ben 33 yaşında bir bayanım sevgisiz bir evlilik sürdürmekteyim.2 yıl önce hiç düşünmeden hayatıma benden 6 yaş küçük bekar biri girdi.baştan beri bana günün birinde evleneceğini fakat tarihin belli olmadığını söylüyordu.bense 12 yıllık çocuksuz,mutsuz bir evlilik yaşadığım için ona boşanayım evlenelim diyordum.ama o ailem buna asla razı olmaz hem yaşından hemde evlilik geçmişinden dolayı.ve o gün geldi çattı 1 ay a kadar çok fazla görüşmediği halasının kızıyla evleniyor.ve benimde asla hayatından çımamı istemediğini söylüyor,bu zor dönemi birlikte atlatmamızı istiyor.çok çaresizim yağtığım doğru bişey değil üzgünüm ama başıma geldi bi kere.lütfen bana düşüncelerinin söylermisiniz
Cevabın nedir?
Aynı durum benimde başıma geldi. Sadece yaşlarımız farklı. siz 33 benim evli olan kız arkadaşım 26'ydı. Bu olanların hepsi gerçekten çok riskli. Ama bi yandan da su var, insan bu riski bile bile bi istek arzu ve heyecanla doluyo içinde. Siz bence birbirinizi degil aranızda yaşanılanları seviyorsunuz. Kocanla anlaşamaman belkide seni dışarıya yöneltti. Bu konuda akıl vermek zor. Yapacak fazla birşey kalmamış. Adam sana gel ailemi karşıma alırım, beraber kaçalımda dememiş.Yani bu kadar cesur degil. Seçimini yapmış. Sana hayatımdan çıkma derkende bence oynaşmaya devam etmek istiyordur. Adamdaki mantık bence şu '' Her gün aynı ekmek yenmez'' mantıgı. Bu gün sen varsın yarın başkası olur onun için. Sen bence ailene kocana çocuk varsa ilgini alakanı onlara ver ve bu adamla'da görüşmeyi bırak. Yoksa bu işin sonu mezarda biter gibi görünüyor. Sana iyi şanslar. sormak istedigin başka bişey olursa sorablilrsin.
02 Yorumla- +1 yıl
çok sağol kelimelerin çok doğru çok haklısın ben ise beni seviyor diye kendimi kandırıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçmalamayı bırak bence beraber atlatalım ne demek o kadarmı düşük birisin başlaman bir hataymış devam edip etmemeyi düşünmen ayrı bir hata evliliğinde mutlu değilsen ayrılır önüne bakarsın o küçülmüş senin sevgisizliğinden istifade etmiş ve bunuda sürdürme çabasında sen o nun kadar küçülme bir insan eşini sevmiyor olabilir ama çocuklarına ve kendine olan saygısından dolayı hatalara düşmemeli düşse bile zamanında düzeltebilmeli kendine gel ve ayrıl yaşamının geri kalan kısmında madem çocuksuzsun çocuğun olacakmış gibi saygı duyabileceğin bir yasama devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bir durum.. bunun baştan beri olmayacağını biliyordun bak olan sana oldu.. ona bişey olmadı.o hem seni hem karısını idare edecek. yavaş yavaşta bırakacak seni. olan sana aşkına verdiğin değre olacak. bence sen sağla şekilde ayakta kal ve hemen bitir... o senin ağlamanı istiyor. gelin olmuş gidiyorsun nikah masası arabeski parçalıyo kafasında. at gitsin.. eşinle aranı düzelt düzelmiyosa boşa gitsin. işine gücüne bak. çaış paranı kazan elbet iyi biri çıkar.. onun yaptğı hatayı sen yapma. o evli biyile yaşamış seninde aynı hatayı yapmanı istiyor. sakınnnnnnnnnnnnnnn hemen bırak arana bile bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağla parçalan iç geber ama asla buna prim verme hadi göreyim seni sağlam dur bacım
03 Yorumla- +1 yıl
bunu yapmaya cesaretim olsa bir dakka durmam neden bilmem ama bu evliliğe mecbur ama beni seviyor diyorum.ne salağım dimi
Cevap sahibi+1 yılseni çok iyi anlıyorum.. zor çok zor. salaklık değil sevmişsin. kim kınarsa başına gelsin. hepimizin başına gelir. insanlar atıp tutar aptal mısın salak mısın diye. başına gelmedikçe kimse bilmez. yavaş yavaş bitecek. yoksa sonrası kötü olur bak.. eşi öğrenir. ailesi öğrnir gelip bulular seni. ben sana bişey diyim. kimse şu zamanda zorla evlendirilmez. hele hel erkekse.. zorla ailesi yüzünden yalan söylüyo kanma..
- +1 yıl
şu andan itibaren kendimi ondan soyutlamaya başladım.inşallah yapabilirim dediğin gibi bu devirde hiç bir erkek zorla ailesinin istediği bi kızı almaz.hep iyisini düşündüm belki onunda haklı sebebleri vardır dedim.ama kendim bittim
+1 yılHayat süprizlerle dolu. Buradan ahkam kesip aşağılayan insanları boşver. Herşey bizim için. Gördüğün gibi bu durumları yaşayan da az değil. Ben bundan sonra olacaklarla ilgili birkaç şey yazayım. Birlikte aşabilirmisiniz zorlukları bilemiyorum. Çünki seven biri için sevdiğinin evliliğine katlanması zordur. Herşeyden önce çocuğu olucak bu insanın, delireceksin buna. Birlikte yaşayıp, aynı yatağı paylaşacaklar, düşündükçe çıldıracaksın. Sen hep ikinci kadın olarak kalıcaksın, ailesinden kalan vakitte sana zaman ayıracak, özleyeceksin. Anlayacağın eğer ilişkiyi devam ettirmeye karar verirsen bundan sonrası senin için daha zor olacak.
03 Yorumla- +1 yıl
onu çok seviyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum.ilişkimizin başından beri bana birgün evleneceğini söylüyordu.seninle olmasını çok istedim ama başka koşullarda olsaydı diyor. ben bu 2 sene içinde ilişkimizin zarar görmemesi için mücadelemi verdim.ona evli olduğumu çok az hissettirdim.hep ona öncelik verdim hep.oda evlendikten sonra aynen böyle devam edeceğini söylüyor.senin fedakarlıkların karşılığını bulacak diyo.herşey şuan ki gibi olamayacak belki ama herşey düzelicek diyo
- +1 yıl
İki tarafta evli olacak ve ilişkiniz daha zora giricek. Ayrıca bu tarz bir ilişkiyi de kendi adıma onaylamıyorum bunu da belirteyim. Ancak konu benim onayım değil ve kimsenin buna ihtiyacı da yok zaten. Sevgiyorsunuz karşılıklı bu tamam ancak şartlar ne olursa olsun sen evliliğini bile bitirmeyi düşünmüşken onun kendince haklı sebeplerden cesaret edememesi yanlış. Mücadele vermemiş. Bundan sonrada veremeyecektir. Dediğim gibi sadece onun ailesinden geriye kalan zaman dilimi sana ait olacak.
- +1 yıl
Sen hep sana verilenle yetinmek zorunda kalıcaksın ve daha çok acı çekeceksin. Bir kadının bu tarz şeylere katlanabilmesi oldukça zor. Birde diğer kadının yerine kendini koymanı istiyorum. Zira onun yerinde sen olsaydın ne hissederdin. Bu ilişkide en günahsız olan sanırım o. Mantığını kullanmalısın ve bu ilişkiyi bitirmelisin. Daha az acı çekmen adına.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
28Cevap
+1 yılSevgilinden bağımsız olarak, mutsuz evliliğini sürdürmenin hiç bir manası yok, olabildiğince çabuk! ayrılmalısın. Hayata hepimiz bir kere geliyoruz, bedeli ne olursa olsun ( insanlar ne der, kocama nasıl söyleceğim vs vs gibi saçma nedenlerle bugüne kadar yürüttün zaten bu evliliği ) hemen ayrılmalı ve kendine yeni bir hayat çizmelisin ki mutlu olabilesin.
Sevgili kısmına gelince, evliliğinde olmayan sevgiyi dışarıda arayıp bulmuşsun, o ve ya bu sebepten birlikteliğiniz olmamış. Ayrıldığında başka sevgiler bulabilir,hayatının geri kalanını çok güzel - belki de çocuklu- geçirebilirsin. Geçen her gün senin hayatından geçiyor ve mutsuz olarak geçiyor, bir daha asla gelmeyeceksin bugünlere, sen müdahale etmezsen kimse senin için etmez! biran önce zor da olsa kararlarını al ve güzel hayatın için yeni bir sayfa aç.
PHiçbir erkek gizli yaşadığı bir ilişkinin bitmesini istemez, evlense bile...10 Yorumlaönce sen söyle .. bende evliyim üstelik çocuğumda var, benden baya büyük bir kadın hayatıma girdi.. o kadın evli değil ve evlenmeyecek, onu kendimin hissediyorum biraz, kalbinde beni etkileyen güzellikler var, vaz geçemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, muallakta öyle gidiyo, rüzgarın ortasındaki yaprak gibi.. ne dersin .. kafam karmakarışık..
02 Yorumla- +1 yıl
offff kelin ilacı olsa.allah yardımcın olsun
+1 yılsevgilinle iliskin vardi da hala neden kocandan ayrilmadin? 2 yildir sürdügünü yaziyorsun. Cok Sacma.. Bence bir an önce kocandan ayril,.. Zaten 2 sene boyu baskasiyladin daha onunlami olacaksin? Snra bekle derim.. Belkide o hep bosanmani bekledi ve kendi isteginle hic bosanmadigin icin öyle oldu. Öncellikle bosan sonra sevgiline kacalim de..
10 Yorumlayahu sana mı kızayım
o herife mi şaşırdım..
arkadaşım sen kendinde misin?
adam resmen kullanıyor seni ve kullanmaya da devam ediyor..
şu adama harcağın emeği evliliğe harcasaydın eminim bişiler çözülürdü.. yazık çok yazık..
evliliğine bak kardeşim kurtarılamıyorsa da boşan... ama böyle çakalları alma hayatına.. bu ne yaa.. yarın evlencek yine sana gelcek..
dinen cezanız ölüm biliyorsun değil mi?09 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim zed..ama bu konuyu kapatalım..biz gene birbirimize takılalım gülelim eğlenelim..
pc ne oldu düzeldi mi:)? - +1 yıl
kargo gelecek bugün ..sana yeni pc aldım..tamirle mamirle uğraşamam
güle güle kullan ;-)
evliliğinde mutsuzsan illa biri için olması gerekmiyo .eşinden ayrılmalısıdaha sonra gönül maceralarına başlamalısın.hatayı baştan yapmışsın zaten .evlilik yaşamında ne kadar sevgisiz mutsuz olursan ol.aldatmamalısın .şu senden küçük sevgiliye gelince seçimini yapmış fakat sen bi köşede dur arasıra takılıp görüşürüz diyo açık seçik böle kişilerin niyeti belli.en iyisi hayatından iki erkeğide çıkar derim umarım hayatını bi düzene koyarsın ve mutlu olursun
11 Yorumla
+1 yılMUTSUZSAN ESINLE DUZELMIYECEK bırseylerın varsa duzeltmeye calıs dıyecegım ama baskası aklında asla dzeltemezsın esınden kopabılırsen kop cocugun varmıbılmem ask ktu bırseydır eger o cocuk sana sen nesıya derse sen kım ıcın neden bunu yaptım dersen kotu olursun ıyı karar ver
00 YorumlaHer ne olursa olsun senın yanında olmalı karşı taraf.Şuna bak.,sen ayrılıyorsun.O başka bırıyle evlenıyor.Olacak iş möi yaaaaaa...Bunun amacı sadece bedensel mutluluk olsa gerek.Kızım dıkkat et.Senın yanındaysa tamam.Dedğilse güle güle ona.
10 Yorumlasenin tadini sevmis düsün o seni sevse asla senin üstüne evlilik düsünmezdi helede bir bayan seninle evlenirim diyorda o erkek baskasini aliyor sizinki seks iliskisi olmus zaten evlenmede onla bu iliskide sonra birbirinize asla güven olmaz
00 Yorumlaşimdi durum açıkca şu o evleniyor ama senle değil.bekarken sebeb ailesiydi şimdi bir evliliği girdi araya, karışık bir durum açıkçasıbekleyip göreceksin
02 Yorumla- +1 yıl
aramızda ki yaş farkından ve evliliğimden dolayı ailesininn beni istemeyeceğini söylüyo.onlar aşiretler
+1 yılo değilde benim 35 xper puanım var
soru sormak istediğimde 3 aşamada
olmalısın ıvır zıvır bir sürü şey diyor
bu karı da level 1 de o nasıl soru sormuş
yoksa yöneticilere de mi veriyor la
ne ayaksın kızım sen00 Yorumla
+1 yılkocan sevgilin üçüncü bir kişiye daha yer var mı
eaaa
yooo yooo benim için değil abaza bi braderim varda
sevabına onada versen ya
hem ha bir ha iki ha 3
3 ün 5 in hesabını yapmayacak bi karakterde
olduğunu söylüyorsun sonuçta00 YorumlaÖncelıkle esınle aranı duzeltmeyı dene baktın gercekten olmuyor ayrılın o zaman , dıger adamı da unut cıkar hayatından
25 Yorumla- +1 yıl
keşke yapabilsem olm uyo çok denedim.eşimle de mutlu olmayı denedim olamıyorum.bana yalan söylemedi 2 yıl boyunca biliyordum evleneceğini.ailesi çok tutucu,ve o ailesine çok bağlı seninle evliliğimiz bütün ailemi kaybetmeme sebeb olur,ve seninle bu durumda asla mutlu olamayız diyo.ailemin istediği bi kızla evlenmek zorundayım diyo
- +1 yıl
haklısın çok hemde ama şuan karmakarışığım
allahim kinamak asla istemiyorum su düynada ne kinarsan basa gelir allah sana akil fikir versin … bise sorcam evliligini niye sürdürüyosunki madem mutsusun boynuzz takmak cokmu hosuna gidio tövbe tövbe
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Eşlerinize yazık etmeyin bence. Tamam kocana aşkın bitmiş ve aşık olmuşsun gönül işlerine belli olmaz herkesin başına gelebilir ama onun önerisi saçma..
14 Yorumla- +1 yıl
onun önerisi saçma ve bana ayrılalım deyip bu istemediğim yolda bana destek olmazsan biter diyo.ayrıca o kadar kıskanç bi insan ki.ben biyere eşimle gidiyorum dediğimde eşimi arayıp ne yaptığını soracak kadar (eşimle bi arkadaş vasıtamızla tanıştı)
+1 yılbende yıllar önce hayatımın aşkını aileme 'işte 2 çocuklu yeni boşanmış gelininiz' diyemediğim için kaybetmiştim.
aklıma getirdiniz:(
durumunuz kolay değil..Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.03 Yorumla- +1 yıl
bur da beni düşündüren yorumlarda var iğrendirenler de var insanlar çok acımsız kendi başına gelmeyen bilmez.oda aynı senn gibi kendisini çok seven bi kadını yarı yolda bırakıyo ve bana beni bırakma diyo.oysa ben onun için evliliğimi bitirmeyi göze almıştım.sen söyle beni gerçekten seviyo fakat ailesine mi yeniliyor
- +1 yıl
burdan nasıl anlatayım size ben..2mizi de taşlarlar:(
Mutsuz evliliğin varsa.Bitirmen şart kardeş
İlşki yaşadıgın kişi seni sevse evlenmez degıl mi?Başka bırıyle...
Seni kullanmasına izin verme derım00 Yorumlabu saatten sonra kalbini dinlemeyi seçersen kendin ve bu olay dahil olan herkesi üzersin bence kalbini bir yana bırakıp bundan sonrasını mantığına göre yaşaman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılmidemi bulandırıyorsun.ama umrunda değil.sen ve sen gibileri kısırlaştırmak gerek.boşanmak daha onurludur ya ondan 6 yıldır boynuzlara cila çekiyosun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkocandan ayrıl sevgilinle bi yol düşün dicem de sevgilin kesin bırakıcak sanırım seni?
02 Yorumla- +1 yıl
cesaret yokki evliyim ya ben ailesi onu taşlar
- +1 yıl
çocuk var mı abla?
Herzaman oldugu gibi bu olayın sonu hüsran.Senin eşin ve onun eşi bu durumu sonunda ögrenecek işte o an geldiginde ne yapacagını düşün bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. bu işler çok tehlikeli. bence sende kaderine razı gel adamın ekmeğini yiyor suyunu içiyorsun. mutsuzsan ayrıl boşan eşinden. sonra ne yaparsan yap Boşanmak helaldir.
02 Yorumla- +1 yıl
asalakça yaşamak dururken neden boşansınki arkadaşım.allahım üstümüzden ırak...
Şahsen ben , aynı durumda olsam ne eder ne ayaparım sevdiğim kadını alırım. Bence seni elinin altında tutup rahat takılmak ıstıyor yanlış anlama ve kızma bana.
00 Yorumla
+1 yılyaptığın çok yanlış birşey. her ne kadar duygusal olarak kendine bunu bir sebep olarak göstersende yanlış şeyler yapıyorsun. en de evlisin o da artık evli.
00 Yorumlaiyice yozlaşıyoruz. Eşin ne olursa olsun bunu haketmiyor. Boşan. Anlat. Öbür adam bir eli yağda bir eli balda olsun istiyor. Silkelen ve kendine gel.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılYani tamam seninle evlenmiyor ama başkasıyla evlenmesi de tuhaf yani.
00 Yorumla
+1 yılçocuk olsun olmasın Senin kocan var.
Enazından evleneceği kızın yerine kendini koy... Öyle davran..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılyani sana sunu söylim kocan duyup kürekle dalsa haklı adam.
10 Yorumla seni el altında tutmaya çalışıyor yaptığın iş hiç iide değil bırak kendi zorluğunu kendisi yensin bence
00 Yorumlasana cevap verecek olanlar genelde çoluk çocuk olacak.o yüzden bence burdan hayır bekleme.senin sorununu anca psikolog çözer.allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
+1 yılKendinden küçük yaşta insanla evlenmeni hic onaylamıyorum erkegin küçúk olması biraz problezm olabilir
00 Yorumla
+1 yılben olsam ikisiylede bozmam inceldigi yere kadar gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. İkinizde birbirinizden domuşuksunuz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. halasının kızının yerınde sen olsaydın?
00 Yorumla
+1 yılkacandan ayrıl sevgilini unut karakterli ol biraz
00 Yorumlazor ve olmaması gereken bi durum
00 Yorumlaçirkinlik yapmada evlenecek çocuğa
00 Yorumla
+1 yılsen ayrılmayı göze alıyorsn ama o öyle degil...
00 Yorumla
+1 yıluzak dur evlenen pişman evlenmeyende
00 Yorumla
+1 yılSevgisizce neden evliliğini sürdürüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehlikeli sularda yüzmek
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri