Beni gorunce donmustum... kafede sadece oturuyorduk, aramda bisey olmadi yeni kisiyle daha.
Adam tuvaletteydi, kafeye gittim eski sevgilim aramis. Geri aradim dedi hemen cik ordan seni almaya geliyorum. O adam soyle boyle kotu vs. Ciktim aldi beni.. onu hala seviyorum ama benden kucuk bir sebepten ayrildigi icin kizgindim. Benim depresyonum var ve ona soylememistim.
Sevgilimle baristikmi emin degilim ama bana aşkım diyordu sonradan. Ne yapacagimdan emin degilim. Aramizda su an ne var bilmiyorumda. Hersey belirsiz. Bana sadece o adamla ne isin var, onu taniyorum tehlikeli vs dedi.
Hersey belirsiz ama beni seviyormu? Ne cikaracagima sasirdim.. neden depresyonumu gizledim diye benden ayrilir birisi. Baska seylerde var ama o bana cok iyiydi, hediyeler alir, beni ailesiyle tanistirmisti. Simdi ne olacak bilmiyorum. Eskisi gibi degiliz ama beni eve birakirken arabada elimide tuttu sikica. Onu anlamakta gucluk cekiyirm. Benim duygu durum bozuklugum var ama ondan daha dengeli davraniyordum.
Baskasiyla gorusmek istememistim aslinda benden ayrildigi ve beni yargiladigini dusundum. Adam davet edince beni ertesi gun kahvaltiya kafeye vs dedim ne olcak, birsey yapmam kafa dagitirim. Oyle denk geldi sadece..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer