İlk evliliği ben istememiştim.. Okul bitti adım attım böyle şeyler dedi
İlk evliliği ben istememiştim.. Okul bitti adım attım böyle şeyler dedi
Yiyişelim sevişelim vurusalım gezelim eğlenelim ama resmiyete dökmeyelim seninle diyor...
O hep istiyordu beni seviyordu.. Kahvf içtik telefonunda bir sürü kız gördüm hepsine kalp atmş hepsiyle her şeyi yaşamş.. Senin yüzünden odlu dedi.. Önceden böyle değildi... Kızlarla takılmaya başlamş eve atmış.. Kızlarn evine gitmiş neler neler.. Buluşuna kadar gece gündüz yazıyordu.. Buluştuk böyle dedi birde telefonundakileri gördüm... Aradan zaman geçti onlar arkadaşım dedi.. Kayserinin yerlisi..
Anında kurtulman gereken insan profili... Yol ver gitsin eğlence peşinde...
Peki. Hepsi yalan dolan demi bende o kızlar gibiyim takılmak istiyor hep
maalesef öyle görünüyor. Duygusal bağları da vardır ama bir insana açık açık ben evlenmek istemiyorum diyebilmek ve görüşmek istemek çok ağır bir durum. Bunu kabul edersen kendine saygısızlı kedersin onur ve gurur kırıcı bence...
Belli bir süre takılırız sıkılınca heekes kendi yoluna bakar demiş
Eic için teşekkür ederim 😇
Ah canım ya, böyle durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Şimdi, bu arkadaşın söylediklerine bakınca, bir tarafta sana sevgi besliyor ama diğer taraftan evlilik gibi ciddi konulara soğuk duruyor gibi bir tablo var. Geçmişindeki ilk evliliği istemeyerek yapmış olması, belki evlilik fikrine karşı bir çekingenlik yaratmış olabilir. Ama başka bir açıdan bakarsak, seninle iletişim halinde kalmak istemesi de samimi hislere sahip olduğunu gösteriyor olabilir. Belki biraz zaman ve sabırlık gerekmektedir bu duyguları anlamak için. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
5Cevap
ayyyyy kararsız erkek öğkkk bırak bu sünepe bebeyi ya
Yani seninle ciddi ilişki düşünmüyorum demek cins* ister senden
* bildiği kadar sikip senin ufak bi hareketinde suçu sana yıkıp ayrılır kanka
Yani takılalım ama ciddi yapmam senle diyor baştan diyor yani
Stt ye kadar benim ol.
Konuşma vaktin kıymetli senin
Alemin tadına var mış
Aynen
Sen sıkıldığın icin mi o coxuğa adım attın
Hayır okul bitti evlenmek için adım attım.. O hep istiyordu beni seviyordu.. Kahvf içtik telefonunda bir sürü kız gördüm hepsine kalp atmş hepsiyle her şeyi yaşamş.. Senin yüzünden odlu dedi.. Önceden böyle değildi... Kızlarla takılmaya başlamş eve atmış.. Kızlarn evine gitmiş neler neler.. Buluşuna kadar gece gündüz yazıyordu.. Buluştuk böyle dedi birde telefonundakileri gördüm... Aradan zaman geçti onlar arkadaşım dedi.. Kayserinin yerlisi..
Ne alaka bende kaysrriliyim
Metres hayatı
Takılalım diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar