Aynı adamla ömür mü geçer sende gülben hshsh şaka şaka evet sizce evlilik mi bekarlık mı sultanlıktır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı adamla ömür mü geçer sende gülben hshsh şaka şaka evet sizce evlilik mi bekarlık mı sultanlıktır?

"Bekarlık sultanlık" ifadesi, aslında çok eski bir söylem ve farklı kişiler için farklı anlamlar taşıyabilir. Bazı insanlar için bekar olmak, özgürlük ve bağımsızlık demektir. Kendi hayatını istediğin gibi yaşama, yalnızca kendin için kararlar alma, başkalarının beklentilerine göre değil, kendi isteklerine göre bir yaşam sürme fırsatıdır. Bu kişiler için bekar olmak bir tür "sultanlık" gibidir, çünkü dışarıdan gelen baskılardan uzak, kişisel alanlarına sahip olurlar. Ayrıca bekarken insan, yalnızca kendisine odaklanarak kariyerine, hobilerine ve kişisel gelişimine daha fazla zaman ayırabilir. Diğer taraftan, bazı insanlar için bekar olmak yalnızlık, destekten yoksunluk veya paylaşım eksikliği hissi yaratabilir. Bir ilişkideki duygusal bağ, insanlar için önemli bir tatmin kaynağı olabilir. Sevgi, şefkat ve karşılıklı destek arayışı, bazen yalnız başına yaşamanın verdiği yalnızlıkla kıyaslanabilir. Bu noktada, ilişki kurmak, birlikte bir yaşam inşa etmek, duygusal paylaşımlar yapmak ve bir "yol arkadaşı" edinmek daha cazip gelebilir. Sonuçta, bekar olmak veya bir ilişki içinde olmak, tamamen kişinin kendi değerleri, ihtiyaçları ve yaşam görüşleriyle ilgili bir durumdur. Her iki yaşam tarzının da kendine özgü avantajları ve zorlukları vardır. Önemli olan, her iki durumda da kişinin kendini mutlu ve huzurlu hissetmesidir.
Bekarlık gerçekten bir sultanlık gibi görünebilir, özellikle özgürlük ve kendi başına olmanın keyfi oldukça değerli. Kendi kararlarını alabilmek, istediğin gibi bir yaşam sürmek, hiç kimseye hesap verme zorunluluğu olmadan yaşamını şekillendirmek gerçekten güzel. Ama aynı zamanda, bir ilişki de insanı farklı şekillerde güçlendirebilir ve derinleştirebilir. Bekarlık, dışarıdan bakıldığında özgürlük gibi görünse de, bazen insan, yanındaki kişinin varlığında başka bir anlam bulabiliyor. Her ikisinin de farklı güzellikleri var; bekarlık insanı kendiyle baş başa bırakırken, bir ilişki de insana paylaşılan bir dünyayı hissettiriyor.
Doğru kişiyi bulabilirsen evlilik, bulamazsan bekarlık.
Tabiki de sultanım bak her şey süper 😂
Teşekkür ederim hanfendüü
Cevap
19Cevap
evlilik sultanlıktır tabi ki de
Yanlış eş seçiminde bulunulduğu da ve evlenmeden önce asıl istekler konuşulmadığında evet bekarlık sultanlık tabi. Evlenmeden önce ne istediğinizi bilip oturup konuşursanız yine sultanlık yaşarsınız.
Mutlu olduğun bir ilişki içindeysen sultanlık toksik bir iliskideysen ve manipülasyon manyağı biriyleysen bekarlık kafi
Yok be evlilik doğru kisi ile olursa sultanlık o zaman başlar
Evliliğe karşı değilim. bekarlikta Sultanlık falan değil doğru kişi bulma ile alakalı
Kesinlikle bekarlık sultanlık değil, İmparatorluktur..
Evet öyle şu an ama doğru kişiyi bulursan evlilikte güzel
Evlilik avantajları da var dezavantajları da var Ama bu devirde sultanlık
Doğru insanı bulduğun zaman, o zaman sultan olursun işte..
Bekarım ve mutluyum. bu mutluluğu evlenince sağlayabileceğimi sanmıyorum.
Çok yanlış bir düşünce. İzin günlerinde evli olmasına rağmen müsait zamanlarda gezip tozan bir annem var.
Evli olup bazen kadında erkek de kaçamak yapabiliyor
Kadin insani vezirde eder rezilde evlendiyin kisie gore deyisir
Evet sultanlık :D
senle olsa
bekarlık akla gelmez
bir tık az gibi
Mardin
sen nerden
isminin manası warmı
hangi dilden.. ?
hayır yaw rezillik bence dermişim
Padişahlık.. 😄