Dışardan bakılınca fiziksel bir sorunum yok ama atak geçirdiğim zamanlar
güç kaybı, his kaybı, yorgunluk, görme kaybı gibi geçici sorunlar olabiliyor ve böyle durumlarda hastane yatışı oluyor 1 hafta falan. Siz sever miydiniz böyle birini
Dışardan bakılınca fiziksel bir sorunum yok ama atak geçirdiğim zamanlar
güç kaybı, his kaybı, yorgunluk, görme kaybı gibi geçici sorunlar olabiliyor ve böyle durumlarda hastane yatışı oluyor 1 hafta falan. Siz sever miydiniz böyle birini
Geçmiş olsun. Emes’in tam olarak nasıl ilerlediğini bilmiyorum ama kolay bir şey olmadığını tahmin edebiliyorum. Ben severdim açıkçası, hem de belki 'normal' diye tabir edilen birinden bile daha çok severdim. Çünkü böyle bir hastalığı taşıyan bir insan, hayata karşı daha dirençlidir, daha güçlüdür. Belki bazen yorgun düşer ama duygusal olarak daha derindir. Onu üzer diye daha da sahip çıkar, daha da değer verirdim. Mutlu olsun diye ekstra çaba gösterirdim, belki de bu yüzden daha özel olurdu o ilişki.
Ya hastalık herkeste farklı ilerliyor. Mesela bazı insanlarda şiddetli kas ağrısı falan oluyormuş ama benim pek ağrım olmuyor ve bazı insanlarda ataklar kalıcı olabiliyormuş benim ataklarım geçti.
Ama insan böyle şeylerde kendini kusurlu gibi hissettiği için böyle düşünebiliyor işte
Bence kendini böyle hissetmen çok normal. İnsan bazen en çok kendine haksızlık ediyor farkında olmadan. Ama ben seni kusurlu biri gibi görmedim, tam tersine… Hayat bazen insana fazladan yükler veriyor ama sen hâlâ buradasın. Bu bence çok kıymetli.
Senin ataklarının geçmesi de bir umut ışığı işte.
Ve biri seni sevecekse, seni sadece iyi günlerinde değil, en savunmasız, en gerçek halinle sever zaten.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim, sağlıcakla kalın.
Cok gecmis olsun. Her şeyin başı sağlık. Yarın ne olacağımız belli değil. Yeterki karakter sağlıklı olsun. Gerisi bir şekilde yaşanır. ( fenamı arada bir hastane fantazisi olur ☺️ ) saka yapıyorum alın ma lütfen. 🌸❤️🙏
Cevap
8Cevap
Çok yakın bir kız arkadaşım da ms hep yanında oluyorum onun çok fazla arkadaşı yok herkes Bi tuhaf gözle bakıyor
Bana o gözle bakan yok çevremde ama arkadaşın adına üzüldüm
Ben ona yetiyorum zaten başkası olmasada olur başımın üstünde yeri var
Senin gibi insanların sayısı artar umarım
Zor valla
Öncelikle bu kişi kimse
Sağlıklı olması için dua ederim
Ama olabilir sonuçta hepimiz insaniz bi engel göremiyorum
Haklısın tabii ki insanız ve başımıza her şey gelebilir ama insan en ufak hastalıkta kendini kusurlu gibi gördüğü için böyle şeyleri düşünebiliyor
Normalde çok pozitif biriyim hiçbir şeyi takmam ama bazen böyle düşünebiliyorum
:)
Benim kız arkadaşım vardı MS hastası evlenecektik farklı nedenlerden dolayı ilişkimiz bitti
Tanıma imkanım var mı
18 yaşındayım
Neden sevilmesin ki
Hastaneye yatma durumları falan olabilir çünkü sonuçta böyle şeylerden bakabilir karşı taraf
Çünkü tedavisi olmayan bi hastalık
Seni seven kusur görmez sorun etme.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sevebilirdim
Severdim ♥️
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?