2. Buluşmada yere serdi bacaklarıyla kollarımı tuttu?

Bir sürü saçma tuhaf özelliği var ama çıkarım yapamadımİlk buluşma aşırı normaldi. Her ne olduysa 2. Buluşmada oldu. Kalk üstümden dedim baya bir süre tepkimi ölçtü. Ne alaka diye düşündüm ama hala tam olarak şüphelenmedim. Ama çok sık böyle davranışları var. Üstümde kontrol uygulamayı seviyor gibi. Bunun nedenini çözemedim. Bir kez daha ben yatar pozisyonda bileklerimden tutup tepkimi ölçtü. 1 dk falan öyle bekledi hiçbir şey demeden. Nefes alışverişim hızlanmaya başladı artık korktum çünkü. Korkuyor musun benden gibi bir cümle kurdu. Korkmuyorum derken ne yazik ki sesim titredi ve kötü hissetmek yerine gülümsedi? Yasadışı işlere bulaşmış tuhaf ve gizli bir geçmişi var? Tam olarak asla anlatmıyor. Durmadan öpüşürken boğazımı sıkıyor. İnsan neden sevdiği kadına durmadan böyle bir şey yapmak ister. Ama bir yandan da durmadan temas etmek istiyor. Durmadan sarılıyor. Sevgi dolu bakıyor. HEP kendi istediği olsun istiyor. Benim isteklerimin bir önemi yok mu diye sorunca da "Düşünmemi sağlıyor ama önemli olan benim isteğim?" Dedi. İnanılmaz özgüvenliKontrolcü, şüpheci bir yapısı var. Çok çabuk bağlandı. Daha 20 yıl benimsin, umarım duygularımla oynamazsın, seni annem gibi gördüm bir ara dedi ve omzumda ağladı? 2. Buluşmadan? Paranoyak ve takıntılı biri olduğunu kabul ediyor. Ben öyle birisin dediğimde evet doğru dedi? Genelde insanalr bunu saklamaz mı? Çevredeki herkese rol yaptığını bana kendini açtığını söyledi. Durmadan mimik okuyor zaten. Yalan söylediğimde direkt anlıyor. Aile kavramı da yok. Anne babasının boşanmasına bile sebep olmuş 13 yaşındayken. Hayatımdaki en doğru karardı dedi? Sizce amacı nedir? Ayrılmalı mıyım? Tuhaf mı tehlikeli mi? Bir yandan seviyorum ve ona yardım etmek istiyorum. Yalnız bir tip ama başımı yakmak da istemem takıntılı bir tip. Ama belli ki hayatında hiç kimseye kendini açamamış. Hiç elini kaldırmadı yanlış anlaşılmasın. Sadece tepkimi ölçmeye ve kontrol uygulamaya çalışan hareketleri var. Arkadşalar bir de yanımda ekstra güvenlik amacı kelebek taşırım hep. Çantamı karıştırıp el koydu ve bunu kırarım neden taşıyorsun bunu yanında tarzı abartı bir tepki verdi? Paranoyak olduğundan üstüne alındı gibi geldi. Aşırı mimiksiz ve soğuk bir tarafı da var. Ama durmadan beni sevdiğini, özlediğini söylüyor. Hayatında düzenli konuştuğu sayılı insanlardanım
2. Buluşmada yere serdi bacaklarıyla kollarımı tuttu?