Eğer böyle bir durum yaşıyorsan, öncelikle hissettiğin duyguları anlamaya çalışman çok önemli. Bu yaş farkı, başlangıçta sana güven ve koruma hissi verebilir gibi görünebilir, özellikle de babanı kaybetmiş ya da eksik bir baba figürüyle büyümüşsen, böyle bir ilişki seni güvenli hissettirebilir. Ancak, bu hislerin, duygusal olarak ihtiyaç duyduğun bir figürü aradığını gösteriyor olabilir. Bu tür bir ilişki, kısa vadede seni tatmin edebilir, fakat uzun vadede bazı duygusal sorunlarla karşılaşman olası.
Bir baba figürüne olan ihtiyacın, aşk ve bağlılık arasındaki sınırları bulanıklaştırabilir. Yani, bu ilişkide kendini sevildiğini ve korunuyor olduğunu hissetmen normal, fakat aslında bu duygu, aşkın ötesinde bir güven arayışı olabilir. İlişkinin sağlıklı olup olmadığını sorgularken, kendine şunları sorabilirsin: Gerçekten bu kişiyle derin bir aşk ve bağ hissediyor muyum? Yoksa güvenli bir alan ve duygusal boşluğu doldurma ihtiyacı mı var? Bu, zamanla daha belirginleşebilir.
Bir ilişki, karşılıklı büyümeyi, geliştirmeyi ve desteklemeyi içermelidir. Ancak, yaş farkı büyük olduğunda, bir tarafın duygusal olarak büyümeye devam ettiği sırada diğer taraf daha "olmuş" ve deneyimli olabilir. Bu, dengesiz bir bağlanmaya yol açabilir. Ayrıca, bir ilişkide sevgiyi ve bağlılığı, bir figür arayışıyla karıştırmamak da önemli. Kendi duygusal ihtiyaçlarını tanıyıp, bir ilişkiyi sadece sevgi ve saygı temelleri üzerine kurman çok daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence sen daha iyi yaşa ve daha iyi bir kişi layık yaşı senden 6 9 yaş fazla olsa neyse derdim ama arada 30 yaş var ve yaşlı insanlar aldatır özelikle 56 yaşlarındaki yaşlı adamlar sence senin yaşını bilmesine rağmen sana demezmiydi sen daha küçüksün ben ise 56 yaşındayım sen benim çocuğumun yaşındasın derdi sen kendini düşün daha gençsin güzelsindir kendini çarçur etme böyle şeylere bak sana bide bunu diyim düşünsene sen 30 lardasın o ise 60 70 arası o öldü diyelim sen o gencecik yaşınla bu durumun üstesinden gelebilcen mi
211 Yorumla
Soran1 yılHaklısın o kişi ile gelecek olmaz çünkü gerçekten bana göre çok yaşlı
- 1 yıl
Aynen öyle bak sadece bekle önemli olan sabır sabret bu yaşında sana daha güzeleri çıkacak kendini hiç üzme böyle bı durm için ve kendin için düşün adam sapık bile olabilir
- 1 yıl
Önemli olan kaderi bekle ve zamanı geldiğinde görüceksin
Soran1 yılAdam zaten sürekli Esc ile beraber oluyor alkol falanda var adamın
- 1 yıl
Dayıya bak helle dövcn akılanmaz onu bı gzl tehdit etcm aklı başına gelir güzel kardeşim
- 1 yıl
Anca ozmn akılanır söyle insanlar ne sinir ama kızlara bide yürürler gece takip ederler bazen kız olmaktan bile nefret ediyo insan sürekli ailede namusunu kirletme akrabalar arkadan senin hakkında yalan yanlış şeyler demesi bile bı uğraştırıcı mesele
Soran1 yılEvet bu adam sürekli tinderdan Esc ile konuşuyor ve zina işliyor ve bundan olmaz
- 1 yıl
Olmaz zaten sen bulursun beh boş ver bula bula yaşlı insanları bulma bence cidiye girebilcek biri bulmaya çalış veya öyle biri çıkana kadar bekle ben bile heni ayrılık yaşadım arayio derecede kafaya takıcak bir durum ilişki ztn
- 1 yıl
yeni ayrılık yaşamama rağmen kendimi zarzor motive ettim çünkü sürekli hatırlıyosun eski anıları unutulmaz hele hele bir kişi ile geçirdiğin o güzel anlar
Soran1 yılEvet bende de öyle oluyor ama o adamla bir geleceğim olmazdı çünkü yaş farkı çok yanımda babam veya dedem gibi duruyor
- 1 yıl
Evt kendine hiç eziyet etme
Gizli Üye(36-45)1 yılHxhdndnd ya işte o fantezinle ya da psikolojiyle alakalı genel durumun ile alakalı değil.. Ama benim gibi 38 yaşlarına 40 yaşlarına gelince olgun erkelerin aslında çok sorunlu olduğunu görüp tecrübe edince bu sefer kıyaslama yapiyorsun ve aslında en iyilerinin 32 ve 34 yaşları arasında olduğunu farkediyorsun. O yaştan sonra erkekler degisiyorlar. yaş fantezin için bile çok yaşlı eğer seks istiyorsan. . Ama genel hayatın mantıksal hayatin için bir baba ya da çevrende o yaşlardaki erkekler çok zengin
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yılfantezi ve genel durumun ile alakalı yazacaktım yanlış olmuş
- 1 yıl
Tebrik ederim güzel açıklamışsınız
Bende 26 yaşım canım 56 nedir Allah aşkına babam yaşım da adam 35 en üst gör olgunlukta bence hem genç hemde olgun olur tercih senin ama niye kendini bu kadar hafife alıyorsun, değerini bil kimsenin elin de oyuncak olma sevdiğin yaş aralığına bak o söylediğin yaşlar artık dede yaşı
72 Yorumla- 1 yıl
Babası yaşında adam seviyor nasıl bir şey anlamıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yaş mevzusu aşkın önünde bence duramaz ama aradaki 30 yaş farkını göz ardı etmek de kolay değil 🫣. Olgun adamlar genelde kendine daha güvenli, hayatta ne istediğini bilen tipler olur, bu yüzden böyle birine ilgi duyuyor olman çok normal. Ama unutma, önemli olan yaş değil, sizin birbirinizi ne kadar anladığınız ve ilişkideki beklentilerinizin uyumu 🤍. Peki, senin bu ilgini çeken şey tam olarak ne?✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılolgun kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl26 yaşındasın ve 30 yaş büyük birini mi soruyorsun? 10 yaş olsa fazla ama hadi tamam diyelim 20 değil 30 yaş büyük bir erkek mi gerçekten?
Sen 40 lı yaşlarına gelince onun işi bitmiş olacak 👍 illa 30 yaş büyük birini tercih edersen alkol sigara gibi kötü alışkanlıkları olmayan beslenme ve dinlenmeye dikkat eden ve düzenli spor yapan birini bul. Aksi takdirde 35 ila 40 yaşında dul kalırsın. İlişkilerde erkeğin büyük olması iyidir ama 30 yaş farkta aşırı fazla, kadın kısmı böyle işte 🤔🤔 kafanız farklı çalışıyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAbi siz şaka mısınız ya. 56 yaşındaki adam dede yaşında. Benim babam o yaşta torunu var. Dede kendisi. 36 olsa neyse de 56 nedir. Abartmayın ya. Ben 25 yaşındaydım. 18 yaşindaki kız yaşımdan dolayı istemedi beni. Bunlar dedesi yaşındakileri nasıl istiyor anlamıyorum. Demek'ki o amaçla tanışmamış. Zamanla ilerlemiş bişeyler. Yoksa ilkinde sende tepki verirdin 😄 ne diyorum ben 😅
00 Yorumla Zevkleriniz en büyük uyum ya da uyumsuzluk olacaktır yaş farkından dolayı. Her yaş insana yeni şeyler katar, sen her yıl farklı bakış açılarını keşfedeceksin,, ilişkinizdeki en byüyük birinci değişken sen olacaksın. Sen olgunlaştıkça o ihtiyarlayacakbuda en büyük ikinci değişken olacak, bunların hesaba katmak lazım.
02 Yorumla- 1 yıl
Zaten ihtiyarlamıs la daha ne kadar ihtiyarlicak
- 1 yıl
La ne kardeşim? Tanımıyorsun samimiyetin yok gevşek gevşek diyaloglara giriyorsun. Önce bir insanlarla iletişim kurmayı öğren, sonrada bilgin olmayan konularda yorum yapmamayı öğren. 45 65 yaş arası tanımı orta yaştır, ihtiyarlamak dediğmiz tanımı yaşı ilerleyen insanlar için kullanılır. Rica ediyorum sırf konuşmak için konuşmayın.
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Yani ne yaşıtım olan nede olgun olan. Benden bir kaç yaş büyük olan insanlar daha çok dikkatimi çeker.
45 Yorumla
Soran1 yıl56 yaş çok mu büyük
Soran1 yılAma benim yaşım için dede yaş olmuyor ki
- 1 yıl
Yine aynı şey
Senin için de deden yaşında oluyor
Aklını başına al
1 yılyaşıtlarımla sadece arkadaş olabiliyorum ilgimi çekmiyor
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Küçük olmamalı benden 3-5 yaş kadar en fazla büyük olabilir… gerisi bana sağlıklı gelmiyor hele ki sizin aralık… 🤷🏼♀️
26 Yorumla
Soran1 yıl56 senin için yaşlı mı?
Soran1 yılBaba özlemim yok
- 1 yıl
Yok derken
Baba sevgisi görmemiş biri ancak babası yaşındaki birinden hoşlanır
Ondan sevgiyi bekler - 1 yıl
@MuhammedAslan16 ismin Eray mı
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aradaki yaş farkı çok fazla evet. 4 sene sonra adam 60 olacak artık yaşlı sınıfına girecek o zaman düşüncelerin farklı olacak bakışın değişecek. Ben de olgun kadın seviyorum ama 56 yaş ne mk.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet benimki biraz abartı
Soran1 yılPeki tamam
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 45 yaşımdayım, 35 yaşındakine selam versek 10 yaş fark çok diyorlar. Amca, Dayı, yakıştırması yapılıyor.
Şimdi bakıyorum yaş farkı 30 normal diyor. Yaw 26 yaşındaki kardeşim, bu adamın oğlu sana oluyor babası değil.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl26'ya gireceğim 65 yaşındaki adamla konuşuyorum. Olgun adamlar daha dikkat çekici yaşıtlarımla kumda oynuyormuşum gibi hissediyorum.
522 Yorumla- 1 yıl
Şaka herhalde 65 ne benle olsan neyse
Cevap sahibi1 yılAdamın vücudu bi görcen taş mübarek, ten rengi de bembeyaz, maşallahı var adamın, böylelerini gördükçe yaşıtlarıma olmayan ilgim daha da azalıyor.
- 1 yıl
Yani bilmiyorum normal istek atsana konuşalım
- 1 yıl
İnanmam
Cevap sahibi1 yılAdamı görsen inanırdın
- 1 yıl
40 olmaz mı
- 1 yıl
A. taş mübarek dediğin vücut iskelete dönmüştür lan şimdi
Beyaz olması normal çünkü ruh kalmamış bedeninde - 1 yıl
Nasıl bir zihniyettesiniz arkadaş
80 yaşındaki adamla da olursun sen
Ulan nasıl bir akılsızlık bu
Kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz
Kendinize Hiç mi değer vermiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılAdamın vücudunu gördün mü de böyle konuşuyorsun, süt gibi fit vücudu 30'luk kaslı kasıntılara taş çıkartır.
Zihniyetim gayet düzgün, en azından utanmaz erkekler gibi kendimden daha genç kadınları beğenmiyorum. Olgun sevmek suç mu ya? 30'luk kasıntı erkeklerle çıkmak mı kendine değer vermek oluyor? İlla 30'luk kasıntıları mı kendimize yakıştıralım? Her türlü ayrıma karşı olduğum gibi yaş ayrımına da karşıyım. Biraz daha olgunsa ne olmuş yani? Tatlı dilli, sevecen, şefkatli, nazik, saygılı daha ne olsun? 30'luk kasıntılar gibi yürüyen cinsellik değil en azından.
Cevap sahibi1 yılKendime değer verdiğim için olgunları tercih ediyorum. Genç erkekler olgun erkeklerin binde biri kadar davranmıyor hep kendi isteklerini ihtiyaçlarını mutluluklarını ön planda tutuyor. Olgun erkek öyle mi? Her türlü sıcaklığı gösteriyor. Babacan yaklaşıp halden anlamaları genç bir erkeğin seni seviyorum demesine eşdeğerdir bana göre.
- 1 yıl
Fakesin sanırım
- 1 yıl
Grizekalımısın kızım sen
Her erkek illa cinsellik üzerine yürütür ilişkisini
Cinsellik istemiyorum diyen erkek yoktur
O bahsettiğin henüz niyetini belli etmemiştir
Sen biraz ileri git cinsellik konusu falan Aç
Bak bakalım nasıl birine dönüşüyor
O adam seni zkp bırakcak kızım Aklını başına al - 1 yıl
Ha ben de kendimden Büyük biriyle çıkıyorum
Ben de ergenlerden se olgunlardan daha çok hoşlanıyorum
Ama aramızda 10 yaş var senin gibi 30 yaş yok mk
Cevap sahibi1 yılÖncelikle hakaret (ler) ini sana iade ediyorum.
Bi pembeli üyeye benim hakkımda yorum yazmışsın
"O normal canım
5 yaş normal
30 yaş nerde 5 yaş nerde
Hele ki yorumlarda da başka bir tanesi var
O da 25 yaşındayım 65 yaşında sevgilim var taş gibi vücudu var diyo 🤣🤣
A.. 40 yaş senden büyük
Adamın bir ayağı değil iki ayağı beraber çukurda
Yaşayan ölü
Ama gel gör ki canım kız çok
İğrenmeden veriyorlar sevişiyorlar
Hiç igrenmeden nasıl oluyor anlamıyorum"
Gerçekten anlamıyorum insanların bu boşboğazlığını, demek ki sizin aklınız fikriniz hep cinsellikte, hep zikmekte ki herkesi böyle görüyorsunuz. Adamın beni zikmek gibi bi düşüncesi olduğunu hiç sanmıyorum. Üstelik adam evli ve sevgili bile değiliz. Sadece sohbetini çok beğeniyorum. Adamın yaklaşımı o kadar sıcak ve samimi ki senden bile daha nazik ve efendi olduğunu söyleyebilirim. Her erkeği kendiniz gibi görmekten vazgeçin. Her kadının paragöz olmadığı gibi her erkeğin de sizin gibi cinsellik bağımlısı sapık olmadığını bilin lütfen. Bi de olgun erkekle yatan kadınlar neden iğrenmeli onu anlamadım, olgun adamdan irin mi akıyor da iğrensin yatan kadın. Gençlerden daha temiz ve sevgi dolu oldukları bi gerçek. Kimsenin zevkine ve tercihlerine karışmayın lütfen ve kötü laflarınızı kendinize saklayın. İnsanlara sadece biraz saygı gösterseniz hiçbi şey kaybetmezsiniz.- 1 yıl
Bugüne kadar çok şükür bir şey kaybetmedim zaten
Senin gibi canım uğraşamam bacım
Yol al - 1 yıl
Bugüne kadar çok şükür bir şey kaybetmedim zaten
Senin gibi slklarla uğraşamam bacım
Yol al
Cevap sahibi1 yılYorumuma salça olan sensin saygısız, asıl sen yol al.
Cevap sahibi1 yılBi de aynı şeyi iki kez yazmı.
Cevap sahibi1 yılYazmış*
Soran1 yılBirbirinizi kırmayın lütfen
- 1 yıl
Şehir?
Baban yaşın da bırıyle olmak istıyor musun gerçekten babanla yaşıttır aşağı yukarı
33 Yorumla
Soran1 yılAslında kararsızım
- 1 yıl
Kararsız olman bile saçma
Neden genç biri değilde O yaştaki bir adam
Kendine değer vermiyormusun
O kadar da mı değersizsin
56 yaşındaki bir adam sana ilgili davranır seni değerli hissettirir ta ki istediğini alana kadar
İstediğini aldıktan sonra sklemez bile
Ha istediğini aldıktan sonra aynı davrananlar da var ama o da normal aw sonuçta torunu yaşındaki bir kızla birlikte oluyor
Gizli Üye(30-35)1 yılYavrum yasitlariniz var yakışıklı çocuklar napcaniz o yaştaki insanı. Seks aracı olarak mı kullansın sizi ne istiyonuz.
16 Yorumla
Soran1 yılEvet çok yaşlı
Cevap sahibi1 yılDede mi yakışıklı
Soran1 yılHayır yakışıklı demedim , yaşlı demiştim
- 1 yıl
Burcun ne. Ve şehir?
Cevap sahibi1 yılNapcan
- 1 yıl
Sana sormadim
1 yılO yaşlarda yaşlı insanlar ilgi çekici gelebilir ama böyle biriyle ilişki yaşarsan istismar edilirsin yaşın ilerledikçe uygun olmadığını farkedecek ve yaşıtlarına yöneleceksin.
00 YorumlaYaptığın yanlışlıkları ve hataları bırakıp, geçmişi unutup önüne bakman gerekiyor. O yaş farkı biraz fazla mutlu olamayacağın aşikar o yüzden gelecek için başka adımlar atabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. 56 yaşında ki bir adama nasıl aşık olabilirsin Allahını seversen 🙄 yaşıtlarım daha çok dikkatimi çekiyor
03 Yorumla
Soran1 yılNeden olunmaz mı
- 1 yıl
Tabikide olunmaz
Benim dikkatimi olgunlar çekiyor. Ama senin için56 çok büyük değilmi 30 yas var arada. Yinede senin sevmen yeterli
10 Yorumlapsychology ogrencisi olarak sunu soyleyeyim sen olgun birini aramiyorsun sen baba figuru ariyorsun bir terapi al bence
10 YorumlaBenim yaşıtlarım hep ilgimi çekmiştir kız erkek farketmeden
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda merak ettiğim tek şey babanla nasıl tanıştırıcaksın adamı
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kızacak babam
- 1 yıl
Empati yapsana babanla
Olgunluğu geç adamın bir sonraki durağı morg. Zincirlikuyuda mı tanıştınız. Olgunluk yaşla alakalı bir şey değil bunu anlamıyorsunuz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu konu genel manada olgun insan tercihi ile sonuç buluyor sanırım. Ben de hep kendimden daha büyük yaşta olan kadınlardan hoşlanıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıldeden yaşındakı adamı napacaksın enerjiniz tutmaz ozellıkle aklını başına alır abazadır o
01 Yorumla
Soran1 yılEvet haklıdan
1 yılYaş sorun olmaz anlastigin süreçte ama karşı taraf zengindir yoksa 30 yaş kabul etmezsin 15 yaş fark siniry
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen ne ile ilgileniyorsun maddi olarak mı anlaşabilmek olarak mı?
013 Yorumla
Soran1 yılHer yönden
Soran1 yılBastonsuz yürüyor😅
- 1 yıl
Para nelere kadirsin
Soran1 yılNe alaka para
- 1 yıl
Yani paraninda etkeni vardır anlatigin süreçte yaş dorun olmazmadfi durumu iyi demi
Soran1 yılEvet durumu iyi
- 1 yıl
Ola bilir sonuçta kadın geleceğe bakar kardeş sen istiyon mu? Elalem ne dere bakma elalem her şey der evlen gitsin
- 1 yıl
@Sempatiik26 oha aq ya zihniyetinizi skm
- 1 yıl
Kızım aklını başına topla
adamın senin yaşında torunu vardır belki
Belli ki baba sevgisi görmemişsin bu yüzden istiyorsun
Ama boş ver kızım kendi yaşıtlarına bak
Sen ilgili sevgili sadık olsan illa ki kendin gibi birini , seni el üstünde tutacak birini bulursun - 1 yıl
@MuhammedAslan16 senin şahsiyetini zkrm qavat show yapma
- 1 yıl
@MuhammedAslan16 yaw he
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBaba sevgisi eksikliği mi yaşadın? 26 nerdeee 56 nerde. Hadi 35 desen anlarım senin yaşındaki birinin maksimum olgun seviyesi 35 olmalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yasindayim daha iyi anlasabilecekken neden baban yasinda birini tercih edesin. Dertten anlamaz kusak nesil farki var tek amaci cinsellik. Bu mh istedigin
10 Yorumlaİyi bol bol tiktok yayını açarsınız svdim falan dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin için olgun değil olmaması gerekir, belki babandan bile büyüktür. Erkek biraz büyük olmalı evet ama bu kadarı çok fazla...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOlgundan kastim 50 yas degil yanliz max 35 yas olabilir
00 Yorumla
1 yılYok bence tam ideal yaş farkı 😂
Şaka bir yana 30 yaş fazla gibi.00 Yorumla
1 yılSaçmalama bu olgunluk değil. Adam baban olacak yaşta.
00 Yorumla
1 yılKimse. Dikkatimi sadece kitap karakterleri ve canlı kültürler çekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYas farki cok ama uyum yüzdesi yuksek olunca fark kapanabiliyor.)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılYani biraz var o adam ya babam yaşında ya da babandan büyüktür.
00 Yorumla
1 yılEvet deden yaşında saçmasapan konuşma. İğrenç ya nasıl miden bulanmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşıtlarım ama en çok 24-25 yaşındaki kadınlar Ahshashhhaahh
00 Yorumla
1 yılOlgun değil dede resmen. Nasıl bir düşünce ile soruyorsun anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Ben de 25 yaşındayım ama yaşımdan epeyce olgun duruyorum
00 Yorumla
1 yılYok tam ideal yaş saçmalama gözünü seveyim ne idin var
00 YorumlaŞimdilik normal. Ancak adamın sağlık durumuna başlı olarak ileride sorun olma ihtimali var.
00 YorumlaOlgun sevmen güzel bende 31 yasindayim eski sevgilim 53 yaşındaydı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılOlgun kişilerden hoşlanman normal, ileridede daha küçük seversin...
00 Yorumla
1 yılBenden 6 7 yaş büyük olsun neyse de 30 yaş biraz abartı be bacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de olgun kadınlardan hoşlanıyorum ama denk gelmedi bir türlü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılSevişince anlarsın her milimini santim santim işler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Biraz olgun evlilik için. Ama flört etmek istersen sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHarun abi 1 aydır aynı soruyu soruyorsun maalesef size gençler bakmıyor nxjdlsp
11 Yorumla
Soran1 yılErkek değilim ki
Gizli Üye(25-29)1 yıldaha ölmemiş ki geç değil umut varf dalga mu geciosuovjb
14 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi1 yılboş ver
Soran1 yılSöyler misin
Gizli Üye(18-24)1 yılDeden yaşın da çok olgun tabiiki midesiz mısınız. 5 10 yaş olur da neyse yetişkinsin sonuçta ama o yaş aralığı fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhaa kız yine mi sen? Lan biz bıktık sen bikmadın 56'lık moruk sorusundan bilerek mi yapıyon bunu? başka sorcak sorun mu yok senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen dalgamı geciyon olgun demek sende en fazla 10 yaş büyük demek sen milletin aklıyla alay etme
05 Yorumla
Soran1 yılBen çok ciddiyim
Cevap sahibi1 yıl56 yaşındaki koca adamla ne işin var lan
Soran1 yılRahat yaşam
Cevap sahibi1 yılEe şimdi cinsellik Yok bir şey yok abi kardeş gibisiniz nasıl rahat yaşam oluyor
- 1 yıl
Diğer yorumları bı oku hele
Bunun ki daha hiçbişey
25 yaşında olup 65 yaşındaki adamla birlikte olan var yorumlarda
Gizli Üye(30-35)1 yılYok canım 30 yaşın lafımı olur ae seni ajshshshshahj
018 Yorumla
Soran1 yılNiye küfür ettin
Cevap sahibi1 yılcanım mısın deden yaşında aw
Soran1 yılDede değilde baba yaşında
Cevap sahibi1 yılEeee mal ne işin. Var aw oğluyla
Soran1 yılYaa niye küfür ediyon sevıyorum onu
Soran1 yılTövbe tövbe
Cevap sahibi1 yılGör bak zikip atacak seni
Soran1 yılÖylede yaptı zaten
Soran1 yılEvet
Soran1 yıl14 ay beraber yaşadık
Cevap sahibi1 yılSende zikildğinle kal şimdi evlenirken bile seni tercih eden 40 üstü dul adamlar olcak
Soran1 yılCiddi misin
Soran1 yılWalla trol değil keşke öyle olsaydı
Soran1 yılYaptım bir cahillik
Cevap sahibi1 yılÇekersin cezasını boş ver
- 1 yıl
14 ay verdin ondan sonra sktr çekti dimi
Ne bekliyordun kodumun salağı - 1 yıl
O değil de hiç utanmadan öyle de yaptı zaten demen
A. Hiç mi yüzün kızarmıyor
Hiç mi utanmiyon
Deden yaşındaki adamla nasıl yattın a. Aklım almıyor
Nasıl yakıştırdın kendine
Hiç mi iğrenmedin
Öğğ yeminle kustum düşünürken
Soran1 yıl@MuhammedAslan16 Neden bu kadar bana sinirlendin
1 yılBen de olgun severim de 56 yaş ne ya iğrenç. 27-28 dikkatimi çekiyo
49 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
40 olmaz mı
- 1 yıl
@OnurSerkan benim olgun anlayışım 27 diyorum. Evli koca koca adamlar burada kızınız yaşındakiletr ne uvşaklık yapıyosunuz ayıp değil mi mq sübyancıları
- 1 yıl
Ne alaka sübyancı olmak. Bem olmasam başkasına gidecek kız.
- 1 yıl
O normal canım
5 yaş normal
30 yaş nerde 5 yaş nerde - 1 yıl
Hele ki yorumlarda da başka bir tanesi var
O da 25 yaşındayım 65 yaşında sevgilim var taş gibi vücudu var diyo 🤣🤣
A.. 40 yaş senden büyük
Adamın bir ayağı değil iki ayağı beraber çukurda
Yaşayan ölü
Ama gel gör ki canım kız çok
İğrenmeden veriyorlar sevişiyorlar
Hiç igrenmeden nasıl oluyor anlamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun adamlar
53 Yorumla
Soran1 yıl56 nasıl
- 1 yıl
Fazla yaşlı
- 1 yıl
40 iyi değil mi
Gizli Üye(30-35)1 yılSonra iş oluyorsunuz. Ben 33 kız 20 yaşındaydı. Saçma sapan hareketler oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılona sen karar ver ama sen bizim için yeni çıkmış taze profiterol gibisin
00 Yorumla
1 yılOlgun tabii baban yasinda, iliski denge isidir. hiçbir açıdan denk değilsiniz asikar.
30 Yorumla26 yaşında kızım 56 yaşında yaşlı bir adamla olsa evlatlıktan red ederim onu. Allah beyin vermiş yani
10 Yorumla
1 yılAldatır seni ve antropozu hiç çekilmez kandırır seni. Genc kızsın git 30 da birini bul
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBiraz zorlasa torunu olacakmişsin yaş farkı uçurum
22 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle
- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım