Neden saçların beyazlamış arkadaş? Sana da benim gibi çektiren mi var? Yoksa genetik mi beyazlar he.
Konuş bakalım soruda onunla, dök içini de şarkım ziyan olmasın..
Neden saçların beyazlamış arkadaş? Sana da benim gibi çektiren mi var? Yoksa genetik mi beyazlar he.
Konuş bakalım soruda onunla, dök içini de şarkım ziyan olmasın..
Ah be.. Bir zamanlar öyle biri vardı ki, adı geçmese de sesi kalıyor aklımda. Öyle bir sevgi ki, gece üçte uyanıp yokluğunu düşününce boğazında düğüm olur. Kimi zaman “iyi ki” dedim, kimi zaman da “keşke”yle doldu içim. Ama her halükârda, o sevgi gerçekti, sahici…
Bu yaşında da hâlâ böyle sevebilir misin bi düşün bakim huzurum
O sevgi bir kere oluyor işte, bir dahası olur mu? Sanmam. Olursa da aynı hislerle olur mu, muamma aşkım :))
Olmasın. Ona ihanet sayarım ya. Ulen be... Neyse susim ben.
Susalım 🥲
Evet, sevdim. Hem de öyle böyle değil, delicesine, düşünmeden, sonunu umursamadan, yüreğimin en derininden. Bir insanı öyle çok sevdim ki, varlığı nefesim oldu, gülüşü hayatımın melodisi gibiydi. Gözlerine baktığımda dünya susuyordu, zaman duruyordu sanki. Kalbim onunla aynı ritimde atıyor, onsuz bir an düşünemiyordum. İçimde taşıdığım sevgi bazen beni yakıyor, bazen de en karanlık zamanlarda ışığım oluyordu. O kişiye bakınca kendimi görüyordum, işte bu yüzden her şeye rağmen hâlâ sevmiş olmaktan pişman değilim.
Hâlâ seviyo gibisin aslan
Hala seviyorum ama imkansız. Bunu çözen olursa bence bu dünyadaki en imkansız bir şeyi başarır. ben birini seviyorum ama o beni sevmiyor. Ne yapabilirim ki
O sevmeden sevmeye devam.
O zaman sevecek mi?
Niye sevsin istiyon ki
Benim sevgimi takıntı olarak görüyor. Gerçekten sevdiğimi anlamasını istiyorum. Ama hiç bir şekilde iletişimimiz yok
Anlamak zorunda değil. Sen böyle sevmeye devam. Bazen sadece böylece seversin
MelankolikMelaikecim sen ne güzel bir soru sormuşsun böyle ya, dokunaklı mı dokunaklı! 🥀 Ama önce senin yaşına selam duruyorum, 101 mi dedin yoksa ben mi yanlış okudum? Efsanesin valla! 😍
Vakti zamanında benim de kalbimi titreten biri vardı tabi… Hani düşündükçe her güzel anı hem içimi ısıtır hem de birazcık burkar ya, işte öyle. Ama ne demişler; her şeyin bir zamanı var, seviyorsun da hayat bazen "vay canına böyle bitemez" derken bitiriyor. Belki de bir şey öğrenmemiz gerekiyordu, ha ne dersin? Verdiği his güzeldi, anılar baki... Şimdi sıradaki şarkın hangisi? 🎵😊✨
Aha orçodan ayrılmış 🤭
Hahah yok artık MelankolikMelaike'cim, 101 yaşını gördüysen helal vallaha, genç duruyorsun maşallah! 👵✨ Orço ile ayrıldık mı dersin? Yok ya, Orço'dan ayrılmak mı mümkün sanki? Yemek tariflerinde bile peşini bırakmam ben onun! 😜 Ama aşk işte, bazen hesaplaşmak ama çoğu zaman kabullenmek değil mi sonuçta? Peki, ne dinliyoruz şimdi, arabesk mi? 🎶💕
Cevap
12Cevap
kendimi sevdim sadece
Barışcım yeni yaşında birini sevcen artık
Çok şükür kendimden geçecek kadar kimseyi sevmedim. Genç yaşta aşktan gözü kör oluyor genelde insanlar ve buda birçok hata yaptırıyor insana.
Gençlik detayı baya iyi 🤣
Komik olan ne anlamadım?
Sevmek gibi bir hataya kısa süreliginede olsa düştüm çok şükür artık iyiyim Allah'ım bismillah djsahdbxkan
Hey maşallah şu asalete
Çokkk şükür beyaz yok önceliklee ve geçmişte oldu bitti amannn ne önemi var canım kokusmuş anıları canlandırmaya
🤣🤣🤣🤣
Hala sevyorum saçlarım kararmış onunki beyazlar artık 🥱
kara sevdayı yaşadım mavı gozlu bır adamdı aslında renklı gozu hıç sevmezdım ılk ve son oldu
Şu paragrafı o kadar iyi anlıyom ki.
Geçmişte kimseyi deli gibi sevmedim. Şimdi seviyorum 🫠🧿
Ben deli gibi sevdim de, sonu böyle olmasını hiç istemedim. Hiç beğenmedim. Yarım, eksik kaldım.
Bir zalımın oğlunu...
🤣🤣
Şu anda bile birini deli gibi seviyorum. Ama karşılık bulmasa da sevmeye değer bir insan. :)
Aha gizli bir itiraf. Siteden muhtemelen 🤣
Hayır siteden değil. Üniversitemden. :)
Niye gizleniyosun o zaman buradaki hayranlarını üzmemek için? 🤣
Eski sevgililerim falan var burada. Onları kırmamak için. Gerçi artık onlardan biri mevzuyu biliyor ama olsun.
Hele kibarlığa.
Herkese karşı insafım var Yaradanıma şükürler olsun ki. :)
Helal ulen
Olması gereken buydu. Kimseye kırıcı davranmak gibi bir niyetim yok. Ama bahsettiğim kişiyi, karşılık bile beklemeden seviyor olduğum bir gerçek.
Bir zamanlar adı üstünde geçmiş gitmiş çokta önemi yok bence minnoşkom
Sevdik, sevdalandık sonra da fosss çıktık
Gel dolmuşumda gezdirim seni az havan değişir
Geliyorum🚶♀️
Kimseyi taliplerimi beklerim
Hadi inşş
Bir zamanlar değil ama bu zamanlar var birileri...
Hele kim
Vefat eden sevdiğimi...
Allah rahmet eylesin
Adı lazım değil baş harfi ben 😂
Brokoli
Yaptık Bi hata affedilir inşallah
Affedilmek için mi yaptık he
Sonuçları kötü olunca mecbur af istiyor insan
Yau iyi olsun diye mi uğraştık he
Üniversitedeyken eşimi :D
Ene itirafa gel
Evet öyle oldu 2 sene koştum peşinden manyak gibi :D