ergen tipler bunlar. Dünya onların etrafında döner kimse onları redd edemez böyle bir durumla karşılaşıncada çingeneleşir pençelerini çıkarırlar asalak tipler. Bunların birde erkek versiyonu var ne yazikki🤦♀️
11 Yorumla
Soran1 yılErkekler daha çok evrt
1 yılhayatımda bir kişiye açıldım (çocukluk dönemime denk geldi) ve red yedim, asla çirkinleşmedim. ben açıldıktan 1 ay sonra sınıfta başka kızla ilişkiye başladı gözümün önünde yiyiştiler falan. bu süreçte çocuğa aslında hissim olmadığını tamamen bir whim olduğunu fark ettim. 1 seneye kadar arkadaşlığımı neredeyse sürdürdüm. sonra başka birine gerçekten aşık oldum ve iletişimim de oldu, flört denir mi bilmiyorum. bu süreçte hala o çocukla arkadaştım. sonra aşık olduğum kişi beni hayatından sildi. ondan sonra ben de o arkadaşımı sildim. yapmam gerekendi. yalama bir arkadaşlık saçmaydı. beni reddeden biriyle neden oh oh kankeyto olayım? ya hislerimle oynuyordur ya da acıdığından arkadaşlık yapıyordur. ama asla çirkinleşmedim. gözümün önünde başkası ile öpüştüğünde dahi. beni ilgilendirmez çünkü.
15 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yapmışsın bunları yaşamayan yoktur nerdeyse ya
- 1 yıl
yaşamak iyi oluyor aslında, duyguları tanıyoruz ve kendimizi keşfediyoruz sanırım :) duyguları köreltiyor diyemem, gerçekten aşık olduktan sonra köreldi çünkü. ona da çirkinleşmedim, o da beni hayatından sildikten sonra gözü önümde birine aşık oldu ve beni engelledi (bence bu sebeptendi) sanırım aşık olmamalıyım ahahahah
Soran1 yılHajshsh Aşk fenomeni olarak aşık olmuyor ve aşka inanmıyorum ben artik jsjsj
- 1 yıl
Aşk tamamen bir 'whim'...
Soran1 yılEvett🙊
Erkekler içinde geçerli bu, sanırım red edilme gururu ve özgüveni kırdığı için, insan kendine yediremediği için ve karşı tarafı aslında kendi içinde bitirmek istediği için o kişiyle kötü olmak istiyor ki bağı kopsun herhangi bir duygu kalmasın içinde. Yani olmayan bir şeyi imkansızlaştırıp kendinden uzaklaştırmak içinde olabilir. Şimdiye kadar hep red ettim o yüzden aksisini bilmiyorum, hepsi sadece bir tahmin 😅
12 Yorumla
Soran1 yılHahhaa evet doğru iki taraf için de geçerli xd
- 1 yıl
Erkeklerde öyle diyen bir kız Erkek düşmanıdır,
İstediği ilgiyi popüleriteyi elde edemediği için
Gözler üzerinde olmadığı İçin Bazı şeyleri kamufle ederek karşı tarafı daha kötü daha iğrenç daha ezik göstermeye çabalar
Selam dostum. Bence olay tamamen ego meselesi. Reddedilince bir gurur yaralanması yaşıyorlar ve bu da savunma mekanizması olarak çirkinleşmeye dönüyor. “Ben mi, o mu beni reddedecek?” kafası yani. Halbuki kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Takip isteğini silince bile saydıranlar aslında kendilerini bir şekilde üstün görüyor. Bu da sahte bir özgüvenden kaynaklı, özgüven değil aslında—egonun patlamış hali.
12 Yorumla
Soran1 yılHahha aynen abi güzel açıkladın bak jsjsj
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
1 yıl- Erkeklerde öyle diyen bir kız Erkek düşmanıdır,
- İstediği ilgiyi popüleriteyi elde edemediği için
- Gözler üzerinde olmadığı İçin, Bazı şeyleri kamufle ederek karşı tarafı daha kötü daha iğrenç daha ezik göstermeye çabalar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlar , reddedilmeyi bir değersizlik gibi görüyor. Zaten eğitim çok zayıf bizim ülkemizde. Birde kadın , bakıyor o erkek onu reddetmiş ama başkalarını kabul etmiş. Kıyas yapıyor kendince ve saygısızlaşıyor. Ego şişkin olunca, kırılması da kolay oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet erkekler de öyle. Red edince çirkinleşiyorlar. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı 🤣
317 Yorumla
Soran1 yılHahhaha aynen yaa hemcinslerim de yapıyor bunu
- 1 yıl
Demek red edilmeyi hazmedemiyorlar ya da çok duygusal lar🧐
Soran1 yıl@bihteeerrr Hazmedemiyorlar bence 😄
- 1 yıl
Evet az önce de bir hazımsız geldi yorumunu kaldırdım moderatör olmanın güzel yanı 😄
Soran1 yılHahah ben çok dokunmuyorum senin oluncaa 😄
- 1 yıl
Ben haklarından gelirim huyum kurusun 😂
Soran1 yılHahah bilirim 😂😂😂😂
- 1 yıl
Bunlar benimle kavga etmeye çalışınca ben espriye alıyorum ciddiye alamıyorum kimseyi çok 😄
Soran1 yılHahahha bende, geçen birisi yorumda sövdü bana mod olduğumu bilmiyor belli yorumunu aldim ne dedin göremedim dedim tekrar sövdu hahah puan kasma taktiğim🤦🏻♂️😂😂😂
- 1 yıl
O çok başıma geliyor. Bana da takip at diyen çok oluyor. Acaba moderatör olduğumuzu bilmiyor mu bazı üyeler 🤔aklımda deli sorular 💭 jşşi
Soran1 yılYa bence bilmiyorlar bilseler sorumda falan mesaj at yazmazlar kızlara. Ben de eski hesapta sistem otomatik siliyor zannediyordum🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ayyy hahahah 😂😂😂
Soran1 yılHahahaha😄😄😄😄
- 1 yıl
@Fesli evet jklllş
- 1 yıl
@Fesli takılmıyorum ben küçük şeylere. Yazım hatası herkes yapabilir bu gayet doğal. 🔎
Doğru oyle olan hemcinslerim var ya ama erkeklerde de var bu durum red yiyince karşı tarafa hakarete varan söylemler bile oluyo neyin eksikliği bu anlamıyorum 🤔
11 Yorumla
Soran1 yılBendee
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılKişiliği oturmamış , kendisine saygısı olmayan bir kişi tartışma ve olumsuzluklarda zaten kendini belli eder oyuzden bir kişinin gerçek kimliğini böyle durumlarda anlarsın
12 Yorumla
Soran1 yılAynen abla çoookkk doğruu
- 1 yıl
👍👍😊🥰
1 yılbak bakalım kim çirkinleşiyormuş bu kadar 2 yüzlü olmayın

20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında erkeklere iyi yapıyorlar 😄 biz hanımefendiliğimizi bozmuyoruz da noluyor kıymet bilen mi var sanki. Deli dumrullarla uğraşsın erkekler 😁
21 Yorumla
Soran1 yılHahahahhaa helal kiz size
Bu sorunun erkek versiyonunu sormuştum mswezğswşe. Erkekler çirkinleşiyor kızlar da çirkinleşiyorsa kişilikle ve yetiştirilme tarzıyla alakalı bence.
23 Yorumla
Soran1 yılEvet herkes erkek versiyonunu sordu ama kiz görmedim ben de ondan sordum hshshs Aynen katılıyorum hsjsjd
Soran1 yılYani üzülürsün otomatik olarak ama çirkinlesmemek gerek
1 yılBu kız Yalı çapkınındaki Seyran değil mi ya Gerçek adı da Afra saraçoğlu bu kadını tanıyorum ilk kez bu halde gördüm noldu buna Sksjsjjs
15 Yorumla
Soran1 yılBen ağlattım hahahs
- 1 yıl
O kız sana bakmaz nasıl ağlattın KSJSFFSJSJSJJSJS
Soran1 yılHajsjsj Ben ona bakmadım diye ağladı jsjjd
- 1 yıl
buna güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yıl😜😜😜
İnsandan insana göre değişiyor bence. Eğer egoluysa egosuna yediremiyor olabilir kızı erkeği yok
11 Yorumla
Soran1 yıldoğru
1 yılReddedilmeyi hazmedemez bazı insanlar cinsiyetle alakası yoktur. Bu tamamen özgüvenden kaynaklı bir durum.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru dedin. d
1 yılNe alaka gerçekten bir erkeğe teklif eden kız var mı çok ayıp
23 Yorumla
Soran1 yılHahsjhs dm kutumu göstermeyeyim jsjsjs
- 1 yıl
Allahım sana geliyorum
Soran1 yıl🥺😄
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Bence erkekler reddedilince çirkin ve çirkefleşiyor
23 Yorumla
Soran1 yıl2 tarafta
Soran1 yılÇünkü erkekler için çok soran oldu 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum kardeşim reddedilmedim (bencillik değildir.)
27 Yorumla
Soran1 yılHahah biliyorum jsjjd
- 1 yıl
Allah Allah sen de her şey biliyorsun 🤭
Soran1 yılEe abiler her şeyi bilir 🤦🏻♂️😂
- 1 yıl
eğer olursa haber vereceğim sonra bakarız çirkin olur muyum yoksa hayır 💁🏻♀️ erkekler ile ne oluyor çok merak ettim şimdi 🤭
Soran1 yılOlmazsin bence 🤦🏻♂️ Sen lafını deyip engellersin. Erkekler de çirkinleşiyor ki
- 1 yıl
Diyosun 🤭
Soran1 yılDiyorum kankam 🥳
1 yılhiç alakası yookkk 🙄 kızdan kıza değişir 😂💅
210 Yorumla
Soran1 yılHahshsh sen de şüphe ettin demi hahsjkskss
- 1 yıl
neyde hsh
Soran1 yılHahsh Sorumdaa
- 1 yıl
fizik ve diş gorunus olarak her zaman guzelizz ama davranış olarak olabilir 😂
Soran1 yılHahahahha Geldi itiraf jsjss
- 1 yıl
hahahahahahaahah
- 1 yıl
sen çok fenasın shsh
Soran1 yılNeden Jjsjwkwkkww
- 1 yıl
belli sh
Soran1 yılHahhshshsh Iremm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSen siteden gitmiyor muydun😂çirkinleşsen erkekler de var kızların hakkını yemeyelim
11 Yorumla
Soran1 yılhahah yok döveceklerdi gitmedim jsjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılbenim takip isteğimi kabul etmek zorunda değil kimse ama sinir olduğum bir nokta karşılıklı takipleşirken beni takibinden çıkarıp takipçiden çıkarmaması herhangi birinin, sanki meraklıymışım gibi ben de buna sinir oluyorum mesela kfkfjfj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOnlar zaten çirkinmiş, günyüzüne erken çıkmış 😂
11 Yorumla
Soran1 yıl😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yalnız fotodaki kadar kendini parçalayanı görmedim 🙄
15 Yorumla
Soran1 yılHahaha fotoğrafı çok aradım lütfen
Soran1 yılYazdım bu ablamız çıktı 😂😂😂 Bu sevgilisinden ayrıldı galiba ondan bu haldeydi 🙊
Soran1 yılHsjsjjs üzüldüm haline jjsjz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBak bu soruda bile erkeklere saldırmışlar. Kadınlar sadrce reddedilmeyi değil eleştirilmeyi, beğenilmemeyi, başarısız olmayı... kısaca olumsuz hiçbir şeyi kabul edemezler. Hemen çirkefleşirler.
10 Yorumla
1 yılİnan erkekler de aynı hatta daha beter direk hakaret etmeye başlıyorlar.
14 Yorumla
Soran1 yılbiliyorum
- 1 yıl
Ama bu site de durum böyle. Anonim oldukları için kolayca içlerindekini ortaya çıkartıyorlar diyelim, dert etme.
Soran1 yılTeşekkür ederim haklısın
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar güldür çiçektir ma 😂 incitmeyiniz kibarca reddediniz lütfen 💁♀️😇
11 Yorumla
Soran1 yılKibarca engelliyorum😄
Öyleler nıe takip isteğini kabul etmiyon diye yazan da var 😵💫
11 Yorumla
Soran1 yılEvett
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yanlış genellemeler yapmayalım lütfen
Erkekler daha çok yapıyor bunu bence 🤣13 Yorumla
Soran1 yılHahah tamam genelleme olmasin 🤣🤣
Erkekler daha çok yapıyor bunu bence (katılıyorum 😂)
Soran1 yılHahahhah aynen ben reddedildim hiç çirkinlesmedim hahshsj🤣
1 yılEvet var öyle kızlar maalesef, olgunlaşmak iyidir kabullenmek gerekir
11 Yorumla
Soran1 yılAynenn
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılBence hep tercih ondan birisini tercih edip ret edilince tercih olayından cıkıyor
12 Yorumla
Soran1 yılAynennn
- 1 yıl
🤧🤧
Kim demiş.
Gayette medeni şekilde geri cekiliyorm kafasına silah dayamiyorz ya13 Yorumla
Soran1 yılHerkes medeni değil sjjsjd
Soran1 yılEvett çok hsjdjd
Sadece tek bir cinsiyete yüklenmek bu sitede geleneksel bir şey herhalde😄 kendi duruşlarını ve kalitelerini gösterirler bu da kimden uzak durup kimden durmaman gerektiğini sana çok iyi bir şekilde gösterir, zarardan çok yararı var yani😌
13 Yorumla
Soran1 yılHahaha yok erkekler için soruyorlar hep ondan🤣
Soran1 yıl🤣🤣
Ahaha ilgi manyağı yapan hemcinslerin yüzünden 😂
Haliyle en ufacık olumsuzta egoşları inciniyor sjj
20 Yorumla
1 yılHiç reddedilecek bir durumun içine sokmam kendimi genelde ben reddediyorum
20 Yorumla
1 yılErkekler çok düzgün kalıyor sanki ne namus kalıyor ne edep …
20 Yorumla
1 yılKız erkek fark etmez karakter meselesi bu boş ver geç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elini sıcak sudan soğuk suya soktuğunda şok etkisi yaratır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Bu özgüven değil. Olgunluğu olmayan insan hayır'ı duyunca çirkefleşir.
10 Yorumla
1 yılEgo... Erkeklerde de var bu durum. Ah bir egolarimizdan kurtulsak..😄
10 Yorumla
1 yılilk adımı atacak kadar cesur, reddedilince ısrar etmeyecek kadar gururlu kadınlara selam olsun..
10 Yorumla
1 yılSadece kızlarla alakalı değil karakterle alakalı bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇirkinleşmek isteyen herkes buna başvurur zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBende gördüm garip geliyor reddedilmek istememek insanı kudurtuyor galiba.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bilmiyorum demekki herkesin içinde bir çirkeflik var
10 Yorumlabence onceki iliskilerinde cok poh poh laniyorlar ve buda gereksiz ozguvene yol aciyor
10 YorumlaYok ya ben denk gelmedim. Nazikçe reddettim hep onlar da nazikçe gittiler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBelki de kaybetmek istemediği içindir çok şey düşünülebilir
10 Yorumla Kızlar cirkinlesmez genelde erkekler yapıyor bunu her iki cins içinde Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ortalık kötü efenim
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKızlar mı erkekler mioii jfjfjd öhö öhö jdjd
11 Yorumla
Soran1 yılhepimiz jsjjs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıliyi ki istek atmamisim 🙄🙄😝
13 Yorumla
Soran1 yılHahahhaa abla
- 1 yıl
Sonra sana saldirmak zorunda kalirdim 😅😅
Soran1 yılHahahah Saldırmazsın abla ya🤣
1 yılKim diyor onu sksksmms 😃
16 Yorumla
Soran1 yılBen pembe söyledim ben söyledim hahaha
- 1 yıl
Pembe mi 😂🤭
- 1 yıl
En sevdigim renk 🌺
Soran1 yılHahhahahah Cennet Mahallesi izlemedin mi
- 1 yıl
Neeeeeeeeeeeeee
Soran1 yılNe demek ned
hicde cirkinlesmem yani ahahshhah
11 Yorumla
Soran1 yılHajjsjs anlıyorum
1 yılErgen bilmem ne 🤣🤣🤣🤣ergence bir cümle zaten
13 Yorumla
Soran1 yılTakip ediyor dönmüyorum ergen yazıyor hahhajsjsjdjd
- 1 yıl
Hahaha böyle aciklaman iyi oldu 👍
Soran1 yıl🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAbi marjinallik ya 😂
11 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılay kim dedikodu varsa soyle ahshahhs
11 Yorumla
Soran1 yılYok kiz jsjdjd
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım