Aşk İlişkileri Ayriyiz ama esyalrini elbiselwrini neden almiyor? Özlemefe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Esimle son kavgadan sonra esyalrimi hazirla gelip alcam dedi almadi ama surekli durumalrima bakiyor🤔 Güncellemeler1 yıl Duzelme ihtimali varmidir acaba ya da bir yontem.. Ayriyiz ama esyalrini elbiselwrini neden almiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. alır bekle 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Belki ayrılık konusunda emin değildir ya da bitirmeye cesareti yoktur senin birşeyler yapmanı bekliyordur 0 2 Yorumla Özlemefe 1 yıl Ne gibi biseylwr bekliyodur Yorumla KaraMizah34 1 yıl Biraz tartışma ve evliliğiniz hakkında bilgi verir misiniz Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birqk ya ne duzelteceksin. Ortada siddet var affedilmez. Bugun yapan yarin gene yapar 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. ya seni sinir etmek seviyor ya da umursamaz birisi çok hemde zaman yok 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Seni takip ediyor başkasıyla bir şeyler yapıyor mu diye 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Belki gel gitme demeni bekliyidur 0 0 Yorumla
Barlas006 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Zor be 0 3 Yorumla Özlemefe 1 yıl Alisiyosun ya zor ama ne yapalim Yorumla Barlas006 1 yıl Hatayın gerçeği Yorumla Özlemefe 1 yıl Evet Yorumla
canfezam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ne zamandır ayrisiniz ki 0 6 Yorumla Özlemefe 1 yıl 1 hafta oldu Yorumla canfezam 1 yıl Belki senden adım bekliyordur Yorumla Özlemefe 1 yıl Ben beni dovsun hemde benden adim beklesin cok bekler Yorumla canfezam 1 yıl Ha ole bi durumda at kıyafetlerini çöpe Yorumla Özlemefe 1 yıl Alcam dedi almadi atcam artik bitli donlarini onun Yorumla canfezam 1 yıl Mantıklı Yorumla
TanıdıkçaSeversin Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Davet bekliyor 0 2 Yorumla Özlemefe 1 yıl Ruyasinda dahi goremez Yorumla TanıdıkçaSeversin 1 yıl O zaman sorun yok Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yine gelecek dige 0 1 Yorumla Özlemefe 1 yıl Oyle dusunuyo galiba ben cagirayimda faln Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kafa karıştirici bi durum 0 2 Yorumla Özlemefe 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye ayrıldiniz Yorumla
kml52 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Ayrıldınız mı bugün 0 6 Yorumla Özlemefe 1 yıl 1 haftadir evde degil evden kovdum Yorumla kml52 1 yıl Hmm Yorumla kml52 1 yıl Tek misin Yorumla Özlemefe 1 yıl Benim evde kaliyoduk o yuzden Yorumla kml52 1 yıl Mesaj atıyorum şimdi sana Yorumla kml52 1 yıl Özlem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
alır bekle
Belki ayrılık konusunda emin değildir ya da bitirmeye cesareti yoktur senin birşeyler yapmanı bekliyordur
Ne gibi biseylwr bekliyodur
Biraz tartışma ve evliliğiniz hakkında bilgi verir misiniz
Birqk ya ne duzelteceksin. Ortada siddet var affedilmez. Bugun yapan yarin gene yapar
ya seni sinir etmek seviyor ya da umursamaz birisi çok hemde zaman yok
Seni takip ediyor başkasıyla bir şeyler yapıyor mu diye
Belki gel gitme demeni bekliyidur
Zor be
Alisiyosun ya zor ama ne yapalim
Hatayın gerçeği
Evet
Ne zamandır ayrisiniz ki
1 hafta oldu
Belki senden adım bekliyordur
Ben beni dovsun hemde benden adim beklesin cok bekler
Ha ole bi durumda at kıyafetlerini çöpe