Artık tamamen tükenmiş hissediyorum ne yapabilirim?

Arkadaslar ben 18 yasındayım biliyorum bir çoğunuz yaşında küçük çok erken bunları hissetmeye diyecek ama ben bazı hislerim yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum artık aşırı derecede tükenmiş hissediyorum yaptığım çoğu şeyden zevk almıyorum çoğu zaman güzel şeyler yapsam bile bir anda modum düşüyor moralim bozuluyor geçmişte yaşadığım arkadaşlık sorunları olsun güzel bir ilişki kuramam o sorun olsun 18 yaşındayım konuştuklarım oldu ama hep yarım kaldım terk ettiler bıraktılar gittiler artık ne kimseyle bir konuşma hevesim var çünkü konuştuğum insanların hepsi bir anda konuşmayı kesip bırakıp gidiyorlar önceden bu onların iyi bir insan olmadığına kaynaklanıyordur diye düşünüyordum şimdiyse sürekli böyle olduğu için acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım fiziksel olarak yeterli olduğunu düşünüyorum elim yüzüm düzgün maddiyat olarak iyiyim ağzım laf yapıyor genelde çevremde kızlar oluyor ama konu ilişkiye geldiği zaman bir şeylerden dolayı sonradan olmuyor yani artık cidden bunu çok fazla kafaya takmış bulunmaktayım şu anda sınav dönemindeyim belki onun da etkisi olabilir ama cidden bitmiş tükenmiş hissediyorum kalbimi ağrılar giriyor acılar giriyor sanki ölecekmişim gibi öyle bir ağrı giriyor ki tamam diyorum ama bir şey olmuyor içime öyle bir sıkıntı giriyor ki sanki yokmuşum gibi bilmiyorum acı çekmek için doğmuş gibiyim sanki internette biraz araştırdım işte Allah sevdiği kullarına bu şekilde imtihan edermiş yani benim öğrendiğim o şekilde şu anda o şekilde düşünüp kendimi tutuyorum bir şekilde durumu şu şekilde anlatayım önceden haberlerde intihar haberi gördüğümde şunu derdim insanlar canım mı niye intihar ediyor intihar etmek çok saçma bir şey derdim neden insan kendini öldürsün ki işte şu yaşımda bir insanın neden intihar ettiğini anladım çaresizlik insan her şeyin çaresiz olduğunu zannediyor ama öyle değil gerçekten çaresiz olmak insanı intihara kadar sürükleyebiliyor bu duygusal boşluğu mu veyahut ismi herneyse bu durumu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olabilir misiniz

Artık tamamen tükenmiş hissediyorum ne yapabilirim?