Selam KS ahalisi! Bu konudaki tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce davranışları ve düşünceleri önceden tahmin edilemeyen biri olmak, aşk ilişkilerinde kazanmanın sırrı mıdır?

Selam KS ahalisi! Bu konudaki tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce davranışları ve düşünceleri önceden tahmin edilemeyen biri olmak, aşk ilişkilerinde kazanmanın sırrı mıdır?

Gizemli olmakla gizemli olmaya çalışmak arasında çok fark vardır. Aşk ilişkilerin De kazanmak diye bir durum yoktur. Sevgi aşk duygu kavramı zamanla oluşan bir durumdur tamamlandığını hissetmek önemli. sevmeye gelince herkes seviyor, ama önemli olan çok sevmek değil, eksikleri ile de sevmektir.
Aşkta kazanmanın anahtarı tamamen öngörülemez olmak değil; asıl mesele, dengeyi kurabilmekte gizli: Yani bir yandan samimi, dürüst ve sevgi dolu olurken, bir yandan da karşı tarafın seni tamamen çözmesini engelleyecek kadar gizemli ve sürprizli kalabilmek… Çünkü aşkın büyüsü, hem güven verip hem merak uyandırabilen bir dengede gelişir; tamamen tahmin edilebilir olmak heyecanı öldürür, tamamen öngörülemez olmak da güvensizlik yaratır.
Şeffaf olmak en iyidi bence. Birinin ne tepki, yorum vereceğini ya da nasıl davranacağını bilememek ya da sürekli bunu düşünüyor olmak çok yorucu. Net ve şeffaf olma taraftarıyım ben.
Yani net olmak her zaman kazanılmak benim için. Belirsizlik sevmem, anladığım an'da soğurum ve benim için o an bitmiştir. Bir şey vardır ya da yoktur. Ya âşıktır ya da değildir. Zaten âşık bir insan hiç bir zaman belirsizlikte bırakmaz. Bırakmamalı, burada aşk söz konusu olamaz.
Ben net'im
Cevap
4Cevap
Her zaman birazdan gizemli olmaktan yanayım daha heyecanlı sjdh
aşk da genellikle kötüler kazanıyor maalesef.. iyiler hiç bir zaman kazanamıyorlar.. çünkü kötü olanlar seviliyor bu dünyada..
Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir bilirsin Barış..
Kesinlikle abi.. çok iyi bilirim iyi olduk elimize bir şey geçmedi
Belki de artık gerçek hayatında da Joker'i oynamaya başlamalısın..
Başka bir yaşamda başka bir mutlu son dayanabilmemin tek yolu bu çünkü..
Issız adam film repliği kapak fotoğrafına koyduğun filmi bilmiyor musun Wşsşsşs
O sırada bu film repliğinin efsane olup filmin bir başyapıt olması
@herakleitosubenyedim ayy hemde enn güzeliniii yazmışşşş süperr 😂🫠
Başka bir yaşamda başka bir mutlu son biz bunu halletmiştik..
Halletmiştik
Bilmiyorum abi bana göre dalgalı bir su yerine berrak bir suda olmak çok daha güzel. Toplumda çoğu kişinin olumlu baktığı bu "gizli olmalı "olayına sıcak bakamıyorum.
Öyle insanlar aşırı yorucu oluyor. Bir noktadan sonra sıkılıyorsun
Aşkın sırrı yok kendine özgü bir şey
Gizemli olmak aşkı kazandırmaz..
Sır sahipleri ve gizemliler bir adım önde.
Aşk yok erkekler seks derdi
Sanmıyorum ilişkide oyun olmamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?