Geri döner mi neden böyle yapıyor?

merhaba öncelikle benim yaklaşık 2,5 yıllık bir ilişkim 10 gün önce bitti. Daha öncede ayrılıklarımız oldu 3,5 ay sonra bana döndü affettim devam ettik. sonra tekrar ayrılıklarımız oldu her seferinde instadan yeni birilerini ekliyordu ve hepte ben 1 hafta sonra falan döndüm ona ben yazdım istemiyorum diyordu ben de tamam o zaman uzatmaya gereke yok dediğimde konuyu değiştirip konuşmanın sonlanmasını istemiyordu. Bir ayrılığımızda yine yeni kızları ekledi ve benim çok sinir olduğum bi fotoğrafını facebook pp yapmıştı ben de tekrar mesaj attım hiç şaşırtmıyorsun beni yazdım soru işareti attı görüldü attım. 3 4 gün sonra falan da aradım hemen açtı ben de seni arıycaktım falan dedi ben de niye o fotoyu koydun dedim seni gıcık etmek içindi dedi her yerden engellemiştim onu wp hariç. Neyse tekrar barıştık ve 6 ay sonra tekrar ayrıldık ben ayrıldım. Wp hakkında kısmını değiştirdi spoti listesinin biosunu falan değiştirdi ben dayanamadım yazdım yine istemiyorum gibi yaptı ben de tamam dedim konuyu değiştirdi aradı beni sonra barıştık. Zaten yazıcağını biliyordum yazarsın diye öyle şeyler yaptım dedi. Biz barıştık ama benim içimde bir his vardı o hafta hep kavga ettik ve bu sefer o benden ayrıldı. Face yine o benim gıcık olduğum fotoğrafını koydu. Bir sürü kız eklemiş ben de numarasını sildim ertesi gün o da benim numaramı sildi galiba ya da öyle düşünmemi istiyor. birkaç gün sonra baktım yine wp hakkımda kısmını değiştirmiş ama ben görmedim tekrar eskisini yapmış o yüzden ne yazmıştı bilemiyorum. Aynı dershaneye denemelere gidiyoruz 1 hafta sonra denemeye gittim gelmedi geçen ayrıldığımızda da gelmemişti. Ertesi gün baktım spoti listesinin açıklamasına unuttum seni yazmış ne anlamam gerekiyor gerçekten unuttu mu acaba yoksa ben tekrar yazıyım diye mi yapıyor?

Güncellemeler
1 yıl
Gelse de ben istemiyorum geliceğine eminim belki 1 ay belki 1 yıl geldiği gibi göndeririz kimsenin çocukça tavırlarıyla uğraşamam resmen ergen:)
Güncellemeler
1 yıl
konuştuk arkadaşlar insan gibi konuştu bu sefer en azından dediğim gibi karşılaşma durumlarımız olucak bizim selam bile vermeyelim dedi neden düşman mıyız dedim hayır ama oturup konuşursak ben sana dönerim bunu istemiyorum dogru değil ilerisini düşünüyorum ikimiz içinde dedi ben zorla güzellik olmaz kendine iyi bak dedim. çok kararlı ama bu sefer kaba değil bazen kabullenmek gerekir üzülsekte olması gereken budur bizim durumumuz da bu severek ayrılınmaz derler ama öyle bi severken ayrılınıyor ki
Geri döner mi neden böyle yapıyor?